תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, משום מה המחשב שלי לא מוכן להפעיל את התוכנה nikon capture nx2 : http://img99.imageshack.us/img99/7841/63448071id4.jpg ניסיתי להתקין אותה מחדש והבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שבמחשב אחר בבייתי התוכנה עובדת כראוי. למישהו יש פתרון ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי בעיה שיכולה אולי טיפה להיות מביכה... איך אני משנה את הסיומת של קבצים??
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לחבר שלי מופיע המשפט הבא CLR error:80004005. The program will now terminate מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום. היה לי FF 3.1BETA וחזרתי אחורה ל3.0.5, תהליך המעבר היה כמעט חלק על ששמתי לב שכל הFAVICONS של הBOOKMARK שלי התאפסו. ניתן לשחזר אותם ידנית אבל זה קצת כאב ראש, האם יש תוכנה שתוכל לעשות לי את זה אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
איך אני מוחק תוסף אחד שהוספתי ל FF ?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם . בימים האחרונים כל הזמן צצות לי הודעות על המסך כמו אנטי וירוס . ושואל אותי עם אני רוצה לעשות סריקה . כשאני לוחץ על NO אז זה בכל זאת עושה סריקה וזה מסיים את הסריקה תוך שניה ואומר לי שיש לי מלא וירוסים על המחשב ואז שולח אותי לאתר בשביל לקנות את התוכנה . ניסיתי להוריד כמה תוכנות(גם מהסטיקי) אבל אחרי שאני עושה סריקה שוב אומרים לי לקנות את התוכנה בשביל למחוק את הוירוס. יש איזשהי תוכנה חינמית שתוכל למחוק את הוירוסים ? או גרסת ניסיון ? תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
התקנתי בעברית ואז ניסיתי באנגלית ואני רק מקבל את ההודעה הבאה: this application has failed to start because the application configuration is incorrect הסרתי כמו שצריך והתקנתי מחדש לפחות 10 פעמים ועדיין זה לא עובד. מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מצאתי אחת בשם Spybot - Search & Destroy מישהו מכיר? היא טובה מספיק? והאם אתם מכירים תוכנה טוב אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר תיקיית תמונות(שצילמתי במצלמה הדיגיטלית) מהמחשב לדיסק DVD כל פעם שאני שולחת לצריבה כתוב:WINDOWS זיהה בעיה בעת העתקת תיקיה זו. מה אפשר לעשות? צרפתי תמונת מסך [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי NERO 8 מותקן ובכל כמה דקות מופיע לי ההודעה הזו. מחקתי את ה NERO הישנים שהיו לי במחשב. מה עושים??
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איך אני מבטל בFF את הקטע בnavigation שאני לוחץ על אות וזה מוצא לי את כל האופציות שיש לי במועדופים זה ממש הורס לי את הפרטיות
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי כולם יש לי דיסק של סייגט 120 ג'יגה שיש עליו מספר תמונות שאני מאוד מאוד מאוד מאוווווווווווווווווווווווווווווד צריך רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה מסויימת .. חינמית כמובן.. שתעזור לי לחלוב את הקבצים.. ושתהייה דרך מערכת ההפעלה .. ואם אפשר מישהו שיסביר לי בקצרה מה עושים זה ביכלל יהיה מעולה .. זכורה לי פעם תוכנה שהייתה משנה אייקונים.. וגם מגלידה אותם וכדומה ואפשר לעלות דרכה סקינים רק לא זכור לי שמה .. והייה אפשר גם לשחזר קבצים איתה.. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אני משתמש בWindows Media Center של Windows Vista Ultimate x64. ערוץ 3 החדש של הוט לא מופיע לי במדריך הערוצים. מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מדובר על עריכה בסיסית של ניגודיות ובהירות(בהיר מדי אחרי סריקה). ב-acdsee ו-infranview ניתן לעשות זאת רק לכל עמוד בנפרד, כלי העריכה של OFFICE2007 פותח רק את העמוד הראשון של הקובץ, והכלי של VISTA לא מאפשר עריכה. מחפש תוכנה שתאפשר משהו בסגנון auto contrast לכל העמודים בו זמנית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת - זה איטי לי. אם אני מוריד את הקובץ ישירות (דרך הדפדפן) זה מהיר הרבה יותר והרבה פעמים נע סביב 80-100 Kbs בעוד שבתוכנה זה 30-40kbs לאותם הקצבים. בדקתי ולא שמתי לב שהתוכנה מגבילה במקום מסוים (אם פיספסתי משהו אשמח להסבר)
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
התלבטתי אם לפתוח את זה פה או בפורום windows ... מישהו יודע איך מגדירים הקלטת מהכרטיס קול במסנג'ר ? אני יודעת איך עושים את זה בXP אבל בויסטה לא מצאתי את זה ...
