עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז התחלתי לערוך סרטון וידאו שצולם בפלאפון נוקיה 6288 ושמתי לזה אודיו וקצת טקסט פה ושם (לא השתמשתי בשום אפקט או מעבר) וכשאני בא לשמור (640X480) אז באה לי ההודעה המוכרת שהתוכנה לא יכולה לשמור "in the specified location", עכשיו, מה אני עושה? ניסיתי לשמור באיכות שונה - לא הלך, ניסיתי במקום אחר - לא הלך, העברתי את הקבצים שהשתמשתי בהם בעריכה + הקובץ MSWMM למחשב אחר שברשותי ומשם לשמור - לא הלך, ניסיתי לעשות הפעלה מחדש למחשב ואז לשמור - לא הלך, חיפשתי בגוגל מה יכולה להיות הבעיה - מצאתי מלא אנשים שמתלוננים על אותה בעיה ואומרים להם לבדוק שהקובץ לא גדול מ-4 GB ואם יש יותר מידי אפקטים (שלי אין בכלל) וכו' והסרטון שלי עומד בסטנדרטים, אני ממש רוצה כבר לשמור את הסרטון בתור סרטון כבר, מיש…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אבל מצד שני לא מצאתי משהו שנראה לי יותר מתאים אז פתחתי כאן. קודם כל לפני שאני אפתח מערכת ההפעלה שסובלת מהבעיות היא XP SP2. בכל מקרה, לאחרונה היה לי תרגיל בקורס בתקשורת באוניברסיטה שבשבילו הייתי צריך להתקין WIRESHARK. להפתעתי כאשר ניטרתי את החיבור שלי שמתי לב שהמחשב שלי עושה שאילתות DNS כדי למצוא הפניות MX של דומיינים, ושהמחשב שלי גם כל הזמן מפיץ מיילים. באופן מיידית עשיתי סריקת ווירוסים עם AVG FREE מעודכן ועם SPYBOT S&D מעודכן, וניסיתי לעשות סריקות עם AD-Aware אבל המחשב שלי מקבל מסך כחול (לא רשמתי מה הודעת השגיאה) ברגע שAdaware מסיים עם הסריקת תהליכים שבזיכרון. ניסיתי להסתכל על איזה Process שולח אותם עם TCP VIEW (אמרנו תרגיל בתקשו…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  3. יש לי נייד של העבודה ונייח פרטי ואני רוצה לסנכרן את ה calender בשניהם. כאמור, outlook 2007. תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  4. Started by RX7,

יש לי בעיה באינטרנט אקספלורר 7.. לדוגמא כשאני נכנס לאתר כלשהו, אני מקיש את הכתובת ולוחץ אנטר.. אז הדף נטען הרבה זמן.. או שלפעמים הוא נטען הרבה זמן ועולה רק חלק מהדף. וכשאני לוחץ על "רענן" רק אז הוא מציג את הדף כראוי. וזה קורה לי בכל האתרים ! לא פועלות לי שום תוכנות ברקע. ניסיתי למחוק קבצי קוקיז ואפילו להתקין את האקספלורר מחדש! אני עובד על אקספלורר 7 ניסתי לגלוש עם דפדפן אחר אבל אותה הבעיה.. =\ ניסתי לפנות לספק האינטרנט אבל הוא אמר שזה בעיה במחשב עצמו כי במחשב השני הכל בסדר.. סרקתי וירוסים + מרגלים ועדיין הבעיה ישנה.. האם למישהו יש פיתרון?? (חוץ מפירמוט כי ממש לא בא לי לפרמט כל פעם כשיש בעיה קטנה..) תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. קליפ שערכתי, לבת מצווה (כמובן יש עוד הרבה סגנונות, זה אחד מהם). כרומאקי = בד ירוק = green sceer (יש לי אולפן כרומאקי נייד). צילום: מצלמת DVC200 של פנסוניק, חצובה מקצועית (לקטעים של הכרומאקי). עריכה: מערכת עריכה של קנופוס, כרטיס קנופוס DVSTORM2 PRO. תוכנות: AFTER , PARTICLE IILUSION , ULTRA KEY , FANTA MORPH ותחנה סופית ועיקרית - EDIUS ופרמייר. צילום וידאו, בימוי , ועריכה - אני עשיתי לבד הכל. (לא תמיד הילדים זורמים לפי הרצון שלי,יש ויש... עוד מעט יהיה לי קליפ לילדה שעושה פרסומות בערוץ 2 , הוא אמור להיות מיוחד אני יעלה אותו). http://www.tal-pro.co.il/Video/Vid2.html אשמח לענות על שאלות במידה ויש

