עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by CashMAn,

אני צריך לינק לרקעים מגניבים למחשב ברזלוציה גבוהה ואיכות חבלז :s05:

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. אני לא מצליח לקבל ולשלוח קבצים למישהו מסויים באיי סיי קיו איך פותרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. WTF.. יש לי בעיה מוזרה ביותר!!! הסמיילים שכל הזמן מחייכים,דופקים בפטישים ומתפוצצים לא נעים לי,פשוט דוממים... זה קורה לי בכל האתרים ובכלל שמתי לב שאנימציות לא פועלות אצלי משום מה... :-X מה עושים לעזאזל??? יש לי IE6 עריכה : גם בפיירפוקס הם לא צוחקים!!!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. שלום, אני חושב שיש לי וירוס, גלשתי באינטרנט ופתאום זה יצא לי מהכול, קפץ לי חלון של הפירוול ובו רשום לי שהוא כבוי, ואז קפצה תוכנה נוספת XP Home Security 2011 והתחילה לבצע סריקה של וירוסים במחשב, ולזהות כל מיני דברים והיא מכריחה אותי לרכוש אותה או להשיג את הקוד , ניסיתי לצאת אבל זה כל הזמן חוזר ניסיתי כמה פעמים להיכנס לאינטרנט אבל זה ממשיך לחסום לי את האינטרנט, בטענה- שלא בטוח לגלוש!! ולא משנה הדפדפן שניסיתי לגלוש דרכו הכל חסום.מה עושים? אני אנסה לצלם תצלום מסך בהמשך....

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  5. היייי חזרתי לי מגרמניה המדהימה והתרגלתי לקום מוקדם אז היום קמתי לי ב9 בלי שום דבר לעשות אז גלשתי קצת אכלתי בוקר והלכתי לפוטושופ התוצאה מגניבה ביותר תהנו

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by OSTM,

אוקי, יכול להיות שזו שאלה קצת טופשת סידרתי את כל האלבומים שלי בספריה של WMP11. עד עכשיו התוכנה כשמיינתי את האלבומים לפי אמן, האלבומים הוצגו אחד ליד השני, בערך כמו בתמונה המצורפת הראשונה. ועכשיו היא משום מה מתעקשת למיין אותם לפי שם הABC... זה ממש מציק, ואני לא מצליח להחזיר את זה לתצורה הקודמת. כמו בתמונה השניה. באמת שניסיתי הכל. אשמח מאוד אם מישהו יפתור לי את הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by IL ORANGE,

שלום לכולם! לאחר עידכון לאניטטרנט אקספלורר 7 נעלם לי הסמל של המנעול שצריך להיות בתחתית הדפדפן כאשר נכנסים לאתר מאובטח. עכשיו השאלה שלי היא האים זה צריך להיות ככה או שיש איזשהיא בעיה ויכולים לראות מה שאני רושם באינטרנט? תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. היה לי את התוכנה מבית נורטון . והיא עשתה לי פלאים במחשב עכשיו שהרצתי אחוי לכל הארדיסק אני רוצה לעשות עוד פעם אבל אין לי נורטון מאיפה אפשר להורידתוכנה אחרת שעושה איכוי דיסק ומאיצה ???? דרך ה windwos זה סתם תודה .

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  9. שלום, יש לי כמה שאלות לגבי העלאת תוכנות: 1. יש לי איזה משחקון שאני רוצה שיעלה כל פעם שמפעילים את הXP, כיצד אני עושה זאת? 2. יש לי DOK עם תוכנת "portable apps" כאשר אני מחבר את הDOK למחשב עולה לי החלון של ווינדאוס ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן שחובר, וברשימה יש גם להפעיל את התוכנה, איך אני עושה שהתוכנה תפעל ישר? 3. ישנה אפליקציה שתצריך סיסמא כדי להכנס לDOK? ותעלה ישר שמחברים אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

ההררררררררבההההההה זמןןן (לשמחתי הרבה) לא השתמשתי באיסיקיו. אבל אני זוכר שפעם שהיו עושים Uninstall לתוכנה, הוא היה שולח לדף web שנותן להסיר את החשבון (הכוונה שהמספר עצמו לא יהיה קיים בחיפוש ופשוט ימחוק את החשבון לגמרי). מישהו יודע איך עושים את זה היום? ניסיתי סתם לקטע לעשות Uninstall לאיסיקיו5, והוא כבר לא מקפיץ את ההודעה הזאת...

