עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בשבועיים האחרונים כשאני גולש באינטרנט בעזרת הפיירפוקס כל הזמן אני נתקל ב2 בעיות: כשאני צופה בתמונות, בעיקר בכמות גדולה של תמונות שנטענות ביחד [אשכול תמונות וכד'..] חלק מהתמונות נטענות בסדר וחלק מן התמונות מקבלות עיוות כלשהו, צבע שונה, חציה באמצע ודברים דומים.. גם כשאני פותח את התמונה בחלון חדש ומנסה לרענן זה נשאר אותו דבר וגם כשאני מוריד את התמונה למחשב זה אותו דבר. [דוגמא בתמונה למטה] את אותו עמוד בדיוק פתחתי עם הIE 6 והכל היה בסדר, מזה אני מבין שהבעיה היא בFF. הבעיה השניה היא ביוטיוב: חלק מהסרטונים שאני צופה בהם פשוט נעצרים באמצע, למרות שהסרטון טעון עד הסוף. נגיד והסרטון באורך 2 דקות, כל הפס האדום של הטעינה מלא אבל בדקה ו14 שניות פתאום הסרטון נגמר. ולכל האחרים זה ממ…

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  2. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, חבר שלי מעוניין לצפות במה שמלמת האינטרנט שלו ''רואה'' , דרך העבודה. כלומר להתחבר אל המצלמה מרחוק ולהשתמש בה בתור מצלמת מעקב. האם יש איזשהי תוכנה שמבצעת את הפעולה הזאת? תודה מראש לעונים ומצטער על הניסוח המוזר, אמיר.

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by dudi2002,

איך אני עושה את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. שלום לכולם . אני צריך עזרה לגבי בעיה שנבעה מהחלפת כרטיס מסך וכמובן דרייבר (CATALYST)של ATI . הבעייה היא כזו שכאשר אני ניכנס לראות חדשות באינטרנט אז אני רואה תמונה מרוחה בצבע אבל עם קול ותזוזה,לעומת סרטים רגילים שאותם אני רואה ברור. בעיה זו לא הייתה לי בעבר ולכן אני חושב שזה קשור בצורה כלשהי לדרייבר ולהגדרות בו. ועוד משהו מוזר כל פעם שאני מנסה לראות חדשות באיטרנט אז מופיע לי פתאום קובץ dxva_sig על שולחן העבודה,אם זה קשור ואיך אני נפתר משני הבעיות הללו. אשמח לעזרה אלי

5. Started by MATOK,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש אפשרות להגדיל את הפונט של התרגום בתוכנה מדיה פלייר 11 ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  6. Started by rjjb7,

יש לי מקלדת מולטימדיה אלחוטית של לוג'יטק אחת האפשרויות במקלדת היא שליטה על המדייה פלייר דרך המקשים הנוספים לה. האם יש אפשרות לשלוט גם על הווינאמפ דרכם? (נכון לעכשיו כלומר בברירת מחדל - אין) נ.ב. אין לי את הדרייבר של המקלדת. האם בד"כ דרייברים של מקלדות מהסוג הזה נותנות אפשרות לשנות את ההגדרה כפי שביקשתי?

7. Started by תימני אסלי,

הורדתי אלבום מוזיקה מכווץ בראר וכשאני בא לפתוח אותו אני מקבל שתי הודעות. ההודעה הראשונה: No archives found ההודעה השנייה: ‏‏לתהליך אין אפשרות גישה לקובץ מאחר שהוא נמצא בשימוש על-ידי תהליך אחר. יש לציין כי הקובץ המכווץ בגודל של 53MB כלומר אמור להיות בתוך הקובץ משהו.

8. שלום, אני לא מצליח להתחבר למסנגר ולא להתחבר לאתר HOTMAIL.COM בעיה מוזרה ביותר, מישהו יודע מה הבעיה? :s05: תודה.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by SloOmPer,

אני צריך סיריאל/קראק לתוכנה בשם Bursa Graph . פירוט התוכנה: ניהול תיק השקעות אישי לינק להורדה התוכנה עם 15 ימיי נסיון: http://www.bursagraph.co.il/download.shtml מי שמשיג לי קראק או סיראל- מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Pika007,

מישהו יודע איפה אני יכול למצוא? היו לי פעם כמה טובות וחינמיות, שכחתי את השם :\ תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. סרקתי דף וכמובן שבמצב הנוכחי אני לא יכול לערוך בו שינויים. האם מישהו מכיר תוכנה שיודעת להמיר את זה לקובץ וורד או לכל סוג אחר שבו אוכל לבצע שינויים?

