עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by waizman,

לאחר קריסות רבות שהופיעו לאחרונה נאלצתי להחליף את האייסיקיו שלי מגרסה 2001 לגרסה 2003... מיד זיהיתי מלא אופציות חדשות (אם כי לא תמיד טובות) שלא הצלחתי להתרגל אליהן ואני רוצה לשנות אותם... 1. למה איקס ממזער ולא סוגר? ואיך אני משנה את זה שיסגור עם איקס? 2. מה זה הסמיילים המכוערים האלה? איך אני חוזר לקודמים (היה פה פעם איזו הודעה עם לינק ל DLL עם התמונות אבל לא מצאתי אותה)? 3. למה כשמישהו מתחבר ואני לוחץ על הפרח הוא לא מראה לי תיבה עם הודעה מי זה כמו מקודם? תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  2. Started by mikko,

http://releases.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5.0.5/win32/en-US/ ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by huber,

שלום אנשים. התקנתי את ה YAHOO MESSENGER ושכחתי להסיר את ה V מהאופציה שמתקינה את ה YAHOO TOOLBAR - כן, אני יודע, טעות של טירונים :-X הבעייה היא כזו, למרות שהסרתי את ה TOOLBAR מה Programs and Featues בלוח הבקרה ב VISTA הוא עדיין מופיע לי בפיירפוקס (אבל לא ב IE8) ובגירסה החדשה של ה TOOLBAR הוא כאילו "מוטמע" בדפדפן - קרי אי אפשר ללחוץ מקשי ימני באיזור של הסרגלים ולבחור שהוא לא יופיע. יש למישהו מושג למה זה קורה? למה הוא עדיין שם גם אחרי הסרה מסודרת ואיך מעיפים אותו לכל הרוחות? עירכה: מצאתי את הפיתרון, מסתבר שצריך להסיר אותו גם מרשימת התוספים ב FF ולא רק מלוח הבקרה.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. יש לי 2 תיקיות במחשב שאי אפשר למחוק אותן !!! מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אני יכול למחוק ?! תודה לכל העוזרים מראש !!!

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה פשוטה לגישה לצפייה מצלמות שמחוברות למחשב עם מספר אפשריות: *הקלטה *אפשרות צפייה באינטרנט חינם דרך התוכנה. *אפשרות צפייה דרך הפלאפון (שמבחינתי זה חשוב) *אפשרות צילום והקפאה של התמונה בזמן גילוי תזוזה. *אפשרות של עד 4 מצלמות מחוברות. *תוכנה חופשית אני מעדיף, אני יסתכל כרגע על כל תוכנה שתציעו לי כרגע. *אפשרות חיוג חירום למספר נייד עם גילוי התזוזה. תודה רבה אני ישמח לשמוע על כל תוכנה שתציעו לי כרגע מאוד חשוב לי.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by 3d7,

שלום! אני מחפש תוכנה חינמית לwindows שאפשר לגרור לתוכה קבצי וידאו, והיא מציגה מידע לגבי הקובץ, כגון: 720p 1080p divx xvid ac3 dts וכיוצא בזה. אשמח לקבל המלצות.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by שורטי,

לדיימונד באק יש דרייברים ל64 אם לא הוא יעבוד שם? יש תוכנה חלופית? אם כן אפשר קישור?

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

היי עיצבתי פרוספקט בפוטושופ ושמרתי אותו ב-PDF ושלחתי לגרפיקאית באימייל. היא אמרה שהקובץ גדול מאוד (21MB, סה"כ 2 עמודים), זה מה שהיא שלחה: " הי דניאל! הקובץ מאוד מאוד כבד!!!!! פשוט תסגור את הקובץ שוב ושים לב שזה בלי שכבות. יום טוב! " איך עושים את זה ?? מזתומרת לסגור את הקובץ ואיך שומרים בלי שכבות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. התחלתי לעשות עבודה בפוטושופ.. עכשיו כל מה שעשיתי עד עכשיו היה על דף אחד.. מסתבר שאחרי הרבה זמן שעבדתי על זה.. שאני צריך עוד מקום למטה.. אם אני מנסה להגדיל את התמונה שהיא בעצם הרקע שלי.. זה לא מראה לי שהדף מוגדל ללמטה... אז איזה אפשרות יש שבעזרתה אני יוכל להגדיל את הדף עוד למטה..? מה אני צריך לעשות?

