תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שעושה Monitor לרג'יסטרי וכך אני יכול לדעת מה שונה ברגע מסויים... אני צריך כזאת תוכנה בעיקר בשביל לבדוק מה תוכנות משנות... תוכנות Tweak למיניהן... למשל, אם אני מסמן איזו אופציה אז היא משנה משהו ברג'יסטרי... אני רוצה לדעת מה בדיוק השתנה ברג'יסטרי וע"י כך ליצור מפתח ובעתיד אוכל להשתמש במפתחות במקום להשתמש בתוכנה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני פתחתי משתמש חדש במחשב שלי כלומר יש לי שני משתמשים ,כאשר לאדמנסטריטור עשיתי קוד כניסה ,טוב אז ככה שכחתי את הקוד ,האם מישהו יכול לומר לי כיצד אני מגלה את הקוד או מתגבר על הבעיה הזו :'(
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יצרתי DB ששומר ערכים מעמוד HTML. כעת רוצה להדפיס את אותו הערך בדף HTML אחר, ובשביל זה ניסיתי להשתמש בJS , אך ללא הצלחה. הקוד בHTML: <output id="total"> </output> הקוד בPHP: ;"<echo "<script> document.getElementById('total').innerHTML = <?php echo $price; ?> </script ניסיתי גם: ;<"echo "<script> document.getElementById('total').value = <?php echo $price; ?> </script וזה לא עבד. אשמח לעזרה!!!
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והם חזרו פשוט כל כך הרבה וירוסים שכל תוכנה שאני מתקין רק מוצאת אותם אבל אף אחת מהם לא באמת מוחקת אותם אני לא יכול לפתוח את הטאסקמנגר בגלל הוירוסים יש לי בעיות עם הגוגל כרום בבקשה בבקשה תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, אני חדש בפורום. יש לי שאלה , מזה כמה ימים אני נכנס לאלבומי Picasa Web Albums ברשת, מצליח לראות את התמונה הראשית של כל האלבומים, כך שאני רואה דף תמונות של כל האלבומים. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על תמונה של אלבום כלשהו בשביל לצפות בכל התמונות במכיל האלבום, אני מקבל דף ריק עם הודעה ראשונה בתחתית הדף "בוצע" והודעה שנייה "שגיאה בדף" ואני מקבל דף ריק בלי תמונות. השאלה שלי: האם מישהו יכול להסביר ממה יכולה לנבוע התקלה ואם יש איזשהו מקום בו אני יכול לקבל תמיכה ממערכת Picasa Web Albums ? תודה רבה סמואל האלבומים שלי נמצאים בלינק הבא: http://picasaweb.google.com/SHMUEL16/
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש דיסק אודיו שיש לו סרטון, איך אני צורב אודיו ואת הסרטון ביחד
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס טלויזיה מסוג AVerTV CaptureHD H727 http://www.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=530 הוא מגיע עם תוכנה AVer MediaCenter 3D בעת צפייה בטלויזה ישנה אופציה שהיא מהות הכרטיס לבצע Capture לסרט או לכל דבר אחר אשר נצפה דרך הכרטיס הבעיה היא שהקובץ שנוצר תופס מקום של כמה GB האם למשהוא יש מוסג איזה תוכנת קידוד צריך לעדכן או איך להגדיר את התוכנה לא הגיוני הקלטה של 10 דקות תופסת יותר מ 2 GB תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
כשפרמטתי את המחשב הגדרתי את כונן C ככונן מערכת בעל 50GB ואת כונן D ככונן לכל שאר השטויות,הורדות,סרטים,התקנות למיניהן וכו' מה שקורה עכשיו זה שבכונן C נשארו לי 2GB בקושי ואפילו פחות. אני רוצה להעביר קצת נפח מD לC כדי שהמחשב ירוץ יותר בקלות כי הוא קצת מקרטע.. משום מה זכורה לי בראש תוכנה בשם PARTITION MAGIC שאיתה אפשר להעביר נפח מכונן אחד לשני. יש תוכנות יותר פשוטות ומומלצות? אולי משהו עם מדריך (כי זה פעם ראשונה שאני עושה את זה) יש דרישות מסויימות שצריכות להיות? (אולי מקום פנוי בכונן שממנו אני לוקח?) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
יש לי WIN 7 והתקנתי בו winrar עכשיו שאני בא לחלץ את הקבצים מwinrar אני עושה extract files הוא טוען יענו עונה לי סימן שהוא טוען אבל כלום לא קורה... מישהו יודע למה ואיך אפשר לפתור את זה?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, ברצוני לצרוב כמה סרטים וקטעי וידאו לדיוידי שלי, ואני חייב תוכנה טובה ונורמלית להפכית הקבצים ל-MPG כדי שאני יוכל לצפות בהם. יש למישהו המלצה על תוכנה מסויימת אבל תחסכו ממני את WINMPG כי ניסיתי אותה והיא מורידה את האיכות של הקובץ וגם היא לא עוברת את ה-30 דקות יש מן חסימה כזאת של 30 דקות וזהו. אז תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד של ,MSI אני טס לארה''ב עוד 5 ימים לתקופה של חודש ולכן גם קניתי למחשב הנייד אנטנה עם GPS מובנה. עכשיו, רציתי לדעת באיזו תוכנות GPS בעברית למחשב הנייד ניתן להשתמש בכדי להפעיל את הGPS או באיזו תוכנות של מחשב כף יד בעברית שניתן להשתמש במחשב ובאמצעות איזה אימולטור אני עושה זאת. תודה רבה, ברק
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
תראו לחבר שלי יש בעיה יש לו את הכרטיס fx 5200 (הוא גם החליף לו לפני שבוע מאוור ד"אבזמן האחרון הכרטיס עבד ללא קרור איזה שבוע) הקיצר כשהמחשב עולה לווינדוס(xp) פתאום לא רואים כלום והמסך מראה כאלו המחשב מכובה לקחנו את הכרטיס אלי לבית וחיברנו לפנטיום 3 והכל עבד טוב (המחשב עלה לווינדוס 98 ) אבל עדין הכרטיס לא עובד אצלו יש לו בלוח אם כרטיס מסך פנימי אז לא חברנו את הכרטיס מסך(5200) והמחשב עלה !!(דרך הכרטיס מסך הפנימי) אז אין לי כבר מושג מה הבעיה המחשב שלו עובד טוב גם הכרטיס מסך שלו עובד אצלי טוב אבל ביחד הם לא עובדים חשבתי שאולי הביה היא ב agp שעל הלוח אם שלו אבל עדין לא בדקנו את זה יש לכם אולי מושג מה לעשות ? נראה לכם שהבעיה ב agp? תודה
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה שתמיר קובץ word שכבר יש לי לקובץ pdf שיוכל להיקרא על ידי כל מחשב עם acrobar reader. התוכנה לא חייבת לתרגם קבצים רבים אלא רק קובץ אחד באופן חד פעמי. תודה.
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי בעייה באתר אליו נרשמתי לפסיכומטרי, אני פשוט לא רואה עברית בחלקים מסויימים.. מצורפת תמונה שמדגימה את זה, בה במקום השם שלי מופיע ג'יבריש, בחלקים אחרים באתר פשוט לא מופיע כלום במקום שבו צריך להיות כיתוב בעברית.. במחשבים אחרים אין את הבעייה הזאת. לי יש ויסטה 64BIT וFLASH PLAYER10. למישהו יש רעיון איך לסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמתעסק המון בעיצוב גרפי ובעל כישרון רב בתחום. הוא מעוניין להתחיל ללמוד ולהתמקצע בתחום אבל הוא לא יודע עדיין היכן ניתן ללמוד עיצוב גרפי בצורה מקצועית אשר תהיה שווה משהו היות ואין היום תואר אקדמי בעיצוב גרפי בארץ ותעודות הכשרה לא תמיד שוות משהו לבסוף בשוק. הוא נתקל במכללה הזו שמעניקה תעודה לאחר לימודים של שנה בעלות של כ12K , השאלה היא האם התעודה שלהם שווה משהו ? מישהו שמע עליהם ? והאם שווה בכלל ללמוד שם או במקום אחר שאתם ממליצים עליו ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום אני מקבל משוב ממספר מקורות ב EMAIL בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו רוצה רוצה להשתלט על המחשב שלי זה נורא מלחיץ אותי ..... דוגמאות להודעות והמקורות שלהן ... מקורות כרגע (שקיבלתי אחד משני ההודעות) : serv@fcradio.net serv@elamex.com dan adams [dan_tughx@logoluso.com] Susan martin [susan.martin@telcan.com] sandra [gonzalez_1998@fcradio.net] sandra [sandra.hernandez@niet.com] סוגי "התיקון" שהם מצעים (אחרי פריסת השמות בלבד ..מקובץ דחוס ): data.elm.pif ..readme.log.cmd Update-KB1437-x86.exe משהו נתקל בתופעה זהה אני שמח שישתף אותי .....