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  11. Started by SHOOTER8,

חברים החל מאתמול בערב כשאני נכנס ל-YNET הכל תקין, אבל כשאני מנסה להכנס למדור מסויים או לכתבה, התמונות נחסמות. מאותו רגע, התמונות נחסמות לי בכל האתרים ואני חייב לפתוח חלון חדש כדי לגלוש כהלכה. אני יכול לעבור בין אתרים, להכנס לכתבות, והכל פועל כשורה בתנאי שאני לא נכנס ל-YNET. תודה

• 2 תגובות
    • 8.4k צפיות
  12. אני לא רוצה לחסום את כל התיקייה לגמריי רק שאת הקבצים בה יהיה אפשר "לקרוא" אבל בלי אפשרות לשנותם. מישהו יודע אם אפשר? כאילו לעשות את כל הקבצים read-only וגם את התיקייה (בזמן שאני באינטרנט נכנסים לתיקייה עוד קבצים שאני לא מעוניין שיכנסו). בקיצור: שתיהיה אפשרות "לקרוא" מהקבצים (אלה לא מסמכי וורד או כתבן) ומהתיקיה, שלא תיהיה אפשרות לתוכנה או משחק לשנות משהו בתייקיה או בקבצים האלה..... מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי שאלה אולי לא קשורה לפורום הזה ... יש איזשהו תואר בתחום הגרפיקה/עיצוב ? משהו שמקביל לתואר ראשון אוניברסיטאי ? אם כן מישהו יכול להמליץ על מכללה או לפחות מידע .. תודה !

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by pc student,

חברה אני מחפש תוכנה נורמלית לצילום במצלמת אינטרנט !! בבקשה חברקה אני חייב את זהה! : (

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by ranran,

טוב מאז שהתקנתי את הדריברים החדשים של 163 התחילו מלא בעיות בהתחלה שמתי ת163 שיצא אז בשביל שיהיה אפשר לשחק בביושוק טוב הכל היה סבבה הSTRANGLEHOLD הזה שיצא עכשיו לא עולה ואם הוא עולה הוא עושה מסך שחור שאני מתחיל משחק FIFA 08 לא עובד פותח לי תמשחק ואז חוזר לווינדוס שהפיפא עצמו עדיין פתוח בשורת משימות PES 2008 הדמו רץ ממש אבל ממש לאט כאילו המשחק על סלואומושן אני רציני זה מעצבן מה אתם אומרים לעשות איזה דריבר הכי יציב לשים שהבעיות קצת יפתרו אה דרך אגב יש לי 76GT

16. Started by נומאד,

האהבה ממני לכם גדולה מנשוא, אז לכן אעיז לבקש לינק ישיר לדרייברים הכי מעודכנים של SB Live , עלה לי כ350 שקל, אין לי מושג אם זה 5,1 אם כי אני יכול להשתמש בכזאת אופציה, במערכת הוא מופיע לי תחת הכותרת SB Live! Basic (WDM) כמו תמיד, ברכה תחול על ידי העוזרים. נ.ב מי שיעיז אותי לאתר שלהם יקולל עד יום מותי, הייתי שם, הדרייברים שוקלים כולה 5 מגה, ניראה לי קצת, ואני עדיין זוכר את הפאקינג הגדול שקרה לי, התקנתי דרייברים מהאתר, עשיתי ריסטרט, וטראח, ציפצופים מכל פינה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Mingi,

אני צריך להתקין מחדש ווינדוס, אבל איבדתי את הקופסא של הדיסק אני יודע שיש דרך למצוא את המידע הזה על המחשב כשהווינדוס מותקן. אבל לא זוכר איך עושים את זה... מקווה שמישהו יוכל לרענן את זיכרוני...? תודה

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  18. אחרי שהתקנתי את האנטי וירוס החדש כדי לנסות אותו והסרתי את ה SYSTEMWORKS ועשיתי ריסט למחשב כשאני פותח את האינרנט אקפלורר אני מקבל הודעת שגיאה כמו בתמונה. יש לכם מושג מה לעשות? :'( עריכה: וההודעה כל הזמן קיימת,כאילו אי אפשר לגלוש, מאשרים וזה חוזר מאשרים וזה חוזר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by leoleo,

יש לי בעיות לסנכרן עם ה-MEDIAMONKEY לנגן D-2. אני לוחץ על סינכרון אוטומטי ,מופיע שהוא מכין את הרשימה ואז הכל נעלם? בעבר סינכרתי מספר פעמים. יש תוכנה טובה יותר לנגן?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by MOFRA,

מה האנטיוירוס הטוב ביותר נכון להיום

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. בהנחה שרובכם צורבים מוסיקה...ופלונטר יקרה עד טירוף.. באיזה דיסקים/מדיות אתם משתמשים והיכן הכי זול לקנות. רצוי שהדיסקים יהיו באריזה/קופסא ולא בניילון. מה אתם אומרים ???

22. הורדתי סרט חדש והוא ב קובץ OGM איך אני פותח אותו ואם איזה תוכנה תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  24. שלום. איבדתי את הדריביים של הכרטיס מסך וכל מה שקשור היה לי דיסק שהייתי מתקין מימנו הוא מתאים לכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 MX אני ממש לא יודע להתעסק עם דברים אחרים יש דרך חוקית להשיג את כל הדרייבים שאני צריך לכרטיס מסך שלי כמו שפעם הייתי מתקין מימנו?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by AdamS,

שוב שלום (חח אני מפציץ היום P:), יש לי כמה קבצים במחשב שלא מוכנים להימחק. ניסיתי הכל, Safe Mode, UnLocker, Dr.Del - ה-כ-ל ושום דבר לא עוזר, הם פשוט לא נמחקים. יש דרך נוספת שאני לא יודע עלי על מנת למחוק את הקבצים? תודה מראש, אדם

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.