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by Omerole,

התקנתי אתמול את הגרסא לפיירפוקס שהיא Native 64-bit ,היא נקראית גם Minefield והיא מבוססת על גרסא 3 משהו. בכל מקרה,אני מאוד מאוד מרוצה מהשיפור העצום במהירות טעינה של התוכנה ושל האתרים,ואין בכוונתי לחזור אחורה. הבעיה היחידה היא שסרטוני פלאש כמו ביוטוב לא עולים,בדקתי וזה כי ADOBE לא הוציאו גרסא רשמית של הפלאג פלאש לדפדפני 64 ביט Native. וגם הבנתי שכמה אנשים שמשתמשים בלינוקס SUSE הצליחו לפתור את זה איכשהו אבל לא ראיתי פיתרון ממשי לויסטה. מישהו יודע איך לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אז ככה, יש לי תיקיית שירים מסודרת מהמחשב הקודם, עברתי למחשב חדש.. והבאתי את התיקייה איתי.. התחלתי להשפעיל שירים באייטונס לפי אומנים, ושמתי לב שיש דיסקים מסוימים שאייטונס לא מפעיל. עכשיו נכנס לפרטים, האייטונס לא מעלה הודעת שגיאה או סימן שעשיתי פעולה כלשהי כשאני מנסה לנגן את השירים.. השירים שלא פועלים הם תמיד מדיסק מסוים, כלומר, אם יש לי תיקייה של הדג נחש לדוגמא, דיסק אחד יכול לעבוד ודיסק אחר לא! זה תמיד דיסקים שלמים, אף פעם לא קרה שהוא הפעיל שיר אחד מתוך דיסק ואחר לא. זה או הכל או כלום. השירים עבדו במחשב הקודם, והם עובדים על תוכנות אחרות.. למישהו יש רעיון? זה ממש מתסכל ואני מודה מראש על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by IlanF,

חלק מהטקסטים בVLC רשומים לי בעברית ובגלל שהחלפתי את השפה של התוכנות שלא יוניקוד לאנגלית, הטקסט שהיה בעברית נעלם לי. עכשיו אני לא יודע איפה ללחוץ בשביל כל דבר ואני רוצה לשנות את השפה לאנגלית. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. לעזאזל עם זה! המחשב שלי הרוס ולפעמים הוא נכבה...לרוב הפיירפוקס שומר את הרשימה ומאפשר לי לבצע שיחזור של כל האתרים שהייתי בהם. דווקא היום שהייתי במיליון ואחד אתרים חשובים המחשב נכבה לי מס' פעמים ודווקא בפעם האחרונה שניסיתי להפעיל את פיירפוקס ולשחזר את האתרים לא הופיעה לי האפשרות ופשוט כאילו הוא "שכח" . אני מקווה מאוד שיש איזה מסמך/קובץ שיאפשר לי לעשות זאת... לדעת באיזה אתרים הייתי.. יש מסמך/קובץ כזה? אני פשוט אובד עיצות! וגם... יש תוספת כלשהי ששומרת את הרשימה של האתרים? כי כמו שאתם רואים הפיירפוקס לעיתים נכשל! וזה עבורי קריטי מאוד.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. ניסיתי להוריד עם פלש גט ועם ביט קומט ולא הצלחתי. י

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  17. אשמח לעזרה. לגבי קליינט אחר, הוא צריך לאפשר את אחת התכונות שכתבתי בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

יש תוכנה שמגבירים במחשב נייד את עוצמת הקול רואים קווים על המסך מישהו יודע איך קוראים לזה לינק ?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by אאאאריאל,

אני מנסה להסיר מהמחשב את תוכנת ה premiere pro 2.0 אין לי uninstaller מובנה לתוכנה אז אני מנסה דרך ה control panel>add/remove programs הבעייה היא שה uninstall wizard מתחיל את הפעולה אחרי אישור שלי ומפסיק אחרי רגע ולמרות הודעה שסיים את התהליך התוכנה עדיין מופיעה - איך אני יכול להסיר אותה לחלוטין ?

20. Started by ROEY--1,

שלום. משום מה כל סרטוני הוידאו שבאתר ואללה לא נראים אצלי טוב...(בצבא סגול בעיקר ומטושטש) התקנתי את חבילת המקודדים K-LITE 3.5.7 ולא עוזר כמו כן ניסתי חבילות מקודדים אחרות ולא עוזר שאר האתרים עד כה לא נתקלתי בכל בעיה....כגון YOUTUBE....

21. Started by RGod,

ב XP הייתי משתמש ב ZONEALARM ,בויסטה הגרסה שהשמשתי לא נתמכת ואני לא רוצה להתקין גרסה אחרת . יש המלצות ?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  22. Started by nitayc1,

שלום. מקווה שזה המקום הנכון לבקשה זו. יש לי מחשב נייד Gateway Solo 9550 הורדתי מאתר היצרן של המחשב את כל הדרייברים שייש לכ.מסך של מחשב זה ואף אחד מהם לא מתאים. דרך אגב ביצעתי חיפוש באתר היצרן גם עפ"י Part Number של המחשב. הורדתי תוכנה שתזהה לי את רכיבי המחשב והוא זיהה לי את הכרטיס מסך הבא: Nvidia Corp GeForce 2 GO/MX Ultra [NV11] Nvidia Corp (Gateway 2000) אשמח לעזרה במציאת דרייבר לכ.מסך זה, גם חיפשתי בגוגל ובאתר של NVIDIA ולא מצאתי כלום. תודה 8) בטעות שמתי את ההודעה בפורום מסכי מחשב ולא בפורום כרטיסי מסך, סורי אשמח אם תעבירו את זה בבקשה

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  23. Started by Yamabushi,

אני מנסה לראות קטעי פלאש שמעולם לא עבדו לי בפיירפוקס, באקספלורר (בו הם תמיד עובדים), אך מסיבה מסומימת, מהיום בצהריים כל פעם שאני נכנס נגיד לוחץ play באסקפלורר אני עובר ישר באותו דף לפיירפוקס, שם הוידאו לא עובד. (באתר של קשת ארץ נהדרת\ כל השאר) תודה לעוזרים! :]

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  24. Started by intel suck,

אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר כבר כמה עות בשנ יהמחשבים ברשת הבעיה בקישוריות האלחוטית לפי האשף של המסנג'ר מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים