תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן אחד של 40GB הוא מחולק ל-2 מחיצות C ו- F באופן שווה. יש אפשרות לאחד את שני המחיצות לאחת של 40 ללא פירמוט? כל הזמן זה היה לי מחיצה אחת אבל בפירמוט האחרון עשיתי 2 אין לי מושג למה וזה ממש לא נוח 2 מחיצות לכונן כזה קטן! בבקשה עזרה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש אינטרנט אימייל והכל , אבל משום מה לא מצליח להוריד קבצים ... היתה לי את הבעיה הזאת בעבר התייאשתי ממנה ופירמטתי את המחשב עכשיו היא עוד פעם חזרה המחשב הזה בשימוש של המשפחה ככה שיכול להיות שמישהו שיחק בהגדרות אבל אני חייב לדעת מה זאת ההגדרה הזאת ככה שאם היא תחזור אתקן אותה , אין לי שמץ של מושג מה זה . הויסטה אחרי עדכון SP1 והיא חוקית למהדרין
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהי לדעתכם תוכנת הגיבוי הכי טובה והכי אמינה שיש לגיבוי תקופתי מצטבר, שמאפשרת לגבות בצורה תקופתית את הדיסק הקשיח העיקרי לדיסק קשיח חיצוני , כך שבעת נפילה של הדיסק העיקרי ניתן בקלות ובמהירות רבה להחליף פיזית את הדיסק העיקרי ולהחזיר אליו את הגיבוי שנישמר בדיסק החיצוני ?. שמעתי על תוכנות גיבוי מחברות כמו acronis ,symantech אולם אלו תוכנות בתשלום ובנושא כל כך חשוב אני לא מוכן לשמוע על תוכנות פרוצות שעלולות לאכזב בשעת צרה (שלא לדבר על סכנות נוספות כמו סוסים טרויאנים ,וירוסים ותולעים ) . האם יש פיתרונות חינמיים אמינים ומוכחים ? אם לא ,האם שווה להשקיע כ-70 ¤ על תוכנת GHOST V-12 או על המתחרה שלה מבית ACRONIS שאת מחירה וזמינותה בארץ אני לא יודע ? ישנם גרסאות יותר מתקדמות של GHO…
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני כותב תגובה, לוחץ "POST" הBOX של התגובה נהיה אפור, והכפתור של התגובה נהיה לחוץ ומשנה ל "POSTING" או "POSTED" וזה נשאר במצב ללא כל שינוי. הדפדפן מסיים להיטען, ניסיתי גם FF וגם IE, התגובה לא מכילה סימנים מוזרים או דברים בעייתיים אחרים. ניסיתי לעשות רענן\קידמה-אחורה. להגיב במקומות אחרים תגובות אחרות, לא עוזר. רעיונות? :-X נ.ב. אם טעיתי בפורום תעבירו
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום חברים, הסיפור הוא כזה - סרטוני וידאו שאני צופה בהם באתרים מבוססי מערכות פלאש, אינם מוזרמים בצורה חלקה ורציפה, וכל 5 עד 10 שניות יש עצירה לטעינה של ה - buffer. מדובר בתפועה מתסכלת ומעצבנת במיוחד. שינוי הגדרות הטעינה של נגן הפלאש (ממצב ברירת המחדל - 100KB ל'בלתי מוגבל') לא סייעו בפתרון הבעייה. התופעה חוזרת על עצמה באתרים שונים. קצת מידע טכני: מעבד - intel core 2 duo (בסיסי) מערכת הפעלה - win XP pro sp3 זכרון RAM - 2GB רוחב פס - 2.5Mb/s גרסת נגן פלאש - 9 גרסת דפדן - IE7 המפרט הזה אמור בעקרון לאפשר זרימה חלקה ונקייה של וידאו, אבל זה לא מה שקורה בפועל. מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה? תודה וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
חברה הורדתי פרק של נמלטים ואת התרגום שלו שמתי אותם באותה תיקייה עם אותו שם ומשום מה אי ןסינכרון לא מופיעים הכתבויות חשבתי אולי בעיה במקודדים אבל הכנסתי דיסק של סרט עם כתוביות וכן יש כתוביות ועולה החץ של VOBSUB מה הבעיה? אני מצטער מראש אם לא פה אני אמור לפרסם את הבעיה פשוט פרסמתי בתמיכה טכנית ואמרו לי שזה תוכן לא חוקי לא מבןי למה....
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי הגבלה ל20KB והאימיול מעלה על 10 בערך.. אין שום פיירוול חוסם ואין פה בעיה נראית לעין. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שגם החיפוש לוקח לא מעט זמן יש לי חיבור של 2.5MB ומה זה הדבר הזה שמחפשים קובץ מסוים ומופיע לי COPY OF אין איזה פילטר לדבר הזה?
-
- 7 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הוספתי RAM של 1G ל512 שהיה לי, ועכשיו המחשב אפילו יותר איטי WTF?!
