עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אלון ס.,

אני יודע ששאלו את זה המון ועשיתי חיפוש בפורום ולא הבנתי כלום , עשיתי את כל המדריכים וזה מוריד לי כמעט תמיד על 10-20. ובאמת שזה קבצים עם הרבה סידרים. בבקשה עזרה מישהו ?

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by ShahafH,

שלום. האם יש אפשרות להאץ את מהירות הביטספיריט? http://img213.imageshack.us/img213/4773/bitspirit9dh.jpg תראו בתמונה זה לא מנצל את כל המקורות שלו. בבקשה תעזרו לי!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  3. Started by J0n1,

שאני מנגן קבצי HD, הBS חותך את הכתוביות לפעמים, פתאום רואים רק את האמצע... זה ממש מציק באמצע סרט (בצילום הוא לא קולט את הכתוביות אז לא הצלחתי להביא דוגמא) מישהו נתקל בזה? איך אפשר לסדר? ניסיתי להחליף פונט וזה לא עזר... ושאני מנגן במדיה פלייר הוא פשוט לא מנגן את הקובץ (כאילו לא שמתי קובץ) מישהו מכיר אז נגן אחר נורמלי לניגון HD עם כתוביות? תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by J0n1,

אני מנסה להמיר קובץ וידיאו עם כתוביות בתוכנה הזאת, ופתאום הוא לא מציג לי שום כתוביות. לפני כמה ימים הוא המיר לי בלי בעיות, עכשיו בשני קבצי וידיאו שונים הוא פשוט לא מציג כתוביות. שמתי לב גם שהוא לא מפעיל על מקודד (FFSHODOW או VBSUB), אני לא יודע איך זה היה לפני זה, פשוט שמתי לב שאין שום סמל ליד השעון כמו שמנגנים את הקובץ. התקנתי מחדש קודקים וזה עדיין לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  5. זה פנטיום 4 וזיכרון ג'יגה, אבל אני בקושי מפעילה 2 חלונות של אקספלורר!

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  6. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... הצלחתי לפתוח את הפורט בראוטר כדי שהאימיול יעבוד יותר מהר...וכדי שיהיה לי Hi-ID... אבל עדיין האימיול מוריד נורא לאט.. הקובץ שהורדתי הכי מהר עד היום היה ב 4kB/s....ואני כל הזמן על Uplaoad כללי בסביבות 10kB/s כרגע האימיול רץ חלק על הפס...בלי ראוטר כביכול ובלי פיירוואל שאותו הסרתי! הוא עובד כל יום מ3 בלילה עד בערך 2 למחרת (שאני חוזר מבצפר) ועדיין מוריד נורא נורא לאט!!!!!!! אפשר להשתגע!!!! אם למישהו יש עצה או הערה בשלבילי או אולי פתרון לבעיה , אני אשמח מאוד.. יש למישהו בכלל מושג מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש לכל העוזרים... Anas-Nanas

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  7. היי אחרי שסידרתי את בעיית הפיירוול והlowID, האימיול עושה UP אבל לא DOWN, לקבצים שאני רוצה יש מקורות אבל הוא לא רוצה להוריד אם צריך תמונה אני יעלה. תודה מראש Install

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by DuDeAss,

אתמול בלילה פרמטתי את המחשב והכל היה סבבה סוף סוף בקיצור התחילה לי בעיה ראשונה עכשיו איך שאני מפעיל את המחשב האקספלורר תקוע ואני צריך לסגור אותו ואז לעשות לו פתיחה מחדש דרך הtask manager למה לעזאזל זה קורה? יש נגישות או משהו?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. Started by J0n1,

שלום. נתקלתי בבעיה מוזרה, הFF שלי (הגירסה הכי עדכנית) לא מציג לי אנימציה, כמו לדוגמא הסמיילים האלו של HW .... גם שאני מוריד את התמונה הוא לא מציג לי את האנימציה, דבר שגורם לי לחשוד יותר במערכת הפעלה ולא בFF יש לי XP, איך מתקנים את זה? :\ תודה

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  10. שלום כאשר אני צופה בתמונות שמובילות לURL,הוא מציג לי את הדבר הבא: וכאשר אני רוצה לצפות בסרטון יוטיוב דרך לינק ולא להכנס קודם לאתר הוא מציג לי את הקוד מקור. איך אפשר לתקן?

