תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני מוחק תוסף אחד שהוספתי ל FF ?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם, מה שגרר החלפת לוח והתקנת win מחדש. מאז יש לי בעיות בפתיחת קבצים גדולים מקווצים (rar ודומיו). כשהקובץ קטן אין בעיה, אבל מעל 1gb בערך הוא נכשל באמצע ומודיע על CRC error ושהקובץ דפוק. אני יודע שהבעיה לא בקבצים, כי הצלחתי לפתוח אותם לפני שהתקנתי מע' הפעלה מחדש, מעבר לעובדה שזה מאוד קונסיסטנטי והוא נופל על כל קובץ בערך. ניסיתי עם winrar ועם 7-zip, שניהם בגרסאות עדכניות. יש למישהו רעיון לדרך אחרת?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שאמורה להיות מאוד פשוטה, וגם מאוד יעילה: תיוג דיסקים בתוכנה הזו אני רושם את התוכנה/ שם של שיר/ שם של קובץ, והתוכנה אומרת לי באיזה דיסק זה נמצא. כמובן שלפני כן, יש להכניס לתוכנה את הפלייליסט/ שמות הקבצים/ תוכנות. מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים, כאמור בכותרת, כרגע אני באמצע בנייתו והטמעתו של מחשב ברכב (AMD DUAL CORE 5050E) כחלק ממערכת HIGH END (כרטיס קול XONAR HDAV DELUXE) ועוד ועוד.. אני משתמת בתוכנת קוד פתוח בשם RIDE RUNNER ואני קצת תקוע עם האינטגרציה שלה לחומרה הספציפית שלי. אני צריך שתי פקודות לשורת הפקודה: 1. אני צריך פקודה שתפעיל MUTE על כניסות ה LINE מהכרטיס קול (אני צריך להשתיק את ה LINE IN ואת ה MIC שעל לוח האם לסירוגין) 2. אני צריך שורת פקודה לסגירה עיקשת של תוכנה שמסרבת להיסגר (כרגע אני יכול לסגור אותה רק דרך CTRL+ALT+DELETE וסגירה +אישור..) - האם KILL.EXE אמורה לעשות זאת ? איך משתמשים בפקודה ? המון המון תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי, האם הדפדפן יכול להגביל ולא לתת למשתמש מסויים להתחבר. לדוגמא: אם אני רוצה להגביל במחשב שלי את מס' המשתמשים שיתחברו לדוגמא ל-hwzone. הכוונה היא שרק אני אוכל להתחבר ומשתמש אחר שינסה להתחבר דרך המחשב שלי אל האתר לא יוכל. הקיים דבר כזה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את Thunderbird אבל אני לא מצליח להפעיל את החשבון שלי ב hotmail.com ... תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים שאני מפעיל קבוץ 3GP המדיה פלייר 12 כותב שגיאה C00D1199 שאני קורא בדף הבית של המדיה שאני רואה שמדיה כן יכול לקרוא קבוץ 3GP אז מה בעיה ואך אני פותר אותה תודה על עזרה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבל שאם לדוגמא יש לי קובץ של סרט ששוקל 1.3 ג'יגה אז אני יוכל לפצל אותול-2 קבצים של 700 מגה. יש דבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם יש דואר של יאהו וכאשר אני שולח דרכו אימל בעברית החוצה הנמענים אינם מקבלים את הדואר אך אינם רואים עברית אלא גיבריש . בדקתי את העברית במע' ההפעלה והיא מותקנת כמו שצריך ( win2000 pro ). כמו כן בדקתי את ההגדרות של העברית באקספלורר אך הכל נראה תקין . ( שחקתי עם הגדרות של ה- Encoding ) כלום ? אודה להצעות או הגדרות ? נ.ב. בדקתי ואין לי איזה תוכנת צד שלישי שמותקנת במחשב . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יום טוב לכולם אני עוד מעט מתחיל ללמוד אנימציה ותלת מימד ואני הולך לעבוד ב3D STUDIO MAX ויותר מאוחר (אני מדבר על בערך שנה) אני אלמד את התוכנה MAYA במיכללת סלע. עכשיו יש לי מספר שאלות: 1. יש לי במחשב כרטיס מסך ATI HD3780 עם זיכרון של 512 מגה אז רציתי לדעת אם הכרטיס המסך הזה יספיק לי לבינתיים לעבודה עם 3D STUDIO כי אני יודע שכאשר אני אלמד את MAYA אז אני מאמין שאני אחליף את הכרטיס המסך. 2. במיכללה אמרו לי שהם יוכלו לכוון אותי למקום שיוכלו לספק לי כרטיסי מסך מיקצועיים בהנחה של בערך 20% ולכן רציתי להיתיעץ איתכם איזה כרטיס מסך אתם ממליצים או FireGL לדוגמא- v7350 או Quadro לדוגמא- pny fx4600 לעבודה עם MAYA אז רציתי לדעת אם יש דגמים מומלצים לכל כרטיס. וגם כמה זיכרון אתם ממליצים ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך שהוא יהיה "בוט אבול" כאילו שיהיה אפשר להתקין אותו על הארד דיסק בלי מידע, איך עושים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
