תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לפי דעתי 2.95...המצליצו לי על 2.81 אבל היא לא מלוטשת
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר http://www.nod32.com/ את גרסת הנסיון של התוכנה וקיבלתי את השגיאה הבאה : error occured during communication with nod32 kernel service ניסיתי להתקין גם במצב בטוח מישהו יודע מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ערב טוב, אשמח אם תוכלו לעזור לי. שלחו אלי טבלה מסוימת שבה יש מספרים בטווח שבין 1 ל 50. מה שאני מעוניין לעשות זה ליצור גרף המציין את השכיחות של כל מספר - גרף שיציין מהי הכמות שמופיע מספר מסוים בטבלה. למשל, 1 מופיע 16 פעמים, 29 מופיע 5 פעמים וכו'. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני לא ממש יודע איך עושים זאת, לכן אני שואל אותכם. אם זה היה מספרים זו לא הייתה בעיה אך זה לא המקרה. אני רוצה לראות בגרף באחוזים מילים... נגיד יש לי 4 מילים: *כן *לא *אולי *אולי אז בגרף יופיע לי 25% כן, 25% לא, 50% אולי. כי יש 4 מילים וכל אחד יש לו 25%. אז איך אני עושה גרף מילים לפי אחוזים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול איך אני יכול למצוא גרפיקאים אשר מתמחים בשרטוטים של הוראות שימוש (Manuals)? אני מעוניין להפיק שרטוטים למוצרים שמצריכים הרכבה קלה ביותר. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רצתי לשאול יש כאן אנשים שיכולים לבנות לי גרפיקה לכרטיס ביקור?.. אני ישמח מאוד... עם יש מישהו שמוכן לקחת את זה על עצמו שישלח לי פרטית ואני ידבר איתו.. תודה רבה לכולם רום ...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד חודשיים יש לאחותי בר מצווה ואני כנראה יערוך לה את הסרט בר מצווה מבחינת הווידאו עצמו.. הבעיה היא שהיא רצתה שיהיה בתחילת הסרט ובסיומו איזה סוג כזה של אנימציה ממוחשבת כזה עם השם שלה.. מישהו יודע איך לעשות את זה?. בסה"כ לא משהו מתוחכם ומסובך מדי.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מצטער מראש אם האשכול לא מתאים לפה. מישהו מפה היה בזימון לגרפיקה ממוחשבת בצבא? עבר ראיון? ויוכל להסביר לי קצת על הדרישות של הצבא, הידע הנדרש בתוכנות השונות של אוטודסק וכד'. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שאלה שהרבה זמן מדאיגה אותה: כיום הגרפיקה במשחקים מדהימה אבל עדיין לא ברמה של גרפיקה בסרטים. יש הרבה סרטי אנימציה שנעשו במחשב על ידי גרפקיה ממוחשבת והם ברמה מאוד טובה ביחס לגרפיקה במשחקים. השאלה שנשאל היא מדוע המשחקים לא נמצאים ברמה של סרטי אנימציה מבחינת גרפיקה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 שאלות 1. האם אפשר לבטל באיזה צורה את דו"'ח השגיאה של ווינדוס שקובץ שתוכנות קורסות (הדו"ח שששואל אותך אם לשלוח את הודעת השגיאה למייקרוסופט) 2. אני זוכר שפעם היה איזה משהו ברג'יסטרי נראה לי בשביל להעיף תמסנג'ר שבא עם הווינדוס מהמחשב אפשר בבקשה?... