תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום סורק HP 3570. התוכנה שבאה איתו די מעצבנת, הייתי שמח לעבוד עם תוכנה אחרת. אנא עיזרו לי למצוא תוכנה אחרת לצורך סריקה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כותרת. הכוונה לא לממשק בעברית אלא שאפשר להוסיף כתוביות בעברית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 brasor@bezeqint.net לקורות חיים: ולציין "design"
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה להקלטה של וידאיו מומשך מהמלצמה .. ותוכנה שבעזרתה אני יוכל לנעול תיקיות ... תודה מראש לכל העוזרים Junior_mg ליאור
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אמיר, אני מנהל פרויקט בצוות פיתוח מקומי, העובד בימים אלה על פיתוח משחק אקשן רב-משתתפים. המשחק בשלב אבטיפוס, ואנחנו מחפשים כמה ספצים בתלת-ממד, בעלי היכרות וניסיון באנימציית דמויות - עדיפות לעובדים ב-max. לפרטים נוספים על המשחק ותיאום פגישה אתם מוזמנים לפנות אליי במייל lum@vgames.co.il אמיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני כבר מספר שבועות מחפש אחר התוכנה האידיאלית אבל עדיין לא מצאתי בעיקרון יש לי מערכת של 64 ביט ומסתבר שלא כל תוכנה תעלה : אבל ....ניסיתי לבדוק תוכנה מבית סוני שנקראת VEGAS STUDIO ומה שקורה שם פשוט אני טוען את הקבצים מחבר אותם אבל לא מצליח לשמור אותם בחזרה בפורמט המתאים לכן אני מאוד רוצה לשמוע על מגוון התוכנות שיש ואני בטוח שיש ....
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב מסוג זה כל פעם שאני מחבר דיסק או מקור חיצוני אחר יש לי קריאה שההתקן יכל לביצועים טובים יותר אנא עזרתכם בנוסף התקנתי תוכנת פייר פוקס עקב בעיות עם אקספלורר ולכן יש לי בעיה עם מקודדים כרגע באתרים שנפתחים אין קול תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! המחשב שזה עתה פירמטתי בהצלחה הותקנה מע' הפעלה XP PRO SP3 למחשב מחוברת מקלדת USB . ישנה בעיה כאשר אני מחבר Disk on key המחשב לא מזהה אותו . במנהל ההתקנים שעיינתי בו ראיתי רשימת USB אך לא הופיע STORAGE אנא המלצתכם לפיתרון הבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך בבקשה לינק לדריבר לCREATVE VF0090 FOR XP תודה.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הלוח: P4S800D ציפסט:SIS655FX חברה יש לי מחשב והתקנתי בו כונן SATA אבל כאשר אני בא להתקין את WINDOWS XP SP2 הוא אינו מזהה לי את הכונן. גם בביוס הכונן אינו מזוהה. אני יודע שבהתקנה של ה WINDOWS יש הוספת דריבר לכונן SATA. וניסיתי גם את הדריברים שיש בדיסק של הלוח. אם מישהו יכול להביא לי את הקבצים או לרשום לי איזה קבצים צריכים להיות זה יעזור.. תודה מראש טומי
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי הגה: MICROSOFT SIDEWINDER WHEEL ואני מנסה להפעיל אותו הVISTA אבל אין דריברים להגה הזה... למישהו יש פיתרון לבעיה שלי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב של שכן שלי והוא לא שמר את הדיסק של הלוח אם, ואין לו קול במחשב. עם שאר הדברים כבר הסתדרתי. יש לו כרטיס קול משולב על הMOTHERBOARD זה מה שאני יודע על הלוח SoundMax Integrated Digital Audio (MSI MS-6743) PCI יש לו SOUNDMAX, אבל כשהורדתי את הדריבר והתקנתי זה רושם Driver not found. נראה לי שצריך להתקין לפני זה את הדיסק של הלוח אבל הוא איבד אותו, אגב יש לו XP HOME. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך riva tnt 32m והורדתי מהאתר של אנוידיה דרייבר לכרטיס שלי וזה אומר לי שהדרייבר לא מתאים.. אני לא יודע מה לעשות מישהו יכול לתת לי לינק שיתאים? יש לי וינדוס אקספי תודהההההההההה...........