icq 2003a Build #3800 גם במחשב בחדר המשפחה זה אותו דבר.. תגידו בבקשה דעתכם על התמונה הבאה.. מה יכולה להיות הבעיה? מדוע זה כך? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש מבעלי התוכנה הנ"ל חוות דעת ..... מה השוני בינה ובין גרסאת 2004 ומה השוני בינה ובין הגרסא ה"רגילה". הבנתי שיש בה פיירוול מובנה, האם הוא עדיף על זה של מיקרוסופט. כמו כן אבקש לדעת לגבי באגים, אם יש ושאר המלצות, תלונות והערות. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
החל מאתמול, כשאני נכנס לדף הבית שלי (www.start.co.il) הפיירפוקס מזהה את הקידוד שלו בתור windows-1255 במקום unicode. ניסיתי להפעיל ולכבות את הזיהוי האוטומטי, וזה לא עזר. עכשיו כל פעם שאני נכנס לאתר הזה אני צריך לשנות את הקידוד ידנית. ניסיתי אפילו לקבוע את UTF-8 כקידוד ברירת המחדל, וזה לא עזר. אני נכנס לאתר הזה כבר חודשים (כמו שאמרתי, זה דף הבית שלי) ועד עכשיו הוא לא עשה בעיות. מישהו יודע מה הבעיה? זה קורה גם לעוד מישהו? (אולי הבעיה לא אצלי אלא באתר) נ.ב. ב-IE האתר פועל בסדר. ואני משתמש בפיירפוקט 1.0.7.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אתמול צרבתי מצגת פאוור פוינט וניסתי להציגה ב DVD והוא רשם שהדיסק ריק במחשב ניסתי והוא קרא את הדיסק. ה DVD קורא צרובים השאלה איך אני צורב את המצגת כדי שאוכל ליראות אותה ב DVD? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ראיתי פרסום בחדשות גוגל על אתר שנותן דילים לקראת סוף שנה, של באנדלים של אופיס ווינדוס. https://g-rafa.co.il/דיל-סוף-שנה-אזרחית-קנו-office-pro-וקבלו-חינם-windows-10/ אז רכשתי דרך האתר הזה, באנדל של אופיס 365 פרו עם קבלת ווינדוס 10 פרו מתנה (מפתח אקטיבציה) הם מסרו לי את המפתח של הוינדוס 10 פרו במייל וכתבו לי שאפשר לשדרג מגרסה אחרת או להתקין התקנה נקייה. כרגע מותקן לי במחשב נייד וינדוס 10 הום, כששמתי את המפתח שרכשתי באשף ההפעלה, כביכול על מנת לשדרג לפרו, קיבלתי הודעת שגיאה: The product key you entered didn't work. Check the product key and try again, or enter a different one. (0xc004f050) כשפניתי לתמיכה…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איך עושים דיאלי ומתאימים תרגום לא מסונכרן עם MPC HC? תודה[br]פורסם בתאריך: 26.11.2008 בשעה 12:08:06 מישהו?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
צריך שם של תוכנה שמחלקת משחקים כבדים
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני מישתמש במנהל ההורדות idm-internet download manger הבנתי שבזמן הורדה הוא מנצל את כל רוחב הפס מה שמאיט את הגלישה השאלה אם גם כאשר הוא סתם פועל ברקע בלי להוריד הוא לוקח רוחב פס גם כן? לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני צריך שם של תוכנה למניעת חלונות קופצים ,זה מממש ממש מעצבן אז זה דיי דחוף
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מה קורה ? שלשום התקנתי את האנטי וירוס NOD32 במקום AVAST. לפי דעתי הוא באמת יותר טוב היום הרצתי בדיקה ראשונה וזה מראה לי הודעות מוזרות שלא נתקלתי בהם עדיין: http://img372.imageshack.us/img372/8982/nod326zo.jpg ניסיתי להריץ במצב בטוח וזה אותו דבר. ךצה זה לא מצליח לפתוח את הקבצים ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין דרייבר של בקר הרשת במחשב חדש מדגם hp pavilion dm4 1065dx ואני לא מצליח. הורדתי את כל הדרייברים באתר של HP וכלום. ניסיתי לזהות את הדגם המדויק על ידי sandra וגם זה לא הלך. יש למישהו רעיון? רק שיהיה ברור אין לי את הדיסקים שמקבלים עם המחשב.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עוד מאט אני מסיים להוריד את התוכנה באימיול... ויהיה נחמד אם יעשו לי פה מדריך קצר על התוכנה מאשר שאני יתחיל לחקור אותה לבד ואלי אני יעשה נזק למחשב שלי (חושש מזה מאוד חחח ) תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-