תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
חג שמח לכולם! קודם כל אני מצטער על הכפילות עם פורום חומרה ולוחות, פשוט אף אחד כנראה לא מכיר את הבעיה. המחשב חדש, בזמן שאני מעלה את תוכנת AI Suite (של אסוס) אני מקבל הודעת שגיאה! /: ההודעה: assertion failed : m_hlib!NULL file c:\documents and settings\administrator\my documents\projects\aisuite\aisuite\cpu usage.cpp line 159 לאחר שלוחצים OK מופיע ההודעה הבאה:Abnormal programme terminaison הותקן ה-WIN, דרייברים וכו'. ה- AI Suite של אסוס. חיפשתי על התקלה באתר אסוס וגם בגוגל, נראה שלעוד כמה אנשים היתה את הבעיה אך אף אחד מהם לא ענה תשובה עם פתרון. לידע כללי על המערכת שלי: לוח אם ASUS P5B DLX מעבד CORE 2 DOU 6400 2 גיגה זיכרון WIN MCE 2005מערכת הפעלה גם לאחר שעשיתי SYSTEM REST…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
POPTRAY 3.1 אני רוצה להגדיר חסימה ומחיקה של דואר ספאם או כאלו שאני לא מעוניין לקבל מהם דואר. אני מבין שההגדרה צריכה להיות לפי כתובת מדוייקת של השולח (במקרה של אלו שאני לא מעוניין לקבל מהם. איך עושים זאת? לעומת זאת דואר ספאם מגיע אקראי והחמור מכל הוא ששמתי לב שחלק לא מבוטל מהספאם לא קשור לכתובת שלי כלל וכלל, לדוגמא: אם הכתובת שלי היא SIIN אז אני מקבל דואר שמיועד לשמות דומים כמו SIIIIN , SIIN53, NNSIIN וכו. איך אני מגדיר בתוכנה הנ"ל חסימות ובעיקר מחיקות מהשרת? (שלא יופיע בחלון הודעות הדואר בתצוגה המקדימה)
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה אשר תאפשר לי לעשות Copy ו- Cut ממסמכי .pdf אפילו אם הם מוגנים.. כנ"ל אני מחפש גם תוכנה שע לעשות את אותו הדבר עם אתרי אינטרנט. בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
ההורים אהבים שלי נוסעים למדינה רחוקה. בבית שלהם יש מדייה סנטר מבוסס VISTA והוא מחובר למלצלמה USB פשוטה. אני מעוניין לעשות מערכת הבטחה בבית שתאפשר לצלם אם משהו זז בבית וגם תישלח לי תמונה\התארה ל אימייל 1)האם יש משהו כזה ? 2) האם אפשר לחבר יותר ממצלמת USB 1 למערכת ? תודה GSM.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן! אני משתמש בגירסה של תור שהורדתי מהאתר של פיראט ביי https://piratebrowser.com/ מהסיבה הפשוטה שהאינטרנט שלי מצונזר וככה אני יכול לגלוש באתרים בצורה כמעט רגילה, החיסרון שזה די איטי, השאלה איך אני יכול לגרום לדפדפן לעבוד יותר מהר? הבנתי שאחת הסיבות לאיטיות של תור היא שהדפדפן מסתיר את הפעילות שלי, למשל אני יכול לראות שלאתר הזה אני מחובר דרך גרמניה ומשם לשוודיה ומשם לקנדה ומשם למחשב שלי... לא חבל? בניגוד לרוב משתמשי תור שמשתמשים בדפדפן בשביל להסתיר את עצמם, אני משתמש בו רק בשביל לעבור את הצנזורה של האינטרנט שלי, ככה שאין לי בעיה לוותר לחלוטין על האנונימיות לטובת מהירות הגלישה. אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני משפר את המצב, אפילו בקצת. תודה! נ.ב. ניסיתי לעבוד עם פרוקסים וVPN…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של LG דגם FLATRON F900B לאחרונה התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה ומאז המסך כאילו התכווץ מהצדדים אני מחפש את הדרייבר שלו אבל אני לא מצליח למצוא בשום מקום אם מישהו יכול לעזור אני יודה מאוד
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מחשב חדש. גיביתי את כל תיקיות הדאר האלקטרוני שלי שהיו על המחשב הישן על גבי CD. לאחר התקנת האוטלוק אקספרס 6 על המחשב החדש, ניסיתי להעביר את תיקיות הדאר מה-CD למחשב אך ללא הצלחה. החומר חשוב לי מאד, אודה על כל עצה שתסייע בידי, לבצע את המשימה הנ"ל. תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשהתקנתי את חלונות 7 בהתחלה קול נשמע מקרטע לזמן קצר ואז הפסיק לקרטע, אך המקרפון לא עובד (ב-XP עובד טוב מאוד). התכוונתי להוריד את דרייבר עבור חלונות 7 וגיליתי שאתר אינטל טוענת שחלק מלוחות האם מפסיקה לייצר דרייברים עבור חלונות 7 ואני אחד ממוצרים. הורדתי דרייבר של ויסטה, קול לא עובד, אך המקרפון אכן עובד. מה אפשר לעשות על מנת שקול ומקרפון יעבדו? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי דבר כזה . יש לי אפשרות של סטריאו מיקס אבל היא באפור . יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה? ניסתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שוב . מאתר שהורדתי את הדרייבר, אני לא יודע אם זה של הצ'יפ או של הלוח אמ. יש ביכלל דרך לדעת? הכרטיס קול שלי זה: alc 883 אשמח לפיתרון. תודה
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה או אתר שמאפשרים לראות טלוזיה אונליין - בעיקר ערוץ 1.. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי רמקולים של Logitech X530 הכל טוב וזה אבל אי אפשר לשהגיר בווינדוס את עוצמת הרמקולים האחוריים ובגלל זה לא שומעים בהם כמעט , הם חלשים אני מחפש איזה שהיא תוכה שבה אפשר יהיה להגדיר את הרמקולים ולשחר עם האפשרויות יש לי גם AC'97 תודה לעוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך את התכונה שמשפעילה את ipod בעברית את התכונה ipodhe בגרסה הכי חדשה שיצא תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה שאני יוכל לשים בה נגיד 50 תמונות והם ירוצו על המסך, כאשר כל כמה שניות אני רואה 2 תמונות במקביל ואז אחריי כמה שניות אני רואה עוד 2 תמונות וכך הלאה.. לא מצאתי משהו באינטרנט, אשמח לעזרה..
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לשמוע על שמות ולינקים של תוכנות לעסקים, כלומר לקבלות שאני אוכל לשים את הלוגו של החברה ומחיר וכל השאר תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לתרגום מאמרים.... מאנגלית לעברית... עם אפשר משפות אחרות בנוסף לאנגלית, מה טוב... אם יש אתר לתרגום מאמרים, גם טוב.... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה שתגרום לCD של הלפטופ שלי להשאר סגור כל עוד לא פתחתי אותו. אצלי הCD ממוקם בקדימה של הלפטופ ומדי פעם הוא נפתח לאחר שהרגל שלי נתקעת בו בטעות. פעם מצאתי תוכנה שנועלת את הCD ומשחררת אותו רק כשרוצים ואחרי הפרמוט אני לא מצליח למצוא אותה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מחפש דרך יעילה ומהירה להעביר קישורים מהמחשב לסמארטפון . מצאתי תוסף ואפלקיציה שעושה את ההפך מסמארטפון למחשב . קלה פשוטה ונוחה , אבל זה לא מה שאני מחפש . תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1003697058&start=0]כללי[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לא הצלחתי להחליט אם זו בעיית חומרה ( עכבר אופטי חוטי די חדש ) או בעיית מסך ( LG LCD "19 - או כרטיס המסך ) או משהו במערכת ההפעלה עצמה = Vista Premium Home עברית. המחשב נייח. ??? מלבד תקלה זו כל היתר רץ מהר ותקין בהחלט. על ידי החזקת Ctrl ומקש Home אני מצליח להעלות את הסמן חזרה מעלה, אך התופעה מטרידה. נא הסבר ואולי גם פתרון סביר.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ברצוני להוריד אינציקלופדית בריטניקה בעיברית אשמח לקבל שם של אתר שממנו אוכל להוריד ואם משהו יכןל להעביר לי אותה באיי-מייל
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, למישהו יש מושג איך אני מגדיר באווטלוק כתיבה מימין לשמאל כברירת מחדל? תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אני מנהל רשת בחברה קטנה , שהמשתמשים נכנסים לאינטרנט דרך שרת אחר, השרת עמוס עד 100% , שמתי לב שזה מפני שאנשים רבים פותחים הרבה חלונות אקספלורר שהאקספלורר סגור , המעבד בקושי מגיע ל10%, רציתי אם כך לאפשר למשתמשים לפתוח רק חלון אינטרנט אחד בלבד בכל פעם , אך אינני מוצא שום אפשרות כזו בשום מקום , מישהו מכיר? תוכנה ? או משהו ?
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
ברצוני לדעת מהוא קובץ APE ואיזו תוכנה פותחת אותו ?לעונים תודה מראש! ;D
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-