עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hellfire03,

כל מי שמשתמש בכרום בטח שם לב לאפשרות לשמור מנועי חיפוש וקיצורי דרך אליהם (למשל אני יכול לקבוע שדרך ה URL לחיצה על G ואז TAB (ואז טקסט) תחפש לי בגוגל או E ואז TAB יחפש בEBAY וכו') לצערי הרב אם אני מסנכרן את הכרום שלי הוא שומר הרבה דברים אבל את זה לא מישהו יודע האם יש תוסף שמאפשר את זה? [נ.ב למי שיש כרום ולא יודע chrome://settings/searchEngines] תודה מראש אריה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה שאני מגדיל דף...(עם CTRL+ +, שנאמר זום אין).. ואז אני סוגר את הדפדפן ופותח אותו הוא חוזר לי לגודל 100%....בניגוד לפירפוקס ששומר את ההעדפה שלך לכל דף ודף... יש משהו בנידון או שאני עושה אחורה פנה לדפדפן של גוגל???

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by Guy950,

היי לכם, במחשב הנוסף שיש בבית הוא משמש לעבודות מחקר ויש בו שימוש רב מאוד של גוגל ואקספלורר 8. לאחרונה החלה בעיה מוזרה בו שבגוגל לא ניתן כלל ללחוץ על הלינקים, אלא רק לכתוב בשורת החיפוש. ניסיתי לאתר וירוסים ותקלות עם האנטי וירוס (אנטי וירוס נורטון 2009) Windows Defender ובSpybot וכולם איתרו כל מני דברים ומחקו אותם. הבעיה לצערי עדיין נמשכת אז ניסיתי לעשות שחזור מערכת ללפני שהתקלה התחילה ומשום מה השחזור מערכת נכשל, אז עשיתי לזמן יותר ישן, שוב נכשל ולזמן עוד יותר ישן ושוב נכשל. הבעיה עדיין נמשכת, האנטי וירוסים לא מוצאים דבר והמחשב לא מוכן לעשות שחזור מערכת! מישהו יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by The Dom,

בד"כ גוגל לא אמור להזהיר לא?

• 12 תגובות
    • 805 צפיות
  5. http://www.google.com/analytics/ נראה פשוט מדהים (וחינם), נשים באתר שלי ונראה איזה דברים זה נותן. http://www.google.com/analytics/feature_overlay.html ^^^

6. שש שנים אחרי יציאת הדואר של גוגל החליטו בשירות לאפשר לצפות במיילים כבודדים ולא רק כחלק מ"שיחות". כדי לשנות את התצוגה יש להיכנס להגדרות ולבחור שלא להפעיל את תצוגת השיחה (קיים גם בעברית). מניסיון ראשוני, עובד כמו שדואר צריך לעבוד. לכתבה במלואה: http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1191439.html

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by BURTON,

בקרוב תבוא הישועה. נמאס כבר מהאייסי המחורבן הזה! וגם מהמסנגר שלמרות שהוא טוב, הוא מבית מיקרוסופט http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3132210,00.html להורדה

• 72 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. Started by Holography,

למשהו יש מושג מהו גודל ה-Avater המקסימלי מבחינת גובה\רוחב שנכנס ב-MSN Messenger? לקחתי תמונה ולא משנה עד כמה אני מקטין אותה המסנג'ר עושה לה Cropping למרכז התמונה ואת השאר זורק. ניסיתי גם להעזר בתוכנה Picture resize (שאמורה) לדעת לפלוט מתמונה נתונה avater מסנג'ר - אך ללא הועיל, המסנג'ר עשה Cropping למרכז התמונה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by asafgolan,

קבעתי את גודל הכתוביות בBSPLAYER על 55, אבל כמעט כל פעם שאני מפעיל את התוכנה מחדש גודל הכתוביות משתנה בצורה רנדומלית למספר אחר. ניסיתי הסרה והתקנה מחדש של התוכנה, אינספור גרסאות ואפילו בדקתי במחשב אחר, והבעיה נשארת. האם מדובר בבאג ידוע או שמדובר במקרה פרטי? יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  10. יש לי בעיה מאוד מעצבנת ב-BSPLAYER. הגדרתי את גודל הפונט של הכתוביות ל63, אך כמעט כל פעם שאני נכנס מחדש לנגן הגודל משתנה. לפעמים הוא עולה, לפעמים יורד ולעיתים ממש רחוקות נשאר ללא שינוי. זה קורה לי בכמה גירסאות שונות כך שזה לא בעיה בגירסה ספציפית. זה קורה לעוד מישהו? ממה זה נובע?

