תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אחרי שהפיירוול של נורטון האט לי את מהירות הגלישה והעלה לי את הפינג במשחקי רשת ו zonealarm עבד מצוין אבל היה מאבד את כל ההגדרות שקבעתי לו בכל פעם שהייתי מכבה ומדליק את המחשב (בעיה מאוד מוזרה) וזה היה מעצבן להגדיר מחדש את כל הגדרות הרשת שלי בכל הפעלת מחשב.... אז קיבלתי המלצות בפורום פה ובפורומים ובכלל באתרי אינטרנט אתרי הורדות ותוכנה על הפיירוול של Sygate. אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שהוא לא מאט את האינטרנט עובד מצוין עם משחקי רשת ותוכנות שיתוף כגון אימיול שאלה הדברי םהמרכזיים שקריטיים לי בפיירוול. עכשיו הבעיה שלי אצלו הכי מוזרה מכולם... אני מתקין ועושה ריסט למחשב כפי שזה מבקש ואחרי שהמחשב עולה שוב פשוט אין כאילו לא התקנתי את התוכנה היא לא נראית בשום מקום... אמרתי אולי לוקח …
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פיירוול שאני מתקי במחשב גורם לכיבוי פתאומי התקנתי את אגניטום פיירוול וזון אלרם ושתיהים גורמים להיכבות פתאומית של המחשב ללא פיירוול מותקן הוא דולק ימים ללא תקלה! מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התחילה להתרחש בעיה מאוד מוזרה - "החומות אש" משום מה התחילו לא לעבוד ולתת לי שגיאות שונות... זה התחיל בקספרסקי , הוותיקה. אני משתמש בתוכנה כבר כמה שנים בלי שום בעיות. אך לפני כמה ימים הפיירוול של התוכנה (זה בעצם 2008 kaspersky Internet security) התבטל אוטומטית , וכשניסיתי להפעילו אתוכנה רשמה שיש איתו בעיה כולשהי והוא אינו ניתן להפעלה, ללא נתינת הסבר... התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, מסיבות שונות, אבל הבעיה נשארה (לא פירמטתי, רק התקנתי על המערכת שהייתה קיימת במחשב) מה יכולה להיות בדיוק הבעיה? אני התקנתי כרגע את BITDEFENDER, וגם שם אותה הבעיה, אז אני מנחש שהבעיה היא איפהו במחשב ולא לאו דווקא בתוכנות, במקרה הזה, אני פשוט לא יכול להפעיל את הפיירוול מלכתחילה, …
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
כותרת..... אני מפעיל את ה FF ואחרי דקה,2,3 פשוט נסגר...
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום כהרגלי אני מפעיל קבוע את החוסם פלאש לעצירת פרסומות באתרים שונים (גם פה....) לצערי הפעלתי בטעות חסימת תמונות ואז כל האתר נעלם.כרגע אני גולש בתוך ה IE טאב ואני משתגע מכל הניצנוצים של הפלאשים מול העינים. מה עושים???.איפה אני מחזיר את הפיירפוקס לעבודה תקינה.אני לא רוצה לגלוש ב IE טאב באופן קבוע. אשמח לקבל הסבר לתקן את הטעות של ביטול התמונות. תודה
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אני נכנס לאתרים כמו טורנטליץ' ומתי שאני רוצה log in אז הוא לא נכנס הוא פשוט כותב לי תפעיל קוקי והפעלתי קוקי וגם ביטלתי חוסם פרסומות מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
אני מגדיר אתר בית מסויים, ולאחר שאני סוגר את התוכנה ומפעילה מחדש, אתר הבית הוא משהו אחר( משהו של מוזילה), וזה תקף גם להגדרות אחרות שאני משנה והתוכנה "לא זוכרת".
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היי , אני חדש פה אחלה פורום דרך אגב ! יש לי פיירפוקס 1.5.0.7 בכל מקרה הבעיה ששמתי לב שהתוכנה לוקחת מלא זיכרון נגיד לפתוח דף עם מלא תמונות הזיכרון ממש יורד ולפעמים המחשב נתקע יש לי 256X 2 זכרון וינדוס XP ואם זה חשוב אז amd 64 3000+ באקספלורר זה לא קורה לי אולי זה איזשהוא פלאג(תוסף) שגורם לזה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בפיירפוקס. חלונות שאמורים להיפתח בחלון חדש (כי הם תוכנתו לכך) מוצגים בגודל קטן מאשר הם אמורים להיות ולכן אי אפשר לראות את את כל הדף. אולי עוד מישהו נתקל בתופעה זו? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
משום מה פיירפוקס לפעמים מתחיל פשוט לגנוב מלא זכרון: מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הבעיה היא שנעלמו לי כל הסימניות והמועדפים זה קרה אחרי שנכנסתי לפיירפוקס, והוא אמר שהוא תפוס על ידי משתמש אחר או משהו כזה ברשימת משתמשים היה את דיפולט ואז הוספתי משתמש חדש כדי שאני יוכל להכנס לפיירפוקס ומאז יש לי את הבעיה.. עכשיו איך אני מחזיר הכל?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי עברתי ל-2 לפני כמה ימים ויש בעיה קטנה שלא הייתה ב-1.5 למשל:כותבים בחלון האתר: "אופיס דיפו",ב-1.5 זה ישר הולך לאתר אבל ב-2 לא משנה מה אני יכתוב זה לא ילך לאתר,משום מה יש בעיה לפיירפוקס לזהות את המילים קופצת הודעת שגיעה כמו בתמונה,ופיירפוקס מופנה לאתר הזה-http://www.xn--4dbcghrer8gi.com/ שאלתי כמה אנשים שיש להם את הגירסה 2 ואצלם זה בסדר ועובד כרגיל אני מצליח לגלוש כרגיל,חוץ מהבעיה הזאת תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 2 באנגלית שאני נכנס ל YNET ומנסה לקרוא תגובתו הוא לא נכנס לי לתגובות.. הוא פשוט לא פותח אותן.. מה אני עושה?
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס עם הפיירפוקס לאתר שכתוב ב javascript אז הפיירפוס מראה לי את הדף הראשי של האתר אבל אני לא יכול ללחוץ על שום קישור באתר.. כאילו אני לוחץ ולא קורה כלום... זה קורה רק באתרים שהם javascript יש מה לעשות בנדון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני רואה בהרבה אתרים שכתוב בכל מיני מקומות [AD] במקום פרסומת שהייתה אמורה להיות שם איך אני מסדר את זה?
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 3.6.15 ויש לי בו בעיה: כאשר אני נכנס לגוגל ומחפש סיכום לבית ספר למשל אז אני לוחץ על הלינק שאני רוצה. לפעמים הלינק הוא קובץ וורד ואז הלינק בכלל לא נפתח ואני חייב לפתוח אותו בלשונית חדשה כדי שאני יוכל לראות את הקובץ. עוד בעיה היא באתר טורנט ליץ' כאשר אני רוצה להוריד טורנט אני לוחץ download torrent ושום דבר לא קורה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 3.6.22 והוא כל הזמן קורס לי וזולל זכרון התקנתי MEMORY FOX ועדיין לא עזר יש אולי גרסאות קודמות בעברית כי חיפשתי ןלא מצאתי תודה
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח חלון חדש במקום להראות לי את ה9 אתרים הכי שימושיים זה פותח לי את snap.do. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי משהו שעוזר לי. איך אני יכול לפתור את זה? אני מתחרפן מזה. חשוב לציין אני בפיירפוקס 20.0 בגירסה העברית ומחקתי מהמחשב את snap.do (זה ירד לי אם איזה תוסף)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התחילה אצלי בעיה מוזרה בפיירפוקס שמאד מציקה לי ואשמח אם תוכלו להציע איזה פתרון בנושא. כאשר אני פותח טאב חדש נפתח לי דף של babylon ומנוע החיפוש שלו כפי שאתם רואים בתמונה. כיצד אני יכול להחזיר למצב שבוא כאשר נפתח טאב נוסף הוא פותח את כל החלונות העיקרים שאני גולש בהם כמו שיש בדיפולט של הדפדפן? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע איך ולמה אבל עכשיו כל פעם שאני פותח טאב חדש בפיירפוקס זה פותח לי את yahoo במקום את המלבנים האלה של אתרים נפוצים שאני משתמש. בעבר הייתה לי בעיה זהה ופתרו לי אותה כאן בפורום אבל משום מה אני לא מוצא את הדיון. בכל מקרה, אני רוצה להחזיר את המצב לקדמותו, וגם היה לי אופציה בחיפוש המהיר בצד לחפש ישירות באיביי, זה נעלם לי משם וכנסתי לאיביי זה לא הציע לי אפשרות להוסיף אותו למאגר הזה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני לא יודע ממש למה אבל מאתמול בערב אני חווה קריסות, קצת לפני שהוא קורס הוא פשוט נתקע לכמה רגעים או מקרטע. אין לי מושג למה, כיביתי והדלקתי את המחשב כמה פעמים אבל זה לא עזר, שקלתי להתקין מחדש אבל אני לא יודע איך אני יכול גבות את המידע (סימניות, תוספים, הגדרות, סיסמאות וכו'). אני מתחיל להתייאש אבל לא מספיק בשביל לעבור לכרום. יכול להיות שזה קשור לגרסה? מה לעשות? תודה מראש לעוזרים. אגב עם אני כבר שואל, בכל פעם שאני פותח כרטיסיה חדשה מופיע לי דף כזה של Yahoo ולא חלונות קטנים של אתרים כמו בדרך כלל, איך אני מסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שלי עבר פירמוט ועכשיו אני צריך להתקין את הכל מחדש. התקנתי דפדפן של פיירפוקס וכשאני רוצה למחוק אתרים מהרשימה, הם חוזרים לי כשאני עובר לאתר אחר. מה עושים כדי לסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפעמים לאתר Hwzone וגם לאתרים אחרים יש את הבעיה בתמונה המצורפת ניסיתי להגדיר בסוגי קבצים, שPHP יפתח עם הפיירפוקס, חשבתי שה1.0.4 יפתור את זה אבל כנראה זה בעיה בהגדרות או משהו.. מישהו יודע מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב שלי ואחרי זה התקנתי את הפיירפוקס ומאז אני פשוט לא מצליח להפעיל אותו. ניסיתי להסיר, להתקין מחדש, ניסיתי את מצב בטוח. וכלום. פשוט לא עובד. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-