עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הורדתי את האימיול החדש amule v0.49b lh ultrafast9 בעברית כשאני נכנס להעדפות->חיבור אז ביכולות כתוב לי הורדה:256 העלאה:60 וזה באמת מוריד לי על 256 הענייין הוא האם אין אפשרות להעקוף תמגבלה הזאת או משהו כי אני עם חבילת גלישה של HOT וניטוויזן של 12M אני מחבור דרך רוטר של אדימקס BR-6424N (v2 ומודם מוטרולה SB4200 כששניהם נמצאים ליד המחשב (ומחובר אליהם עוד מחשב אחד)

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by idofr,

היייי תגידו מישו יודע איך אני עושה במקס גדר כזאת לא גדר עמודים כזאת אלא גדר גדר משו יפה.... 2. יש את החומר של הבטון שמגיע עם התוכנה איך אני גורם לו להיות בצורה של לבנים? תודה לעוזרים ולמנסים לעזור

• 4 תגובות
    • 827 צפיות
  3. Started by Fenomeno,

מישהו יכול לתת לי את הגדרות הפונטים באופן תקני לפיירפוקס? כדי שהעברית תראה ותוכל להקרא באופו נורמלי, עדיף אפילו מקביל לאקספלורר תודה, אשמח לתמונת מסך אם אפשרי

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  4. Started by amir85,

לאחרונה גוגל הוסיפה "תמיכה" בתוספות וסקינים, בינהם התווסף התוסף ADSWEEW שבעיקרון כמו ADBLOCK אבל בינתיים אפילו מחזיר תוצאותיותר טובות. אחת הדרכים להתקנה היא בעזרת גרסאת הפיתוח של הדפדפן, אשר ניתן להוריד מכאן: http://www.google.com/chrome/eula.html?extra=devchannel לאחר ההתקנה תוסיפו לקיצור דרך שלכם לגוגל את השורה הבאה: --enable-extensions יש רווח בהתחלה וכן אלו 2 מינוסים. עכשיו יש להתקין את התוסף (כמובן לאחר הפעלה מחדש של הדפדפן) מכאן: http://www.adsweep.org/AdSweep.crx וזהו תבדקו שזה עובד, אפשר גם לוודא התקנה כאן: chrome://extensions/

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by eladbu,

כשאני מנסה להכנס לגוגל CO.IL אני מקבל את בדף באנגלית ולא בעיברית למרות שבהעדפות סימנתי עיברית יש למישהו פיתרון?

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by nissim segev,

שלום לכולם, הערב פתחתי את המחשב והופתעתי לגלות שגוגל נתן לי איזשהי אזהרה. צרפתי תמונה. מה זה יכול להיות. תודה לכל העוזרים. '>http://jpg.co.il/view/50776446192c6.png/"]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, ביצעתי חיפוש מיילים בגוגל דסקטופ. חלק מהמיילים אני פותח באמצעות האאוטלוק וחלק באמצעות הדפדפן שאחרי זה שולח אותי לאאוטלוק. האם ניתן להגדיר פתיחת מיילים לאחר חיפוש רק באמצעות תוכנת האאוטוק ?? ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. Started by LRa,

הרגע גיליתי שתוכנת החיפוש הזאת תופסת לי 1.34 גיגה על המחשב, זה פשוט לא ייאמן אצל כולם זה ככה? אני רץ להסיר את התוכנה, ממש מגעיל אותי.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by cams four,

שלום לכולם ברצוני להתקין google tv על המחשב הנייד שלי ידוע לי כבר שאפשר להשתמש בandroid studio עבור זה אבל מעדיף להתקין ישירות על המחשב ולא על מכונה וירטואלית. האלטרנטיבה היחידה שמצאתי עד כה היא android tv x86

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by hasson4,

מערכת הפעלה windows 7, עד לפני יומיים הדפדפן העיקרי שעבדתי בו היה גוגל כרום. לאחר שמחקתי היסטוריה וכד' החלטתי להתקין מחדש. ביצעתי uninstall, download, install לכרום ו.. התוכנה לא עולה. הוא כותב משהוא setting קרס ולא מתחיל. ביצעתי את הרוטינה הנ"ל 4 פעמים כולל כיבוי מלא ושום דבר לא עוזר. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by law89,

היי כשאני מתחיל לרשום כתובת של אתר, הכרום נותן לי אופציות וליד כל אתר מופיעה תמונה. כל פעם שאני מוסיף אות משתנות האופציות והתמונות. איך אני חוסם את התמונות? ואיך קוראים לתמונות האלה? האם זה אווטאר של האתר?

12. Started by steve_morse,

נאצלתי להתקין מחדש את הכרום, בד"כ הוא מסנכרן את התוספים שלי וכעת אני לא מצליח להתקין אף תוסף. מצרף תמונה: http://srv2.jpg.co.il/4/50f3ec94d8378.png

13. Started by darkspell,

ניסיתי לברר את זה, האם באמת אי אפשר להוסיף לשורת הפייבוריטים בכרום מועדפי RSS ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by steve_morse,

שלום רב בעייה מעצבנת עם כרום כל פעם שאני מוריד טורנט הוא משאיר לי את הקובץ המקורי במחשב אין איזה תוסף שאפשר להוסיף אוטומטית את הטורנט (ללא צורך בלהוריד את הקובץ .torrent ) מקווה שזה ברור אם לא אנסה להסביר את עצמי מחדש.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by yehudaeitam,

הי, יש לי במחשב גוגל כרום כבר הרבה מאוד זמן והוא תמיד עבד בלי בעיות. פתאום היום נכנסתי אליו והוא כתב שהייתה בעייה אם איזה תוסף ומאז הוא לא עובד. אני נכנס לתוכנה ואז במקום להראות לי את הדפים שביקרתי בהם הכי הרבה הוא פשוט מראה דף לבן, וכשאני מנסה להכנס לאתר כלשהו הוא מראה כאילו הוא מנסה להתחבר אבל הוא לר נכנס לכלום. גם כשאני מנסה להכנס לדברים בתוך הכרום כמו הורדות והיסטוריה זה מראה שהוא טוען אבל הוא לא פותח כלום. מחקתי את הכרום והתקנתי מחדש אבל עדיין אותה בעייה יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?! :s05: :s05: תודה רבה

• 7 תגובות
    • 11.8k צפיות
  16. Started by sharona2012,

יש לי windows xp home adition, הורדתי מספר פעמים את הגוגל כרום, ההתקנה מסתיימת אני מקליקה על האייקון של הגוגל כרום אך הוא אינו מגיב. מה עושים??

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. כפי שכבר כתבתי... יש לי windows xp ha הורדתי את גוגל כרום, אני מקליקה על האייקון מכל מקום: דרך שולחן העבודה או סרגל הכלים וכו') אך הוא לא מגיב. לשבריר שניה מופיע שעון חול אבל נעלם ולא קורה כלום... מה עושים? ניסיתי להוריד מספר פעמים. ניסיתי למחוק את האנטי וירוס (avast) אבל גם זה לא עוזר. אולי ה firewall? מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כאשר אני פותח את גוגל כרום אני מגיע לדף המצורף בתמונה במקום לדף הבית. אם בשלב זה אני לוחץ על האייקון של הבית אני מגיע לדף הבית כך שאין בעיה עם ההגדרה של דף הבית. איך אני גורם לגוגל כרום להגיע ישר לדף הבית ולדלג על הדף הזה שהוא מביא אותי אליו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by nononinette,

שלום עקב כל מיני דברים מוזרים בגוגל כרום שלי החלטתי למחוק ולהתקין מחדש.. העניין הוא שאני מתקינה, וזה יורד, ואז מנסה לפתוח את הדפדפן וכלום לא קורה. כשאני לוחצת בלחצן ימני על הסמל של הכרום , ניתן לראות בבירור מה הדפים האחרונים שפתחתי (עוד לפני שמחקתי) אבל הסימן הקטן לידם הוא של משו ריק מתוכן, ולא העיגול הצבעוני של הכרום. שעיתי את זה מספר פעמים, מחקתי והתקנתי, קראתי בתמיכה של כרום באנגלית, מחקתי ג'בה ו MCAFFEE , אבל כלום.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה נעמי

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. היי חברים, לא מזמן נתקלתי בתופעה מוזרה אצל חבר. הכרום שלו מציג את העברית בשורת התפריטים בתור ריבועים ריקים (באופציות השונות בתפריט, במועדפים וגם בכתיבה בשורת הכתובת). בדקתי את הגדרות ה-Region and Language והאיזור מוגדר על ישראל. גם ההגדרות עבור תוכנות שאינן unicode הן "ישראל". הסרה והתקנה מחדש לא שינתה דבר. אנגלית מוצגת כהלכה בתפריט. אשמח לעצות

• 1 תגובה
    • 6.6k צפיות
  21. שלום רב. שתי שאלות בנוגע לדפדפן של גוגל. א) האםהורדת קבצים דרך הדפדפן אמינה? כלומר הקבצים יורדים עד הסוף ולא פתאום מופסקים באמצע או יורדים כביכול ובסוף מסתבר שאלה חצי קבצים. ב) שמתי לב שקבצים שהשמות שלהם בעברית, יורדים לי ומוצגים כך: _______________ האם זו בעיה נפוצה / יש משהו לעשות איתה? באקספלורר זה לא היה קורה, תודה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by mikibo,

שלום לכולם בחודש האחרון הגוגל כרום נתקע .לפעמים מייד לפעמים לאחר מס' דקות. ביצעתי איפוס אח"כ הסרה והתקנה מחדש. מחיקת קובץ C:\Documents and Settings\miki\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Local State והגוגל נתקע פשוט קופא וזהו תודה מראש מיקי

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת ?? זה משוה חדש אצלי , אני מעלה את הכרום והוא עולה ונופל כאילו משוה חוסם אותו . למישהו יש רעיון ?? כל שאר התוכנות והדפדפנים עובדות ועובדים בלי בעיה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by oz25,

היי חברים כבר כמה זמן שהכרום עושה לי בעיות ובאמת שעד עכשיו לא עשיתי עם זה כלום אבל כבר העניין נמאס לי. ניסיתי אולי לעדכן אותו אבל יש לי את הגרסה הכי חדשה של כרום. הכרום כל הזמן עושה לי בעיות שבאקספלורר לא קורות לי. לדוגמא: כשאני נכנס לפורומים מסוימים לא מופיעה לי תיבת "הודעה מהירה" בתחתית הדף או באתרים מסוימים אני נכנס לראות וידאו והנגן לא עולה לי בכלל.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. היי חברים . הגוגל כרום לאחרונה קורס לי כל הזמן ולאחר שאני סוגר אותו באמצעות מנהל המשימות ואני מנסה להפעיל אותו מחדש הוא מראה כאילו הוא מתחיל לרוץ ולעלות אבל נסגר לאחר שניה, שום חלון אגב לא נפתח זה נראה דרך הקיצור דרך בשולחן עבודה. בעיה 2: השולחן עבודה לפעמים ממש קורס לי וזה נראה כאילו הוא תקוע ואפילו לעשות לו ריסטרט לא ניתן, זה נראה כאילו כל המחשב בעצם קופא אבל זה רק השולחן עבודה והסייר של WINDOWS. תדה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.