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by gshhar,

יש לי שיר ב-WAVE ,איך אני הופך אותו ל-MP3 עלמנת שאוכל לצרוב אותו?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  11. Started by shacharoren,

שלום, האם יש השפעה ניכרת ואם בכלל על קצב או מהירות ה CS3 לכרטיס המסך? ואם כן, איך יודעים איזה כרטיס יהיה יעיל יותר לעבודה מרובת CS3? לשם המחשת ההתלבטות - nvidia 8800GTX or nVidia quadro FX 1700 ??? האם יהיה הבדל ב CS3 בין שני הכרטיסים? ואם כן מה יהיה יעיל יותר? תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  12. יש לי בעייה בסקייפ שלאחרונה החלה להחמיר מאז העדכון האחרון של סקייפ: כאשר אני מתקשר למישהו, בהתקשרות הראשונה אין סאונד בכלל, ואז אני נאלץ לנתק. ובהתקשרויות הבאות שלי, רק בשנייה הראשונה יש סאונד והוא נעלם לאחר מכן. רק לאחר מספר רב של ניסיונות התקשרות, יש סאונד כל הזמן. ממה יכולה להגרם הבעייה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by cousinIT,

קניתי R9800SE קיבלתי איתו דיסק של ATI באמצע התקנת הדריברים מופיעה ההודעה: "error extracting support files: the file or directory is corrupted and unreadable"

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הדוידי שלי לא תומך בפורמט mpg ואני מעוניין להמיר סרטים מmpg ל avi ניסיתי עם כמה תוכנות וגם עם winavi וזה לא הלך זה תקוע מאוד . יש תוכנה שתמיר את זה בצורה חלקה בלי בעיות ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by udist,

בXP בא מובנה windows messenger, בגרסה ישנה ומרגיזה. התקנתי msn messenger6, אבל עדיין עם החיבור לאינטרנט המסנג'ר של הווינדוס עולה! אז: 1. איך אני מוחק או עושה uninstall למסנג'ר של הווינדוס? 2. אם אי אפשר להעיף אותו אז איך אני גורם למסנג'ר6 לעלות עם האינטרנט ולא למסנג'ר של הווינדוס, ואיך אפשר לגרום לו לא לעלות אוטומטית עם המחשב?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  17. הורדתי סרט DIVX, היו לי שתי תיקיות : CD1 ו CD2, נכנסתי ל CD1 הי שם איזה 50 קבצי ראר שכולם אותו דבר פתחתי אחד מהם ובה לי קובץ AVI ניגנתי אותו והוא היה באיכות ממש גרועה ! למה זה ? צריך נגן מיוחד ?

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by swg,

^^^^^^^ אם אין אפשרות, באיזה תוכנה ביטורנט אחרת ישנה האופציה הזו? תודה ולילה טוב, swg

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by TALIGAL5,

שלום לכולם הWMP שלי אינו מריץ תוכן עם סיומת MKV ,רצוי לציין שקיימות לי תוכנות נוספות במריצות בלי בעיה תכני MKV במחשב שאר התוכנות שלי מכוילות בצורה מדוייקת להרצת קובצי HD על המחשב החלש שלי לפי הגדאות שניתנו באתר HOMRTEHTER במחשבשלי מוגדר הקודק של CORE AVC +FFDSH... האם ניתן לכייל את הWMP שישתמש בקודקים שכבר מצויים במחשב מבלי להרוס את ההגדרות שכבר יש לי ע"מ להריץ קובצי HD. תודה

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  20. Started by Ohad-a,

שלום לכולם מישהו מכיר אולי איזשהו עורך חינמי לקבצי PDF שיאפשר לי להכניס טקסט בקובץ קיים ולשמור קבצי PDF? אני סטודנט ואין לי כסף לשלם על דברים כאלה כרגע. אשמח אם תוכלו לספק לינק להורדה ובבקשה לא דמואים תודה

• 4 תגובות
    • 6.8k צפיות
  21. מישהו מכיר אחת כזאת טובה? אם כן אשמח לקבל לינק

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. Started by uzixsi,

אני לא יודע אם זה קשור לפורום הזה ואם זה לא נא להפנות לפורום המתאים הבעיה שלי היא כזאת יש לי קבצי mp3 במחשב שעבדו לכאורה באופן תקין ולפני יומיים ללא שום התקנה של תוכנות נוספות על המחשב הקבצים חלקם התחילו לזייף חלקם קופצים וחלקם עובדים רגיל על מחשב אחר באותה רשת השירים נשארים עם אותה הבעיה וב psp השירים בכלל לא עובדים התופעה לא קרתה בכל השירים כנראה איזה וירוס או משהו כזה אשמח לשמוע אם נתקלתם בתופעה הזאת ואם אתם מכירים דרך לתקן בעיה כזאת תודה רבה והמשך יום נעים.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  23. איך אני מוחק את כל הטורים ומשאיר רק את C או D ? דוגמא Column A. . . . . Column B. . . . . . . . . . .Column C. . . . . Column D. . . . .Column E . . . . . .Column F http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=19.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=24.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=62.0 http://............hwzone.co.il/.............community.............../index...............php?............board=16.0 http://............hwzone.co.il/.............co…

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by hararim,

מאתרים כמו ספורט 5 , וואן , וואינט אני רק שומע סאונד ולא רואה כלום. ב-YOUTUBE למשל אין בעיה בכלל. מה זה יכול להיות? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  25. Started by dj shay 30010,

היה לי פעם תוכנה שהייתי רושם לה את כתובת האתר והיא היתה נותנת לי את כל התמונות שם להורדה ויכולתי לראות איזה תמונות שני רוצה במקום להתחיל להוריד אחד אחד פשוט סימנתי מה שאני רוצה מישהו מכיר תוכנה כזו

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.