11. Started by Or1994,

יש לי בעיה מוזרה בFF. היום גלשתי באינטרנט ופתאום באמצע הגלישה התחילו להיפתח לי מיליון לשוניות והדפדפן נתקע לגמרי. סגרתי אותו דרך ctrl-alt-del ואז כשניסיתי להפעיל אותו מחדש הוא עלה אבל ישר בהתחלה הוא נתקע. עשיתי ריסט וגם זה לא עזר ואני לא רוצה להתקין אותו מחדש בגלל כל התוספות שיש לי שם וכל הסיסמאות והסימניות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

12. זה בעיה ממושכת לפני חודשיים זה קרה לי כבר.. הוא קורס כל פעם שאני גולש הרבה... פתאום קורס... מה אפשר לעשות ? הסרתי פרופיל מחקתי אותו לגמריה מחקתי FLASH והתקנתי מחדש... מה זה יכול להיות???

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by nnfyrbsnss,

התוצאה שאני מקבל מצורפת. Windows XP Pro. 32bit, FF3.0.5 יכול להיות שזה בגלל אחד התוספים? הרשימה: Generated: Fri Jan 30 2009 16:50:35 GMT+0200 (Jerusalem Standard Time) User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.5) Gecko/2008120122 Firefox/3.0.5 Build ID: 2008120122 Enabled Extensions: [42] - Adblock Plus 1.0.1 - Adblock Plus: Element Hiding Helper 1.0.5 - Add N Edit Cookies 0.2.1.3 - Add to Search Bar 1.7 - All-in-One Sidebar 0.7.8 - BBCodeXtra 0.2.5.6 - Better YouTube 0.4.3 - BugMeNot 2.1 - CoLT 2.4.3 - Context Search 0.4.3 - Cooliris 1.9.1 - FaviconizeTab 0.9.8.2 - FireFTP 1.0.3 - Fission 1.0.3 - Flagfox 3.3.7 - FoxyTunes 3.0.4.1 - Gmail Manag…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by ranyr,

הfire fox כל הזמן מודיע על שגיאה ונסגר ממש כל 20-30 דקות של שימוש גרסה 1.0.7 וגם הIE אבל לעיתים יותר רחוקות בערך כל שעה גרסה 6.0.2900.2180 מה הבעיה??

15. Started by moshe20,

ישהו מכיר מנהל הורדות שתומך העדכון החדש כי יש לי את אורביט ואת פלאש גט ושנהים לא תומכים תודה

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by בזיק2,

אני מפעיל את הfirefox מגרסת portable. אם אני לוחץ על האייקון ישירות אז הfirefox עולה כמו שצריך. אבל אם אני מפעיל דרך הtaskbar (אחרי שעשיתי pin this program.,) עולה firefox עם דף בית אחר (של avg) עם מראה אחר ובלי כל המועדפים. יש הסבר למישהו?

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by בזיק,

אם אני לוחץ על החץ שליד שורת הכתובות מופיעות כתובות שהייתי בהן בעבר אם אני רושם כתובת חלקית אז הfirefox מציע להשלים מתוך רשימה של כתובות שהייתי בהן איפה הכתובות האלו שמורות? האם אפשרות הclear private data לא אמורה לנקות כתובות אלו? בנוסף יש לי גם תוכנת ccleaner אני מפעיל אותה לניקוי כללי של temp, registry וגם של כל האפשרויות של הfirefox. לא עוזר. חוץ מזה לפי מה הfirefox מחליט מה לשמור. כי נראה לי שהוא שומר אתרים שהייתי בהם לפני המון זמן אבל לא שומר סתם אתרים שהייתי בהם לא מזמן. ההתנהגות הזו לא טובה לפרנויה שלי.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by 3pac,

