עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by skydancing,

עד הים הורדתי דרך U_TTORENT אבל משום מה זה תמיד מוריד לי מספר קבצי RAR פגומים שאני נאלץ להוריד אותם שוב!!!! יש תוכנות שבזמן ההורדה קולטים לבד שאחד הקבצים הוא דפוק? נירה לי ב Azureus זה ככה תמליצו לי בבקשה מה לעשות ובאיזה תוכנה להשתמש! תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  2. יש לי לוח של אסוס A8N-SLI Premium שיש לו כרטיס קול Realtek ALC850 8 CHANNEL CODEC . הורדתי את הדרייבר הכי עדכני שיש באתר של ASUS והתקנתי אותו . המחשב מחובר לרסיבר שלי דרך כבל אופטי. אבל הכרטיס מוציא רק סטריאו ואני לא מצליח להוציא ממנו אפילו 5.1 ערוצים. אני בטוח שזה משהו בהגדרות של הדרייבר או התוכנה של הכרטיס כי כשאני מחבר את הדיוידי שלי לרסיבר הוא כן נכנס למצב של 5.1 DOLBY DIGITAL תודה למי שיוכל לעזור לי..

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by Itsik-L,

יש לי איסיקיו 5.1 היה לי 6 אבל גם שם היו בעיות,עכשיו ב5 אותו דבר כל שניה מתנתק ומתחבר,או שרושם לי שכולם מנותקים וזה גם לא מצליח לשלוח הודעות כל מיני דבירם כאלה מעצבנים לפעמים רק הוא עובד בסדר

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by roiei,

הורדתי סרט FHD ויצא שהוא מסוג TS ניסיתי עם מדיה פלייר - לא עובד, עם קלאסיק מדיה פלייר - לא עובד, עם VLC - לא עובד, עם POWERDVD - לא עובד ... מישהו יודע איך לנגן את הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ThE_BesT,

מישהו שמע על התוכנה הזאת? והאם היא תוכנה יעילה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by assaf181,

שלום, פתאום שמתי לב שהפיירפוקס כבר לא נשאר מחובר לאתרים, כלומר כשאני סוגר את הדפדפן ופותח אותו מחדש אני צריך להתחבר שוב. הפיירפוקס מוגדר לשמור את הקוקיז - אין V ב"מחק עוגיות ביציאה מהדפדפן". לא שיניתי שום הגדרה, לא התקנתי שום תוסף חדש, ועד היום זה עבד. באקספלורר זה כן שומר. מה עושים עם זה? תודה נ.ב. ניסיתי לחפש פה בפורום אבל משום מה החיפוש לא עובד... אולי באג בגלל העיצוב החדש?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by daniel89,

איך אני יכול לעדכן את ה-directx ?? יש לי את הגרסא 9 ואני רוצה 10.. תודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  8. Started by Mountain King,

אני צריך את ה-WebbApi.DLL (שלי דפוק ) נ.ב. חיפשתי בכל מקום ולא מצאתי :'( :-[

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by itayze,

מישהו יכול להביא לי אתר או קובץ טקסט עם הסברים על לינוקס . שיהיה בו איך מפעילים אותו מה היתרונות ,חסרונות וכו.................... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  10. ...........................

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, פעם שאלתי כאן כבר מה עשוים בעניין וענו לי מעולה :-) אבל היום בבוקר משום מה, זה חזר להיות בדיוק אותו דבר. האייקונים בשולחן העבודה עם צבע מאחורה למרות שסימנתי את ה-use drop.... למישהו יש רעיון מה עושים? אדם

• 8 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by AVI359,

התקנתי ווינדוס פרו על הוינדוס הקודם ללא פירמוט,בהפעלת המחשב הראשונה התברר שכל המידע עליו נעלם,לא עשיתי שופ פעולה נוספת עלמנת לא לפגום במצב עוד יותר,האם יש סיכוי לשחזר את המידע שאבד? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. היי מותקנת לי גירסת Office 2010 Professional Plus 64Bit על המחשב ומערכת ההפעלה היא WINDOWS7 ישנם מסמכים מסויימים (לא כאלו שאני כתבתי אלא כאלו שאני מוריד מהאינטרנט) שכאשר אני מדפיס אותם הטקסט פשוט לא מופיע... אם הדף מכיל רק טקסט המדפסת מוציאה דף ריק, אם יש גם תמונות אז רק התמונות מודפסות.. אותם מסמכים מודפסים בצורה תקינה באותה המדפסת (Xerox Phaser 3117) דרך מחשב אחר ברשת (שמריץ WIN XP עם OFFICE 2003) כאשר אני מדפיס למדפסת אחרת שמחוברת למחשב שלי ההדפסות יוצאות תקינות... הבעיה היא רק בשליחה למדפסת של זירוקס.. קבצי PDF לדוגמא אני יכול להדפיס ללא בעיה.. גם ממחשב רשת אחר עם WIN7 ו OFFICE 2003 אין בעיה לשלוח הדפסות... יש למישהו רעיון איך אני פותר את הבעיה המוזרה הזו? תודה

