עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כשאני מפעיל את מחשב, והטלוויזיה שלי מחוברת אל ה Tv-Out אז יש לי אופציה לסמן מסך 2 בהגדרות כרטיס המסך. אך, כשאני מפעיל את מחשב כשהוא לא מחובר לטלוויזיה, התוכנה של הכרטיס מסך לא מזהה אופציה נוספת למסך 2 ואז אני צריך לעשות RESET למחשב. חשבתי לפתור את הבעיה ע"י RESET לדרייבר בלבד. יש פתרון לזה? אולי פתרון אחר? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by hararim,

רציתי לדעת איך אני מצרף שיר שיהיה חלק מהמצגת , כלומר שהקובץ של השיר יהיה חלק מהמצגת

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  3. תודה רבה למי שימצא לי ,ניכנסתי לאתר של IBM ויש שם הרבה אפשרויות שלא מצאתי את עצמי, תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  4. אני יוסיף תמונה ותבינו מה אני מתכוון במדיה פלייר אני רואה כמו שצריך, שחור באמת שחור, הכל צבעים חזקים וחיים. בקלאסיק פלייר למשל(אפילו בMV2) אני רואה הכל בהיר יותר. הנה תמונה תראו את ההבדלים בצבע השחור [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  5. היי חבריה, מדובר במחשב השני, לוח אם חדש של אינטל בן שבועיים,dp35dp מופיע במנהל ההתקנים הסימן הצהוב ליד התקנים אחרים ורשום audio device on high definition audio bus, יש לי את הדיסק המקורי של הלוח ולא הצלחתי לפתור את הבעיה. יש פתרון לבעיה ?או לרוץ שוב לחנות? תודה

• 7 תגובות
    • 7.8k צפיות
  6. Started by EAD,

היי יש לי את התוכנה הזאתי, אני רוצה להעביר את כל המידע שיש לי(הגדרות של RSS, חשבונות מייל וכו') ממחשב אחד (הישן שלי) למחשב החדש. מה הדרך הכי פשוטה ויעילה ונוחה לעשות את זה? תודה

7. צריך תוכנה שתעביר לי סרט ממצלמת וידאו למחשב בפורמט MPEG או AVI ...לא משנה העיקר שתהיה הפשוטה ביותר להבנה (לא בשבילי...) יש המלצות ? אגב איך מחברים מצלמת וידאו למחשב אם אין ציוד מיוחד או משהו ... ? תודה

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  8. אבל, אני צריך שהתוכנה לא תצריך אותי לדעת את הIP של המחשב. אני רוצה לשלוט על המחשב שלי בבית מהמחשב הנייד שלי, ושתהיה לי האפשרות לקחת קבצים וכדו.....

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by dbx22,

שלום, אני מחפש תוכנה למחשב הנייד שלי, שכשאני משנה את הווליום אז אני אראה על המסך את השינוי, כמו שיש בהרבה ניידים.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  10. אני בחרתי את הסרט רטטוי עם התרגום כדי לראות את זה ב dvd ועכשיו שאני מנסה לעשות את זה זה כותב לי ששזה שגיאה בסוף!! ועכשיו זה מה שהוא כותב לי בהתחלה < בחרתי בדיוק לפי המשקל של הסרט 701 מגה ! מה לעשות ? תודה לעוזרים !!

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  11. זוהי הבעיה http://img172.imageshack.us/img172/5635/24122566lc4.jpg מה עליי לעשות? להתקין מחדש את הSetPoint? או שיש פיתרון אחר עדיף?

12. על שרת קבצים ישראלי ומהיר ! http://www.download.co.il/download.php?file=378562a8c54cfff1790f4d81f9a70cd0 אני בעצמי משתמש בדרייבר הזה למחשב מודינג בשביל לראות בטלויזיה ובדוק זה עובד יפה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by 10GaZ,

לאחרונה אני שם לב שפיירפוקס מאט מאוד את המחשב שלי (מפרט בצד). בTask Manager התוכנה לוקחת לפעמים כוח עיבוד של כמעט 50 אחוזים, ושימוש בזכרון של חצי ג'יגה. יש לציין שזה קורה גם כשיש טאב אחד פתוח וגם עשרה (עם טאב פתוח אחד התוכנה לוקחת פחות זכרון, אבל ניכר שהמחשב איטי).

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by orenbroder,

שלום, אולי זה ישמע טיפשי אבל אני גולש בשועל 3.0 ויש לי בעיה: אם אני נמצא באמצע או בסוף דף כל שהוא ולוחץ על קישור ואז רוצה לחזור אחורה לדף המקורי, הוא לא חוזר לי לאותו מקום אלה תמיד לראש הדף המקורי. מה אני אמור לעשות בכדי שכשאני חוזר אחורה בדפדפן הוא יחזור לי לאותו מיקום? תודה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  15. תודה מראש לעוזרים !

16. Started by danielzy,

יש לי מחשב בן חודשיים ואני משחק כמה משחקים כמו Bf2,crysis וכו', עד לפני שבוע בערך היה לוקח לי לטעון מפה נניח ב BF2 בערך 10 שניות, עכשיו לוקח 20 פתאום, לא יודע מה קרה. מישהוא יכול להגיד לי ממה זה נובע ?

• 11 תגובות
    • 983 צפיות
  17. Started by bears,

יש לי ויסטה 64,והתקנתי קודקים לוידאו,מאז,כל הפעלה של מדיה כלשהי(וידאו או שיר) העכבר משתגע,ולא משנה באיזו תוכנה. ממה זה נובע?

18. שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפוך סרט רגיל (2D) לסרט תלת מימד (3D), שאוכל לצפות בו בעזרת משקפיים (כחול ואדום). תודה!.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by IlanF,

מה אתם אומרים? יש משהו לשפר לפני שאני מעלה אתר עם העיצוב הזה? וכן אני מודע ללוגו המעפן בצד שמאל למעלה.. אני אשפר אותו יותר... [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by idan79,

בעיה ראשונה היא שהתוכנה לא עולה...אני מקבל שגיעה בעיה שניה היא שאני לא מצליח להסיר את התוכנה. לא דרך ה uninast ולא בעזרת Revo Uninstaller זה השגיעה שאני מקבל ודרך ה Revo הוא מסיר לי תוכנות אחרות בזמן שאני מבקש ממנו להסיר את הדיימון רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. not enough virtual memory to run the game your system total paging files most be at least 768 mb please consult the manual that come with your os מה שמוזר לפני שפירמטטי את המחשב המשחק עבד לי בלי שום בעיות עם מישהו יכול לעוזר לי למרות שאני חושב שזה לא כל כך קשור לפרום תודה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  22. אופיס 2003 או אופיס 2007 מאפשרים אולי הפיכות קובץ ל PDF או רק תוכנה חיצונית?

23. Started by davidreznic,

יש תוכנה כמו WMP שאפשר לארדן איתה סרטים, היא מורידה את העטיפה, אפשר למיין סרטים...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by D-M-X,

?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  25. Started by משועממת17,

כמה שאלות 1. האם יש מדריך בעברית או משהו כזה לתוכנה? אני לא כל כך מיסתדרת איתה 2. למי שמכיר את התוכנה, יש את האפשרות של tool שניראה כמו הווליום, אם המישתמש לוקח את הלחצן ימינה הווליום יהיה גבוה יותר ואם שמאלה הוא יהיה נמוך יותר.. איך אני כותבת את זה? צריך פקודת if, אבל אני לא מבינה מה לעשות אחר כך, איך לדרוש שאם המישתמש מעביר את הלחצן לכיוון מסויים הוליום יוגבר או יונמך..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים