תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, הורדתי CRAGGLE נכנסתי לתוכנה והנורטון שלי צרח ישר שיש שם וירוס אז מחקתי אותו מייד אבל השאלה שלי היא אם יש לו איזה שהם קבצי התקנה נוספים שצריך ואפשר למחוק ליתר ביטחון?... או שלמחוק את הקובץ מספיק? תודה!
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מדמה אותו במחשב ככה שאני יוכל לשחק משחקים של סוני במחשב שלי???
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי קובץ IMG שאני רוצה לחלץ את הקבצים שלו משהם אז אני מחפש תוכנה חינמית שתעשה לי את העבודה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לערך ולכתוב לתוך מסמכי PDF קיימים. ולא בתצורת הערות שכאלה... האם יש כזו? תודה מראש, צחי
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי HD מדגם hitachi deskstar hds728030pla380 היה לי דיסקט עם דריבר ועכשיו אני לא מוצא אותו ובגלל זה לא יכול להתקין עליו וינדוס ... יש אפשרות למצוא אותם באינטרנט? תודה מראש לכולם!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי לקבל הודאות שגיאה (ראו תמונה), מה שמוזר לי זה שזה רק באתר זה (HWZONE), אתמול הורדתי והתקנתי את הגרסה האחרונה (JAVA 6 UPDATE 10) ועדיין הבעיה ממשיכה. אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב- outlook express. כשאני מקבל אימייל ממישהו מכתב למטה רואים הודעה וגם רואים תמונות. אני לא רוצה ללחוץ על מכתב פעם אחת ולמטה רואים הודעה מצורפת תמונה. אני רוצה לראות רק מכתב אימיילים מוכנים.ובלי לראות תוכן הודעה למטה.ואח"כ אסמן מכתב אחד קליק פעמיים בעכבר שמאל וליפתוח חלון נוסף שבו רואים תוכן ההודעה...אתה מבינים? איך מבטלים תוכן הודעה למטה? אני רק רוצה לקבל מכתבים ובלי לראות למטה תוכן ההודעה רק שאפתח מכתב וראה חלון נוסף תוכן ההודעה. אני פשוט לא בקטע ההודעה הזאת שרואים למטה. בגלל ההודעות יש פירסומות פישינג וריגול. -מיכאל
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב אז ככה, כפי שרשמתי בכותרת אני משתמש בתוכנה בשם Photoshop CS2. הבעיה שלי היא כזאת: בכול פעם שאני מפעיל את המחשב, ומנסה להיכנס \ למחוק \ להתקין מחדש \ לשנות שם וכדומה זה רושם לי: Error: File Is Corrupted (קובץ פגוע), ניסיתי אפילו להשתמש בתוכנה בשם "Unlocker" למי שמכיר וזה עדיין לא עוזר. בבקשה תעזרו אם אתם יכולים זה די דחוף לי.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
נראה לי די תמוה שלאנטיוירוס 'מכובד' לוקח 3 ימים שלמים לסרוק את המחשב מוירוסים...... על הדרך לא למצוא כלום בעוד שבתוכנות ספייוואר ואד-אוור מוצאים כל מיני באקדור וטרויאנים...... אני אומר, חבל על המשאבים, הזיכרון והמחיר של האנטי-וירוס הזה אם הוא לא עושה את העבודה שלו בכלל..... בלי קשר לזה שביומיים האחרונים הוא האט לי בצורה דראסטית את כל הדפדפן (מבלי שעשיתי סריקת וירוסים, עצם העובדה שהוא על מצב פעיל מאיטה את מערכת האקספלורר), וגם העובדה שלוקח לו 3 ימים לסרוק וירוסים במחשב עם בקושי 300 ג'יגה קבצים ממש ביזיון..... יש למישהו הארות לגבי הקספרסקי הזה לפני שאני מוחק אותו לצמיתות מהמחשב שלי ? יש סיבה להשאיר אותו בכלל ? הרי את העבודה שלו בפועל הוא לא עשה...תוכנות פשוטות יותר וחינמיות…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
אני לומד כרגע Exchange 2003/2007 ומחפש חומר בעברית. מישהו מכיר איזה אתר טוב שאפשר למצוא שם סיכומים או מדריכים בעברית?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הכותרת אומרת את הכל אבל בכל-זאת אני מחפש תוכנה חינמית ואמינה עם ממשק משתמש נוח לצריבה. בגדול אני מחפש מה שנרו הייתה פעם לפני שהיא התנפחה למימדים לא הגיוניים.
