תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי מעבד e8400 ללא oc זיכרון 4gb ומתי שאני ניכנס לאינטרנט אז באחוזי שימוש ב cpu הם קופצים ל 57 ואז לאט לאט יורדים,ובכללי שאני באינטרנט זה נע בין 8-50 % תלוי עם אני נניח לוחץ על איזה קישור זה קופץ יישר לאיזה 47 ולאט לאט יורד ככה זה אמור להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב מאימג שעשיתי (הייתי חייב להחזיר את המקור) 2 דיסקים של כמעט 800 מגה יש לי ימהה 16 ונירו וקלוןסידי איך אני גורם להם לזהות את הדיק כ800 מגה הם מזהים אותו כ100 מגה בלבד תודה ביי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום, לאחר חודש שלם בלי בעיות וקריסות למיניהן קרתה לי היום קריסה. בדקתי את קובץ המינידאמפ ורשום שם משהו על הדרייברים של NORTON ANTIVIRUS 2009. התוכנה עבדה טוב 3 ימים והיום גרמה לקריסה. *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMTDI.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMTDI.SYS Unable to load image \??\C:\Windows\system32\drivers\NAV\1000000.07D\SYMFW.SYS, Win32 error 2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMFW.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMFW.SYS *** WARNING: Unable to verify timestamp for SYMNDISV.SYS *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for SYMN…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום,אני משתמש בתוכנה BITORRENT ,יש לי גרסא אחת שממש מהירה בשבילי ואני לא רוצה להשתמש בגרסא אחרת של BITORRENT,אבל הגרסא הזאת גורמת לי לבעיות!,אחרי כמה דקות של שימוש,היא לוקחת ממחשב 3 ג'יגה הרטז 50% משאבים!! , אני נכנס לEVEREST,הספק על 55 מעלות! (ראו תמונות) בקיצור לא האמנתי שהספק באמת על 55 מעלות כי לא אכפת לי מהמשאבים כל כך,אז נגעתי במארז בצד ימינו איפה שנמצא הספק,אבל המארז קר,אפילו שנגעתי באזור שליד הספק,עדיין קר,ב55 מעלות האזור הזה לא אמור להיות אפילו טיפה חם? האם זה יכול להיות שהחום הזה קורה רק במקום מסויים ולכן אני לא מרגיש אותו? זה קרה למישהו פה עם איזה שהו תוכנת BITORRENT במיוחד המבוססת על BITORRENT ABC? אם כן עזרה בבקשה יש לציין ששום רכיב במחשב על OC [attach…
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי נדבקתי בווירוס wa6 שהוא רשום ב- VBscript. הווירוס שיכפל את עצמו לכל הכוננים הניידים שלי (דיסק און קיי,איי פוד ועוד) כמו כן הוא חוסם לי את הגישה לכונן. אני לא יכול להיכנס לכונן C למשל בלי ללחוץ על "פתח". האנטי ווירוס לא מזהה את הקובץ בתור ווירוס, הוא "נקי". עוד תוכנות כמו אד אוור וספי בוט הביאו את אותה התוצאה. אם אני מוחק אותו אז הוא רושם לי "קובץ wa6 לא נימצא" ואחרי זה הוא משכפל את עצמו שוב. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני מוריד סרטים ( DVD DIVX) שכל אחד בממוצע לוקח 715 מגה, ואז אני לא יכול לצרוב אותו על דיסק של 700 ועל דיסיקים של 800 מגה הצורב לא צורב!!! איזו תוכנת קיבוץ יעילה במקים כאלה , לקבץ קובץ לפחות ב-20 מגה תודה מראש לאלו שיעזרו!!!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על האייקון פותח את האינטרנט ואז אח"כ לוחץ על האייקון שוב כדי לפתוח עוד דף הוא לא פותח לי אלא מקפיץ את הדף הקודם. נראה לי שזה איזו אפשרות בדפדפן,איך אני עושה שזה יהיה רגיל שמתי שאני לוחץ נפתח עוד דף ועוד דף?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
הורדתי סרטון מהאינטרנט של 3 דקות ויש בו תמונות ובאמצע קטעי קריאה, ובמהלכו מתנגנת מוזיקה. עכשיו אני רוצה להאריך את הזמן שבו מופיע כל קטע קריאה ושהמוזיקה תמשיך להתנגן ולא תעצר, איך עושים את זה?? תודה *חשוב לציין שיש לי את הסרטון כקובץ אחד של מוזיקה ותמונה ביחד
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
במחשב בו יש WIN7 מותקנים IE8 וגם FF5. ב IE זה נראה כמו בתמונה 1, כלומר תקין. ב- FF זה נראה כמו בתמונה 2. נראות שתי שורות טקסט מתוך המופיע בדף המקורי וזהו. הפתרון? חסר תוסף? התקנה של פלאג-אין, ואיזה בדיוק? כיצד מתקינים? תודה אהההההה....... כן. זו לא אנגלית. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב יש לי win 7 ultimate . האם יש טעם להתקין smplayer מבחינת עדיפות על wmp? האם ישנם קבצי וידאו (כמו flv) שה- smplayer ינגן וה- wmp לא ינגן? תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני יודע ששאלו את זה המון ועשיתי חיפוש בפורום ולא הבנתי כלום , עשיתי את כל המדריכים וזה מוריד לי כמעט תמיד על 10-20. ובאמת שזה קבצים עם הרבה סידרים. בבקשה עזרה מישהו ?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש כמה תוכנות כאלו ברשת שמצאתי אך אני מחפש תוכנה "תמימה" שמוסיפה אך ורק סרגל רדיו ללא שום פרסום או חיפוש או כל דבר אחר. תודה מראש, דודו.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לא יודע מה עשיתי שזה קרה, אבל לפני כמה ימים פתאום אני רואה הודעה : UNKNOWN DEVICE USB משהו כזה והמנורה של ה TABLET כבויה או מהבהבת... אם מישהו מכיר את הבעיה...זה דחוף..
