תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בווינדווס אקס פי והסיפור שלי הוא כזה... יש לי נורוטן 2003 מעודכן ומידי כמה שעות אני שם לב שמופיעות לי חלונות קטנים כאלה שאומרים שהנורטון סורק ושולח אימיילים כמו אלה למטה... אני לא משתמש באימייל של הא?ווטלוק אקספרס או בכל תוכנה כל שהיא של אימיילים שמגיעה עם הווינדווס או עם האופיס, ומידי פעם שאני לא נוגע במחשב למשך שעה או שעתיים על ה Taskbar שלי מתמלא מזה ותוקע לי את המחשב!!! מה זה לעזאזל??!!?!?!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי HD חדש שיתפקד בנוסף ל HD הקיים ככונן לאיכסון והתקנה של תוכנות ומשחקים. את כל הסרטים, המוסיקה, המסמכים, הגיבויים ושאר הקבצים כבר העברתי. עכשיו נשארה השאלה מה הדרך היעילה ביותר להעביר את כל התוכנות והמשחקים המותקנים, קיצורי דרך ולינקים? תודה על עזרתכם.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להסיר משחק ישן שהתקנתי בכונן D, ולא ב C:\Program Files\... הנתיב הרגיל.. בגלל זה מן הסתם אין לי ת'אפשרות להסיר אותה מ: Add or Remove Programs אז מה אני יכול לעשות??? *אין לה UNINSTALL, ןלא UNWISE, ןאין לי ת'דיסק התקנה, והמשחק פשוט מותקן בספרייה בD. האם Advanced Uninstaller PRO יכול לעזור לי?? (ניסיתי את EASY CLEANER (שאמורה גם לעשות UNINSTALL-ים)והיא לא עזרה- היא הראתה מה שADD/REMOVE PROG הראה ) או שהברירה האחרונה שלי זה סתם למחוק או לעבור ידנית על קובץ הTXT UNINSTALL שאומר מה יש להסיר, ומאיפה- ולעשות את זה תודה מראש על העזרה, יואל (נ.ב.- EASY CLEANER (הורדתי מפה: http://personal.inet.fi/business/toniarts…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסריקה של Ad-Aware. התוכנה מצליחה לסרוק אבל כשהיא מגיעה לקבצים מסויימים היא נתקעת. בדקתי את הקבצים האלה ובאמת אני לא יכול למחוק אותם, להזיז אותם וכו'. בכל שאר תוכנות הסריקה כמו אנטי וירוס ו- Windows Defender התוכנות מצליחות לסרוק את הקבצים ולא אומרות לי אם הם וירוסים. איך אני מטפל בקבצים ולמה Ad-Aware נתקעת לי בקבצים האלה כשתוכנות אחרות לא?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בתוכנה SUPER INTERNET TV: http://www.ahusoft.com/ להעריך את מהירות התוכן הזורם ושמתי לב שמעל ל-300~ קילוביט מדיה פלייר מתחיל לגמגם ולעשות Buffering. יש לי חשבון של 3 מגהביט כך שאין שום סיבה שזה יקרה. דיברתי עם תמיכת הספק (012) והוא בדק אצלו חשבון כמו שלי ואמר שהכל זורם חלק. פסלנו את הסיבות האפשריות הבאות: מהירות הורדה והעלאה שלא תואמים את תנאי החשבון, אני מוריד ומעלה במלוא הפס. הגדרת הבאפרינג המקדים בנגן. זה וכל מיני אופציות אחרות שם לא עזרו. קודקים. יש לי את DIVX, FFDSHOW ו-XVID וניסיתי גם להסיר אותם בכלל. ראיתי מדיה גם בלעדיהם אבל בעיית איטיות נשארה. יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? ד"א, אותה הבעיה קיימת גם במערכת XP וגם בויסטה 5744. המחשב הוא AMD 3000 …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין תוכנה בשם PC SUITE כדי שאני אוכל להעביר דברים לפלאפון. ואני לא מצליח בגלל השגיאה הבאה: מישהו יודע מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
HDD שמפוצל לשני כוננים. פורמט הכונן הלא נכון. יש דרך עם תוכנה לשחזר את המידע שהיה עליו? מחפש המלצות מניסיון שלכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
בשבוע האחרון בכל הטראקרים שלי אני מקבל את השגיאה הזו, חלק מהטראקרים מורידים נפלא וחלק מראה אדום. (טראקרים מאתרים שונים ככה שזו לא בעיה באתר ספציפי). הפורטים שלי פתוחים בנתב (ועובדה שחלק מהטראקרים הוא כן מוריד), אז מה הבעיה? (יש לי ratio גבוהה ואני יודע שיש לדברים שאני מוריד הרבה seeders).
