תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמות די מכובדת של שירים בעברית אבל משום מה האייטונס מראה את השמות של רובם בג'יבריש. מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון האייסי מתנתק לי מדי פעם , זה יכול לקרות אחרי 5 דקות וזה יכול גם לקרות אחרי שעה. רציתי לשאול אם גם אצלכם הבעיה מופיעה והאם הבעיה היא אצלהם בשרתים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש באייסיקיו 2003A כבר מלא זמן ופיתאום הוא החליט מעצמו שאחרי רבע שעה הוא מתנתק מעצמו... ז"א, אני בא לשלוח הודעה למישהו ופיתאום קופצת לי הודעה שאני לא מחובר (פרח צהוב) כבר החלפתי אייסיקיו אחר והבעיה עדיין נמשכת למישהו יש בעיה לתופעה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בעיה קשה! בבקשה תעזרו לי! האייסיקיו שלי, 76686968, מספר קליט וטוב שמאוד אהבתי, נמחק מהרשת לא לא מהמחשב שלי, מהרשת בכלל, תעשו חיפוש אצלכם, לא תמצאו אותו. אין לי מושג איך היה לי את האייסיקיו הזה אצל כמה חברים אבל אף אחד מהם לא היה מוחק לי אותו ככה, וגם אם הוא רוצה הוא לא יכול כי הייתי משתמש ברמת אבטחה גבוהה. בנוסף אף אחד גם לא פרץ לי למחשב. מישהו יודע מה אפשר לעשות?!? פניתי לתמיכה טכנית של האייסיקיו שלחתי להם כבר 3 אימיילים והם לא ענו לי... למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. לפעמים כאשר ה-Windows עולה, אז האייקון של NOD32 לא מופיע. האייקון בעצם נמצא ב-Traybar (התוכנה עובדת, ולחיצה על האייקון פותחת את המסך של NOD32). אבל, במקום האייקון של NOD32 מופיע ריבוע אפור. הבעיה לא מתרחשת לעתים קרובות, ובד"כ לאחר אתחול של המחשב האייקון מסתדר. עם זאת, זה די מעצבן שהאייקון נעלם. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האייקון של ה EXPLORER היתחרפן לכחול המגעיל של ה 16 צבעים (איכס) אני לא יודע למה זה קרה לי, לפעמים אחרי איזה משחק יש איזה קיצור דרך שמשנה את האייקון אבל אחרי F5 או ריסט זה נעלם אבל הגיפה הזה לא, עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
האייקון של האקספלורר התהפך ב-180 מעלות (מצורפת תמונה) - האם זהו וירוס שגרם לאייקון להתהפך? ואם כן איך אני מסיר את הוירוס הזה?
-
- 13 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, פעם שאלתי כאן כבר מה עשוים בעניין וענו לי מעולה :-) אבל היום בבוקר משום מה, זה חזר להיות בדיוק אותו דבר. האייקונים בשולחן העבודה עם צבע מאחורה למרות שסימנתי את ה-use drop.... למישהו יש רעיון מה עושים? אדם
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
האייקונים השתגעו אצלי לכל תוכנה נהיה פתאום אייקון של תוכנה אחרת זה קרה אין לי מושג מה זה ואיך לפתור אבקשם ממי שיודע משהו בנושא להחזיר לי תשובה בדחיפות תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל פתאום כל האייקונים והסמלים במחשב שלי התחילו להשתגע- במקום האייקון של נרו אני רואה את הסמל של WORD, במקום המדיה פלייר אני רואה את החמור של האימיול, ובמקום הפוטושופ יש שם איזה פרצוף מחייך! ולא רק זה יש עוד... וזה גם בשולחן העבודה, גם בשורת המשימות, וגם בתוכניות בהתחל, בהכל! וזה לא נשאר ככה זה משתנה לפי מצב הרוח שלו, הוא מחליף לי אייקונים חופשי כל דקה.... מה זה לעזאזל אמור להביע? סרקתי עם spyware doctor ו-ad aware ולא מצאו כלום....
-
- 15 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום רב פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדווס תוכנות וכיו"ב... הבעיה היא שגם שאני לוחץ כפתור ימני על קובץ וידאו ומגדיר לו שהוא נפתח ע"י MV2 האייקון של הנגן ACE AUDIO של נרו עדיין נשאר ניסיתי להחיליף לתוכנה אחרת ולהחזיר והאייקון לא השתנה הקבצים נפתחים אומנם ע"י התוכנה שהגדרתי אבל האייקון לא משתנה... גם בפייבוריטס של האקספלורר יש כמה אייקונים של אתרים שלא רוצים לעלות, וגם שם ניסיתי למחוק ולהחזיר מחדש וללא הועיל.... למישהו יש פתרון?
