עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מחפש תוכנה שתבצע: גיבוי, מעקב שינוי קבצים, וניהול גרסאות של קבצים מסוגים שונים בכונני רשת. יש תוכנות חופשיות אשר מבצעות את זה במחשב מקומי (כמו למשל: AutoVer או ArjArchive) אך הם אינם פועלות באופן תקין בכונני רשת. תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. שלום לכולם, אני צריך טובה קטנה - אם למישהו יש את האפשרות להכין עבורי אנימציית GIF ממס' תמונות. הדרישות הן: 1) שהמעבר בין תמונות יהיה בצורת Fade כזאת, לא מעבר חד כזה. 2) בהמשך ל-1: שהמעבר בין התמונות יהיה רגיל, ללא אפקטים מיוחדים(למעט ה-Fade), כמו מצגת פשוטה. 3) האנימציה צריכה להיות אך ורק בפורמט GIF(לא פלאש וכד') 4) שגודל התמונות ישאר כמו שהוא. אני מאוד בור בנושא, לכן אני אודה מאוד למי שיוכל לעשות זאת עבורי. תודה *קובץ ה-RAR עם ה-6 תמונות: תמונות לעריכה.

3. Started by ImAllMostAwake,

יש לי סורק CANONSACN 4400 F יש לי ויסטה 64 ביט והסורק פשוט לא עובד ניסיתי לא מצליח, התקנתי ת'תוכנה של CANON TOOLBOX אני אשמח לעזרה

4. Started by nim901,

אני מחפש תוכנה שתחלץ קבצים מEXE לתיקיה. WINRAR, 7ZIP וכ'ו לא עובדים. הייתה לי פעם תוכנה אבל שכחתי את השם שלה, מישהו במקרה מכיר משהו כזה?

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. אז ככה קרוב משפחה שלי שוחה הרבה וקנה לעצמו נגן MP3 נגד מים. אחרי זה או הביא לי דיסק AUDIO ורצה שאני יעביר לו את השירים לנגן. העתקתי אם השירים בעזרת הWINDOWS MADIA PLAYER . אבל הנגן לא מפעיל קבצים כאלה. ניסיתי כמה תוכנות בשביל לעביר את השירים לMP3 אבל זה לא עבד, כל תוכנה רושמת לי שגיאה . בשגיאה רשום שהקובץ פגום או מוגן. מישהו יודע איזה תוכנה יכולה להעביר את השירים לMP3 ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. Started by Shay17,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389333.0 יכול להיות שהבעיה קשורה לעידכונים או משהו אחר ולא למשחק ? http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2007/10/16/Buffer-overrun-detected-_2D00_-Run-time-error.aspx התקייה (Proof) אצלי ריקה אין שם כלום

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  7. Started by PrefaceAlumni,

שלום, מצורפת תמונה של איך נראה הסרט בניגון עם VLC. ניסיתי גם להתקין מקודדים של CCCP ולנגן עם תוכנות אחרות, וזה עדיין נראה ככה. יש לציין כי חלק מהסרטים עובדים טוב. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  8. שלום, דבר ראשון - אני משתמש בקודקים של FFDSHOW + Haali Media Spliter . סרטים רגילים\טלוויזיה (במדיה סנטר) עובדים לי מצויין (וגם 720P רץ טוב מאוד!) המחשב שלי דיי חדש (ניתן לראות מפרט בצד) ואני לא חושב שהמחשב לא מסוגל להריץ את הקבצים הללו. ניסתי בנגנים שונים כמו Media Player Classic , MV2Player וגם VLC . בשלושתם הסרט נתקע בפעם ב-5 שניות,לא מסונכרן עם קול ותמונה ועוד תופעות מעצבנות. אשמח לדעת איך אוכל לתקן את הבעיה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יצא לי לאחרונה פעם אחד לנסות להתקין אותה ובסיום התקנה היא רשמה איזשהו שגיאה ולא יכולתי להפעילה. היא עובדת על ויסטה 64?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  10. Started by Internal,

היי יש שאלה אצלי במחשב כשה מתבצעת ההורדה מהתוכנה הנל ברקע תמיד רץ ה INDEXER וכל פעם שהקובץ משתנה קצת הוא ממשיך כאולי בלי הפסקה זה בסדר כאילו ? או זה מכביד על ההרדדיסק? ויש פעלה אולי שהוא עושה זאת רק כשה הקובץ שלם ?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  11. היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! אולי יש איזו תכנה בעזרתה אני אוכל לשחזר את הקבצצים ? ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  12. כלומר אין חשש מלהכנס לאתרים של בנקים או אמיילים? ואם עושים "שמור סיסמה" אז זה פחות בטוח?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  13. Started by curdi1,

ערב טוב, קיבלתי מחבר מחשב p3 שאני אשתמש בו לצרכי אופיס בלבד (מן הסתם :-) ) אני לא מצליח להבין מה סוג הלוח אם -> לא יודע איזה דרייברים לחפש . יש דרך לגלות מה סוג לוח האם ? ניסיתי לחפש מה כתוב עליו והדבר היחיד שמצאתי הוא - ibm 38L3687 יכול להיות שזה הדגם ? אם כן מאיפה אני מוריד לו דרייברים ? (חיפוש באתר של ibm לא עזר...) תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by yosex,

