תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה ( יותר נכון לאחי) . תופעה שהחלה לפני בערך שבוע שבה כל פעם שאני צופה בסירטון/ סרט במחשב ולא משנה באיזו תוכנה אני רואה את זה בזום X50 האם מישהו מכיר את התופעה ? האם מישהו יודעת על פיתרון אפשרי ? תודה לכולם מראש
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
-
אני צריך בבקשה את הפונט שנמצא בתמונה הזאת התמונה מוטה לצד אז למי שלא מבין כתוב בה: " LF " תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון המעבד שלי עובד קבוע על 60%-100%! המחשב נהייה איטי בהתאם. אני חושב שאולי צריך לשים משחה טרמית. ואם כבר אני מתכוון לעשות את זה אז אני רוצה לקנות מאוורר למעבד! השאלה היא, איזה מאוורר כדאי לי לקנות? חשוב מאוד שיהיה שקט מחיר בין 150- 300, אלא אם כן יש משהו באמת שווה שעדיף להוסיף עוד כמה שקלים ואיזו משחה טרמית מומלצת? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעונין בתוכנה שמוכנה ומיועדת לבניית מערכת פורום באינטרנט. אני לא הולך לפתוח שום פורום מתחרה אלה סתם בשביל חברי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו של המשטרה שבונים פרופיל שאני בוחר תצורה של גולגולת ואז את השער עניים ו.... אבל לא משהו משחק משהוא רציני שיוצא לך ממש פנים של מישהו תודה לעזרים
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש תוכנה מסויימת שיכולה להגביר את העוצמה של שירים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעלה דרך האתר של מגהאפלוד (אין לי פריומיום!), ידיד סיפר לי על התוכנה MEGA MANAGER הורדתי אותה והתחלתי להשתמש, העלאה הראשונה הסתיימה בהצלחה. בשניה (לא באותו היום) החלו בעיות העלאה הופסקה "הוקפאה". על מנת להמשיך את העלאה היתי צריכה ללחוץ על המד מגה, ולאשר שוב את העלאה. כל חמש דקות לערך עלי לבצע את הפעולה הזו. וכך אני משתמשת בה לצערי הרב. אני מחפשת תוכנה קלה לתפעול, חינמית, מהירה בהעלאה (יותר מדף הבית של MU). תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחפש תוכנה או כל דבר אחר שיאבטח לי את המידע במחשבים ברמה הכי גבוהה שיש מפני גנביםהמחשבים לא מחוברים לרשת כלל! (הגנה על המידע שיש בהם)
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי שרת הורדות ואני רוצה שישלחו לי sms ואני אשלח סיסמא. אני רוצה תוכנה שתנהל לי את כל האתרים של ההורדות ותשנה שם את מה שאני רוצה לשנות ולעדכן וגם שיהיה בה מקום לסיסמא (שהאנשים יקבלו) והיא תודא שהם לא עוברים את המכסה שאני אבחר וגם שהיא תדעדכן בסיסמאות שאני אתן לה. (כמו פלייפלייר ועוד שרתי הורדות). תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שרת הורדות ואני רוצה שישלחו לי sms ואני אשלח סיסמא. אני רוצה תוכנה שתנהל לי את כל האתרים של ההורדות ותשנה שם את מה שאני רוצה לשנות ולעדכן וגם שיהיה בה מקום לסיסמא (שהאנשים יקבלו) והיא תודא שהם לא עוברים את המכסה שאני אבחר וגם שהיא תדעדכן בסיסמאות שאני אתן לה. (כמו פלייפלייר ועוד שרתי הורדות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לבנות לי תוכנה או למצוא לי תוכנה (מאוד פשוטה דרך אגב) שכאשר אני אפעיל אותה כל פעם שאלחץ על נגיד המקש הימני בעכבר או על המספר 8 היא תשלח כאילו אני לוחץ במקלדת סידרה של מספרים ובמהירות של בערך 100MS (מיליסקונד) למשל שהיא תשלח 8887 נגיד? אם מישהו יהיה תותח מספיק ומלך מספיק בשביל לבנות לי את התוכנה הקצרה הזאת אז בבקשה תעשה שזה יהיה על 100 MS שכל פעם שאני לוחץ מקש ימני בעכבר זה ישלח את המקשים 8887 שיתחיל מ8 8 8 7 ולבקשה נוספת שאולי תוכל להכניס לי אפשרות להכנס לsettings ולשחק עם ה MS עד שאני אמצא את המהירות שאני אסתדר איתה תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי למצוא את המאקרו הפשוט הזה!
