תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
2 תמונות של שני סוגים בתמונה השלישית זה קשור אולי לזה? אחי כניראה לא התקין טוב את הדיסק של הלוח אם. רק עכשיו ראיתי את זה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
טוב אז כפי שהכותרת אומרת... בזמן האחרון, כשאני צורב דיסק במחשב (משתמש בנרו, גרסה אחרונה), אז בזמן הצריבה, הכל נהיה איטי, העכבר קופץ, ה-WinAMP מקרטע כאילו שיש עליו עומס... והתיקיות נפתחות לאט והכל זז לאט כאילו המחשב עמוס... פעם בזמן צריבה יכלתי לעשות הכל... לשמוע שירים, קליפים, סרטים... בלי שום הפרעה... הצורב שלי הוא Yamaha 10*16*40 אני משתמש ב-WinXP Corp SP1 ובגרסה האחרונה של נרו (אני חושב 10.28) אשמח אם תוכלו לעזור לי ולו במציאת קצה חוט לפתרון הבעיה. תודה וסופשבוע שקט, אורן.
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
זה אפשרי להתקין תוכנה כמו alcohol 120% לתוך כונן אופטי שלה, להעביר לשם "גיבוי" של מערכת ההפעלה שלי, לפרמט, ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה מתוך הכונן האופטי? אם כן, יש משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני שאני מתחיל עם זה?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה פשוטה לעריכת וידאו, קבצים קטנים של AVI או MPG, אני מעוניין לשנות סאונד, ולחתוך/להדביק חלקים. מישהו יכול להמליץ על תוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לתוסף של הפיירפוקס. תודה.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לסרוק מסמך של טבלה עם ערכים של מספרים וטקסט ולהעביר אותו לאקסל כדי שאני אוכל לבצע שינויים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיודעת לשים וב קליפס (חלק מסוים באתר כוידגט או משהו בשולחן העבודה כמו ספארי במק. מי שלא מכיר את הפונקציה בבקשה אל תגיבו. http://www.apple.com/macosx/features/safari.html שכחתי לציין אני מחפש דבר כזה ל xp.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
לא מוצא את האפשרות...
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי בעיה בדפדפן הזה , הוא אינו מגיב למקשים Crtl + Shift לא הימניים ולא השמאליים...(שאמורים להפוך את כיוון הכתיבה מימין לשמאול ולהפך) בIE אין את הבעיה הזאת, יש למישהו פתרון?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 1800 512mb DDR333 Samsung chips WESTERN DIGITAL 80gb 7200RPM 8mb cache קיבלתי ככה: מעבד - 4083 זיכרון - 3002 הרד דיסק - 975 האם זה טוב או לא? :
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני מגבה את ההגדרות ב uTorrent, במקרה שאני אמחק אותו או יעשה פירמוט וארצה להתקין מחדש שאני אוכל להחזיר את ההגדרות לקדמותן. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
תקלה במסנגר. רץ ברקע אבל אי אפשר להשתמש בו... עזרה בבקשה. במנהל ישומים אני רואה אותו רץ ולפעמים אפילו ב TRAY אני רואה אותו. אבל דבל-קליק עליו וכו' לא עוזר כלום. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
-
הצלחתי לפספס את הסטיקי של התוכנות אבטחה אז אם אפשר להעביר את זה לשם... עד היום (בערך 5 שנים) אני משתמש ב Kaspersky Internet Security ... בתקופה האחרונה ה KIS התחיל לעצבן אותי ממש.. הוא טוחן את המעבד בלי סיבה נראית לעין ואפילו גורם לי לתקיעות מדיי פעם, ואין סיבה שזה יקרה... ( מעבד E8400 4GB RAM ) ולכן אני רוצה להחליף אותו בחבילת אבטחה אחרת... יש משהו מומלץ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבריה, קראתי בynet בתגובות הקוראים כי ע"מ לראות את ספרית המדיה מהמחשב לטלויזיה לא צריך פליסטשיין זה אפשרי? יש מדריך ?אפשר לינק להורדה? תודה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ואם כן אז לכמה ואיפה אני עושה את זה? אני לא מתכוון למהירות הורדה אלא למס' האנשים שמורידים ממני באותו הזמן. אגב אני משתמש בגירסה הרישמית.
-
- 4 תגובות
- 493 צפיות
-
-
באקספלורר 7 יש את האפשרות הזאת, איך אני מתפעל את זה ב-8?[br]פורסם בתאריך: 13.04.2009 בשעה 21:12:07 מישהו יודע? זה די דחוף לי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
טוב אחי סוף סוף קנה מחשב ניד בהמלצתי הוא הוסיף כסף וקנה גם 1 גיגה זכרון במקום 512 (הויסטה באה אם המחשב והוא רוצה הכל חוקי) בכל מיקרה אני כבר בהורדה של :spybotsd14\וAVG עכשיו מה עוד מומלץ? אני מתכנן להוריד לו את GIMP2 ואת אופן אופיס וFF וקודקים יש עוד דברים שאתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר תוכנה לWindows XP שתציג את הזמן שהמחשב דלוק? רצוי שתהיה פשוטה ומעוצבת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום וברכה! הגדרתי סיסמא ב-Office Outlook על מנת למנוע גישת אחרים לדואר שלי. מאז, בכל פעם שאני נכנס ל-Outlook, אני מקבל את ההתראה הזו: יש לציין שלאחר שאני לוחץ "אישור" האאוטלוק עולה כרגיל ללא שום בעיה. מה פשר ההודעה הזו, ואיך ניתן למנוע קפיצתה בעתיד? תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את התוכנה אני מקבל את המסך בו אני צריך לבחור אם אני רוצה NEW PROJECT או OPEN PROJECT אני לוחץ על NEW PROJECT ושם אני נותן שם לפרוייקט ולוחץ OK והתוכנה פשוט נעלמת, אין שום הודעת שגיאה ואין לה זכר ב task manager פשוט נעלמת. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
המעבד שלי כל הזמן מתאמץ YNET - 25% מינימום ועוד כל מיני אתרים ... אז מה עשיתי ? ביטלתי את ה JAVASCRIPT והפלא ופלא המעבד " על 0 " מאמץ ... משמע ה JAVASCRIPT זאת הסיבה שהמעבד שלי ממש מתאמץ בכל אתר , השאלה אם זה וירוס ? כי הוא עובד מצויין רק מתאמץ בפלאשים ... אבל מצד שני אני לא יכול לבטל את ה JAVASCRIPT זה דופק לי מלא אתרים אפילו פה באתר HWZONE אני לוחץ על תפריטים וזה לא מגיב , מה עושים ? ולמה ה JAVASCRIPT הורג לי את המעבד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-