עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xtx,

התקנתי פיירפוקס, לפני זה השתמשתי בווינדואוס אקספלולר, איך אני מעביר את המועדפים מאקספלורר לפירפוקס. תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by Domovoi,

https://signup.live.com/newuser.aspx?mkt=en-us&id=507&ts=4459875&sh=3vJj&hm=1&ru=http%3a%2f%2fget.live.com%2fgetlive%2fcongratulations&rx=http%3a%2f%2fget.live.com%2fgetlive%2foverview%26ns%3d1&rollrs=03&lic=1 כש אני כותב את ה NICKNAME אז זה אומר:We're temporarily unable to check ID availability. Please try again. :-\

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by Vidati,

http://vi9ati.deviantart.com/art/End-Of-the-Day-89609331 עידכון: http://vi9ati.deviantart.com/art/End-Of-the-Day-FINAL-89718918

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם הסרתי את התקנת המקסטון 2 שלי מהמחשב והתקנתי מחדש כאשר בהסרה שמרתי על ההגדרות העניין הוא שפשוט נעלמו לי כל המועדפים!!!!!והיו הרבה לאיזה ספריה אני פונה כדי להחזיר אותם?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  5. http://vi9ati.deviantart.com/art/San-Of-Gloadis-89571555

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  6. אני טכנאי פיסי, ומנהל רשתות MCSE . אחת הבעיות הכי גדולות אצל משתמשי קצה(עסקיים ופרטיים) זה הוירוסים והרוגלות ושאר מיני ירקות..... כל פעם אני נתקל בתופעות חדשות, בתוכנות מתחזות (לאנטי ספיי או אנטי וירוס) חדשות. כל פעם אני מחפש את התוכנה האולטימטיבית שתמגר את כל הצרות של מחשב זה או אחר שנגוע ברוגלות וירוסים או שילוב של שניהם. והאמת, לא מצאתי, תמיד הייתי צריך להריץ יותר מתוכנה אחת ולעיתים לחפש פתרונות בגוגל ולערוך את הרג'יסטרי והשד יודע מה עוד, הכל כדי לא לפרמט וכל זה בפרק זמן שלא שווה לי מבחינה כספית את התיקון ללקוח. ובעצם למה לא לפרמט וזהו? אני אגיד לכם למה: כי זה לא חוכמה, כי אנחנו רוצים פתרון שלא יצריך גיבויים ואיבוד תוכנות שלפעמים כבר אין לנו תמיכה אליהן(חשבשבת, שקלולית…

• 49 תגובות
    • 6k צפיות
  7. צריך עזרה איפה משיגים את תוכנת סטודיו מקס ??? תודה.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  8. אני מחובר ישירות למסך 32 אינץ' וחלק מהמשחקים לא תומכים ברזולוציה המיוחדת של המסך שהיא 1366X768... יש איזשהי דרך לכפות על משחק או על יישום מסך מלא רזולוציה שאני בוחר?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by KrackeR,

שמעו יש לי 2 דברים שממש מעצבנים אותי ומגבילים אותי... הדבר הראשון יש לי 13 גיגה תפוסים ב C:/ שבקושי יש לי תוכנות מותקנות... רק מה שצריך, פרוגרנ פיילס הוא 1 GB בלבד!! ואין לי מושג איך תפוסים 13 גיגה מה שכן מצאתי תיקיה בשם C:\Documents and Settings\Administrator שמבחוץ היא שוקלת מלא - תמונה פה: http://img136.imageshack.us/img136/4697/59353905gb6.jpg ובפנים סימנתי את כל התיקיות והן שוקלות ממש קצת - תמונה פה: http://img83.imageshack.us/img83/696/22576541ao1.jpg הדבר השני אני מעביר קובץ מכונן E ל D, וזה לא נותן לי למרות שיש ב D 10 גיגה פנוים וזה קובץ של 3 גיגה אבל שזה עובר זה מתחיל להוריד את המקום מ C עד שזה מגיע ל 4 מגה בערך ומראה לי שגיאה כאילו זה תופס את המקום ב C ואחרי זה …

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by ofeky1,

אני רוצה להתקין מירנדה ויש לי ויסטה 64 תהיה בעיה של תאימות? ואיזה גירסה של מירנדה הכי מומלצץ(מבחינת התוספים)? תודה!