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
משהו יודע איך אפשר לשחזר מועדפים של firefox אין לי גיבוי אבל יש לי את כל תיקיות ההתקנה האם יש קובץ שניתן להעביר כדי לשחזר אותם?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=124
-
- 4 תגובות
- 465 צפיות
-
-
אני משתמש בווידוס 7 ולעיתים תכופות אני מקבל הודעת שגיאה "dasdasqwe has stopped working" חיפשתי הסברים באינטרנט אבל לא מצאתי משהו חד משמעי, רב ההסברים נעו בין אפשרות לנוזקה כלשהי או שמישהו מנסה לפרוץ לי למחשב דרך הדפדפן. אם למישהו יש מושג מה זה ומה עושים אני אשמח לעזרה. [h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1][/h][h=1] [/h]
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש אתר להורדת פונטים בעברית ופונטים מיוחדים צבעוניים "מדליקים" וחדשים מהיכן בבקשה אני יכול להוריד פונטים שכאלו ? *נ.ב אני טיפה מתלבט למרות שאני כמעט 100 אחוז בטוח שזה חוקי ולא ווארז אבל אם זה כן אני מתנצל מראש כי לא ידעתי
-
- 4 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום , נעלמה לי האפשרות של שמירת סיסמא קבועה למשל כניסה לאינטרנט והייתי מבקש עזרתכם בפתרון הבעיה תודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת את קובץ בפורמט AVI ולצרוב אותו על דיסק DVD כל שאני אוכל לצפות בו ב מכשיר DVD שלי. הבנתי שצריך להמיר את הקובץ AVI לפורמט של DVD נכון? יש לי את התוכנה "AVI DivX to DVD SVCD VCD Converter" בשביל זה. בתוך התוכנה הזו אני צריך להמיר לפורמט של DVD, VCD או SVCD? מישהו יכול לענות לי? אחרי שבחרתי לאיזה פרומט להמיר את הקובץ AVI איך אני צורב אותו ב NERO? יש לי את Nero 7 Premium. איזה אופציה של צריבה אני צריך לבחור שם? לאיזה קובץ אני עושה Burning? שעשיתי Convert מקובץ AVI ל DVD ראיתי שנוצרים שלושה קבצים שונים. איזה מהם אני צריך לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת אינטרנט שהזמנתי באיביי עם דרייבר מותקן על דיסק. יש לי שתי שאלות: 1. איזה תוכנות יוכלו להציג לי את מה שאני מצלם במצלמה באיכות הגבוהה ביותר? 2. אם המצלמה מתחברת לסקייפ ולעוד יישומים הדורשים מצלמה מבלי שהתקנתי את הדרייבר, האם יש בו צורך? או שהשימוש היחיד שלו הוא להתאים את המצלמה למחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי יש לי רשימה של ערכים כרגע 6 ערכים ניקח מצב בו אני צריך למצוא את הסכום של ה 4 הכי גבוהים ... כלומר אם הרשימה שלי היא 6,2,3,5,1,4 הסכום יהיה מורכב מ 6+3+5+4=18 יש נוסחא או אפילו הרכבה של כמה נוחסאות שיעזרו לי... אני מכיר נוסחא של סכום כמובן וגם את הנוסחא של מינימום אבל נוסחת המינימום נותנת לי את ההכי נמוך היחיד אני צריך גם את הבא אחריו....
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אנלא רוצה את רדלייט כי יש בה ספייוורים יש תוכנה קלה אחרת ?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-