תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מכין מצגת ליום הולדת של אחותי, את המצגת אני מכין מתמונות בלבד ללא וידאו (בכוונה לא בפאוור פוינט כי אני רוצה להציג את הכל כסרט עם מעברים נחמדים), הבעיה היא שרוב התמונות קטנות מידיי לגודל המסך ומתקבל רקע שחור שדי מפריע, אני מעוניין לדעת האם ניתן לשנות את הרקע השחור שנוצר, בצבע אחר או לבצע טריק כלשהו שישנה אותו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 9.6k צפיות
-
-
הי, הורדתי סרטון מ- youtube תוך שימוש ב- Vixy. WMP11 מנגן אותו ללא סאונד. בדקתי את הקובץ ב- gspot, הקודקים הנכונים קיימים אבל יש בעיה אחרת... משהו בהתאמה של input ו- output של Pin codes מצרף screenshotשל ההודעה מ gspot. למישהו יש רעיון? מה בכלל המשמעות של הודעה זו? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי יש לי משחקים בפורמט של קובץ iso . אני רוצה לצרוב אותם לדיסק ולהוסיף עוד מספר דברים לדיסק כמו טריינרים וקבצי טקסט. ראיתי שבתוכנה nLite ניתן להוסיף כל מני תוכנות לוינדוס ואני מחפש תוכנה שעושה את אותה הפעולה לקבצי ISO. תודה חברים
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
צריך תוכנת המרת וידאו לנגן MP4 2.8inch (חיקוי לipod) התוכנה שמגיעה לא עובדת כראוי. מדובר על: מדובר על "MP3MP4 מסך מגע .2.8inch 8GB תיאור המוצר: מסך מגע באמצעות עט מצורף או במגע אצבע - מסך גדול מאד 2.8 אינץ כולל זיכרון מובנה של 8GB מאפשר איכסון קליפים סרטים תמונות שירים ועוד כולל חריץ mini-sd להוספת עוד 2GB מנגן שירי mp3/wma , כולל ספיקר מובנה לשמיעת mp3 ללא אוזניות. מציג וידאו בפורמט AVI (מצורפת תוכנת המרה שלא עובדת) כולל טיפ מנהלים ממיקרופון מובנה כולל רדיו עם שמירת תחנות PRODUCT FEATURES 2.83" 260k colors QVGA TFT screen 320*240 . Touchscreen with graphical interface . Support for MP3 (8~448kbps), WMA (32~348kbps) , APE and FLAC. Support for AVI/XviD/Di…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שני מחשבים כמעט זהים יצאו לדרך, לראשון נקרא הבלון האדום , לשני הבלון הצהוב. שניהם מאד דומים - AMD 4400, לוח MP61 של GB, כרטיס מסך מובנה מסדרת GF6100. לבלון האדום 1 GB זיכרון, לצהוב 2GB. בשניהם מותקן XP עם SP3 , נגן הפלאשים בגירסה 10, וג'אווה בגרסה 6.11 בשני הבלונים מותקן פיירפוקס בגירסה 3.0.5, רשימת ההרחבות בשניהם דומה וכוללת כ-30 הרחבות. אבל, הבלון האדום אץ, רץ, טוחן כל ג'אווה וכל פלאש במהירות. ואילו הבלון הצהוב (עם יותר זיכרון !!), נח , חושב, בודק, מחפש ב-HD, בכל פעם שהוא נתקל בפלאש או ג'אווה. התקנה של גוגל כרום הוכיחה את יכולתו של הבלון הצהוב בטיפול בפלאשים וג'אווה, אבל כרום הוא כרום - הוא לא פיירפוקס. הקיצר, עוצו עיצות: - איך יהפוך הבלון הצהוב לאדום? - איך אפשר לומר ל…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ככה זה המחשב שלי QuadCore Q6600 (ללא OC) 2GB Ram מעל 750GB דיסק קשיח HD4870 ספק חדש לוח אם P5K SE אני לא יודע מה לעשות כבר, לפעמים משחקים, גם כשמחשב שלי מעל הדרישות המומלצות נתקעים לי, ופתאום הם קורסים (נתקעים והמחשב נתקע איתם) או שהמשחק עובד אבל לא חלק, יש קטעים עמוסים של יריות וזה שפתאום הכל קטוע כזה ואני משחק המשחק תקוע אבל זז כל שניה-שתיים בתמונות וזה עושה סחרחורות.. אין לי מושג מה לעשות, מה צריך לעשותלשדרג במחיר הכי זול שאפשר... כמה נקודות לציון: כל הדרייברים מעודכנים יש לי ווינדוס XP מקורי אין בעיית חימום (כרטיס מסך יושב על 50 , במאמץ על 55-60) ספק Enermax Pro+ 525w ואני מריץ תוכנות אנטי וירוס כל הזמן ותוכנות נגד קבצי ריגול ואת התוכנה TuneUp(מסדרת את המחשב מבחינת די…
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לפני כמה חודשים חיפשתי תוכנה להעתקת קבצים אחד אחרי השני (שלא יהיה בו-זמנית כי זה מאט את המחשב בצורה קיצונית). קיבלתי כמה תשובות, ובדקתי את התוכנות ובסוף החלטתי להשתמש ב- TERA COPY. ככל שאני משתמש יותר בתוכנה הזו, אני מוצא חיסרון שמפריע לי יותר ויותר. החיסרון בתוכנה היא שלא ניתן להגדיר מראש מה התוכנה תעשה במצב מסויים (אם הקובץ קיים: לדלג/להעתיק עליו/לשנות שם כו'). בתוכנה TOTAL COMMANDER אפשר להגדיר זאת, אבל אבל לא ניתן לבצע "דלג רק על קובץ אחד" אלא "SKIP ALL" שבו משום מה הוא מדלג על כל הספריה. האם יש תוכנה כלשהי שבה אוכל להגדיר מראש מה יקרה אם...? תודה, מושיקו
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה: כאשר אני משתמש בחייגן של 012 לכבלים על לפטופ LENOVO n200, ברגע שאני מבצע ניתוק אגרסיבי מהאינטרנט (מכבה מודם, מוציא את הכבל וכו') אני מקבל bluescreen (אני דיי בטוח שזאת הסיבה). הכרטיס רשת שלי הוא broadcom 590x 10/100 Ethernet עם Driver 10.9.0.0. יש למישהו מושג מה עליי לעשות? איך אני יכול לוודא כי הסיבה היא הכרטיס רשת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקבל התקנה לסורק umax astra 2000p ככה הוא ניראה - http://ecx.images-amazon.com/images/I/71Y9VHGVP8L._SL500_AA280_.gif
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי explorer7 והוא לא מצליח להעלות את www.auto.co.il הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את האתר, בנוסף לכך יש המון אתרים שלא עולות לי הפרסומות אולי חסרה לי איזושהי תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה בעיות עם המעודפים .. היתה מיתמש פעם באקספלורר ואז עברתי בלי בעיה לספארי עכשיו החלטתי לנסות מוזילה . אני לא מצליח להעביר את המועדפים מהספארי למוזילה ניסיתי דרך הקובץ>יבוא מופיע לי רק האקספלורר.. עשיתי שהוא ייבא דרך האקספלורר והוא מייבא רק 120 ומשו מועדפים מתוך יותר מ600 שיש לי ורק 2 תקיות מתוך 20 אני חושב שיש לי .. מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
פשוט אני רוצה לפתוח קובץ ISO של משחק וזה רושם לי: "UNABLE TO MOUNT IMAGE. UNABLE TO ACCESS IMAGE FILE" זה לאחר ניסיון בדימון טולס. אני רוצה לדעת באמת אם הקובץ פגום או שמא אפשר בתוכנה אחרת לנסות ולפתוח אותו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליהיות תחליף ראוי לDT על ווינדוס 7? ניסיתי להתקין את אלכוהול, אבל הוא כל הזמן מבקש לעשות ריסט למחשב ולא ממשיך בהתקנה...
