עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by a_halachmi,

אני מחפש תוכנה שאיתה אפשר לעשות הנפשות לסרטונים. אם תוכלו לכתוב תוכנות כאלה אז אני אשמח מאוד

2. שלום יש לי שאלה.. קניתי לפני חודשיים בערך מחשב חדש והעברתי את המועדפים שהיו לי במחשב הישן ויש בעיה אחת.. שאני לוחץ באקספלורר "מועדפים" אז זה פותח את הרשימה ולא את כולה.. ואז למטה למטה יש חץ שחור שרק אחרי שאני לוחץ עליו הוא מראה לי את הכל.... וגם בתוך קטגוריות של המועדפים זה ככה... והדרך היחידה שאני גורם לזה להראות את הרשימה במלואה זה ללחוץ על הקישורים שלא מופיעים ואז זה בסדר.. הבעיה שזה כל כמה ימים עושה את זה ואז שוב אני צריך ללחוץ על כל הקישורים שיש לי (ויש לי ממש הרבה וזה לא כיף כל כמה ימים ללחוץ אחד אחד...) נוסף בעריכה : הנה תמונה של איך זה נראה : מה עושים ? זה ממש מעצבן.. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  3. שלום לכולם, אחותי מחוברת למחשב שלי בעזרת כבל מוצלב, ואנחנו שותפים לאותו חיבור אינטרנט. אצלי האאוטלוק עובד בסדר גמור, ואני מצליח לשלוח ולקבל מיילים מכל החשבונות שלי ב-POP כמובן. הגדרתי את אותן הגדרות אצל אחותי אך אצלה ניתן משום מה רק לקבל דואר מהחשבונות (דוגמת נענע), אבל לשלוח הוא לא מאפשר. מה עוד אני צריך להגדיר? מדוע אי אפשר לשלוח דואר אצלה דרך האאוטלוק? (שנינו משתמשים בויסטה) תודה, ירון.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by MDK,

אני מנסה להפעיל משהו איתה וזה תוקע לא רק אותה אלא את כל מה שמסביב ועד שאני מצליח לסגור את התוכנה התקועה לוקח שנתיים ובזמן בזה, המחשב חושב כמו משוגע כאילו הולך להתפוצץ והרצתי TASK MANAGER ולא מצא שום דבר חשוד.

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  5. שלום לכולם. במזל טוב הזמנתי את ה-LG 4163b. אני לא ממש מחבב את נרו 6, ורציתי לדעת האם גרסה 5 תדע לנצל את הצורב, או שבכל זאת עלי לשדרג ל-6... ואם כן, לאיזו גרסה בדיוק?

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  6. שלום , 1) בחלק מהמקומות באאוטק לוק אני לא מצליח לרשום באנגלית קטנה , עלומר השפה תקועה על עברית גם כשאני מנסה להפוך אותה. זה קרה לי במקומות הבאים: בשורה של כתיבת האימייל. בכל הטופס של הוספת איש קשר חדש. אני כן מצליח להפוך את השפה בתוכן ההודעה... מישהו נתקל בדבר כזה? 2) גם בIE וגם בכרום אני לא מצליח להתחבר לחשבון ג'ימייל שלי , אני מקבל הודעת שגיאה מגוגל שהקוקיז שלי מכובה ואני צריך להפעיל אותו. הקוקיז דלוק. ניקיתי אותו , ניקיתי היסטוריה ומחקתי קבצי TEMP , ועדיין לא עובד. בFF אני מצליח להתחבר בלי שום בעיה. אשמח לקבל עזרה , זה עבודה יום יומית שלי ואני תקוע עם זה =\

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by Guarding angel,

שבוע טוב לכולם איך אני מגדיר את הEMAIL שלי בOUTLOOK EX 6 ? אני רשום למייל של וואלה ואני מעוניין שכול המיילים יגיעו לOUTLOOK

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  8. Started by LazyBurger,

כשהוא מתחבר הוא עושה לי את ה"אל תשלח", וכשאני סוגר את זה הוא מתנתק לי מהמסנג'ר. עוד דבר ששמתי לב אליו זה שאין לי מנהל משימות יותר זה רושם לי מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מערכת הקבצים שלך ואני שואל אתכם, אנשים טובים, what the deuce?/ [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  9. -איך אני מיבא את כל ה favorites שלי מדפדפן של אקספולר ל -firefox , איני מוצא את התיקיה של bookmark ? (ברשותי מערכת הפעלה של ויסטה) -איזה plug צריך להתקין על מנת שתהיי לי אפשרות לפתוח כמה חלונות במקביל (נראה לי קוראים לזה tabs)?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by Cactus,

כשאני מתקין את התוכנה כל קבצי EXE במחשב משתנים לקבצי אקרובט ואפשר לפתוח אותם רק עם האקרובט רידר איך אני מתקין את התוכנה ככה שלא ישתנו?

