תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ..! יש לי בעייה בקבצים נגיד שאני מוריד איזה שהוא תוכנה אז המחשב לא פותח לי אותו בתור התוכנה הוא פותח לי אותו בתור word מה אני צריך לעשות?? תודה מראש לעוזריםם..!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל . ;D כי התוכנה שבאה אם הכרטיס לא ממש טובה.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב-TUGZip ומלבד בעיות נקודתיות עם קבצים מסויימים לא נתקלתי בבעיות. יש יתרונות משמעותיים בתוכנות כיווץ חינמיות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! סיימתי לפרמט !! עכשיו אני רוצה לנעשות דפדפן חדש..עד היום השתמשתי ב AVANT,דפדפן דיי טוב מצעיה הרבה קל לשימוש. היום חשבתי להתקין FireFox אבל שמעתי שגילו שם פריצה גדולה או משהו כזה שלא ממש הבנתי אז חברים מה אתם אומרים שכדי? תודה על התמיכה!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להתקין על הלוח הזה ויסטה ובאתר שלהם אין בכלל דרייברים לויסטה . זה נורמלי או שאני לא מחפש טוב ? בלינק הזה תוכלו לראות את זה : http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=1860 תודה רבה על כל עזרה .
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מזה זמן רב שאני לא יכול להשתמש ב sun java אלא רק ב java vm של מיקרוסופט.הסיבה היא שדרך sun java אני רואה הכל מטושטש באתרים רבים,ורק עם java vm של מיקרוסופט התמונה ברורה. הבעיה מופיעה באתרים רבים,ומאלצת אותי להשתמש בדפדפנים מבוססי IE. עדכנתי את ה sun java לגירסה האחרונה וזה לא עוזר. הנה 4 תמונות מאתר לדוגמא.שתיים עם sun java ושתיים עם java vm. אותיות: עם java vm הכל ברור: ועם sun java הכל מטושטש....: מספרים עם java vm: ועם sun java בקושי אפשר לקרוא את המספרים: עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת?....
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום הדירקט אקס שלי חסום,במשחקים גם אומרים את זה והרגע מצאתי את הבעיה >< תוכלו לראות את התמונה למטה. מה לעשות? איך מגדירים את זה כזמין? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
למה עשו את זה? אני לא מבין התקנתי מסנ'גר 7... ואוטמט הוא עובד לי כל פעם שאני עושה ריסט גם אחי שאני יוצא ממנו תאמינו או לא וגם עם אני מעיף אותו מה ms config הוא חוזר
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
COOKIES וBOOKMARKS.. אני מפרמט את המחשב , איך לגבות את המידע מהדפדפן הזה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:47:33, on 27/04/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe C:\Program Files\Azureus\Azureus.exe C:\Program Files\Java\jre1.5.0_02\bin\javaw.exe C:\WINDOWS\system32\msiexec.exe C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי MP4 שצולמו במצלמה. אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שתאפשר לחבר את כל קבצי ה MP4 ולהמיר אותם לקובץ AVI, כמובן בלי ירידה באיכות.