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE מדגם 6600GT עכשיו השאלה היא מאיפה עדיף להוריד את דרייבר מNVIDIA.COM או מהאתר של GIGABYTE ?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אני ישמח לקבל את הדריבר הנ"ל חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אףאחד.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לדריבר של המודם הזה sm56 pci או לינק לאתר של מוטרולהג תודה
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קנה מסך LCD של MAG דגם B716. עכשיו אני והוא מחפשים דריברים באינטרנט בצורה נואשת למסך שלו. האתר של MAG מביא קובץ להורדה שבו יש מספר קבצים עם דגמים למסכים של MAG שכאשר אתה עושה update driver בדוויס מנג'ר למסך אז אתה בוחר בדגם המתאים לך. אבל אין קובץ עם הדגם של המסך שלו. חפשתי בgoogle ובכמה מאתרי הדריברים הכללים הנמצאים בסטיקי ולא מצאתי. אין זכר לדרייבר כזה! אשמח אם מישהו יכול לעזור לי למצוא דריבר למסך מהדגם שציינתי, או שיש אפשרות אחרת. כרגע המסך שלו מוגדר שplug and play. תודה, רן.
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת של silver line icam 830 אני מחפש נואשות דריבר למצלמה ואני לא מוצא לחברה אין גם אתר להורדות דריברים אם יש למישהו את המצלמה ויכול לשלוח לי את הדריבר או לשלוח לי קישור אני מאד יודה כיוון שאיני נמצא תמיד בפורום אני יודה לכם אם תוכלו לשלוח לי לאי מייל שלי shimon800@walla.co.il בתודה מראש שמעון
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי סורק acer prisa 320p רשום מאחורה גם modeln no: 6687 - ope זה סורק ישן משנת 2000 חיבור של lpt הדריבר שלו זה mirascan אבל הוא לא מתאים ל windows xp אם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות או מאיפה אפשר להשיג דריבר עובד ל xp כי ניסיתי כבר כמה ולא עבד אני התייאשתי כבר בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia 8600gt על xp . אני רוצה להגדיר את המחשב כך שבלחיצת כפתור (או שניים) יעבור מרזולוציות של 1280\1024 ל - 800\600 , ובלחיצת כפתור אחרת יעבור ממצב של single dosplay ל - clone. הגדרתי ב - nview פרופילים שעונים על הדרישות שלי, ובאופציה של hotkeys בחרתי בשילוב של מקשים אשר יעבור מפרופיל אחד לשני. לצערי ה - hotkeys לא נשמרים וגם לא ממש עושים מה שהגדרתי. האם יש דרך לבצע מה שאני רוצה בלי לפתוח את מסך האופציות של הדריבר ולשנות מה שצריך, אלא לעשות זאת בשילוב של כמה מקשים על המקלדת? לא אכפת לי לעשות זאת גם עם יישום חיצוני ולאו דווקא עם הממשק של nvidia תודה
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר לכרטיס מסך וזה נותן לי תבעיה הזאת! מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
-
-
בוקר טוב וגח שמח לכולם, לפני חודשיים התקלקל לי הכרטיס מסך כך שהייתי צריך להחליף לכרטיס מסך אחר. הכרטיס מסך שהיה לי Geforce 8800 והחלפתי ל HD 5770 ושכחתי למחוק את הדרייברים של הכרטיס הקודם. ועכשיו כשאני מנסה למחוק אותם תמיד מופיעה לי הודעת: ניסיתי למחוק גם דרך Safe Mode אבל גם לא הלך... איך אני מוחק אותם? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם core-I5 2500 ללא כרטיס מסך נפרד, עדכנתי לדריבר האחרון של אינטל ל-סנדי ברידג ומדד חווית ווינדוס בגרפיקת משחק ירד מ-5.8 ל-4.7 (מדד הגרפיקה נשאר 5.1). אני לא גיימר וזה לא מפריע לי, אבל זה עדיין מוזר שדריבר מעודכן יפגע באופן משמעותי בביצועים.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי אחד שמתאים יותר. שאלה מתוך סקרנות ועניין: מדוע, כאשר אני מתקין את Windows, עלי להתקין רק חלק מהדרייברים החסרים, ואחרים לא? למשל, מדוע אין צורך להתקין את הדרייבר של המעבד? הרי גם הוא דורש תקשורת בין המחשב לבין מערכת ההפעלה, לא? מדוע אני כן מתקין את הדריבר של כרטיס המסך, אבל לא את הדרייבר של המאוורר, למשל? אודה לכם אם תאירו את עיניי (-: בברכה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-