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by coorva,

מי שמשתמש בעצמו בתוכנה שבעזרתה ממיר קבצי אודיו AAC ל- WAV בהצלחה, מבקש לינק להורדה של התוכנה בין אם היא חינמית או בתשלום. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני צריך תוכנה שתיצור קובץ זיפ ששומר executable permissions. תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by yossia23,

ראיתי שיש אפשרות להתקין את החבילה של SP3 בלינק הזה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=114F3599-12AF-42B2-AAB1-B969A62C68A7&displaylang=en#filelist כדאי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  9. Started by rotman,

טוב , אז יצאתי דיי טמבל. קיבצתי קובץ RAR עם סיסמא לפני בערך חודש , אתמול רציתי לפתוח את הקובץ והפלא ופלא , שכחתי את הסיסמא יש איזו דרך לשחזר אותה? אני מאד אשמח אם תוכלו לעזור לי , זה מידע אישי שחשוב לי מאד ואם אני לא מצליח לפתוח את הקובץ המידע הזה נאבד לצמיתות... תודה על העזרה חברים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Zadu,

שלום, הורדתי את הכלי RootAlyzer (מהמפתחים של Spybot) והרצתי בה Deep Scan בסיום הDeep Scan נמצאו לי 2 Keys ואני רוצה לדעת האם הם roots או לא . אז יש לי את הLog של הRootAlyzer : // info: Rootkit removal help file // copyright: © 2008 Safer Networking Ltd. All rights reserved. :: RootAlyzer Results RegyKey:"Hidden registry key","HKEY_LOCAL_MACHINE","\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\MS Code Page-?bersetzer\","" RegyKey:"Hidden registry key","HKEY_LOCAL_MACHINE","\SOFTWARE\ODBC\ODBCINST.INI\Conversor de p?gina de c?digo MS\","" האם הkeys האלה הם roots או דברים לא מאיימים.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2008 בשעה 22:48:55 עזרה?? (סליחה על הדאבל פשוט אין תגובות מאתמול ואני לא רוצה שזה יגיע …

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  11. יש לי בעיה מעצבנת לא מזמן התחילה... ב IE זה גם קורה הטעינת אייקונים ותמונות איטית לא יודע למה לא רק IMAGESHACK כל האתרים עד שזה טוען את התמונה 3-2 שניות פעם זה ישר טען ישר שפתחתי את הדף למה זה ככה? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by oDot,

שלום ! יש לי בעיה - לאחרונה שדרגתי לפלאש CS3 וכשאני עושה אקספורט לסרטון שלי אז הפונט בעברית מתהפך (כתבתי אותו במהופך כדי שזה יראה כמו שצריך) ובמקום הפונט ששמתי זה הופך לARIAL. מה עליי לעשות? תודה. נ.ב - בעיה נוספת שנוצרה היא שמוזיקה הפכה ללא מסונכרנת עם האנימציה.

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by oren99,

הרבה זמן אני לא משתמש באימיול (רק ביטורנט) אבל יש תכנים בעברית שלא ניתן להשיג בשום מקום אחר. מה המוד הכי טוב כיום? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by gargoil,

שלום לכולם נתקלתי בבעיה מוזרה באקסל גרסה 2002 ו 2003 מערכת הפעלה xp sp2 שינוי צבע גופן או הפיכתו למודגש גרם לקריסת התוכנה עד עתה לא מצתי פתרון לבעייה המוזרה הזו. זה קורה רק בקבצים קיימים ולא בקבצים חדשים. כלומר יצירת קובץ חדש מאפשרת לי לערוך אותו ככל שאני רוצה אבל ברגע ששמרתי אותו אין לי אפשרות לשחק עם הגדרות הגופנים שלו כל השאר עובד אבל שינוי גופן או הדגשה שלו שינוי צבע גופן גורם לקריסת התוכנה מחפש כיוון לפתרון