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי גם שאלה בנושא לפעמים אני מוריד קבצים שמקובצים בSELF משהו בWINRAR או נZIP אבל זה כזה כיווץ מיוחד איך עושים כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
ראיתי כל מיני תוכנות כמו מבית INTEL או עכשיו ראיתי מבית ATI נראה לי ואתם אומרים קוראים לזה תוכנות דיאבנוזה אני מחפש שם של תוכנה שאני יוכל בשעה מסויית בלי תזמון אוטמטי פשוט אני בא לתוכנה ומלמיך תכוח איוור של המאוור דוגמה.. כמו שאחד כתב פה שבער לו הכרטיס מסך אז הוא הלמיך את מהירות הזיכרונות איך אני עושה את זה כל זה? ואם אתה צריכים איזה של המעבד שלי או שם של הלוח אם תשאלו ואם זה לא מתאים מצטער תעבירו בבקשה. תודה מראש... בבקשהה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בעבר זה קרה לי כשהתקנתי את גרסה 9, אז הסרתי והמשכתי עם 8 היום ניסיתי את 10, ולצורך כך שידרגתי את WIN 7 והתקנתי SP1 ושוב, לאחר הפעלת הדפדפן אני מקבל את זה: '>http://jpg.co.il/view/51671709ecc74.jpg/"] אשמח לפתרון תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO באנגלית מזה כשנתיים וברצוני לעשות סדר וניקיון ב- registry. האם קיימת היום תוכנה חינמית שעושה את העבודה מצויין או שאני חייב לרכוש את REGISTRY MECHANIC (לדוגמא), ע"מ שהעבודה תתבצע כהלכה? תודה
-
- 10 תגובות
- 915 צפיות
-
-
נמאס לי מבעיית העברית ב - trilon ואני רוצה לברר האם גם במירנדה יש את אותה בעיה שבה הטקסט צמוד לימין ואז לדוגמא אם אתה מוסיף סימן שאלה בסוף משפט, הוא מופיע בתחילת המשפט... ובאופן כללי האם יש בעיות בתוכנה ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי עובד ממש לאט....בדקתי את הפעילות של המעבד שהוא עובד על 100% על הפעולות הכי קטנון כמו פתיחת תקיה... פירמטתי את המחשב והבעיה ממשיכה....בדקתי את הטמפ' והיא 55 מעלות של המעבד... זה בגלל התטמפ' או בעיה אחרת?? תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חילצתי קובץ rar בגודל 2.5GB והקובץ יצא בערך 4.5GB. בפעולה הפוכה הקובץ נדחס לגודל של 3.5GB בערך. האם יש דרך או תוכנה אחרת שמכווצת יותר? יש אפשרות לחזור לגודל שהיה כ-2.5GB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שהסרתי את דרייבר של ati 3.8 עם דרייבר קלינר והתקנתי שוב אני מקבל הודעת שגיאה על קובץ dll Physloader.dll was not found בהפעלת 3d mark v גם לאחר שפיזיקס הותקן שוב וגם הורדתי ספציפית את ה dllsol ומיקמתי אותו ב sys32 יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי סרטון שהורדתי למחשב ניסיתי לפתוח אותו בכל תוכנות המדיה שאני מכיר mv2player,bsplayer וwindows media player, וכלום כל פעם שאני פותח את הסרטון התוכנות מתרסקות למישהוא יש פיתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, קרה לי משהו מוזר חבר הביא לי את המחשב שלו אמר יש איזה וירוס שמכבה את המחשב כל כמה זמן אחרי תוך 60 שניות. חשבתי שזה הסאסר של פעם. ניסיתי בעזרת הstinger של kav שצריך להיות מסוגל לטפל במזיקים מסוג זה, הוא לא מצא כלום. בקיצור ראיתי יש איזה תאליך שרשום לידו 40000K אבל הזיכרון בשימוש היה איזה 1.5 גיגה ועולה.. מתי שריסקתי את התאליך הזה הזכרון בשימוש ירד ל אזור ה500 ההגיוני. המחשב עבד אצלי רצוף בלי שום הודאה על וירוסים ובלי הכיבוי האוטומטי של ה60 שניות, איך שהוא מגיע לבית שלו ומתחבר למשתמש הוא אומר שהאנטי וירוס kav6 שהתקנתי לו מודיע שנמצאו וירוסים שמחייבים איתחול המחשב מאתחל, אבל מישום מה kav לא מצליח להסיר את הקבצים והעניין חוזר על עצמו... זה הגיוני אם אצלי המחשב מחובר דרך…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