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by noam1979,

שלום לחברי הפורום בירשותי מחשב חדש ומערכת הפעלה ויסטה 32 עם חבילת הרחבה 1 (sp1) יש לי כרטיס מסך דיי טוב (gtx 280 1g ) אבל אני לא מצליך להוריד את התוכנה directx 10 ועם הדיסק של הדרייברים מגיע רק גירסה 9 עם מישהוא יכול לעזור בלינק או בהסבר אני ישמח תודה רבה לכולם מראש

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  12. אני רוצה לראות סרט על כל המסך שלי וכשאני רואה סרט אני רואה אותו עם שוליים שחורים, אני יודע שאפשר לשנות משהו בקודדים על מנת שיראו את הסרט מתוח על כל המסך ושלא יראו הפוך :-\ (אפילו אם זה גורע קצת מהאיכות כי זה נמתח) מה עליי לעשות ( ואם אתם מכירים חבילת קודדים שאני יוכל להגדיר בה את האפשרות הזאתי , לי יש את הקודדים של אייס מגה, נימו ועוד כמה..... ) תעזרו בבקשה

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  13. Started by yairgold,

שלום רב, השתמשתי במדריך שלכם ליצירת שיתוף באינטרנט. (ICS). יש לי 2 מחשבים. שניהם בעלי WINXP. המחשב שלי מחובר למודם sb4200 כבלים דרך USB. המחשב השני מחובר לכרטיס רשת אצלי. הרשת עובדת מצויין. גם השיתוף באינטרנט הוא טוב. הבעייה היא כזאת: מאז שחיברתי את הרשת, האינטרנט אקספלורר עובד אצלי לאט (ממש זוחל). (במחשב שמחובר למודם) בעוד שבמחשב השני (זה שמחובר אלי) הכל עובד כרגיל. אם אני גולש בפיירפוקס, אז הכל בסדר. אבל, בכל זאת, אני צריך ומעוניין לגלוש באקספלורר. מחקתי את כל הקבצים, ה-cookies. בדקתי וירוסים, spy-ware. הכל תקין. מישהו יכול לעזור לי ?? (יכול להיות שהבעייה לא קשורה בכלל לרשת)

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  14. Started by sherlock1212,

חיפשתי בכמה אתרים Driverים לזה אבל לא מצאתי לwindows xp משהו יכול לעזור לי? תודה.

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  15. היי. הכוונה היא שכשאני רואה סרט על הטלויזיה דרך המחשב והסרט מקודד על מסך רחב אז רואים את הסרט רק על שליש מהמסך טלויזיה ... השאלה שלי היא האם יש איזו תוכנה שתוכל להראות את הסרט על מסך מלא... המפרט שלי המפרט מחשב ... תודה .

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  16. אני מצב אולניין רגיל, לא רואה חברים מחוברים. חברים שלי כן מחוברים רגיל אבל לא רואים אותי מסנגר LIVE גירסה אחרון ,WIN 7 BIT 64 אני עשיתי להסיר תוכנה והתקנה מחדש אותו דבר בעיה. הודעה שירות (תמונה) מה בעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  17. יש לי מאמר ארוך בפורמט PDF של אקרובט רידר אני צריך לסכם אותו אבל אני צריך להעתיק כל מיני פסקאות אני לא ישב שבוע להקליד את כל זה מישהו יכול להגיד לי שיטה איך להעתיק מידע מה אקרובט רידר או אולי לפתוח את זה ב HTML כדי להעתיק תודה מראש טל