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  15. שלום שאני פותח את הIE זה פותח לי את הדפדפן בחלון קטן איך אני עושה שזה יפתח קבוע על חלון גדול? תודה

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. למשל אני כותב את הפונקציה today() אבל אני לא רוצה שביום למחרת הוא יעדכן לי את השדה הזה באופן אוטומטי. אני רוצה לשלוט על העידכון באופן ידני. כיצד?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. יש אפשרות לאימאג' אבל אף פעם לא עשיתי את זה. זה מסובך או קל? לפי מה שהבנתי זה אמור להעתיק את כל הכונן שבוחרים. אפשר להעתיק חלק מהכונן? אם לא-האם אפשר למחוק מה שלא רוצים ואז לעשות אימאג'? כי זה יחסוך התקנת אופיס, פיירפוקס, אייסי ועוד כל מיני תוכנות קטנות שיגזלו זמן להתקנתם. שא' נוספת: הסיסמאות שנשמרות בפיירפוקס, יש אפשרות לחשוף אותם כדי לכתוב למקרה ותהיה תקלה והכל ימחק?

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by the king2006,

שלום ... מישהו מכיר תוכנת web extractor טובה במיוחד לאימילים .. ניסיתי כמה תוכנות אבל לא יעילות .. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by Dark Tetris,

הורדתי את התוכנה vmware ואת התוכנה virtual pc את שניהם אני לא מצליח להפעיל את הPC הצלחתי להפעיל אבל בלי וינדוס מותקן איך אני מוסיף את הPC אם כל המחשבים שבתוכו כמו vancover \ london ועוד

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  20. האם זה אפשרי? אם כן זה ממש יעזור! תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

מעניין לדעת באיזה נגן ואיזה קודקים אתם משתמשים, במיוחד כשהHD ניהיה הרבה יותר פופולרי.. נגנים: הכל מלבד 1080P - mv2player 1080P - bsplayer ו zplayer בבדיקת סינכרון עם כתוביות(נפתח מהר). קודקים: k-lite mega codec pack

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  22. אהלן אנשים אני צריך מכם עזרה קטנה.... עד עכשיו השתמשתי בNorton Ghost 2003 ויצרתי איתו גוסט מלא פעמים על DVD (למשל Ghost שיתאים לי לכל PC שהוא Bootable ) אבל עכשיו כשיש לי מחשב עם SATA סוף סוף...(הכוונה סוף סוף מחשב חדש יותר)..... התגלה לי ש - Norton Ghost 2003 לא תומך בSATA ....ושאני מנסה להפעיל את הGHOST שיצרתי עם Norton Ghost 2003 על גבי DVD לא יוצא לי כלום מלבד מסך פתיחה של התוכנה Norton Ghost 2003 ואז איזה קשקוש צבעוני והתוכנה נתקעת. אוקיי אז את זה עברתי ...השתדרגתי ל Norton GHOST 14 שאכן תומך בSATA... אבל הבעיה היא שלא מצאתי שום מדריך להשתמש בו...ובתוכנה עצמה לא מצאתי איך לגבות המחיצה לCD כמו שעשיתי בגרסא הקודמת.. אז...לשאלה : :s05: איך אני יכול ליצור GHOST על גבי C…

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  23. שלום! אני שומע רדיו באינטרנט.. דרך כל מיני אתרים, ולאחרונה כשפתחתי את האתר של רשת ב' וניסיתי לשמוע הוא השמיע לי את זה אבל בקול ציוצי כזה.. לא בקול האמיתי.. קול מעוות ומוזר.. בכל המחשבים האחרים זה עובד בסדר.. איך אני מסדר את זה?? תודה!

• 8 תגובות
    • 904 צפיות
  24. לאחר שהתקנתי כ.מסך חדש(הקודם היה ONBOARD) נוצרה לי תופעה דיי מוזרה: מתי שאני קליק ימני עם העכבר בשולחן העבודה, לוקח לו איזה שניה וחצי עד שהוא פותח את האפשרויות. זה ממש מעצבן ולא ברור לי למה זה קורה. חשוב להדגיש שזה לא קורה בעט לחיצה על תקיה או אייקון. האם יש דרך לסדר את זה(לפני זה נפתח על הלחיצה!) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים