עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobi_af,

קבלו כאן http://rapidshare.de/files/995480/idan-t.rar.html זה קובץ ראר שניתן להורדה רק ב4.40 מב ובתוכו יש קובץ avi ששוקל 700 מב איך בדיוק עושים דחיסה כזאת חזקה(ראיתי קבצים גם יותר גדולים מזה בפשוט מגה בייטים בודדים בהורדה לראר)

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, יש לי קובץ PDF MANUEL BOOK.עכשיו אני רוצה לשלוח לחבר במייל רק עמוד אחד או שניים...איך אני "מעתיק" או "שומר" רק עמוד אחד?(בצורה שיהיה אפשר לשלוח במייל...). תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by Armageddon1,

זה בסדר אם אני מתקין דריבר חדש על דריבר ישן מבלי להסיר קודם את הישן? אני מדבר על הדריברים של אומגה...

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  4. Started by Elevation,

לעבור אותה... האם ישנה דרך כלשהי לראות סרטון, שמצריך "רכישת רישיון", של WMV, בלי לרכוש רישיון? כלומר, "לפרוץ" את ההגנה? פשוט לראות את הסרט/קטע הווידיאו? בתודה, גבריאל.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by Guy King,

לפעמים קבצים "נצבעים" לי בצבע ירוק\צהוב\אדום. למה זה קורה ומה כל צבע מסמל? תודה.

• 9 תגובות
    • 987 צפיות
  6. ככה קניתי את ההארד דיסק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5268 עכשיו אני משתמש בתוכנת הגיבוי Acronis עכשיו עשיתי גיבוי ושמתי אותו על הדיסק החיצוני והכנתי דרך התוכנה דיסק אתחול. *שאלתי היא אם תהיה לי תקלה במערכת ההפעלה (vista) והכל נמחק ואני יירצה להשתמש בגיבוי שקיים על הדיסק הנייד לא תהיה בעיה? כלומר המחשב יזהה אותו גם אם לא תהייה מע' הפעלה או שתהייה איזה בעייה? תודה רן

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by danidi,

קניתי מצלמת אינטרנט חדשה מבית supratec המצלמה מתחברת ליוסבי התקנתי את הדרייבר אבל המצלמה לא מופיעה לי "במחשב שלי" בתור חיבור ליוסבי. המצלמה עובדת למשל אני מעלה אותה דרך המסנג'ר. תודה מראש !!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  8. Started by benor,

יש לי Winamp 2 ונכון שיש שם את הבקרה של הצליל אז אצלי הוא לא משנה את הצליל של ה WAV האם אתם יודעים איך לעשות שזה ישלוט על הבקרה של הWAV? תודה, Benor

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם אני יכול לעשות רקע עם כמה צבעים וגם רציתי לדעת איך אני עושה אפקטים לחתימה בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. יש לי את הדרייבר החדש אבל לא יודע אם למישהו יש את אותה בעייה או שיכול להביא לי פיתרון שיגיד לי ועוד משהו חלק מהסירטנים כן ראוים בסדר וחלק לא

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  11. יש לי נגן DVD של LG ואני רוצה לראות עליו איזשהו סרט אז ארגנתי לעצמי תוכנה שתמיר קבצי Xvid/ DivX לפורמט DVD ומשם אני מתכוון לשים את קבצי ה-DVD על DVD ומשם לנגן ה-DVD, עכשיו, אני רוצה להוסיף כתוביות לסרט ויש לי אותם והם מסונכרנות טוב עם הסרט במחשב והשאלה היא, איך אני מוסיף אותם? האם אני רק צריך לשים אותם על ה-DVD עם הסרט או שאני צריך קודם להצמיד (בעזרת תוכנת Avi ReComp) ואז להמיר ל-DVD ואז להעביר ל-DVD? תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 437 צפיות
  12. Started by Dark Tetris,

הורדתי את התוכנה vmware ואת התוכנה virtual pc את שניהם אני לא מצליח להפעיל את הPC הצלחתי להפעיל אבל בלי וינדוס מותקן איך אני מוסיף את הPC אם כל המחשבים שבתוכו כמו vancover \ london ועוד

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  13. למעבדה והם שמו לי Panda Titanium Antivirus 2005 ו-Microsoft AntiSpyware עכשיו אני בא להתחבר לאימיול והוא כותב לי ששרת ריזבאק מת (והאיקון של החמור באפור) הורדתי את כל ה-V ב-Panda ומרכז האבטחה של הווינדוס קפץ עם איזה הודעה והאיקון של הפנדה הפך לאפור האם המחשב נמצא בסיכון מסוים