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה מוזרה: אני לא מצליח לפתוח בדאבל קליק(או בקליק ימני + OPEN WITH) קבצי doc ששמותיהם בעברית או ברוסית, או כאלה שנמצאים בתיקיות ששמותיהן בשפות אלה(רק שמות באנגלית עובד). כל זה למרות שהשפות מוסדרות במערכת ההפעלה והטקסט תמיד נראה בסדר. מה שמוזר זה שסוגי קבצים אחרים אני פותח בלי בעייה, כולל אפילו קבצי אופיס אחרים(ppt,xls וכו'...). יש במחשב אופיס 2000 ברוסית, וכן אופן אופיס 2.0, ושניהם לא מצליחים לפתוח את הקבצים הנ"ל. מערכת ההפעלה ווינדוס XP, אם זה משנה משהו. כשאני מנסה לפתוח את הקבצים עם וורד, מוקפצת לי הודעת שגיאה שהשם של הקובץ או המקור שלו לא קיים, ובסוף ההודעה הurl של הקובץ נכתב ב?????. עקרונית אני מצליח "לעקוף" את הבעייה בשתי דרכים: או לשנות את שמו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של הדמון טולס את התוכנה. בקישור באתר רשום שהוא 64 ביט, אבל באתר mirror רשום שזה 32. כשאני מפעיל את התתקנה קופצת לי שגיאה "platform is not supported". הגירסא שהורדתי היא DAEMON Tools v4.10. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? או הצעה לתוכנה אחרת שעובדת טוב על ויסטה 64? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה FREE MUSIC ZILLA שלמי שלא מקיר זאת תוכנה שמאפשרת להוריד מהאינטרנט שירים שאתם מנגנים באתרים כמו PANDORA ו-LASTFM. הפעלתי שיר בדפדפן הפעלתי תתוכנה ושמתי להורדה את השיר. התיקיית הורדות שהגדרתי הייתה הDESKTOP. אחרי שזה סיים להוריד ובדקתי שהשיר עובד ומנגן יצאתי מהתוכנה ואיתה נמחק השיר וכל הקבצים והתיקיות שהיו לי בDESKTOP. בגלל שלא ישר שמתי לב לזה לקח לי עוד זמן להבין איך קרה שנמחקו לי הקבצים עד שעשיתי ניסוי אם התוכנה שהורדתי עוד פעם שיר והוא נמחק איך שיצאתי מהתוכנה. עכשיו אני בדיכאון מכל הדברים שנמחקו לי מהDESKTOP. אם מישהו שמע על כזה דבר ויודע אם יש אפשרות לשחזר את הקבצים אני מאוד יודה לו. אגב ניסיתי לחפש את הקבצים בSEARCH של המחשב ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום חבר'ה הורדתי את הדרייבר לצ'יפסט שלי כי רציתי לעדכן אותו (לוח-אם Asus M2n-E, תומך בNfroce 570Ultra). אז נכנסתי לאתר של NVIDIA, נכנסתי לnforce drivers,משם ל570 SLI ואז לprimary download site, ואז זה הוריד לי את הקובץ ''nForce4_intel_8.22_winxp2k_english_whql.exe'' (http://www.nvidia.com/object/nforce_nf570_win2k_intel_8.22.html) אה?זה לא אמור להוריד את nforce5? בכל מקרה, התקנתי את הדרייבר ואז נכנסתי לprogram files כדי להפעיל אותו והוא עולה לשניה (המסל של נוידיה) ואז נכנס לטעינה ואז פשוט יוצא. אני התקנתי את הצ'יפסט הקודם מהדיסק של ASUS, והדיסק נראה לי קצת מיושן. אז זה אומר שהצ'יפסט כבר מעודכן?ויש תוכנה לבדיקת דרייברים של הרכיבים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפעמים אני סתם גולש באינטרנט BOOM! הודעה המחשב שלך הותקף והשרת הזה בלה בלה בלה למה זה? :-X :-[
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי במחשב כמה תמונות וכאשר לוחצים על סוג קובץ כלשהו (מקש ימני) שמתאים לתוכנה זה נותן כל מיני אופציות נוחות... אך כאשר אני לוחץ על אותה האופציה שום דבר פשוט לא קורה... מישהו יכול לעזור לי... איך אפשר לגרום לזה לעבוד? תמונה:
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