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  14. אני יודע שזה לא הכי מתאים לפורום הזה, אבל ראיתי שפורום off topic קצת דליל... כבר מספר ימים אני מנסה לפרסם מודעה בtrade zone, וכל פעם מקבל את השגיאה הבאה: פניתי באימייל לאתר- אין מענה. אני ממלא את כל השדות כראוי, כולל ה"אני לא רובוט". מחיפוש בפורומים, ראיתי שמישהו כבר נתקל בזה בעבר, ואף אחד לא ענה לו. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by The Dom,

מחפש WORDART ל OFFICE 2003 כמה שיותר בסגנון עתיק

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ואני לא מדבר על וינאמפ אלא על תוכנה שיכולה להפעיל דיסקים בצורה דיגיטלית בדיוק כמו המדיה פלייר. והכי חשוב שיהיה לה אקוליזר ואפשרות להקטין אותה לTRAY כי זה ממש משגע שהמדיה פלייר נמצא תמיד בTASKBAR. תודה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by TheReaper,

הורדתי את הגרסאת טריאל ומתי שאני מנסה להפעיל את אחת מהתוכנות הוא כותב registry corrupt The UI Language Registration Is Invalid ניסיתי להוריד כמה פעמים והתקנתי כמה פעמים אבל תמיד יש את אותה בעיה... נכנסתי לסופורט של COREL ואמרו להשאיר את F8 לחוץ ואז לפתוח את אחת התוכנות אבל שום דבר לא קורה...

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  18. Started by ybe,

מישהו יכול להסביר בקצרה(אני מעונין לצרוב סרטי וידאו ביתיים לצפיה בDVD)?

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  19. Started by Asaf.Y,

שלום ! יש לי את התוכנה QNEXT(תוכנה שמשלבת אייסיקיו ומסנג'ר),והיא אינה מאפשרת לי לקרוא הודעות אוואי של חברים וכדומה...ואינני יודע מאיפה אפשר להוריד סקינים לתוכנה...אשמח אפ תעזרו לי בהקדם,אסף.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. מה שבכותרת

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by shlomo a,

זקוק לעזרתכם דחוף ! קניתי מחשב נייד מארה"ב של DELL עם WINDOWS XP HOME EDITION באנגלית , אין לי בעיה עם זה , אלא לפעמים תוכנות בעברית לא מותקנות היטב והחלונות קורא אותן כסימן שאלה ???????. יש לציין שאין למחשב דיסקט מערכת הפעלה כך שלא ניתן לשנות את המערכת ההפעלה הנוכחית לעברית . אני יודע שקיימת תוכנה HEB PACK שמתקינים על הXP באנגלית והוא הופך לעברית , אך היא עולה כסף . מה עושים???????????????????? ???

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. Started by D-M-X,

איזה תוכנה נוחה יש לשינוי של TAGים לשירים MP3? איזה תוכנה יש בשביל להפוך מOGG ומWMA לMP3?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  23. היי חבר'ה, כאשר אני משחק במשחקים כמו COD 4 NBA 2K10 באיכות גבוהה(1920*1080 ועוד נתונים ברמה גבוהה) לאחר כמה זמן המשחק נזרק לשולחן העבודה הראשי ללא כל שגיאה או הודעה... אני עובד עם כרטיס המסך GTX 260 של ZOTAC - הדרייבר המותקן הוא הדרייבר שקיבלתי עם הדיסק. להערכתי מדובר או בהתחחממות הכרטיס או בדרייבר לא מעודכן אבל רציתי לקבל חוות דעת נוספת מכאן בפורום, אז..מה דעתכם? ??? **נ.ב: הייתי שמח לקבל שם של תוכנה שבודקת את הטמפרטורה של הכרטיס מסך. ;D

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  24. אוקי הפעלתי line age2 הוא שאל אותי אאם לחסום את זה ובטעות עשיתי כן.. איך אני מבטל תחסימה?הסבר מדוייק בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by aaviran,

יש לי בעיה עם הנוטפאד, כל פעם שאני שומר קובץ חדש, או מוריד קובץ מהאינטרנט, הוא נשמר לי אוטומאטית בקידוד ANSI, מה שהופך את כל העברית שבו לג'יבריש. איך אני משנה את זה ל-Unicode בתור ברירת מחדל?

• 5 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.