תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי חברה אני צריכה עזרה עם התוכנה DVD rebuilder אני אף פעם לא השתמשתי בה וזו הפעם הראשונה שלי משהו יכול למצוא לי מדריך איך להשתמש בתוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
הורדתי כמה סרטונים כאלה וזה מקרטע החומרה שלי אמורה להספיק (ראיתי שזה עובד במחשבים אחרים עם חומרה דומה ) מה "חסר" ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב all seeing eye מתי שאני רוצה לשחק ואני פותח את התוכנה אז היא הולכת ישר לשורת ההתחל ואני לא מצליח לפתוח אותה. אני לא יודע מה אני צריך לעשות
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
הייתי רוצה לדעת על התוכנה Hijackthis ומה היא עושה כי סרקתי בא כרגע ואני לא בדיוק יודע מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב IDM שאני מוריד מאתרים כמו FF או unlimitshare ועוד , זה עושה לי כמו כפילות של ההורדה וזה מביא לי שגיאה כזאת: Uploaded with ImageShack.us ויש עוד שגיאה שבסיום ההורדה זה עושה לי ככה ולא שומר את הקובץ Uploaded with ImageShack.us תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני מריץ את כל המבחנים ואז שאני מגיע לקטע של הניקוד הוא רושם לי: system suite must be selected and run to obtain pcmark score מה עושים כדי לקבל את הניקוד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים, ב2 לינוקס ובשניים Windows 7 RC 7100. בלינוקס הפיירפוקס מצליח להתקין את כל הPlugins בצורה אוטומטית אך בWindows אני צריך תמיד לעשות התקנה ידנית.. נ.ב.- זה היה לי בכל מערכות ההפעלה של Microsoft שהיו לי.. (Xp - Vista - 7) יש דרך לסדר את זה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני מחפש freeware שמאפשר חיתוך קבצי mp3 ובאותה הזדמנוות גם אתר שמרכז freewares היה לי פעם בבבוקמרק של המוזילה , אבל התקנתי מחדש והכל הלך
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
כשאני שולח מיילים לאנשים אני רוצה שתהיה לי חתימה למטה שהיא תמונה, איך אני מוסיף אותה ושאלה נוספת, לפני שאני שולח את ההודעה אני יראה את החתומת תמונה נכון?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך באנר לאתר שלי , אני הולך להחליף באנרים עם אתר אחר ואין לי באנר לאתר . אני צריך משהו פשוט ביותר עם כיתוב ותמונה מתחלפת מי שיכול לעזור לי שיפנה בבקשה לאייס שלי ואני יעדכן אותו בידיוק מה צריך לעשות 114508534 בברכה דן
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היום אמא שלי באה למחשב לעשות עבודה בword , ופתאם היא מגלה שאין word. אין לי מושג למה ואיך, אבל זה לא משנה, אני חייב להשיג את הword חזרה. עכשיו שמעתי שיש כזו אפשרות של system restore - להפוך את המחשב למצב שהוא היה לפני כמה ימים, אני חייב עזרה איך לעשות את זה, כי אין לי מושג ובבקשה מפורט ולא רק תיכנס לפה ולפה ומשם תסתדר לבד - הכל!!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הרציתי חיפוש לגבי הנושא והלינק לתוכנה שאמורה הייתה ליצור קבצי LRC שבור. האם יש למישהו תוכנה שעושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הנה לינק מעניין שמכיל כמה דברים שלא ראיתי גם מקודם, והעיקר, יש תמונות בשבילכם, אז מספיק לשאול איך למה וכמה... לא ניסיתי עדיין: http://s90782290.onlinehome.us/?page_id=117 אשמח אם תכתבו אם ניסתם והאם זה שיפר משהו..
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת אנטיוירוס טובה עם כל מיני פיצ'רים מהצד.. מה דעתכם על התוכנה הנ"ל? שווה לרכוש?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כרגע אין ברשותי אינטרנט וזו בעיה . כי אתר YMAP או EMAP מאודדדד עזרו לי בדרכים (במקום GPS) יש איזה תוכנה של מפות הארץ משהו טוב בסגנון אתר YMAP כזה . שנותנים נקודת ציון ויעד והוא מראה את הדרך המהירה ביותר ועם פירוט ? פנה שמאלה עוד כך וכך ק"מ ברחוב זה וזה קח ימינה ...וכו' ? עם כן מה שמה ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 3 ומאז שהתקנתי אותו כל פעם שאני בוואלה הוא מקפיץ לי הודעה על סקריפט שרץ ואם אני רוצה לעצור אותו זה תוקע את הדפדפן ל כמה שניות מה הפתרון ?
-
- 9 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי נייד-120EJ cq60 של HP ואני לא מוצא דרייבר לכרטיס קול שתואם עם WINDOWS XP חיפשתי ברשת ולא מצאתי דרייבר מתאים. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
<blockquote>אני מחפש את קובץ ההתקנה של הדרייבר למדפסת HP Deskjet 980 cxi , לווינדווס 7 עם 32 bit , אני חייב את הקובץ עצמו , אין לי גישה לאינטרנט בעבודה ולכן אני חייב את ההתקנה של הדרייבר. אודה לכם אם תוכלו לשלוח לי קישור להורדה, חיפשתי ולא מצאתי..</blockquote>
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקטין את הרזוולציה של קליפים ככה שאני יוכל להעביר אותם לפלאפון ולנגן אותם מישהו מכיר תוכנה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
ניסיתי כמה אתרים שונים, בחלקם הרדיו אמור להיות מנוגן מתוך האתר עצמו וחלקם מפעילים את תכנת windows media player ידנית והיא אמורה לנגן. לא משנה באיזה מקרה מדובר, תמיד אין streaming אפילו שהנגן מצביע שהמצב הוא reday. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת בווינאמפ ששומעים מוזיקה אז האורות במקדלת נדלקים לפי המוזיקה. תודה,לא מצאתי את זה בגוגל.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת- אני רוצה להוריד את ההתקנה במחשב שעליו מותקן win98 (ואינטרנט מהיר) כדי להתקין על מחשב עם win xp ואינטרנט איטי יותר... מאיפה עושים את זה? חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי... ועוד משהו, כדי לא לפתוח ת'רד חדש מהי התוכנה הטובה ביותר לצריבת DVD מכל הפורמטים וגם לצריבת CD רגיל? מהי הגרסא המדוייקת? תודה, נדב
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה עם ICQ 5. כאשר רק בן אדם מסויים ברשימה שולח לי הועה ואני נכנס לחלון ההודעה הICQ נתקע. וזה קורה רק כאשר הבן אדם הזה שולח הודעה. מישהו יודע במה מדובר? כאשר הוא שולח הודעה ואני לא נכנס אליה אז הכל עובד בסדר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי איסיקיו 6 והוא עושה לי מלאא בעיות אני מתחבר לאיסיקיו ואני רואה שאף אחד לא מחובר, אז אחרי כמה דקות רק כולם מתחברים במכה או שכל פעם בקבוצות של 5 בערך ואם אני שולח הודעה למישהו תמיד זה אומר שההודעה לא התקבלה ויש בעיה וצריך לפנות לאתר איסיקיו לפעמים ההודעה נשלחת ולפעמים לא... כאלה בעיות בדיוק גם עם איסיקיו 5.1 יש לי בדקתי גם אותו תעזרו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-