תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש ב ICQ 5.1 בגרסא עברית המקורית (מהאתר של icq.com). בעת שליחת או קבלת קבצים, אני נתקל בבעיה הבאה: האייסי פשוט לא מגיב. כלומר החלונות של השיחה נתקעים וכאילו הכל נעשה בהילוך איטי כזה. החלון עם רשימת המשתמשים שמחוברים גם כן לא מגיב ללחיצות. לאחר שהקובץ מתקבל, הכל חוזר לקדמותו והאייסי מתנהל כרגיל ובמהירות. איך אני פותר את הבעיה הזאת? חיפשתי ב- F.A.Q של ICQ ולא מצאתי תשובה והרצתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי תשובה. האם מישהו נתקל בבעיה המוזרה הזאת? ואם כן כיצד אפשר לפתור אותה? ברצוני לצייין שאני לא משתמשים בסקינים למיניהם. ניסיתי בעבר להחליף סקין ע"מ לבדוק אם הבעיייה נפתרה, אך לשווא. כמו כן, אני גם לא משתמש ב - Banner Remover למינהם. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום רב, הגדרתי ברירת מחדל לכתיבה בעברית מימין לשמאל - לחצתי על כפתור ברירת המחדל ואח"כ לחצתי לאישור השינוי. התוכנה לא שמרה את השינוי וברירת המחדל חזרה להיות אנגלית משמאל לימין. האם מישהו יכול לעזור? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, זה עתה רכשתי מחשב חדש (Q9300, 9800GTX ZOLTAC,) עם mother board של asus p5nd וציפ סט של nvidia nforce משהו (זה חשוב?) בכל מקרה כאשר אני מקרין קבצי ווידאו שונים מתחילים להופיע בזמן רנדומלי קווים ירוקים על המסך. אפילו העבר משתנה לקווים מוזרים ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לחלוטין. אני משתמש בשני מסכים. מסף למחשב ומסך לראות בו סרטים (lcd), וזה בדרך כלל מתחיל במסך שמקרין את הסרט. במסך השני לכאורה הכל בסדר למעט העכבר שמטשטש לחלוטין. אחרי מספר שניות הכל נתקע. אחרי ריסטר זה מסתדר לסדרה שתיים עד הפעם הבאה. למישהו יש מושג מה הבעיה? (הסרתי התקניתי דרייברים וקודקים)
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
כמובן יש להתחשב באבטח, בצורה הכי טובה. להוציא את התוכנה של Norton ואת Messenger (remote admin תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כנראה ש-LAVALYS פשטו את הרגל או משהו. המפתח המקורי של AIDA32 שחרר את AIDA64 על שם חברה חדשה. http://www.aida64.com
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי אוטוקד 2007 מותקן על XP הכל בסדר הכל תקין יש לי עוד מחשב עליו יש ויסטה שם יש בעיה לאחר ההתקנה לא ניתן לפתוח את האטוקד בכלל אם ניתן לעזור לי לסדר את הנושא על ויסיטה באוטוקד 2007 אשמח אם במיקרה חייב אוטוקד בגירסה יותר מעודקנת אבקש אם ניתן לקבל הורדה לאוטוקד אחר כדי שהבעיה תיפתר בתודה טאז
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
-
שלום, אני מקפיד לשמור על המחשב שלי מכל האיומים באינטרנט וכדומה, משתדל לבצע נקיונות שונים וכו'. קורה לי מדי פעם, בלי שום סיבה מיוחדת (באמת..) שהמחשב שלי נתקע באמצע עבודה. יש לכם אולי רעיונות מה יכול לגרום לכך? זה נורא מתסכל אתם בטח מתארים זאת לעצמכם... תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מישהו שמע על האנטי וירוס הזה (מישהו אמר אייסיקיו?!) הוא שווה משהו בכלל?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו מכיר או יכול לתת מידע על תוכנה שמוציאה את רצועות המוזיקה מקבצי ה VOB שיש לי? (לפורמט mp3)
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי קרס הווינדואוז מסרב לעלות ניסתי SAFE MODE ואת שאר הירקות ואני לא מצליח לעלות את מערכת ההפעלה (WINDOWS XP PRO ) כנראה נמחק איזה קובץ חשוב מתקיית המערכת או איזה וירוס האם יש איזו תוכנה שאפשר לצרוב על דיסק או להכניס לדיסקט שמסוגלת לשחזר את מערכת ההפעלה אפילו רק להפעלה אחת כדי שאוכל להוציא מישם כמה עבודות חשובות ולגבות אותם???.
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רוצה את הגרסא שמתעדכנת אוטמטית זו שמופיעה כאן: http://www.filehippo.com רק שתתמוך במערכת 64bit. בנוסף, מישהו מכיר מקור חינמי כמו filehippo לגרסאות של 64bit? אתר מעולה! תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 באנגלית בכל מקרה התקנתי אופיס 2011 וגם אופיס 2003 הבעיה בוורד היא שכל פעם שאני כותב בעברית זה כותב לי בצורה הזאת: יש מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש תוכנה חופשית קלה וידידותית לסינון אתריים פורנוגרפיים עדיף בעברית בחינם. אם לא אז באנגלית בחינם. תודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי את הגירסה השמינית של התוכנה ואני לא יודע איך להשתמש בה.. מישהו יכול להביא לי הדרכה קצרה לאיך עושים גיבוי דרך התוכנה? תודה רבה מראש למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לדעת אם יש תוכנה אשר היא פועלת כמו שעון מעורר כאשר מכוונים אותה לשעה מסויימת היא תפעיל קובץ mp3 (שיר) . תודה לכל המוכנים לעזור .
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע על תוכנה שבודקת מה נפח הקבצים במכונה ושניתן להוציא ממנה דו"ח מסודר של הנפחים?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איזה אנטי וירוס יותר טוב מבחינת: נוחות, הגנה על המחשב, קל על המחשב ולא כבד כדי שהמחשב יזוז לי. Avira Internet Security Plus 2013 או Bitdefender Total Security 2013 ואני רוצה שמי שיגיב פה יגיב מתוך ניסיון לא מתוך שמועות וכאלה שאומרים שהאנטי וירוס הזה טוב אני עברתי בשנה האחרונה איזה 4 אנטי וירוסים במחשב שלי תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי ipod nano 30GB ויש בו כל כך הרבה מקום אני רוצה להכניס בו סרטים אבל אני לא יודע איך ממירים סרטים אליו ובדרך כלל אני מכניס דרך הitunes אז אני צריך מדריך שיסביר לי איך מכניסים סרטים לא משנה דרך מה וגם את ההמרה נ.ב הגירסה של התוכנה היא 1.2.1 משהו כזה תודה לכל העוזר...
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
לגיבי EMAILים, מועדפים ושאר פירות וירקות (ללא מע"מ),משהו פשוט וקל לתפעול שיתאים למשתמש הפשוט. ולא אחת מהתוכנות בסטיקי של ה"תוכנות המומלצות" כי בדקתי אותן והן לא כ"כ לטעמי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי את כל הדרייברים אל לוח האם Asus P5B SE אם אפשר? אני רוצה לפרמט את המחשב אבל נשבר לי הדיסק עם כל הדרייברים שלו ( המקורי ) אני יכול בבקשה הורדה של כל ההתקנות שהיו עליו? בבקשה כמה שיותר מהר המחשב לא זז לי
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שחיפשתי בגוגל, ולא מצאתי תשובה חד משמעית, רציתי לשאות האם ניתן להעביר מידע מהOL למשל קונטקטס, לוח שנה (מידע אשר קיים כרגע) לLIGHTNING ולהמשיך את העבודה איתו, האמת שהלוח שנה לא משנה, מה שמשנה זה הקונטקטים, מדובר במאות ואף אלפים. ושאלה נוספת היא האם אפשרי שכמה מחשבים ברשת אחת יראו את אותו לוח השנה בLIGHTNING תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
ניסיתי עם וירטואל דאב ועוד תוכנה אבל החלק השני לא יוצא טוב מבחינת הקול והתמונה,ושמתי לב שכל הזמן זה ככה. מישהו מכיר משהו טוב?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שחוסמת אתרים מסויימים... יש לכם משהו כזה? שיהיה אם סיסמה אולי לאתר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס לי כבר מוינאמפ, הוא בשנה האחרונה התחיל לעשות בעיות לא לריץ דברים מסוימים לתפוס מלא משאבי מערכת ועוד מישהו מכיר נגן AUDIO\VIDEO טוב יותר מוינאמפ? או נחמד יותר? או אפילו שונה? כי נמאס לי רועי
-
- 12 תגובות
- 969 צפיות
-