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה וברגע שהפעלתי אותה היא בקשה ממני להוריד AIK ממיקרוסופט הורדתי אתה והתקנתי כפי שהתוכנה ביקשה ואחרי זה הפעלתי שוב את Vlite ושוב הוא נותן לי את ההודעה הזאת אני מצרף תמונה בשביל שתבינו יותר טוב [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי לכולם!! פירמטתי את המחשב אתמול והתקנתי מחדש את windows live mail כבר הרבה זמן שאני משתמשת בתוכנה הזו למיילים שלי, לשני החשבונות. אבל משום מה שהתקנתי אתמול נתקלתי בבעיה, אני לא מצליחה לראות את התכולה של המיילים ולא את הקבצים המצורפים למייל (מצורפת תמונה שאולי תסביר את המצב באופן פשוט יותר). אודה למי שיעזור! מורן [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תקשיבו הרזולוציה הטבעית של המסך זה 1920X1200..שברזולציה הזאת רואים הכי חד..עכשיו אתה נכנס לדף אינטרנט, למשל YNET, והדף אינטרנט נימצא בחצי עמוד באמצע, ובשני הצדדים יש שטח לבן ריק..חוץ מבאתר של GAMER,שהוא מתוח על כל שטח המסך, בכל האתרים זה ככה.. כאילו תחשבו על זה שאתם עושים רקע לשולחן עבודה, ואתם יכולים לעשות אותו מתוח או במרכז..אם אתם שמים במרכז אז יש שטחים ריקים, ואם זה מתוח זה על כל המסך...אני רוצה לשנות את ההגדרה בדף אינטרנט, שהדף יהיה מתוח ולא במרכז..(בתקווה שיש כזאת הגדרה )
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במחשב מותקנת מ"ה עם MUI לעברית בעדכונים שנעשו תפריטי האקספלורר הפכו לאנגלית יש אפשרות להפוך אותם לעברית ?? אולי פתרון אחר?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת רשת וירטואלית, תוכנה שמדמה רשת LAN כשמקור למעשה WAN כך אפשר לשחק משחקים רשת בלי לעבור רישומים התקנות וכו... השתמשתי בתוכנת Hamachi אך משום מה היא לא עובדת כראוי יש המלצות לתוכנות טובות יותר?
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
שבת שלום לכולם! יש לי בעייה מאוד מוזרה, כל מישחק שאני משחק כמעט אני צריך דרייבר אחר, נגיד בפרו עם הדרייבר של NVIDIA 178 המישחק רץ פיקס אבל לעומת זאת עם דרייבר גירסה 174 הוא עם תקיעות רציניות, אבל מצד שני COD5 רץ מצויין עם 174 אבל עם 178 לא, מה אני עושה במצב כזה? ד"א ,יש לי כרטיס מסך 7600GT. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הי, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מספר קבצים בו זמנית, לינק לדוגמא- http://www.youtube.com/profile?user=smgakos&view=videos בדף הזה יש עוד דפים, ואני מעונין להוריד את כל הסרטונים שמה בבת אחת.. (כמו אימול שאתה מסמן מה שאתה רוצה וזה מוריד לך במכה..) זה אפשרי? (ניסיתי עם getright אני זוכר פעם מזמן בגרסה 3 אני חושב הצלחתי לעשות משו עם זה אבל הפעם לא הצליח לי ממש.. מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חבריה. אני מנסה להצמיד קובץ תרגום בפורמט SRT לקובץ בפורמט DIVX. התוכנה עימה עבדתי עד היום (AVIAddXSub) החליטה שלא ממש מתאים לה ואומרת לי: [Running.Scared.avi] ON READING "Running.Scared.srt": Wrong start time for Subtitle 5 It has to be later than the time of the previous subtitle. Use Windows Notepad to edit and fix srt file. Please note that the subtitle may not be placed according to its number. If not found where expected search the whole srt file. WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above. END OF OPERATION בדקתי בעזרת Subtitle Workshop וההצהרה הזו לא מתאימה למציאות, הכתובית בהחלט מתחילה בזמן. יש למישהו פתרון? יש למישהו מושג למה זה קורה או אולי תוכנה טובה אחרת להצמדת …
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה ב MHDD ובסיומה לחצתי F8 לראות את הנתונים של הכונן הקשיח היה רשום שם ULTRA DMA CRC EROR COUNT - 8 הבנתי שמעל 0 זה שגיאה ... קראתי מאמר שאם זה מראה מעל 0 הסיבה או כבל דפוק או OC ... המחשב שלי בלי OC והחלפתי כבל וזה נשאר 8 יכול להיות שהבקר SATA דפוק ? ועוד משהו רשום במאמר שטמפרטורה של כונן קשיח זה בין 20 ל 40 אצלי זה 36 חם נכון ? מאמר : http://www.davidscomp.com/index.php/guides/73-mhdd-guide רשום למטה LOG\smart.log איפה זה נשמר ? לא מזהה את הספריה .
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום! איזה דרך יש להמיר סרטים למכשיר,באיזה פורמט ותוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מספר HD ישנים שאני רוצה למחוק טוטאלית ללא אפשרות שחזור מידע !!! מישהו יכול להמליץ על תוכנה רצינית שתעשה את העבודה באמת תודה
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שאני רואה סרטים במחשב יש לפעמיים רגעים שהסרט נתקע (כמו ריצוד בסאונד) לשנייה וחוזר לעבוד רגיל. יש לי XP CODEC אחרי שהחלפתי כמה לפניו ושום דבר לא עוזר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-