עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TimoTy,

טוב אני מנסה להוריד שני דברים והוא רושם לי שגיאה : לא מקוון Time out מה אני עושה כדי להתחיל להוריד ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  2. התקנתי היום מחדש את הווינדוס, ואת האופיס 2003 איתו (מדיסק מקורי והורדתי את כל העדכונים). כשאני לוחץ על שליחה וקבלה באוטלוק אני מקבל את הודעה השגיאה "0x80040154 - שגיאה לא ידועה" ולעיתים גם את הודעה השגיאה "0x8004210a - הזמן שהוקצב לשירות פקע". ניסיתי לחפש רבות באינטרנט בקשר לשגיאה זו, אך לא מצאתי פתרון שעזר. בקשר לשגיאה הראשונה יישמתי את הפעולות שניתנו כאן: http://support.microsoft.com/kb/907118/he, אך גם זה לא עזר. אני כבר ממש נואש מהתוכנה הזאת... האם מישהו נתקל בשגיאות האלו פעם ופתר אותם? לחילופין האם אתם מכירים תוכנת מיילים שמכילה את הפונקציות הבאות: קבלה ושליחה של מיילים, יומן ואפשרות לייבא ולייצא קבצי PST שנוצרו ע"י Outlook?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by fxp_roles,

איך אני שומר את כל התכתובות של האוטלוק...???כשאני מפרמט את ה HD ??

4. היי כולם! רציתי להעזר בכם בבעיה שמטרידה אותי... בניתי בבית אולפן הקלטות חדש, והמחשב לא ממש רץ לי טוב עם הקיובייס... ברגע שאני מכניס מעל מספר מסוים של פלאגים (לא משהו גדול... 4-5...) הוא כבר מקרטע והסאונד לא נשמע טוב... ניסיתי לשנות את ה"לייטנסי..." של כרטיס הקול כך שידרוש פחות משאבים מהמעבד על חשבון הלייטנסי, אבל זה לא ממש עוזר... המחשב שלי הוא AMD DUAL 4000+ , יש בו 2GB זיכרון, כרטיס קול של LINE 6 TONEPORT UX2 השקעתי במארז איכותי וספק חזק של 500W REAL .... השאלה האם זה בעיה של מעבד חלש מידי? כי לא נראה לי הגיוני שלפני שנתיים שהיה את אותה תוכנה של קיובייס , ולא היה מעבד כזה חזק, הוא עבד בלי בעיות... אשמח לכל עזרה או כיוון לפתרון! תודה! יניב

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  5. יש לי בעיה התקנתי אופיס 2003 על VISTA וכל פעם שאני מפעיל WORD או PPT או משהו ההתקנה עולה וזה לוקח שעה עד שעולה.. זה קרה לי גם עם אופי 2007 בגלל זה התקנתי 2003 אבל עדין אותה בעיה :\ מישהו נתקל בבעיה הזו בעבר? מה עושים? תודה

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  6. דוגמה למילה: èàáå ייתכן שבמקור זה היה מסך וורד/כתבן.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by J.allmighty,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2779095,00.html

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  8. Started by אסף ב,

יש לי קורא כרטיסים שהוא תפס לי את כל האותיות של הכוננים מC ועד F ז"א שהמחיצות שלי של ההארדיסק מתחילים מH.. יש אפשרות לשנות את האותיות של הכונן מH לC ? תודה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by ptyahoo,

אתמול הוא כתב לי שמקסימום הלימיט שלי להוריד זה 3, אז שיניתי. מיד לאחר מכן הוא רושם ש-20 טורנטים זה די והותר, אבל אני מוריד טורנט אחד בלבד ולפני זה הורדתי רק טורנט אחד. הרטיו שלי גדול מ-1 ואני לא מבין מה הבעיה פה. תודה על כל עזרה שמקבלת.

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by Stanly,

יש לי בעיה בצפיה באתר החדש של קשת, משום מה כל מה שאני רוצה ב"דוח היומי" זה רק מה שבתמונה, מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להתקין או מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by amiben@hotmail.com,

שלום, פתחתי אפליקציה מסוימת תחת חלונות 2000. האפליקציה עבדה נהדר על מספר מחשבים. לאחרונה, במחשבים חדשים היא אינה עובדת. החשד הינו שהבעייה הינה במהירות של המחשבים החדשים. האם מישהו יודע איך להאיט אפליקציה תחת חלונות?תודה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  12. Started by sagioto,

שלום, אני משתמש בתוכנה זמן רב,עד לא מזמן היא הייתה מורידה לי בקצבים מאוד יפים קבצים פופולריים במיוחד במהירות של עד 500KB חזרתי השבוע לאחר חודש מתאילנד ופתאום היא מגיעה למקסימום 30 KB אני מוריד את אותם הקבצים ולא שיניתי את הגדרות הרשת שלי... מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by laskos,

שלום לכולם לפני שלושה ימים התקנתי בטעות את התוכנה המקוללת הזאת i-lookup.com ומאז אני לא מצליח להוריד אותה. ??? כמו כן זה שם דוחף לי BAR בשורת האקספלורר איך אני מוריד את זה ?!?! תודה נ.ב אני רוצה להעיף את זה לתמיד לא להוריד את.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. Started by STReeT STyLe,

שלום. אני עורך כרגע סרט, אך בעיה אחת עוצרת אותי. כאשר אני מפעיל את הSlow Motion, הקול נעלם! (כנ"ל גם להגברת מהירות). בעבר מישהו אמר לי שזה נוצר בכדי למנוע "צליל ארוך ומיגע". למרות זאת - אני זקוק לצליל ה"ארוך ומיגע" זה! מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה ? תודה מראש!