שלום, רציתי לשדרג את המחשב הישן שברשותי, הלוח אם שהיה לי תמך בזכרון DDR במהירות 133 לכן קניתי לוח חדש שתומך עד 400. קניתי לוח של MSI 6728 וזכרונות חדשים. עדיין לא קיבלתי את הזכרונות והתקנתי רק את הלוח החדש עם הזכרון הישן. כרגע המחשב זוחל ובקושי זז, חשבתי שזה אולי בגלל שMSI מפרטים כי הם תומכים בזכרון במהירות 266. אני מכיר שזכרון DDR הוא כפול ממה שמצויין לכן אני לא בטוח שזו הבעיה. אגב, אנחנו מדברים על מעבד פנטיום 4 478 במהירות 2.4G תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  15. קודם שלום!!! עשיתי היום פרמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הכול אני מגלה שאת המועדפים שלי ואת המסמכים שלי לא שמרתי ויש לי שם המון המון המן דברי שאני חייב אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי דרך לשחזר אותם כי באמת יש לי שם עבודת גמר של התואר ועוד מאות מסמכים חשובים ואני חייב את זה צי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד מאוד

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by wizetkim,

קניתי לוח אם והתקנתי אותה לבד והיו לי כמה בעיות... הבעיה הראשונה שאני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט (יש לי 012) והבעיה השנייה שכשאני מדליק את המחשב בזמן ההדלקה כתוב לי משהו ש HDD NOT DETECTED תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  17. Started by elior021,

חברה אני צריך עזרה אני שומר סרטון שערכתי ב בmovie maker ואני לא מצליח לשמור אותו כל רגע האחוזים עולים במקום לרדת

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by elior021,

אהלן חברה אני זקוק לתוכנה לעריכת סירטון כדי לחתוך סרטון ניסיתי להשתמש avs converter אבל משום מה אני לא מצליח לראות את העבודה שעשיתי רק לשמוע תודה מראש

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by yamanman26,

שלום, אני כרגע עובד על מחשב של חבר שמתלונן על "העגלה" כדבריו... memory - 1g cpu 2.7ghz לדעתי בשביל מחשב ביתי ולא לגיימרים מספיק בהחלט... ניקתי כל מני מזיקים במחשב ... ונראה שמשתפר אבל, שמתי לב שהמאוורר של המעבד קצת איטי אז הורדתי את את speedfun שמראה מתחי 3v 5v תקינים אך במקום 12v היא מראה 3.4v יכול להיות שיש משהו שמעמיס ומפיל את המתח או שלהחליף ספק וזהו ?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  20. היי יש לי ( או יותר נכון היה לי ) דיסק של 160GB שהיו בו 2 מחיצות של 20 ו 140 GB המחיצה של 20GB היתה ריקה ובמחיצה של 140 היו קבצים ( תמונות, סרטים, מסמכים וכו' ) השתמשתי ב- PowerQuest PartitionMagic גרסה 8 כדי לאחד ביניהם כלומר להעביר את ה 20GB כספריה במחיצה של 140GB, ואז באמצע התהליך קיבלתי שגיאה - משהו כמו גרסאות שונות בכל אחת מהמחיצות והתוצאה היא (רחמנא ליצלן) שכרגע אין לי גישה לאף אחד משתי המחיצות ויש הודעה שהדיסק לא מפורמט !!! איך אני יכול להציל את המידע - בעזרת תוכנות או שיטה אחרת ( אני פניתי לחברות שחזור מידע ושם אמרו לי שזה יכול לעלות בין 500 ל 1500 שקל ) אז איך אפשר לבד ? כל עזרה תתקבל בברכה...

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  21. Started by alonezer,

Hello I'm having trouble with my computer. He wont start up in normal mode Because of Boot\Memtest.exe he tells me to insert vista recovery disc and i did and i did the recovery and nothing helped.. what can i do? (the English is because the safe mode) thanks.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by ozba77,

אני רוצה להתקין תוכנה במחשב, יש לי XP SP3 אבל הוא כותב לי שאני צריך SP1 לפחות. מה עושים במקרה כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  23. היי אנשים! יש לי את התוכנה של Rosetta stone ללימוד איטלקית. (שדרך אגב היא מעולה!!) מי שאוהב ללמוד שפות זאת התוכנה בשבילו!!! אני רוצה לגבות את הפרופיל שלי בתוכנה כי אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא רוצה להתחיל את הכל מההתחלה. למישהו יש מושג איך עושים את זה? איפה נמצאים הקבצים של הפרופיל או היוזר שלי? אודה למי שיעזור! מורן

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. עד לפני יומיים שלושה הוא עבד כמו שצריך, ואחרי ששיחקתי עם הATI Overdrive הוא התחיל להיות ממש איטי. אחרי שביטלתי את מה שעשיתי בOverdrive ואתחול, לא השתנה כלום, איטי כרגיל. בנוסף להוריד את התמיכת OpenGL לא עוזר, זה עדיין איטי ומעצבן, רק טיפה פחות. במקור זה עבד חלק לחלוטין.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by Wingedbull,

הוא נוטה להתקע ולא להגיב אחרי כמה זמן בכניסה לאתרים מסויימים. זה לא היה לי לפני כן במחשב הקודם, זה בגרסאת MAXTHON 2, זה דיי מעצבן ורציתי לדעת אם יש דרך לשנות את זה. תודה. *הסרתי והתקנתי מחדש כבר, אבל הבעיה חוזרת על עצמה.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות

דיונים חדשים בפורומים