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הוא מביא לי דף שלם של שורות בשפת תיכנות כלשהי. מישהו יודע מה עושים? ד.א - ב IE האתר עובד טוב.
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
שלום אני מחפש "בנרות"!!! תוכנה להדפסה על מדבקות (דפים יעודיים) אני לא מעוניין להשתמש ב- WORD או כל אמצעי אופיס או מאקרומדייה אני בטוח שיש תוכנות קטנות (רצוי חופשיות) ייעודייות לכך. אשמח לקבל תגובה Avish.
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את הוינדוז 7 64 ביט אבל גם אחרי שהתקנתי דרייבר של כרטיס קול של רילטק מהאתר של הלוח אם עדיין אינני שומע כלום.מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לטפל בה?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתזהה דרייברים ( ישנים וחדשים) וגם שתיהיה אפשרות להוריד את הדרייבר... שתיהיה תוכנה חינמית ..
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
<--... שימו לב למונה ההודעות... אני נוב! לא סתם, אני חדש באתר והגעתי אליו כתוצאה מקריאת עיתון "עסקים" ב"מעריב" והייתה שם כתבה קטנה על האוברקלוקינג שהחלטתי להתחיל ללמוד אבל שוב, אני אציג את עצמי קוראים לי עומר ואני אוהב לשחק בפוטושופ הבאתי לכם שלושה חתימות שלי לפני שלושה חודשים בערך... כיוון שאין לי חתימה חדשה להציג לכם, למרות אני חושב שאכין אחת בזמן הקרוב כדי להראות לכם את הרמה שלי עכשיו... (למעוניינים- WOW שואב לכם כל רגע פנוי) עכשיו- לחתימות: הראשונה... שהיא ממש ממש ישנה לפני מעל חצי שנה לאיזה אתגר בפורום (מצאתי אותה ביחד עם השאר) השנייה... שהיא לפני כשלושה חודשים גם לאתגר ואחרונה חביבה והכי חדשה שלי תגובות
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה ישן מאוד אבל הצלחתי לחבר אליו את הממיר הדיגיטלי שלי ולצפות בו דרך המחשב. אני מעוניין להקליט תוכניות אבל אני לא יודע באמצעות איזו תוכנה אפשר לעשות את זה. ולכן אני מבקש את עצתכם לגבי תוכנה שתאפשר לי להקליט מהממיר באיכות טובה ובפורמט AVI
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
בצעד מוזר (ושלילי לדעתי) שיחררה מוזילה אלפה לשימוש פנימי של firefox4 למה לדעתי זה שלילי? אתה לעולם לא מתחיל פיתוח של גרסא חדשה אם לא סיימת את הראשונה... FF3 עדיין נמצא בבטא 4 (מתוך 5 לפחות) וממש לא קרוב למושלם.... בכל מקרה הנה לינק http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central/firefox-4.0a1pre.en-US.win32.installer.exe עריכה-טוב הכל שמה כתוב כFF4 אבל אני לא רואה שום דבר חדש... (גם הוא מותקן בתיקייה בשם FF3 BETA4) יכול להיות טעות של המפתח
-
- 7 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאשיסט (כותב בas3) לאיזו עבודה קטנה. מי שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי בברכה, נועם עריכה: לא בדקתי בחוקי הפורום אם הודעה זו מקובלת. במידה ולא, אני מתנצל...
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
יש לי במחשב hl2 שאמור להצרב על dvd ע"מ שאפשר יהיה לשחק בו .. הבנתי שאני יכול ליצור כונן וירטואלי ע"מ להריץ את המשחק.. איך אני עושה את זה ובעזרת איזה תוכנה .. ? אנא עיזרו לי .. תודה
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-