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי בעיה עם קובץ msvcr80.dll. התקנתי תוכנה קומפי למחשב וכאשר אני מנסה להעלות את המשחק הוא אומר שחסר את הקובץ הנ"ל. התוכנה חוקית מכיוון שרכשתי אותה. ניסית להוריד את הקובץ ולשים אותה במקום הנכון אך זה לא עוזר. האם מישהוא מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי ??? גיל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ובכן, לא ממש שינוי קול.. ראיתי פעם בטלויזיה איך בעזרת תוכנת מחשב אפשר לעלות ולהוריד טונים של קול אנושי מוקלט. זה טריק כזה של חברות הקלטה שמשתמשים בו על זמרים שלא ממש יודעים לשיר. בקיצור, אני צריך תוכנה שאיתה אוכל "לתקן" זיופים בשירים. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אח שלי שלח לאחותי שנמצאת בחו"ל אימייל. עכשיו הוא שלח לה את המכתב באוטלוק בקידוד לא נכון(היו לו שלושה אפשרויות בחירה , והוא בחר באפשרות הלא נכונה כנראה שגרמה לקידוד לצאת ככה) אז יש דרך לתקן את המצב? :-\ אני מקווה שהבנתם מה הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אם יש לי ויסטה 32 ביט אז יש לי גם DirectX 10 או שאני צריך להוריד את זה? סורי על השאלה הנובית ;D
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הקיצר היום גלשתי קצת ופתאום אני רואה שהעכבר שלי זז אחר כך ראיתי שהאנטי ווירוס נסגר!!!! ואז כבר הייתי בטוח שמשהו פרץ לי מה אפשר לעשות הלכתי ל cmd וכתבתי שם netstat n והיו שם כמה איפי איך אני יכול לדעת מה ההיה של הפורץ??? ועוד דבר יש לי גם פייר וואל של kasper sky ואחר כך שהסתכלתי הוא היה על "לא מגן" כנראה שהפורץ ביטל אותו איך זה יכול להיות??? ואם הוא עשה את זה אז מה פייר וואל שוווה? וגם איך האנטי ווירוס שאמרו פה שהוא בין הכי טובים(הקספר סקי ) לא עשה כלוםםםםם!!!!????????????????
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-
-
את מה בדיוק הוא מנרמל? כרטיס הקול שברשותי - !Creative SB 5.1 Live בתודה, יניב.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
ניסיתי את DVD 2 SVCD ולא אהבתי , ממשק מסורבל , אמנם עם הרבה אופציות, אבל הרבה כאלו שממש לא צריך. אני מחפש תוכנה, שתדע לקבל קבצי AVI בפורמט DIVX או XVID ויכולה להמיר אותם ל VCD או SVCD תוך כדי שהיא מוסיפה כתוביות מקובץ שאני מספק לה. (כמובן שנדרש גם שהיא תדע להמיר את האודיו כמו שצריך בהתאם לפורמט המתאים ל VCD ו SVCD) מישהו מכיר תוכנה שעונה לצרכים הנל ? (חוץ מ DVD 2 SVCD)
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ניתן לשנות את המייל של המסנג'ר, בלי שתימחק רשימת האנשים ובלי שהם ייצטרכו לאשר מחדש? -תודה.
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חברים שלום, מדי פעם כשאני גולש ב NRG יש לי בחלק מהכתבות בעיית קידוד, משהו יודע אולי איך אפשר לפתור את זה? חשוב לציין שלא נגעתי בהגדרות הקידוד של הדפדפן, לא התקנתי תוספים חדשים ושזה קורה אך ורק באתר של NRG וגם זה רק בחלק מהכתבות (וגם שם רק בחלק מהטקסט).. מצ"ב תמונה + קישור לאתר (אולי זאת בכלל בעיה בדף).. תודה לעוזרים. http://www.nrg.co.il/online/55/ART1/869/883.html [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם שמחתי לגלות את הפורום הנהדר הזה. ברצוני את עזרתכם אני לא מצליח למצוא אף תוכנה שתוכל להכניס את התרגום לתוך הסרט. אנא מכם נבטו אותי לתוכנה מסוימת עם עזרה מינימלית. בתודה אבי
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מישהו מכיר פלאגין שמארה את התמונות (AVATARS) של הרשימת אנשים ממסנג'ר במירנדה? וגם מתעדכן שהם משנים תמונה? היה לי משהו כזה ואני לא ממש מוצא את זה שוב, חיפשתי שם באתר ולא מצאתי וגם משהו שמראה את השורה שכל אחד כותב אם אתם מכירים תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אפשר בבקשה לינק לתוכנה שמסוגלת לתרגם טקסט שלם אנגלית עברית ? אני ממש חייב כזאת. תודה רבה רבה רבה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
תוכנות: PHOTOSHOP CS1 flash MX את שני התמונות אפשר לראות בפרופיל שלי ב DA, הקישור בחתימה.
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בתקופה אחרונה בתדירות גבוהה ה internet exploler 8 אצלי נתקע ואני צריך לכבות ולהדליקו מחדש , איך אפשר לפתור את הבעיה??? - אני כבר מיואש מהבעיה ושוקל לעשות רק בגלל זה פורמט .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-