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

אהלן אני צריך לעשות כרטיס ביקור אבל אין לי מושג באיזה גודל לשלוח את זה לדפוס. מה הגודל הנורמאלי של כרטיסי ביקור?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום. בחירת Properties בתיקיית ה-WINDOWS מראה על גודל תיקייה של 59.4GB. כאשר אני פותח את התיקייה, מסמן את כל התוכן שלה ובוחר ב-Properties, גודל סך הקבצים הינו 6.05GB. הבעיה הנ"ל מותירה אותי עם כ-150MB פנויים בכונן C המצטמצמים משימוש לשימוש (גם לאחר שימושים רבים ב-Disk Cleanup). מה ההסבר לתופעה? כיצד עליי לפעול? אשמח לעזרה. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by dbx22,

איך אני יכול לשנות גודל של תמונה שצילמתי ל128X128? כי אני מנסה בACDSEE אז אני רושם שם 128 אז זה ישר נותן לי במספר השני 90 ומשהו וזה לא יוצא כמו שאני רוצה... תודה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. Started by e-d-a,

שלום אנשים יש לי כמה תמונות במחשב, שאני רוצה לערוך אותם שיהיו במידות של עטיפת DVD ולשמור אותם, ואז לפתוח במחשב של חבר שיש לו מדפסת ליזר צבעונית ופשוט ישר להדפיס ושיתאים למידות של העטיפה. איך עושים את זה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Vaz,

איך אני הופך תמונה לגוון כזה ? אין לי פוטושופ או כל תוכנת עיצוב כלשהי חוץ מהצייר , האם יש כלי פשוט שהופך בצורה אוטומטית ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by overload,

תמיד רצתי לעצב קומיקס. אז הנה העטיפה של הגיליון הראשון של GOTHAM CITY. לא השתמשתי בתמונה בשביל הציור, חוץ מזאת: http://funweb.epfl.ch/images/photo_eagel.jpg והתמונה ברקע, THE CITY של CUBEMONSTER מ DA http://www.deviantart.com/view/6901680/ .

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yossie17,

שלום לכולם!! אני רוצה ליצור דיסק גוסט לXP עם כל התוכנות הבסיסיות. ולהתקין אותו על כל מחשב שצריך מערכת הפעלה,ובכך לחסוך התקנה שלמה של וונדוס, הבעיה! התנגשות של דרייברים, שהרי כל מחשב והדרייברים שלו. יש דרך לעשות גוסט בלי לגבות את הדרייברים?? בתודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by oDot,

שלום, הורדתי את הטרייל של גוסט וניסיתי להתקין אותו על 2000 סרבר, וזה לא צלח. ישנה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה? אני מעוניין ליצור הארד דיסק גיבוי לאחד קיים, עם כל הגדרות הווינדווס וקבצי המערכת. תודה.

• 0 תגובות
    • 400 צפיות
  19. Started by bobonono,

שלום לכולם, קניתי את הפונט הנ"ל (DeepSpaceMf). אני רואה אותו גם ב- Word וגם ב- Photoshop. ב- Freehand MX אני לא רואה אותו בכלל. ב- Photoshop אני רואה אותו אבל לא יכול להשתמש בו..... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. Started by le011,

היי היכן אפשר להשיג גופניפ שהם לא גופני ווינדוס(TRUY TIPE) אלא עם סיומת NFT. תודה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by ofir667,

יש כל מיני אתרים כמו גוגל שהגופן נהיה שם מאוד גדול, איך אני משנה את זה?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. Started by RX7,

שלום עברתי היום לפיירפוקס מאקספלורר 7 הגופנים פה לא ממש מוצאים חן בעיניי ולא נוחים לעין..אני רוצה לשנות בדיוק כמו שהיה באקספלורר נסתי להתעסק עם ההגדרות נכנסתי לאפשרויות ואז לגופנים אבל אני לא מבין מה הולך פה ולא יודע איזה גופנים לבחור ואיפה.. בגלל שההגדרות שונות בין הדפדפנים ולא מדוייקות. איך אני מסדר את זה בדיוק? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by itays,

יש לי קובץ וידאו עם סיומת mov, אני מעוניין לגזור את הסאונד שבקובץ ולהמירו לmp3. אפשרי? אם כן עם איזה תוכנה עושים זאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  24. יש לי הרבה סרטים בפורמט רחב (16:9), ואני רוצה לגזור אותם למסך מלא(4:3), עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by eladbu,

אז ככה חברה לי אין גי-מייל אבל הנה לכם רשעים שכמותכם דרייבר קטן להתקנה שהופך את הגימייל לכונן נפרד בעמרכת תהנו http://www.viksoe.dk/code/gmail.htm

• 9 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.