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://neworder.box.sk/codebox.links.php?key=icq&txt=ICQ%20exploits%20and%20utils שם התוכנה darkicq והאנטי ווירוס מגלה אותה כווירוס האים זה באמת וירוס?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האימיול שלי עבד ללא שום בעיה והתחבר מהר לכל שרת, אבל בזמן האחרון התחילה תופעה שכשהוא מתחבר לכמת מקורות מסוימת הוא מתחיל לאבד אותם בהדרגה ואז מתנתק מהשרת ,ולאחר מכן הגישה לאינטרנט נחסמת לגמרי וצריך להתנתק ותהתחבר מחדש. אני בטוח ב-90% שמה שמפריע לו זה האנטי וירוס שלי KASPERSKY (אני שומע את הרעש שלו שהוא חוסם דברים שאני מפעיל את האימיול). בפיירוול הוא מאושר (אפילו כיביתי את הפיירוול כדי לוודא שהוא לא זה שחוסם ועדיין הבעיה קרתה). כנראה לאחר אחד העדכונים האחרונים הוא החליט לחסום את האימיול כיש הרבה ניסיונות התחברות או משהו כזה...השאלה איך אני מבטל את ההגנה הזאת של האנטיוירוס לגבי האימיול( כי הקספרסקי לא שואל כלום ולא מעלה שום התראה למרות שהוא כנראה חוסם את האימיול) ? או אולי…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברגע שאני מפעיל את האימיול משום מה הוא מאט לי את האינטרנט בצורה כזו שהוא אפילו לא עובד... זה לא שהוא סתם מאט... חלקים מהאתרים בכלל לא עולים ... וזה מחשב חדש והמשחקים רצים יופי בזמן שהאימיול עובד... רק האינטרנט לא זז... וכן אני יודע שהוא מאט על המחשב ומקשה עליו לעבוד אבל בצורה כזאת זה לא היה לי ויש לי אימיול הרבה זמן... תגובות יתקבלו בברכה....
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגירסא הקודמת היתה טסה לי עוד לא לחצתי על לינק כבר מוריד לי על 11KB\S עכשיו אני מוריד את אותם קבצים גם את החדשים גם את הישנים, לוקח לו מאה שנה עד שהוא מתחיל להוריד ממש ממש המון זמן זה לא נורמלי כל הקטע הזה.. נ.ב - אני מוריד באימיול רק קבצי וורד, ציורים, וקודים בשפות תכנות - הכל חוקי כמובן, אני לא איש של ווארז..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אני מוריד הרבה משחקים ואני צריך שתיתנו לי את האימיול המהיר והטוב ביותר שאתם מקירים (אפשר גם פרוץ) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
תיתנו לי את האימיול הכי טוב ומהיר שאתם מכירים תוודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בעיה חמורה באימיול שלי, הוא הפסיק פתאום לחפש קבצים (כל סוג) האימיול מחובר וכמו כן הקדמילה. בצעתי ריסט למחשב אך זה לא עוזר. עזרה דחוף. אימיול של NFO גירסה 0.48a
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
האימיול שלי הפסיק לחפש מה עושים??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הבנתי שאימיול היא תוכנה לשיתוף קבצים .. השאלה שלי היא אם זו תוכנה שמורידים ממנה גם שירים וסרטים וכאלה כמו קאזה???? תודה
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
היי נתקלתי בבעיה מוזרה אז ככה קודם כל בזמן שאני משתמש באימיול אני בכלל לא יכול לגלוש כי הוא לוקח לי את כל רוחב הפס ועוד בעיה זה שאני מתנתק מהאימיול מכבה אותו לגמרי עדיין אני לא יכול לגלוש כי אין לי כיויכול רוחב פס פנויי. אשמח לשמוע כיצד אני יכול לפתור את הבעיה שלי . תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה, כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת באימיול, כל שרת [ובדקתי את כולם] האימיול טוען שהוא מלא. ניסיתי גם אימיול פלוס, גם אימיול רגיל, גם למחוק את הקונפיג, הכל ניסיתי! שום דבר לא עוזר! אני אשמח אם מישהו יעזור לי.
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בחלק הימני "המידע שלי" כתוב לי "מזהה גבוהה", אבל כשאני נכנס לשרתים עם הרבה קבצים, אז רשום לי ב"יומן" שיש לי מזהה נמוך ועלי לשנות ת'הגדרות. מה פשר הדבר? הערות: יש לי NOD32 ברקע - האם זה משפיע? זה פירוול? לאייקון של החמור אין חוט שחור על העיניים. שורה תחתונה: המיול מוריד לי על 6KB ומעלה על 10KB
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
למה האימיול שלי לא מתחבר לשרת?!, הסמל של החמור למטה נשאר אפור ולא הופך לחום, איך פותרים את זה?! ואם בבקשה גם מדריך להאצת האימיול אני אשמח
-
- 8 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לשרת ... או שהוא לא מתחבר או רושם שהשרת מלא מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-