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  18. שלום חברים. בעיה מוזרה ללא ספק. קשה לתאר בכמה מילים בודדות, החלטתי לכתוב כנושאים. מהרגע שאיתרתי ועד נסיון פיתרון התקלה. נראה שלא ניתן יהיה לפתור את התקלה, מישום שאת כל הפיתרונות האפשריים כבר ניסיתי. הבעיה: נניח ויש עמוד ובו תמונת GIF או JPG וכד', היא מעטה את העמוד, ז"א, גלילת העמוד רצה לאורך כל המסך באופן מהיר, וכמופיע תמונה בעמוד, העמוד זז בצורה איטית וכבדה יותר. דוגמא: http://spikal.net/test/ - בדוגמא כאן, ניתן לראות אנמציה פשוטה, שמוצגת כפי שהיא אצל כולם, אך אצלי, לעומתכם, מוצגת בצורה איטית מאוד וכבדה. מע.ה: לינוקס/חלונות, כ.מסך: Geforce 6600GT עם טמפ' של 45 בערך בשעת מנוחה. מעבד AMD 3000 ווינצ'סטר. טמפרטורה נעה בן 35 ל38, במצבים קרטיים יותר, גולשת למקסימום 40+. זיכרונ…

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  19. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שאני יכול לעשות בה ככה: נגיד יש לי סרטון של 10 דקות... אני רוצה לקחת חלק ממנו נגיד חלק מהאמצע ולעשות אותו כקובץ אחד... זאת אומרת... לוקח חלק מהסרט(חותך חלק מהסרט) ועושה אותו קובץ אחד.... אשמח אם תתנו לי המלצה לתוכנה כזאת, אם יש תוכנה חינמית אשמח אם תיתנו לי קישור... משהו קל.. אם לא אז אשמח שתתנו לי שמות, תודה!

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  20. Started by y_i_c,

כשאני מנסה לקודד סרט DVD התוכנה (גם פלאסק וגם וירטואל DUB) לא מאפשרת לי לקודד את ה AUDIO ל MP3 ב 128 BIT אלא רק ב 57 למישהו יש מושג מה אני אמור להתקין כדי שיאופשר לי לבחור ב 128????

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  21. Started by ShayGTi,

יש לי בעיות עם התוכנה, אני חושב שזה קשור אליה לפחות, שלעתים בזמן שהיא רצה או לאחר שאני מכבה אותה אז מופיע לי מסך כחול ואז אני צריך לאתחל. זו בעיה מוכרת? מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by אנדי,

שלום חברים, הסיפור הוא כזה - סרטוני וידאו שאני צופה בהם באתרים מבוססי מערכות פלאש, אינם מוזרמים בצורה חלקה ורציפה, וכל 5 עד 10 שניות יש עצירה לטעינה של ה - buffer. מדובר בתפועה מתסכלת ומעצבנת במיוחד. שינוי הגדרות הטעינה של נגן הפלאש (ממצב ברירת המחדל - 100KB ל'בלתי מוגבל') לא סייעו בפתרון הבעייה. התופעה חוזרת על עצמה באתרים שונים. קצת מידע טכני: מעבד - intel core 2 duo (בסיסי) מערכת הפעלה - win XP pro sp3 זכרון RAM - 2GB רוחב פס - 2.5Mb/s גרסת נגן פלאש - 9 גרסת דפדן - IE7 המפרט הזה אמור בעקרון לאפשר זרימה חלקה ונקייה של וידאו, אבל זה לא מה שקורה בפועל. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה וחג שמח

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by NiMo1771,

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 19:14:24, on 29/08/2011 Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505) MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16421) Boot mode: Safe mode Running processes: C:\Program Files (x86)\HiJackThis\Trend Micro\HiJackThis\HiJackThis.exe R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896[/url] R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = [url]http://www.google.co.il/[/url] R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = [url]http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157[/url] R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explore…

• 3 תגובות
    • 920 צפיות
  24. אני מוריד דברים מהתוכנת שיתוף emule כמו שהרבה םה מורדים ...מהתוכנה הזאת עכשיו הבעיה היא שאני לא רוצה להוריד מהגירסא החדשה היא איטית נוראה אני משתמש עם גירסא 29a עכשיו אחרי 8 7 שעות האימול סוגר את עצמו והwindows מראה את ההודעה הזאת של ה dont send erorr יהני ביצע פעולה לא חוקית למה ה windows מפיל לי את האימול מישהו יודע בבקשה!?

• 10 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.