תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי רק כונן קשיח אחד שמסומן באות E השאלה שלי היא האם אפשר לשנות זאת ושיהיה מסומן באות C ?
-
- 11 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרכתם בהמלצה על תוכנה יעילה וקלה להתקנה לחסימת אתרים "למבוגרים". לא חייב תוכנות חינמיות אבל אם יש אז הרווחנו. רצוי לציין שניסיתי ראשית דרך ספקית האינטרנט ונתקלנו בקשיים ברשת הבייתית. תודה מראש. שי.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הדפדפן נסגר לבד זה וירוס?הוא לא מודיע על שגיאה ולא כלום הוא פשוט נסגגר.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם. יש לנו בחברה שרת EXCHANGE 2003. קבצי הDB של השרת נקראים מסתיימים ב EDB. אני מחפש תוכנה שמסוגלת לשמור לייצא תיבות מתוך EDB ל PST. שמעתי על KERNEL FOR EXCHANGE SERVER. יש לכם המלצות אחרות? תקציב עד 600$ תודה!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הדבר העיקרי שישפיע על מהירות של קידוד או עריכה של סרטון למשל אם זה מעבד? זכרונות? ואם מערך רייד 0 משפיע? בקיצור מה יתן את התוצאות המהירות ביותר? ואם OC עוזר לזה תודה!
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת אינטרנט והיא לא בא אם דרייבר למצלמה חיברתי אותה למחשב והמחשב לא מוצא את הדרייבר זה עושה סימן שאלה בצבע צהוב סוג המצלמה שלי הוא 480k insixt 168 special function ה-usb צריך את הדרייבר הזה של סוג המצלה שרשמתי למעלה usb camera בבקשה אני צריך את זה דחוף תודה מראש netanel305
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
well... הכותרת אומרת הכל. יש לי מקלדת USB ג'נרית(Teac) בעלת כפתורי מולטימדיה. הייתי רוצה לדעת אם קיימת תוכנה, היכולה לתת לי את האופציה להחליט מה כל כפתור יפעיל. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לאחרונה נתקלתי בתופע מוזרה במחשב שלי תהליכים מסויימים נסגרים פיתאום הפיירפוקס קורס לעיתים קרובות והמחשב עושה ריסטרטים כול כמה שעות דקות באקראי וכשעולה החלונות שוב הוא רושם לי שהמערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה לעיתים הוא עולה עם תצוגה של 4 סיביות תמונה ממש מזעזעת ואני צריך לעשות ריסטרט כדי שיחזור למצב הרגיל בהתחלה חשבתי שהצ'קדיסק הוא הפיתרון אחרי כמה וכמה בדיקות נמצאו מלא בעיות חלק תוקנו חלק לא ניסיתי לשחזר את המערכת אך בכל פעם הוא רושם לי שהשיחזור לא הושם פרמטתי פעמיים את המחשב.. בפעם הראשונה הוא המשיך לעשות ריסטרטים כול שעה בערך אחרי פירמוט שני מישמומה זה נעלם לבניים לפחות אני עכשיו שעתיים עם המחשב בדיוק סיימתי להתקין את כול התוכניות אבל תהליכים נסגרים לפעמים ועדיין ה…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הארור הזה אומר? זה קרה לי תוך כדי שימוש בכרום של גוגל אבל ראיתי אותו כבר כמה פעמים עוד הרבה לפני... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנת אנטי וירוס AVG לפני כשבוע ולא היו שום בעיות איתה עד עכשיו שאני מנסה להתקין עידכונים זה נותן לי את הודעת השגיאה הבאה מה אני צריכה לעשות??... תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני עם בבילון 6 R20 ופיירפוקס 3.0.1 האם בעיית התירגום בזמן גלישה עם פיירפוקס נפתרה, ואם כן לאיזו גירסה של בבילון אני צריך לשדרג?
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכאשר אני מחבר למחשב מכשיר חדש, האשף מזהה אותו, אני נותן לו להתקין את כל התקני הUSB שהוא מבקש להתקין והכל עובד כשורה, הבעיה היא שכל פעם שאני מנתק ומחבר את המכשיר מחדש הוא נותן לי שוב להתקין את אותן התוכנות למרות שכבר התקנתי אותן. מה הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום קניתי מצלמת אינטרנט והיא לא בא אם דרייבר למצלמה חיברתי אותה למחשב והמחשב לא מוצא את הדרייבר זה עושה סימן שאלה בצבע צהוב סוג המצלמה שלי הוא insixt 168 special function ה-usb צריך את הדרייבר הזה של סוג המצלה שרשמתי למעלה usb camera בבקשה אני צריך את זה דחוף תודה מראש netanel305
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי איזו תוכנה שעובדת רק דרך דוס התוכנה עבדה עד כה רק דרך דיסק שמעלה דוס ופונה ישר לתקיה ב -C ה CD הלך לעולמו זהו מחשב ישן עכשיו אני מחפש דרך להעלות את התוכנה דרך דיסקט... הבנתי שדרך דוס עתיק של וינדואס ניתן לעשות זאת... ניסיתי דרך ה MS-DOS יצירת דיסקט של XP לא הלך יש איזה לינק והאם זה אפשרי להוריד בחינם דוס עתיק של WINDOWS...???
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
עכשיו הסרתי את התוכנה הזו והוא כן מזהה, איך פותרים אזה?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
כשאני מחבר את האיפוד למחשב הוא עושה SYNC אוטמטי לכל השירים ומעביר אותם לאיפוד, אבל לסרטים הוא לא עושה. איך מעבירים סרטים ?! תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בעיקר דרייבר קול ושל הוואיפיי hp g7000 נסתי את האתר הרשמי
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.gmail-backup.com/download חובה למי שמחזיק מידע שלא רוצה שימחק.
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
יש לי Excel 2007 בעברית. רציתי לדעת איך אני מעביר את הגרף שיהיה משמאל לימין? שיהיה ככה: | | | | -----------------
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3618140,00.html כן ירבו. ככל שיותר אנשים יגלשו בדפדפן הזה יהיה למפתחי האתרים יותר אינטרס ליצור אתרים תקניים.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
האם ישנה תוספת כלשהי שניתן בעזרתה להוסיף לאאוטלוק חגים עבריים פרשת השבוע וכו' (חוץ מהתוספת המובנת באאוטלוק שלא נותנת פרשת שבוע ועוד) (וחוץ מלבנות בעצמי קובץ CVS חיצוני שיכיל את כל הנתונים הנ"ל ואח"כ לבצע יבוא ללוח השנה של האאוטלוק) תודה
-
- 0 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין גירסת ה-FF הרגילה לבין גירסת ה- Portable מבחינת האבטחה של הדפדפן בכלל ושל הסיסמאות השמורות בפרט(אצלי שמורות עם סיסמת מאסטר איכותית)- כלומר, אני משתמש בגירסת ה- Portable ואם משהוא מעתיק אליו את קבצי ה- FF Portable למחשב שלו הוא יכול לפצח את סיסמת המאסטר ואת הסיסמאות השמורות ב- FF(אני יודע שהן מוצפנות- השאלה אם זה בטוח מספיק, מה איכות ההצפנה)? מקווה שהבהרתי את עצמי טוב... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם מחשבי אינו מצליח לבצע התקנה של קבצי Windows לאחר שהוא מוריד אותם, כמו כן כאשר אני מנסה להוריד קבצים מאוד פופולארים הוא מסמן אותם כפגומים (לדוגמא Bitcommet עובר מ חץ ירוק---> לאיקס אדום, או באימיול צובע את ההורדה במלבן עם פסים צהוביים שחורים באלכסון). ראוי לציין כי המחשב עבר פורמט והותקן בו גירסא תקינה של Windows. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה אשמח לשמוע ממכם בהקדם...
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי יוזר לחודש ברפידשר. אני מצליח להוריד רגיל כמו שצריך.אבל כשאני מנסה להוריד עם התוכנה שלהם הוא לא מוריד משום מה..(הקבצים בוי ירוק ואחרי שאני לוחץ דאונלאוד הוא נשאר על ACTIV) מה עושים? תודה רבה! יש לציין שגם עם הפלאשגט אני לא מצליח(אף פעם לא הצלחתי)להוריד מראפיד.הוא מוריד לי קובץ של 3 קילו בייט.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-