-
פירמטתי לאחותי את המחשב ואני לא יודע מאיפה להוריד דרייבר ניסתי מאברסט גוגל הכל ואין מישהו יכול לעזור לי?? זה הכרטיס:Realtek ALC200(P)/ALC201(A) @ SiS 7012 Audio Device ניסיתי כבר הכל להוריד גם את הצ'יפסט של הלוח אם שהוא sis 645 ניסתי ממש הכל ואני לא מצילח אם זה
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים באבל בכל מקרה... התקנתי לפני כמה ימים את windows xp מחדש על המחשב ועכשיו אני לא מצליח להוריד את adobe reader מהאתר הרשמי של החברה הדפדפן פשוט קורס כשאני מנסה להוריד את התוכנה (עם explorer 7 או עם FF3). בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להוריד למשל תוכנה כמו cpu-z אני מקבל במקום קובץ setup קובץ שהאיקון שלו הוא לבן (זה שהמחשב שואל עם איזו תוכנה אני רוצה לפתוח את הקובץ) יכול להיות שחסרה לי איזו שהיא תוכנה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, 1)בשל תקלה שהיתה לי במייל,כפי שציינתי אני משתמש בoutlook express (בעייה של חסימת פורטים כך שלא עברו המיילים מהשרת למחשב אבל לא ממש משנה) הונחיתי ע"י תמיכה טכנית של הספקית שלי לכתוב פקודה ב cmd : netsh w r . נאמר לי כי פקודה זו מאתחלת את הגדרות התקשורת שלי. הבעיה אכן נפתרה אך צצה לה בעיה קשה אחרת במקומה: פנקס הכתובות נעלם, קרי כל מכותבי נמחקו. אשמח לכל פתרון שיעזור לי לאחזר את הרשימות (היו לי המון מכותבים בפנקס הכתובות) וגם קשה לי להאמין שאתחול הגדרות רשת ימחוק את רשימת הכתובות מהמחשב (שהוא למעשה קובץ לכל דבר-לא?). 2)לפני כמה ימים גיליתי שאין לי דפדפן ואני לא יכול להכנס/לפתוח שום אתר. כל ניסיונותי לא עזרו למרות שמחקתי את הדפדפן שהיה וניסיתי להתקין אקספלורר 7 מחדש זה …
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה פשוטה (אפשרות גם לחינמית) לעריכת סרטים,תודה.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, כרטיס הרשת לא מופיע ואין אינטרנט. כשאני נכנס למנהל ההתקנים בכלל לא מופיע לי Network adapters, אבל כשאני מבקש להציג התקנים נסתרים אז זה כן מופיע. הכרטיס רשת עובד במחשב אחר ככה שהוא לא פגום, הבעיה ממשיכה גם אחרי שינוי סולטים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שום מה נעלם לי מהמחשב ה outlook express שאני עובד איתו באופן קבוע מה עושים??? חיפשתי בכל המקומות start>programs programs files control panet>add remove מה עושים??
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל לצלם איתה בווידאו את השיעורים של המורה שלי (בערך 3 שעות) ושזה לא יצא לי 10 GB תודה רבה לעוזרים ולמנסים לעזור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מתאים IDE/SATA 2 USB באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 עכשיו פעלתי לפי ההוראות וחיברתי למחשב ולכונן SEGATE 40GB שהיה לי. כשאני מעלה את המחשב אז קופץ לי בצד הבועות האלה שחיברתי USB חדש בלה בלה בלה "הרכיב מותקן ומוכן לשימוש"... אבל הבעיה שאני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" ואין לי מושג איך לגשת אליו... כשהכונן מחובר רגיל אז אין שום בעיה... ניסיתי על שני מחשבים, XP PRO ו VISTA..... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש,עדן
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-