15. Started by avivlyaviv,

יש לי סרטון הייתי רוצה להריץ אותו ב slow mo sen(איך שלא רושמים אתזה) אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי מעבד E6600 CORE 2 DUO. כדי לאמץ מעבד כזה באמת צריך משהו גדול. למה האי מיול רוצה כל כך הרבה משאבים? איך אני מוריד לו אותם? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני יודע על כל ההודעות בפורום שקיימות כבר מזמן על האימיול מאז שהשרתים של דונקי נפלו וכבר קראתי בפורום הזה על כל הבעיות הקיימות של אימיול אבל לי יש בעיה אחרת באי מיול שלי אני מוריד שרתים בסדר ויש לי רשימה ארוכה ואחרי שאני מתעקש על שרת SOUGTUBE משהו כזה ,בסופו של דבר הוא מתחבר ובלילה הוא עובר לשרת אחר חוץ מזה, מציאת קבצים בזמינות גבוהה יש ואני מצליח למצוא פתאום הוא מוריד על מהירות 220 ופתאום הוא יורד ל20 קילו לשנייה אני יודע שאי מיול כבר עבר זמנו וזה היה רק עניין של זמן אבל עדיין קראתי מיליון מדריכים ואני מסדר את ההגדרות לפי מהירות הגלישה שלי בהתאמה אישית ועוד מיליון הגדרות ועובדה שלפעמים הוא מקבל קריזה ומוריד במהירות 200-250 למישהו יש מדריך על אימיול 2008,?מדריך…

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by ROI-COHEN,

הבעיה היא שהאי סי קיו פשוט נתקע בזמן שהוא נטען....הדבר יפתר אם אני ימחוק את האי סי קיו ויתקין אותו מחדש... יש פה תמונה של מה שבא אחרי שנתקע האי סי קיו...משהו בבקשה שיכול לעזור לי? אגב שאני מנסה לפתוח את האי סי קיו לייט הוא עובד בסדר..... אבל הוא לא מצליח להתחבר בUIN שלי..... אם אני יתקין מחדש אי סי קיו אז הבעיה תפתר גם באי סי קיו לייט....בקיצור בלאגן!!! אני מקווה שמהתמונה תבינו משהו

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  19. זו בעיה דיי נפוצה אם אני לא טועה והאי סי קיו רושם runtime error c:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination זה קרה לי פעם מזמן אבל אני ממש לא זוכר איך סידרתי את זה היה לו בעיות מסך לאחרונה ועשתי מלא כיבויים למחשב מבלי לצאת מסודר ועכשיו כשהחלפתי מסך זה רושם לי את זה אולי רישומי דרבירים נדפקו או משהו כזה? מי יודע איך לסדר? תודה מראש נועם

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by niv87,

יש לי אי סי קיו 2002A ואני לא מצליח לקבל קבצים!!! מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by Wizard Of Oz,

אני משתמש ב-IMESH וכול כמה שעות הוא מתנתק ואני צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש כדי להפעיל את התוכנה.... מישהו יכול לעזור לי בבעיה?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by tals,

כשמפעילים את האייסיקיו הוא מתחבר ואז נתקע בקטע של ה Starting ומתחיל להשתמש ביותר ויותר זיכרון פיזי ווירטואלי.. זה מגיע עד לניצול של 2 ג'יגה. מישהו עוד יודע על זה פרטים? זה קרה לי לפניי חודש, לפניי שפירמטתי.. ועכשיו חזר שוב. ANY1 ? תודה. CRT

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  23. האיי סי קיו שלי לא עובד הוא מגיע לקטע הזה של מתחבר... וזהו נתקע התוכנה לא מגיבה... מה עושים?

• 8 תגובות
    • 553 צפיות
  24. שלום לכולם אני כבר הרבה מאוד זמן עם איי סי קיו 5, בערך מאז שהוא יצא. פתאום מלפני 3 ימים האיי סי קיו כשהוא פתוח, הוא תופס בקירוב 98 אחוז מהמשאבים של ה-CPU אפשר להשתמש בו אבל לא נוח- לדוגא: אם אני כתוב משהו ואשלח, אני לא אראה את מה שכתבתי אלא אחרי איזה 10 שניות, וכל המחשב איטי כשהאיי סי קיו פתוח עשיתי בדיקת וירוסים וספייווארים למיניהם. לא עזר. מחקתי תוכנה שהתקנתי לאחרונה וגם לא עזר. למישהו יש רעיון?

25. Started by Thug Love,

יש לי בעיה כול פעם האיי סי קיו מתנתק לאחר כמה דקות מופיעה לי הוגעה עם מספר שגיאה שאני לא זוכר כרגע אם זה חשוב אני ירשום את זה עובד לי ברקע זון אלרם אמיול וקספארסקי מה אני יכול לעשות? ניסיתי להתקין מחדש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.