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אפשר? יש כזאת תוכנה? אשמח לקישור להורדה / שם של התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך איזו תוכנה שתיקח את כל התמונות שאני יוסיף והיא תשנה את הגודל שאני אקבע נגיד 12.3 ס''מ / 12.5 ס''מ ניסיתי עם פוטושופ אך לא הצלחתי כלכך ואי אפשר להוסיף את כל התמונות שלי שם ושיגדיר אוטומט על כולם. תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, איזה תוכנות הייתם ממליצים לי, להשים למחשב לאחר פירמוט. בקשה רק לתוכנות חינמיות לחלוטין ! הדגש פה, על תוכנות חינמיות שחובה עליהן להיות בכל מחשב ושיתנו פתרון לכל בעיה עתידית. לדוגמא: אנטיוירוס, נגן עם קודדים, אבטחה וחיזוק וכו'.. ד"א, למנהלים - עיינתי באשכול המומלצים ולא מצאתי את מה שחיפשתי. אלפי תודות. אמיל.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לקוח שלא אוהב ויסטה ורוצה מדיה סנטר בעברית אז התקנתי לו WXPMCE ועם MUI הפכתי לעברית אבל המדיה סנטר לא נהפך אז הבטחתי לו שהמצא תחליף הבעיה שהוא צריך: 1.שיהיה בעברית 2.שיוכל להקליט וליראות טלויזיה עם EPG 3.שיהיה אפשר לשלוט אם השלטים שלו 4.קל לתיפעול ונוח לעדכן EPG 5.שיהיה אפשר להתקין על המחשב שלו 6.חינם או פרוץ המפרט: מעבד 4400 זיכרונות 2GB לוח MSI 945GC כרטיס מסך 8500GT ספק 450W EZCOOL כרטיס טלויזיה HAPAUGE 150 MCE מארז THERMALTAKE DH101 MEDIA LAB+VFD +שלט רסיבר HARMON KARDON רמקולים 5.1 טלויזיה LCD TOSHIBA REGZA 37 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
אני צריך דרייבר למדפסת hp officejet 5610 אבל שיהיה רק דרייבר בלי כל התוכונות של HP האלה.. לXP תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
ברשותי http://www.anko-tech.com/products/kmc-4400r.htm ואני רוצה לדעת אם צריך דרייבר או תוכנה כדי שכל זה יעבוד...
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הלוח אם שלי הוא GigaByte AMD Athlon 64 Processor GA-K8NF-9 nForce4-4X chipset אני צריך את הדרייבר של הלוח אם הזה כי בתוכו יש תוכנה לכרטיס רשת המובנה ונאבד לי הדיסק ואני חייב את זה בדחיפות חיפשתי בגוגל מעל לשעה תודה למי שיעזור לי וחג שמח ירון.
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-
-
דרייבר: IDT High Definition Audio CODEC מערכת הפעלה: Windows XP home Edition מבקש לינק ישיר לדרייבר זה, תודה =]
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,אם למישהו יש הזמנה לאחד מאתרי הטורנט בבקשה שישלח לי!אני יודה לו מראש הנה הכתובת: evy1000@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אוקיי, פירמטתי את המחשב וחסרים לי שני דרייברים חיוניים ביותר, דרייבר לקול (Sound Driver) ודרייבר לרשת (NIC Driver). אגב שני הכרטיסים הנ"ל הם משולבים בלוח-אם, דגמו של לוח האם הוא Intel e210882 אני מאוד מאוד ישמח עם אני יקבל שני קישורים להורדה לדרייברים הנ"לים, המסן שלי הוא ShowDesign@live.com בברכה, עומר.
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדריכים שמסבירים איך למשל מפצלים מסך וחצי וידאו חצי כתוביות ואם יש עוד מדריכים שונים אז אשמח אם תביאו לי רצוי שהיו בעברית אם אין אז אפשר באנגלית בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לשימוש בעיקר לצילום מתוך משחקי מחשב.
-
- 2 תגובות
- 445 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הרמתי אתר חדש לאוויר משהו בנושא נעליים מיובאות מ ebay אני צריך שמישהו יעצב לי לוגו או סמל חדש לאתר משהו פשוט : www.goodshoes.sweb.co.il/new אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי msn- raz-k@bezeqint.net icq 311113466 תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-