עשיתי כפתורים לאיזה משחק שאני עושה עכשיו תנו חוות דעת... אל תפחדו להעיר/להגיד שזה מעפן אני לא יפגע D= רק תנו חוות דעת אה ועלה לי שאלה למה כששמרתי בJPG הוא עושה לי רקע לבן אבל כשאני עושה אותו GIF הוא שומר כמו שעשיתי(שקוף)? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מצלמה עם קלטות קטנות. איך אפשר בצורה המקצועית (ואם אפשר קצת פשוטה), לדגום את הסרט שצילמתי. ואחרי זה לערוך קטעים ולמחוק חלקים לא רצויים? לא אכפת לי מחיר של התוכנות, העיקר שאני יקבל את העבודה האיכותית ביותר. תודה רבה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום יש לי סרט בפורמט mkv שהמרתי אותו לפורמט avi אבל שאני דוגם אותו בפריימיר cs 4 הוא דוגם לי את הסאונד בלי הוידאו,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק DVD (לא סרט עם זכויות יוצרים אלא דיסק שיצר חבר) ואני רוצה להפוך את הסרט שעליו לסרט בפורמט DIVX/XVID במקום קבצי הVOB/IFO וכדומה שיש עליו. אתם מכירים תוכנה בשביל זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני מחפש וצריך תכנת עיבוד תמלילים דגש pro מפעם באופן שיהיה ניתן להתקין במחשב בחדש שלי
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב לא כ"כ טוב בפרטים הבאים: 800 mhz p3 256 ram geforce mx 100\200 הדרישות הנ"ל אמורות להריץ פיקס את football manager 2005 אך הם לא מריצות אותו.. המשחק כל הזמן יוצא בלי דו"ח שגיאות כי ביטלתי אותו אבל זה דו"ח שגיאות.. זה קורה גם באקספלורר מה אפשר לעשות? תודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לא זוכר כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת למה לרוב אני משתמש ב-BSPlayer... אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל סרט ב-Windows Media Player קופץ לי דו"ח שגיאות וזה יוצא מהתוכנה... עד עכשיו זה לא הפריע אבל שמתי לב שכשאני מנסה לצפות בקליפים באינטרנט כמו בוואלה וכאלו אז זה גם נותן דו"ח שגיאות ואני לא יכול לצפות... מה עושים ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון בזמן שנאי גולש באינטרנט קופץ לי דו"ח שגיאות ואז כרגיל אני לוחץ על: "Dont Send" והאקספלורר נסגר.... לפעמים זה לא קורה לפעמים זה קורא כל כמה דקות מה זה.. איך פותרים את זה אבא שלי כבר קיבל עליי קריזה רוצה לזרוק את המחשב !! מה אפשר לעשות !? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
התחלתי עבודה חדשה בבית החולים, ואני מעוניין לבנות קובץ אקסל אוניברסלי, שיתאים לכל חודשי השנה, לחישוב המשכורת. העניין קצת מסתבך בגלל אופן חישוב המשכורת בעבודה, ותכף אסביר! שכר שעתי בסיסי: 27.69 ש"ח לשעה. אם תסתכלו בתמונה שצירפתי, אתם תראו שמעבר לשכר הבסיס, מגיעים לי גם תוספות שונות ב-% על כל שעת עבודה בזמנים השונים של היום! וכדי לסבך את העניין עוד יותר, את התוספות הנ"ל אני לא מקבל באותה משכורת, אלא מצרפים אותה במשכורת שתבוא אחריה! זאת אומרת, שסה"כ שכר בסיס וסה"כ שכר של תוספות צריך להופיע בעמודה נפרדת, כי בתכלס אני לא אקבל את שניהם ביחד. השאלה היא, איך בונים דבר כזה באקסל? אין לי ידע כזה רחב בתוכנה, ואני בקיא רק בדברים בסיסיים ונוסחאות פשוטות. כדי לחדד את העניין, אני מעוניי…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-