עדיפות גבוהה למשהו עם שימוש נמוך כמה שיותר במשאבים, לא צריך שום דבר מתוחכם עם שמירה של היסטוריית שימוש למאה שנה אחורה וכו תודה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הרכיבים הקיימים: 1. מחשב מיני-נייד של ASUS (אינטל אטום) עם חיבור לאינטרנט. 2. טלויזיה LCD 32' ללא חיבור לכבלים מכל סוג כלשהו (YES, HOT וכד') רק עם ממיר דיגיטלי לצפייה ב-5 ערוצים (11,22, 10, 33 והכנסת). 3. חיבור RGB בין הלפטופ לבין הטלויזיה. המטרה: תוכנה שתאפשר לי לדעת בזמן אמת מה קורה בערוצים הנ"ל בזמן שאני עובד על המחשב כאשר צג המחשב הוא הטלויזיה. האם Windows Media Center מאפשרת לעשות זאת ללא חיבור לכבלים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חזרתי הביתה וראיתי שהמחשב אחרי ריסטארט(כנראה עדכן עצמו והפעיל מחדש אוטומטית) ושמתי לב שהAVG אפור, ראיתי שזה לא מעודכן, עידכנתי ובאמצע העדכון זה נותן לי error שחסר לי קובץ bin כלשהו מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני יוסיף תמונה ותבינו מה אני מתכוון במדיה פלייר אני רואה כמו שצריך, שחור באמת שחור, הכל צבעים חזקים וחיים. בקלאסיק פלייר למשל(אפילו בMV2) אני רואה הכל בהיר יותר. הנה תמונה תראו את ההבדלים בצבע השחור [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום! הבעיה היא בעיקר כאשר אני מקבלת קישורים במייל (תשובה לשאלות באיזה פורום בדר"כ), לוחצת על הקישור, נפתח חלון חדש והוא נשאר ריק. למטה הסקאלה נתקעת בערך בשליש הדרך. עד שאני מתיאשת וסוגרת את החלון. לא כל קישור נגמר כך, יש לינקים שכן פועלים (עד כמה ששמתי לב תמיד הבעיה היא בלינקים לאותם אתרים. במקרים אחרים הוא מודיע לי על כך שהאקספלורר לא יכול להציג את בדף... אם למישהו יש פתרון אשמח. הפתרון שלי היה לעבור לאקספלורר 7, אבל אני לא מוצאת גרסה שמתאימה לויסטה 64 ביט...היתכן שאין כזו?! אשמח אם למישהו יש הפניה להורדה מתאימה.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני כמעתי שאולי פה אתם יכלים לעזור לי כי אני לא מוצא את מה שאני צריך. היו לי אוזניות+רמקול והאוזניות התקלקלו אז הלפתי את האוזניות+המיקרופון לאוזניות אחרון שאמורות להיות יותר טובות . עכשיו הבעיה היא שהם לא נתמכות- האוזניות עובדות יופי והרמקול לא. חשבתי אולי זאת בעיה באוסניות אז הלכתי ובדקתי אותם אצל חבר שלי והם עבדו יופי. כנראה שזאת בעיה של דרייברים חרים אולי? החומרה היא : Realtek ALC861 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] (אני מקווה שזאת החומרה) אני צריך איזשהם דרייברים למיקרופון- אני לא מבין בזה כלום ולכן זה לא יעזור לי שאני אחפש לבד. אז בבקשה מכם תעזרו לי, תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-