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן לא רב, רכשתי שתי רישיונות של Acronis True Image 11 Home. (עבור שני מחשבים) כעת קיבלתי מהיצרנית מייל, המבשר לי חגיגית שכלקוח מוערך של החברה, אני זכאי לשדרוג חינם לגרסה החדשה יותר - Acronis True Image Home 2009 כאן מתעוררות שתי שאלות: 1. האם בכלל כדאי לשדרג? 2. מה יעלה בגורל שני הגיבויים שכבר יצרתי עם הגרסה הנוכחית? האם לאחר השדרוג, אוכל עדיין להשתמש בהם במקרה שאזדקק לשחזר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך דרייבר ל-wdc wd1600jd-00hbb0. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע מה עשיתי שזה קרה, אבל לפני כמה ימים פתאום אני רואה הודעה : UNKNOWN DEVICE USB משהו כזה והמנורה של ה TABLET כבויה או מהבהבת... אם מישהו מכיר את הבעיה...זה דחוף..
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה בסיומת dmg איך אני מתקין אותה? תודה רבה וחג שמח!!
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את התכונה שהתוכנות של ADOBE כמו פוטושופ עובדות עם 64 ביט וגם יודעות לנצל מעבדים עם 4 ליבות? תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למעזר את ה-WMP לשורת ההתחל איפה שהשעון והסמלית ולהעלים אותו מאיפה שהמשימות פתוחות כי הוא סתם תופס לי שם מקום.. הנה תמונה שתבינו אותי יותר טוב... (רשמתי באנגלית כי זה יוצא הפוך בפוטושופ באותיות בעברית חח ...) תודה לעוזרים, ואם לא הבנתם אותי תגידו אז אני אנסה לנסח את עצמי יותר טוב...
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי, אבקש לינק לתוכנת משכורות לא משנה איזו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתם ממישהו לינק בסגנון http://*mypicture.info/index***=[your mail] ? לא להוריד את הקובץ! ככלל, לא לפתוח שום לינק לפני שמוודאים שהוא אכן נשלח ע"י איש הקשר ששלח אותו. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=346255.msg2993467#msg2993467
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום אני לפעמים מוריד משחקים מהורדות ישירות ושני המשחקים האחרונים שהורדתי לא עובדים אני פותח אותם בדמון טולס ושאני לוחץ על setup זה רושם E:\SETUP.EXE אינו חוקי ביישום win32 עכשיו משחקים אחרים אני יכול להתקין אבל מאיפה שהורדתי היו תגובות טובות אז מה הבעיה??? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בבעייה בצריבה של סי די. אני משתמש בתוכנה נרו 9 , צורב (מפרט). הצריבה נכשלת מקבל הודעה.... ברצוני לציין שאני משתמש בדיסקים מסוג - Verbatim CD-R לפעמים בכמה נסיונות בסוף הייתי מצליח לצרוב, לאחרונה אני מקבל את השגיאה שוב ושוב. אחרי נסיון צריבה כושל הדיסק נהפך ללא שמיש. במאפיינים של הדיסק: שטח בשימוש 0 בתים, שטח פנוי 0 בתים. עוד פרטים: הצריבה היא קובץ אימג' לדומא 696MB שאלה: האם עידכון קושחה יעזור במקרה זה ?. עוד הערה: גם בנרו 8 היתה אותה בעייה, כך שהבעייה כנראה לא התוכנה (גם לפי הודעת השגיאה). אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
יש לי את המצלמה פנסוניק TZ5 וצילמתי היום הרבה סירטונים איתה, וסרטון אחד של 10 דקות שוקל 2GB רציתי לשאול איך אני מכווץ את הקבצים לגודל נורמאלי בלי שיפגע באיכות! הסרטונים הם HD אם זה חשוב. תודה, אריאל עריכה- התבלבלתי בפורומים בבקשה להעביר
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Version Tracker pro וכשאני פותח אותה ולוחץ על הכפתור שיסרוק את המחשב בשביל עדכון דרייברים אני מקבל הודעת שגיאה מסוג הודעות השגיאה של "Don't Send" (למקרה שהלינק הראשון לא עובד) http://img162.imageshack.us/my.php?image=errorcx4.png לפעמים אני מקבל את הודעת השגיאה הזאת כשאני פותח גם תוכנות אחרות. מה זה הודעת השגיאה הזאת ולמה היא קופצת? איך אני מסדר את זה שהתוכנה תעבוד כראוי ובלי הודעת השגיאה (כאשר ההודעה מופיע לא משנה על מה אני לוחץ זה סוגר לי את התוכנה)? תודה רבה ושבוע טוב לכולם!!
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שהיא על הסגנון של מירנדה כלומר תוכנה שמאגדת בתוכנה את המסנגר,איסיקיו וכל השאר.. מהאתר http://www.adiumx.com/ צצו לי כמה בעיות: א) הקובץ שיורד מהאתר הוא בסיומת dmg מה זה הסיומת הזאת? ב) באתר רשום: Adium 1.3.2 requires OS X 10.4.0 or greater מה זה OS X 10.4.0 ואיפה אני מוריד את זה? תודה רבה חברים וחג שמח!!
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
מה עושים? באמצע הדפדוף בין האתרים אני מקבל דוח שגיאות
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש י מוזיקה שלי ממוינת עלפי ספריות הם בפורמט של WAV עם אני מכניס דירקטורי ל ITUNES הוא מכניס את כל השירים לסיפריה אחת ... מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת אתרי פורנו וכל מיני תמונות (סקס או אלימות)???
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-