תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לשלוח ולקבל SMS ים חינם דרך המחשב, אבל לשמור על דיסקרטיות ומבלי שזה יצרף אותי לאחת הרשתות החברתיות או שהטלפון יוצף בפרסומות . תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
התוכנה עובדת בגרסת 64ביט של ויסטה או שצריך גירסה של 64ביט של התוכנה?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
ראו פה: http://84.94.230.93/~tasraf/ לתוכנית שלי ברדיו אקסוום נחשו על מה התוכנית
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
סורי עם זה לא קשור לפה שלום, אני מחפש רקע של מטריקס עם האותיות והמספרים הירוקים שזזים האנימציה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני לא סגור אם זה הפורום הנכון אם לא אז בבקשה תפנו אותי לנכון. קניתי קונן קשיח חיצוני 500 gb נמחשה לא מזהה אותו אבל הוא כן מראה אותו בdisk management אז מחקתי אותו וניסיתי ליצור אותו מחדש וחזרתי לנקודת ההתחלה :s05: מה אני יכול לעשות?! אני כבר נואש.. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-Silver / Black A4Tech PowerSaver R7 Wireless Multimedia Desktop Set - Keyboard and Mouse Combo, Model: RK-770D זה מה שיש לי כרגע,משום מה לא קבלתי את הדיסק של הדרייברים .... ואני לא מוצא באתר... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי שכבת טקסט שעשיתי בצבע שחור וכחול, ויש לי מלבן לבן איך אני עושה שהשיכבת טקסט תיהיה על המלבן הבן ? כאילו רשום על המבן?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד זמן אני מחפש מדריך להורדה דרך מירק אבל אנטי לא מוצא שום מדריך נורמלי אז אם מישהו יכול בבקשה למצוא לי מדריך טוב בשביל מירק אני ממש יודה לו זה ממש יעזור לי אבל אני רוצה שתגידו לי על איזה גירסה הוכנה המדריך שהבאתם לי כי מלא פעמים מצאתי מדריך אבל אני לא יודע לאיזה גירסה ולכן הוא לא מתאים לי כי הגירסה שלי שונה. אזבבקשה עתזרו לי ותביאו לי אני הגירסה והמדריך להורדה דרכה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה לניהול פרטישנים של ה-HD. יש לי כונן של 320Gb. (תוכלו לראות את מצב הדיסק למטה) הדסיק היה מחולק ל-60 פרטישן אחד (לדוגמא: X) ו-260 בשני. המטרה שלי היא להפוך את זה - שבפרטישן אחד יהיה 60 וב-X יהיה 260. עכשיו, ראיתי שב-Vista יש אופצייה מובנה לניהול הפרטישנים, אפשר להעביר GB מאחד לשני, אבל משום מה הוא לא נותן לי להעביר יותר מ-90 לכונן X וככה אני תקוע ב-150 ו-150 בשתיהם. אני מחפש תוכנה טובה שתעשה את זה דיי מהר, אתמול השתמשתי ב-PartitionManagerPro ולקח לי איזה 25 דקות להעביר 23 ג'יגה. למישהו יש המצלמה לאיזה תוכנה שתעשה את זה ממש מהר?? עכשיו לפיירפוקס, אני נכנס לאתר Logmein אם מישו מכיר ואז הוא אומר שהוא צריך תוסף (הוא ביקש את זה גם ב-XP) ואני מאשר לו ואז הוא פ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה. קיצר אני מחפש תוכנה שהאייפי שלי יראה כאילו אני גר בחו''ל. אני מחובר ברשת אלחוטי לראוטר ומודם. כמה שאלות: 1. במה זה כרוך שהIP שלי יראה כאילו אני גר בחו''ל. 2. האם זה יעזור לי להכנס לאתר פנדורה שסגור לIP ישראלי? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שזה לא ווארז... כי ראיתי את הסרט בקולנוע... אז תשחררו קצת לחץ אחראים.... הורדתי 8 מייל בקאזה, 700 מגה, ולא עובד : הורדתי את המקודד DIVX אחרון ועדיין אני לא רואה כלום, מישהו יודע מה לעשות ??? סיומת AVI דרך-אגב...
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
איך בתוכנה הזאת מגדירים שהתרגומים של הסרט בעברית לא יהיו הפוכים כי רואה תתרגום הפוך מה לעשות כדי לראות תתרגום כמו שצריך? ואיזה עוד תוכנות יש כמו התוכנה הזאת שאפשר לראות איתם תכני תלת ממימד כמו שצריך וטוב כמו התוכנה שציינתי איזה עוד תוכנות יש? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם... הסיפור הולך ככה: האקספלורר שלי התחיל פתאום לא להראות לי אתרים מסוימים או מראה לי אותם חלקית. לדוגמא: פורום מסוים שאני נמצא בו מראה לי את מפתח הפורומים אך לא את תוכן הפורום. אני מנסה לעשות חיפוש על משהו מסוים וזה לא עובד אבל שאני מנסה על משהו אחר-כן. יש עוד דוגמאות כמו שזה לא נכנס לאתרים מסוימים וכ'ו השאלה שלי היא איך בדיוק אני פותר את הבעיה? להסיר ולהתקין מחדש? מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים?אז איך אפשר להסביר את ה"חיפוש" שעשיתי ולא הצליח? אם ובאמת מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים-איך אני מגלה ומוריד את החבימה? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
היי.. יש פה איזה מישהו שהתפקיד שלו בצבא היה להכין מצגות? אני צריך קצת עזרה.. אני צריך לעשות מצגת, שתהיה בעיקר פשוט תמונות רצות (כמובן לא בעיה) אבל שתכלול גם קטעי וידאו במסך מלא, וקשה יותר - מוזיקה שתרוץ ברקע ושתתחיל למשל בתמונה מספר 20, ותמשיך לפעול ברקע עד תמונה 25 למשל. המעבר בין התמונות יהיה ידני... ולכן ההפסקה אחרי תמונה 25 לא חייבת להיות מוגדרת, אפשר פשוט להעביר לתמונה הבאה רק אחרי שהשיר יגמר.. אבל חשוב שהוא יתחיל אוטומטית אחרי תמונה מסויימת וימשיך לפעול ברקע (!) בלי להפריע לתמונות גם אחרי שממשיכים לעמודים הבאים... אני יודע שאפשר פשוט להפעיל את השיר בנגן המדיה המועדף עליי, אבל זה עלול ליצור בעיות כי זה אמור להיות מופעל ע"י מישהי שאין לה מושג במחשבים (אמא שלי.. ח…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשנה רכשתי רישיונות לתוכנת הגיבוי Acronis True Image 11 Home עבור שני מחשבים שלי בבית העובדים תחת ווינדוס ויסטה 32 ביט. כעת רכשתי מחשב חדש עם ווינדוס 7 64 ביט, שאמור להחליף את אחד המחשבים. בחיפוש שעשיתי בגוגל, מצאתי את האשכול הבא: http://forum.acronis.com/forum/6221 מדבריו של Dmitry הנציג הרשמי של היצרנית, ניתן להבין שגרסה 11 של התוכנה לא מתאימה עבור ווינדוס 7. הוא ממליץ לשדרג את התוכנה לגרסת Home 2010, אבל אין לי שום כוונה לעשות זאת. קודם כל, כי אני לא מוכן לשלם כסף פעם נוספת, ושנית עד כמה שהצלחתי להבין מהדיווחים של החבר'ה בפורום ההוא (האנגלית שלי די חלשה), גם גרסת Home 2010 בעייתית! השאלה, האם מישהו פה נתקל בבעיה הזו, ומה ניתן לעשות בנדון? תודה רבה
-
- 59 תגובות
- 7k צפיות
-
-
עבדתי על קובץ DOC והמחשב כבה לפתע. כשהדלקתי אותו שוב, הקובץ נפגם וורד הציעה לי לפתוח אותו בקידודים שונים. בכל קידוד שניסיתי הקובץ נפתח כג'יבריש. מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אז ככה קרוב משפחה שלי שוחה הרבה וקנה לעצמו נגן MP3 נגד מים. אחרי זה או הביא לי דיסק AUDIO ורצה שאני יעביר לו את השירים לנגן. העתקתי אם השירים בעזרת הWINDOWS MADIA PLAYER . אבל הנגן לא מפעיל קבצים כאלה. ניסיתי כמה תוכנות בשביל לעביר את השירים לMP3 אבל זה לא עבד, כל תוכנה רושמת לי שגיאה . בשגיאה רשום שהקובץ פגום או מוגן. מישהו יודע איזה תוכנה יכולה להעביר את השירים לMP3 ? תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הי הרצתי בדיקה של ANTI MALWAREBYTE והתגלו 10 רוגלות במחשב עוד מעט אני יריץ SPYBOT האם שמריצים את התוכנות סריקה צריך לסגור את הדפדפן? האם יש המלצות לעוד תוכנות נגד רוגלות\מזיקים?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות כדי להפעיל את האימיול על windows vista ultimate ?
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי 320MB SDRAM (אופיס 2003 לא עולה על WIN98)
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה על איך עובד בביטורנט. מזה בדיוק peer בכל הטורנטים השונים? הבנתי ש seed + leecher = peer מזה בדיוק מסמל, מה כל אחד אומר? תודה רבה רבה! לילה טוב
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני עורך סרטים במחשב שצולמו במצלמת וידאו דיגיטלית, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה מקצועית שתאפשר לי בקטע מסויים מהסרט שאני עורך, להגביר את הסאונד של האנשים שמדברים ולהנמיך את רעשי הרקע אשר מפריעים לשמוע את הדיבור. בשביל דבר כזה דרושה תוכנה מקצועית ביותר, ולכן אני מנסה את מזלי כאן איתכם בשאלה אם מישהו מכיר במקרה תוכנה המסוגלת לעשות את זה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
נגיד ויש לי משחק על 3 דיסקים. עכשיו אני רוצה להפוך כול דיסק לקובץ ISO או BIN מה אני עושה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את התוכנה java ואני לא מצליח הוא רושם לי שקובץ זה נחסם מכיוון שאין לו חתימה דיגיטלית חוקית המאמתת את זהות המוציא לאור שלו. ואני הורדתי את זה מהאתר הרשמי של java ויש לי windows 7 ultimate חוקי . ואני ממש אובד עצות אשמח לעזרה תודה . עזרה בבקשה !
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-