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. אם יש דיון קיים אשמח אם תפנו אותי אליו, חיפשתי ולא מצאתי תוצאות רלוונטיות. בכל מקרה, כרגע אני עם מחשב שלא פורמט כמעט 3 שנים, עכשיו יצאתי לחופשת שחרור ויש לי זמן אז החלטתי שאני עושה הכל מסודר... מבחינת אנטי ווירוס ופיירוואל כרגע אני משתמש בAVG וCOMODO. מבחינת תוכנות לרגיסטרי, ספייוואר, נקיונות וכו' יש לי המון תוכנות מותקנות על המחשב לא יודע עד כמה אפקטיביות הן... איזה מהם להשאיר? CCleaner AdvancedWindows Live Care - תוכנה לניקוי ספייוואר, רגיסטרי, וניוקוי כללי. AdAware PrivacyGuardian RegisteryMachine RegisteryBooster Spybot - Search & Destroy Spy Eraser Spyware Doctor ועוד משהו ששכחתי לשאול... יש תחליף לAcrobat ? קורא קבצי PDF אחר? תוכנה שפותחת יותר סוגי קבצים מWINRAR…

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by cleric,

אהלן, אני מחפש תוכנה שתשב ברקע ותקפיץ התראה בצורה קולית ו או\וויזואלית בפסקי זמן קבועים, למשל ב: 18:27 18:57 19:27 19:57 וכו' (אם יש תוסף כזה לפיירפוקס אז עוד יותר טוב)

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by y42r,

יש לי מדי פעם צורך לשלוח כמה מאות מיילים. המגבלה של ספקיות התוכן היא מקסי' 50 מיילים בשליחה אחת. הפתרון שהנותנים הוא לרכוש שרת דואר פרטי שיעשה את העבודה אבל זו הוצאה גבוהה מידי. יש פתרונות אחרים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם. התקנתי אתמול את הגרסא הסופית של FF 3, והכל סבבה מלבד באג קטן אבל די מעצבן. ברגע שאני לוחץ על לינק שאמור להפתח בטאב חדש, הוא נפתח בטאב הנוכחי וגם פותח עוד 2 טאבים נוספים חדשים עם הלינק, ככה שבסופו של דבר אני רואה את הלינק ב 3 טאבים, אבל את האתר הנוכחי לא רואה יותר. למישהו זה קורה גם? תודה לעונים. נ.ב. זה קרה רק לאחר השדרוג.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  15. Started by red-x,

היי יש לי OFFICE 2007 בעברית (לצערי). בהוספת כיתוב לאיור בWORD, הוא מוסיף את הלייבל "איור 1". הבעיה שהמסמך עצמו הוא באנגלית. שיניתי את הלייבל ל "Figure 1" אבל הלייבל נשאר להיות מצידו השמאלי של הכיתוב, במקום לעבור לצידו הימני. השתגעתי כבר בנסיון לסדר את זה, אני בטוח שיש לזה פתרון פשוט. ובנוסף, יש סיכוי שבאופיס עצמו יש תמיכה בשפות ממשק מרובות, ואני אוכל לעבור לממשק באנגלית? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 13:55:48 הבעיה מפתרה.עדיין שואל לגבי האפשרות להחליף את התפריטים לאנגלית ללא הסרת גירסה עברית והתקנה של גירסה אנגלית.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by גיימרית,

