תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש את הרקע מטריקס באנימציה (שזה זז ) באיכות גבוהה . ערכתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי את זה בשום מקום! תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שהוא קרס והואפעל מחדש הוא פתח לי את כל הלשוניות מההפעלה האחרונה ולא מהרגע האחרון שהיה פתוח? כבר אבדתי ונכנעתי. לא מצאתי כיצד אפשר לשחזר את כל הלשוניות.
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות כזאת ? ואם כן , כיצד עושים זאת . תודה
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
חבריה שלום אני משתמש בדפדפן AVANT ונהנה לעבוד איתו ראיתי בדפדפן אחר שיש אפשרות להוריד סרטונים מ youtube.com בכל צורה של קובץ רצוי אם מישהו יודע להדריך אותי איך עושים את זה ואיזה קובץ אני צריך להוסיף לדפדפן בכדי להוריד סרטון ישירות לHD שלי בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי 7.1 ורק אותו אני יכול להתקין. מחקתי אותו שרציתי להתקין 7.2 ומתי שזה בא להתקין לי את הדרייבר עצו אז יש בעיה תראו בתמונה. אז ניסיתי דריבר אחר 6.10 וגם בזה היית אותה שגיאה. אז חזרתי לדרייבר 7.1 . יש לי XP 64 והורדתי רק 64 . מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לערוך מצגת בצבא, איך אני יוצר את הלוגו של היחידה שיסתובב קבוע במצגת למעלה, בתוכנה פשוטה ומדריך אם יש.. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב לציין קודם, שלא ידעתי לאן לשייך את השאלה (אם לפורום Windows, פורום אינטרנט או פורום תוכנה), אז אם השאלה אינה שייכת לכאן, אנא התריעו בפניי. הבעיה היא כזאת: שמתי לב לאחרונה, שאתרים מסוימים, שאני נכנס אליהם, לא מתעדכנים זמן רב. יש לציין שלא מדובר בכל האתרים. אתרי פורומים (לדוגמה) ממשיכים להתעדכן כרגיל. עם הזמן גיליתי, שעל מנת לגרום לאותם אתרים בעייתיים להתעדכן אני צריך להיכנס ל- Internet Options ב- Explorer ולבצע מחיקות של קבצי האינטרנט הישנים במחשב (Delete Cookies ו- Delete Files). המחשב שלי יחסית חדש, וזה לא קרה לי במחשב הקודם. האם מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש בדפדפן פיירפוס 3.03, ולאחרונה יש לי בעיה קטנה - לגבי סיסמאות ושמות משתמשים באתרים, הוא זוכר אותם, אבל הוא לא מחובר אוטומוטית. כלומר- כל פעם שאני סוגר את הדפדפן ונכנס מחדש לאותו אתר, הוא זוכר את הסיסמא אבל לא מחבר אותי ישר כמו שביקשתי בסימון באתר(ככה לגבי כל אתר). ניסיתי לחפש בהגדרות אם יש אפשרות כזאת, לא מצאתי. גם ניסיתי להתקין מחדש על ההתקנה הזאת וכנראה זה שמר הגדרות או משהו אז עדיין זה ממשיך. בבקשה תעזרו לי לאתר את המקור לבעיה, תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, אין לי מושג קלוש תוכנות עריכת מוזיקה אבל אני לומד מהר מישהו כאן יכל להגיד לי איך אני מקליט ראפ שעשיתי על ביט (צליל נקי) מסויים ועם איזה תוכנה?
-
- 12 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, יש אתרים מסויימים שאני גולש בהם ותמיד יש לי את ההודעה הזאת (תמונה למטה), למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
זה קרה סתם יום אחד הפעלתי את המחשב לקח לו ממש הרבה זמן לעלות אבל אחרי איזה 15 דק זה כן עלה והמחשב נשאר רגיל (לא איטי) זה קורה כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב ניסתי לבטל את כל התוכניות שעולות בהתחלה זה לא עובד אפילו פרמטתי וגם זה לא עוזר מישהו יודע מה לעשוות? תודה
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקישור להורדה של WINDOWS LIVE 2009 בעברית. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
רציתי לדעת אזה מבינהם הכי טוב? או שיש יותר טוב מיהם....... נוד32 או AVG ?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שאומרת האם הdvd הוא מולטיזון, ואם הוא לא האם יש תוכנה שיודעת להפוך כל dvd (זהdvd של מחשב נייד ולא בא לי שהוא יהרס) למולטיזון.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב אז השגתי את תוכנת האילוסטרטור הבנתי בעיקרון שזה בשביל צורות ויקטוריות וכו.. רציתי לדעת מה השימושים שלו חוץ מאילוסטרציות ולוגואים ואם איפשר מדריך בסיסי לתוכנה על הכילים וכו.. עיברית או אנגלית תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי לא מזמן בקובץ לא רשמי שאמור להסיר את כל תוכנות סימנטק מהXP. יש לי כרגע מחשב עם בעיה בהסרה והתקנה מחודשת ואני צריך כלי אולטימטיבי לטיפול בבעיה הנ"ל. אם מישהו מכיר על מה אני מדבר ויכול לשים פה קישור אז תודה מראש נ.ב אני מעדיף לא להשתמש בתוכנות מעין regclean גנראליות אלא משהו לטיפול נקודתי בתוכנות המשתלטות של סימנטק
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
לדוגמא מופיע לי "? XXX XXXX XXX" במקום "XXX XXXX XXX ?" (בעברית) יש איזה תוכנה שהופכת את זה או משהו לעשות בנידון?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! לא סתם פתחתי את הנושא הזה , אני רואה שמציעים פה אנטיוירוסים בהודעות האחרונות אבל יש לי שאלה שלא הצלחתי לענות עליה בעצמי לפי מה שראיתי יש לי 2 אפשרויות : 1. להתקין NOD32 גירסה 2.7 + COMODO 2. להתקין את Kaspersky Internet Security 7 על איזה אפשרות ללכת ?! ולמה?! תודה
-
- 7 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו היה לי את הפירוול המובנה בראוטר, אבל עכשיו החלטתי שהוא לא מספיק טוב בשבילי. לכן אני מחפש פיירוול טוב שישמש אותי. הדברים שאני מחפש בפיירוול: -שיהיה אמין, ועם שם טוב[לא חובה]. -חינמי[גם לא חובה, אבל זה יהיה לי מאוד עדיף]. -שלא יקח הרבה משאבים, במילים אחרות שאני לא ארגיש שהוא פועל. -שבכל פעם שאני אפעיל תוכנה הוא ישאל אותי אם להרשות לה להתחבר לאינטרנט או לא, וככה ימנע ממני הסתבכות מיותרת עם פתיחת פורטים וכו'. -אם הסעיף הקודם לא ניתן, אז שלפחות מנגנון פתיחת הפורטים יהיה קל ואינטואטיבי. ורצוי לציין שבעבר היה לי זון אלארם, והאינטרנט לא התחבר כשהוא פעל. תודה רבה, אבי. נ.ב האם לאנטי ווירוס אוואסט יש פיירוול? הוא טוב? ואיך סיגייט?
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום איגנרתי הרבה אנשים מהרשימה ונכנסתי לקליינט אחר ונגעתי שם באפשרויות ומחקתי אותם מהאיגנור וגם מהרשימה עכשיו יוצא שמחקתי אותם וגם הם לא חסומים.. חשוב לי שהם לא יראו אותי מחובר.. איפה אני יכול למצוא את הרשימה?? או איך אני יכול לעשות שכל מי שלא ברשימה שלי לא יראה אותי מחובר ?? (במירנדה ניסיתי יש שם אופציה שלא באמת עובדת.. כי ניסתי עם חבר) מה אני אעשה? :-\
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אתמול גיליתי שהעומס שתמיד יש לי בפארמוויל בא מהחיות שעובדות עם ג'אווהסקריפט ואז נהיה עומס על הדפדפן עד שהוא נתקע והיום חשבתי על זה שכרום הוא הדפדפן המהיר ביותר כי הוא עושה את הדברים האלה של הג'אווהסקריפט הכי מהר ובאמת התקנתי אותו והיה טיפה עומס אבל הוא לא נתקע והוא מתמודד יפה מאוד יחסית, וזה עוד אחרי שחשבתי שפיירפוקס הוא דפדפן מהיר מאוד בכל מקרה את כרום אני לא רוצה בגלל העיצוב המעפן שלו ובגלל שהוא ממש נטול אפשרויות וכל הזמן שואל אותי שאלות מפגרות כמו אם לתרגם את הדף כאילו אני אידיוט שאתמול קנה מחשב מחברת DELL בפעם הראשונה אז למה יש איטיות כזאת בפיירפוקס האחרון ואם יש איזה תיקון שאני יכול בעזרתו לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הורדתי BSPlayer מהאתר שלהם... את הגירסא החינמית. אני מנסה לנגן שם סרט, שומעים את הקול, אבל לא רואים כלום, המסך שחור. אם אני מנסה לנגן את אותו הסרט במדיה פלייר, רואים אותו טוב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לעדכן את הדרייברים שלי. כרטיס המסך הוא: Sapphire ATI Radeon 2600XT האם זה הדרייבר שאני צריך?- http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 כמו כן, חשוב לי לדעת, האם בכל עדכון של דרייבר, חייבים להסיר את הגרסה הקיימת, או שהגרסה החדשה פשוט "מתלבשת" על הגרסה הקודמת, ולכן אין צורך להסירה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-