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חברים שלום פונקציית שיחזור מערכת נעלמה לי. האם ואיך ניתן לשקם ולהחזירה לחיים, ללא התקנת מערכת ההפעלה מחדש? מצורפת כאן תמונת מאפייני המערכת שלי, בה ניתן לראות שלשונית שיחזור המערכת לא קיים. מקווה שניתן לתקן זאת.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אתן דוגמא מוחשית- למחשב מחוברים רמקולים וגם אוזניות וברקע מתנגנים שירים ב winamp ואני מחפש אפשרות להפעיל נגן אחר\לא משנה איזה ולשמוע שירים אחרים דרך האוזניות בזמן שברקע נשמעים שירים אחרים ברמקולים מקווה שלא סיבכתי את השאלה תודה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום אני רוצה בבקשה התקנה לסורק שלי שהוא umax astra 2000p בתודה מראש מתן.[br]פורסם בתאריך: 16.01.2009 בשעה 12:17:43 בבקשה תעזרו לי בזה
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שבת שלום לכל האנשים יש לי בעיה של צבע בחיבור של המחשב לTV בחיבור SVIDEO רגיל. הבנתי שצריך להחליף את צורת החיבור מPAL ל-NTSC דרך הדרייברים, השאלה שלי היא איך עושים זאת בדרייברים של ATI?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנת VLC, בס"ה התוכנה עובדת טוב עם כתוביות ועד כה לא היו בעיות. לאחרונה ראיתי סרט, טענתי את קובץ הכתוביות אך לא היה סנכרון. בלשונית הסנכרון אפשר להגביר את מהירות הכתוביות ואפשר לעשות OFFSET קדימה או אחורה בין הכתוביות לתמונה. ביצעתי הזזה של 6 שניות אחורה כך שהיה סנכרון (נראה מושלם) אבל ככל שעובר הזמן נוצר פער בין הכתוביות לתמונה. השאלה היא איך ניתן לדעת בכמה שניות יש OFFSET והאם הבעיה היא במהירות הכתוביות תודה
-
- 5 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש לי קובץ כזה על המחשב (לאחר שנעשתה ההעברת חומר מ hd Hשן לחדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה העכשיוות שלי אני לא מצליח להסיר את הקובץ הזה ובנוסף אני לא מצליח לפתוח קבצי אופי או להחיל עבודה באופיס חברים זה חשוב לי תנסו לא לא להמליץ לי על תוכנות למחיקה כי זה לא עובד תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתשדר את הוידאו מהמצלמת רשת שלי לחשבון FTP שיש ברשותי . מה שאני מתכוון זה תוכנה שתיקח את התמונות שמצלמת מצלמת הרשת שברשותי ותשדר אותם דרך האינטרנט בכתובת של השרת FTP . אני מעוניין שהשידורים יהיו מוצפנים בשם מישתמש וסיסמא . האם יש תוכנה כזאת ? מערכת הפעלה שלי היא XP . תודה !
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
פותח חלון של FIREFOX, ומיד הוא לוקח 38MB RAM. ועולה ל39....עד שהוא מגיע.... שימו לב... מגיע ל1200MB זיכרון RAM! יש לי NO SCRIPT וזהו. מה קורה פה? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום Alt+Shift לא מחליף לי שפה באינטרנט אקפלורר כדי להחליף שפה עליי לשנות ידנית ב-TOOL BAR אך בכל הווינדוס ובשאר התוכנות ALT+SHIFT כן עובד אשמח לעזרה אביעד
-
- 13 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, המשחקים בוואלה וכו', לא עולים לי במחשב, מה הסיבה לקח?!
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לביצוע surface scan. מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזו ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היי הורדתי את Hiren's BootCD 9.7 עם KEYBOARD PATCH עם עברית. השאלה שלי היא מה הKEYBOARD PATCH עושה בעצם ? מוסיף תמיכה בעברית או שמחליף לי את האנגלית בעברית? והאם זה שימושי בכלל או שעדיף לצרוב אותו רגיל בלי הPATCH? תודה.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-