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  14. המחשב מקצה לאי סי קיו עד 50 אחוז אבל אם הוא עובר אותו הוא ניתקע בעצם כי הוא לא יכול לעבור אותו וניסיתי לשחק עם העדיפויות וכאלה אבל זה עדיין נישאר תקוע הייתי צריך ליסגור את האי סי קיו כדי שהוא ימשיך לעבוד אז אני חייב שמישהו יעזור לי זה מעצבן ככה

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by sxs,

הממ... אם אני מורי את Nero מהאתר שלהם, זה התוכנה המלאה עם כל האפשרויות ? ויש לה תקופת שימוש מוגבלת ? כתוב שם: מה זה אומר ? אם אני מתקין ב 30 לדצמבר זה יעבוד לי יום אחד ? לא מבין :-[

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי סקייפ כבר הרבה זמן ורציתי לדעת האם אני יכול לשנות את השם של המנוי שלי בתוכנה? ואם כן איך עושים את זה. בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  17. Started by kaisman,

אני רציתי לדעת אם אפשר להוריד סרט מהאינטרנט ולצרוב אותו על דיסק ואז לראות אותו בדי.וי.די? אם אפשר תגידו לי איך? בבקשה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by asaf_azar,

מישהו יכול להמליץ על גירסא PHOTOSHOP שנוחה למתחילים? תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by benor,

שלום, אני משתמש בקאזה לייט ושאני מחפש Audio זה מוציא לי רק 128 ומתחת מעל זה לא מוצא יותר אתם יודעים עם יש דרך לעשות שיהיו איכויות יותר גבוההות?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו רציתי לדעת איך אני שומר קובץ בגודל 100X100 ששוקל 20kb מבלי לפגוע באיכות של הוידאו ובלי שהוא היה חתוך? בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by Infarlock,

היי אז ככה יש לי משחק אחד שלא תומך במסכים עם יחס של 16:9 או 16:10 (הוא תומך רק ב 4:3) אז עד עכשיו שיחקתי כשהמסך נראה ככה שיש לי ריבועים שחורים בצדדים תמונה להמחשה : http://www.fastup.co.il/images/53487543.png לבן - החלק שהמשחק רץ בו שחור - פשוט נשאר ככה כל המשחק היום באתי לחבר שלי וראיתי את אותו משחק עובד לו ברזולוציה הטבעית של המסך שלו שזה 1920x1200 וזה לא 4:3 שאלתי אותו מה הוא עשה כדי שזה לא יראה כמו אצלי והוא הראה לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/91348938.png (זה שלו) אבל כשאני נכנס לשם יש לי את זה : http://www.fastup.co.il/images/99411541.jpg ואין לי אפשרויות כמו אצלו יש לנו אותו כרטיסי מסך (gts 250) ולשנינו כרטיסי המסך מעודכנים יש דרך אחרת לפתור את …

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by digitalic,

אני מפרמט את המחשב ואני רוצה להשאר אם הרשימה שלי באיי סי קיו, איזה קבצים אני צריך לצרוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by MariahCarey,

אני חושבת שהפורום הזה הוא הכי מתאים לשאול את השאלה, אז מנהלים אז זה לא טוב תעבירו לאן שצריך... איך אני עושה בג'ימייל שלי, לשלוח להרבה אנשים אימייל, ושמי שמקבל ממני את ההודעה לא יראה את כל האנשים ששלחתי להם את ההודעה? ז"א אני שולחת הודעה אחת לאיזה 40 אנשים או יותר ואני לא רוצה שהם יראו את הכתובות האחרות. יש אפשרות כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by Raziel Elmaliach,

שלום יש לי את התוכנה 5 avid media composer עכשיו הבעיה שלי היא כזאת:יש את הסרגל מעל הtimeline אבל הבעיה היא שחסרים לי הרבה אפשרויות (כי בבית ספר שלי הסרגל עצמו מלא ) ואצלי בבית הוא לא כמו בבית ספר עכשיו השאלה שלי אם חסרים לי כפתורים בתוכנה מאיפה אני יכול להוסיף את מה שחסר (כיאילו אפשר להוריד מהאינטרנט וזה ?) בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  25. Started by eranmor,

לפי הrelease notes שפורסם באתר, הבנתי שאפשר להפעיל את התוכנה רק על לינוקס. אם זה כך אז זה מינוס רציני בתוכנה... אם אני טועה אז בבקשה תקנו אותי (כי אני מקווה מאוד שאני טועה)

• 7 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.