עכשיו יצאתי מה firefox דרך מנהל משימות ועכשיו כל התוספות של הדפדפן נעלמו ושאני לוחץ על כלים>תוספות כתוב "תוספת זאת תותקן כאשר firefox יופעל מחדש " יצאתי מונכנסתי כמה פעמים , ניסיתי להתקין עוד פעם (בלי למחוק ) וזה לא עזר . מה אני עושה ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

אני ארשום פה את כל האפשרויות שאני מכיר במידה ויש עוד שאתה משתמשים או חושבים שהוא הכי טוב, תציעו פה ואני אוסיף. דרך אגב שלי ZA החינמי(הPRO עושב לי בעיות ברשת), לאחרונה יש בעיות פינג במשחקים ברשת ויכול להיות שהוא הסיבה ויכול להיות שלא.

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  20. היי, ברשותי מערכת הפעלה Windows 7 Ultimate 32-Bit. הפלאש בדפדפן האינטרנט אקספלורר 9,הפסיק לפתע לפעול ובגלל זה - אני לא יכול לראות מודעות בדפי האינטרנט ו/או לדוגמא בשירותים ברשת,אשר דורשים פלאש להצגתם,כמו לדוגמא לצפות באתר Youtube בסרטונים.אציין כי מותקנת אצלי הגירסא האחרונה של Adobe Flash Player + הPlujins של התוכנה,אבל הדפדפן (IE9) - טוען,למרות זאת כי חסרים לו הPlujins של נגן הפלאש.התקנתי מחדש את הגירסא העדכנית ביותר של נגן הפלאש - אבל ללא שינוי,גם הפעלתי את המחשב מחדש - ללא שינוי.! עוד אציין כי בדפדפנים האחרים,כדוגמאת Chrome + Firefox - הכל תקין. אבקש עזרה לפיתרון הבעיה... תודה רבה מאוד מראש...

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by eranmor,

התקנתי ICQ PRO 2003 והוא לא רושם לי היסטורי ניסיתי להתקים מחדש אבל זה לא עוזר ואני לא מצליח למצוא עוד ICQ 2002...

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה שמשגעת אותי לגמרי, אני עוד שניה ישבור משהו! יש לי ICQ 5 ויש למטה, מתחת לכל האנשים מין פרסומת כזאת ל012 FUN משהו כזה.. שכל פעם שמעבירים עליו את העכבר הוא עושה רעש של מטוס קרב כזה. יש איזה שהיא דרך להוריד את זה? אני פשוט לא יכול עם הדבר המעצבן הזה!

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by omer0777,

אני הורדתי icq 6 והוא פשוט שאני נכנס למשתמש לשלוח הודעה זה נתקה ואחרי זה צריך לעשות cntrl alt delete אני ישמח עם תעזרו

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בפיירפוקס ומותקן לי בו אקסטנשן שנקרא view this page in IE tab... אבל משום מה אחרי שאני פותח דף חדש דרך הIE שבפיירפוקס אני תמיד מקבל את ההודעה שבתמונה למטה קיים איזה פאץ' שיכול לתקן את זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by donj,

שלום לכולם זו הפעם השנייה שאני כותב את ההודעה הזו מפני שהIE7 קפא כשבאתי לשלוח את ההודעה בפעם הקודמת אז הנה זה שוב... הIE7 נתקע מדי פעם ואני צריך לכבות אותו דרך מנהל המשימות... הרצתי מספר סריקות לתוכנות זדוניות בשימוש התוכנות הבאות: Spybot, SUPERAntiSpyware, Malwarebytes' Anti-Malware וכן סריקת ווירוסים עם AVG. בכל הסריקות לא נמצא דבר ... חשוב לי לציין שאת הIE7 התקנתי לפני שהסרתי דפדפן מקסטון. אני משמתמש במע' הפעלה XP PRO. אנא עיזרו לי.

• 10 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.