סבתא שלי עובדת מהבית, והיא מחזיקה קלסרים על גבי קלסרים של לקוחות שהיא עובדת או עבדה מולם. היא שאלה אותי אם יש תוכנה לארגן את כל הלקוחות כך שכשמתקשרים אליה היא יכולה בלחיצת כפתור להעלות את המידע על הלקוח הספציפי...מישהו מכיר משהו כזה שהוא לא בסדר גודל של התוכנות שמשמשות לחברות ענק וכד'?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  17. שלום רב אני משתמש חדש בפיירפוקס 3 אבל שני סיבות שמונעות ממני מלהישאר עם הדפדפן הזה 1. כשאני פותח את מהמועדפים הוא נפתח על האתר שאני גולש בו כרגע כאילו הוא דורס לי אותו אני רואה שכשאני פותח אתר מהמועדפים הוא יפתח אותו בטאב חדש 2.במקסטון יש אפשרות שאני גולש בעמוד מסויים אני רוצה לפתוח משהו מסויים בעמוד בטאב חדש אני פשוט הייתי גורר את מה שרציתי ואז הוא היה נפתח בטאב חדש בפיירפוקס אין את זה מישהו יודע איך אני עושה את זה ? הורדתי את ה TAB MIX PLUS וזה לא עזר... תודה מראש לכולם [=

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by giladbe,

האם מישהו יודע האם יש תוכנה (חופשית או בקנייה) אשר יודעת לחפש או לאתר תמונה מסויימת מתוך תמונה אחרת (למשל חיפוש של אדם מתוך תמונה של הרבה אנשים) ? כלומר תוכנה לזיהוי קלסתרון או משהו דומה לכך. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכולם. איכשהוא נכנסתי לענייני העיצוב הגראפי (בדרך שאני אפילו מתקשה להאמין...). בכל מקרה,אני משתמש ב-Paint.Net,שיש לי איתה עבר לא קטן,ואני מכיר אותה טוב. הורדתי כמה מברשות ע''מ לנסות דברים חדשים,ואני לא יודע איך אני אמור להתקין אותם בתוכנה הזאת. נכנסתי לתיקיה שלה לאחר ההתקנה,ואין שם שום קובץ בסיומת abr. לכן,אני צריך את עזרתם. איך אני מתקין אותם? בתודה מראש, MuTaTiOn.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by SEangel,

אני מחפש תוכנה (עדיפות לחינמית (ואפילו יותר לקוד פתוח)) פשוטה שאפשר לארגן איתה את אוסף הסרטים (ולשלוף בקלות בשעת הצורך). מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  21. בוקר טוב. אני מכין לי חתימה צנועה לפורום. הבעיה היחידה שלי,היא שאני לא רוצה שהיא תיהיה ברקע לבן,אני רוצה שהיא תשתלב עם הצבע של הפורום,משמע - להסיר את הרקע. מישהוא יכול להסביר לי איך עושים זאת,או עם איזה תוכנה? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין להשתמש בGhost החדש , אך כשמפעילים אותו בDos הוא כותב שאין מספיק זיכרון. הבנתי שצריך להגדיר Ram Drive (כונן וירטואלי עם זיכרון מורחב), אני לא מוצא שום מאמר או כתבה או בפורום על הסבר איך להגדיר את זה ( ב Autoexec , Config ) תודה לכל מי שיודע .. נ.ב - בלי קשר ל Ghost, אני מעוניין לדעת באופן כללי כיצד יוצרים Ram Drive .. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  23. היי, אין לי סאונד כשאני מנגן DVD במדיה סנטר על ויסטה. עם AVS אין בעיות כלל. אופיר

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  24. קיבלתי לא מזמן מחשב נייד עם ויסטה 64 ביט והדרייבר של המיני דיסק כמובן לא עובד על המערכת הזאת חרשתי את הרשת במטרה למצוא אך לא מצאתי משהו שימושי מישהו יודע איך אני יכול להשיג דרייבר כזה שיעבוד לי טוב על הויסטה? זה הדגם של המיני דיסק MZ-N510

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by RX7,

שלום יש לי ICQ 5.1 בעברית והוא התחיל לעשות לי בעיות הוא מציג לי דוח שגיאות פתאום ולפעמים הוא מתנתק לי (מופיע הפרח הצהוב) ואז מתחבר.. ניסיתי להסיר הסרה מלאה ולהתקין מחדש ועדיין הבעיה קיימת *אני לא מעוניין לשדרג לICQ 6 וינדוס XP בעברית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים