עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by boris02,

שלום, ניתקלתי בבעיה מאוד מוזרה בתוכנה HAMACHI. אני מצליח להתחבר לתוכנה,אך בכל משחק שאני מנסה להתחבר לחדרים ב-LAN של חברים שלי אני לא מצליח להתחבר אליהם. בתוכנה אני יכול לשלוח פינגים לחלק מהחברים ולחלק לא,אבל אף אחד לא יכול לשלוח לי פינגים. יש לי ראוטר ניסיתי לנתק מחשב אחד - לא עזר. ניסיתי להתחבר דרך חייגן[לעשות מהראוטר שלי מודם] - לא עזר. ניסיתי לפתוח בעצמי חדר אך אף אחד לא יכל לראות את החדר שלי. כשאני מנסה לשלוח פינגים לאלה שלא עובדים לי מופיעה לי השגיאה "Request timed out" אני לא יודע ממה זה נובע...אך אני מניח שניסיתי הרבה דברים כדי להגיע לפתרון אבל ללא הצלחה. אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בבעיה זו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yairman,

שלום, חבר העביר לי מחשב שנתקע לו כל הזמן. לא הסתבכתי יותר מדי וישר פירמטתי אותו. אבל... לאחר הפירמוט, המחשב כל הזמן נכנס ללופים של ריסטרט. לא יודע למה. אני מבין שזה יכול להיות דרייברים, ספק, ועוד הרבה דברים- ואני פשוט מנסה למקד את עצמי. אני מצרף קבצי minidump - אולי מישהו פה יוכל לעזור לי פה? אגב, יש דרך פשוטה לקרוא את הקבצים האלה בעצמי?. ממה שחיפשתי ברשת זה לא כ"כ פשוט. תודה (שיניתי לקובץ אחד את הסיומת ל- txt, כי עם סיומת dmp הוא לא נתן לי להעלות). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by guyl3,

שלום, אני רוצה ליצור דף בית משלי - מחינת עיצוב וקישורים -אני מעוניין להקל על סבי וסבתי מעומס של מידע כשהם צריכים לבצע רק פעולות ספציפיות באינטרנט - בנקים,בדיקת רפואיות , מיילים היות ואני גם צריך ללמד ולהסביר איך להשתמש אני מעוניין ליצור דף בית שבו מקושרים כפתורים בעלי נושא - ללינקים מסויימים באינטרנט ובכך לקל על חייהם בשימוש . אני יודע שיש כלי של OFFICE בשם FRONT-PAGE אבל יש לי רק את גרסאת הסטודנט ואין שם את הכלי הספציפי האם יש איזשהו כלי חינמי שאוכל לעבוד איתו כל עצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  4. היי, שאלה, האם יש תוכנה שמתקינה דרייברים למחשב לבד, בלי תקלות כמובן ? במידה ויש ! על איזו תוכנה אתם ממליצים ? כמה אחוזים נותנת התוכנה שמדובר ב-Driver הנכון? תודה רבה. אמיל.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by davidcohen,

היי מישהו יודע איפה אני מגדיר ב nero צריבה על דיסק של 8.5GB ? ניסיתי פשוט להכניס את הדיסק ולצרוב אבל זה מוגדר על דיסק של 4.7GB . איפה מגדירים את זה ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. Started by danitavo,

כל פעם שאני מוריד קובץ התקנה ומנסה להכנס אליו המחשב לא מצליח לקרוא אותו ואני צריך לבחור מרשימה תוכנה שדרכה להכנס.. אבל כלום לא מצליח איך אני פותר את זה ????? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  7. מישהו יכול להביא לי לינק לדך הרשמה לעשות מסנג'יר? אני לא מוצא את .תודה.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  8. מוזילה הודיעו שעד הבטא הרביעית של פיירפוקס 3.1 (שם קוד Shiretoko) היא תשנה אותו לפיירפוקס 3.5. זה לא אמור לשנות משהו למשתמש, אך כעת יהיו בעיות של התאמה מחדש של התוספים לפיירפוקס 3.5 במקום פיירפוקס 3.1. השינוי נובע מכך שיהיו בו יותר ממה שהיה מתוכנן (סביר להניח בגלל התחרונות ההולכות וגוברת ממתחרים חדשים וותיקים, כרגע פיירפוקס נמצא בפיגור בדברים מסוימים מאחורי דפדפנים מתחרים). בנוסף סביר להניח שפיירפוקס 3.2 לשעבר יקרא פיירפוקס 3.6 או שיבוטל. אני אישית חושב שהיה עדיף להשאיר אותו פיירפוקס 3.1, להוסיף רק את החידושים שתוכננו, לבטל את פיירפוקס 3.2 ולהשקיע את כל המאמצים להשיק את פיירפוקס 4 (מוזילה 2) מוקדם ככל האפשר ב2010.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  9. עזרה !! אין קיטור ברכבת צריך עזרה..

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  10. יצרתי קובץ ב"פנקס רשימות" של sitemap. השאלה שלי האם ישנה דרך להפוך\להמיר קובץ זה לדף אינטרנט? אם כן, אשמח לדעת כיצד? תודה.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  11. Started by מוקיון1,

לכל מי שמכיר את התוכנה ובטח רובכם בגירסה החדשה ישנה אופציה חדשה שנקראת ניקוי שטח פנוי מה היא עושה ? והאם מומלץ ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by gif,

שלום. יש לי מחשב נייד של LG(דגם:LS50A) וניסיתי להתקין עליו תערכת הפעלה אבל בהתקנה הוא דורש דרייבר בגלל שהוא לא מזהה את ההר דיסק אז מצאתי את זה:http://www.notebook-driver.com/lg/lg-notebook-ls40ls50-driver/ ואני לא יודע איזה דרייבר צרך לשים בייחד עם ההתקנה. האם משהו יוכל להגיד לי איזה דרייבר צריך להטמיע עם מערכת ההפעלה מתוך הרשימה שיש בקישור? תודה ושבת שלום. הנה הקישור: http://www.notebook-driver.com/lg/lg-notebook-ls40ls50-driver

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. הורדתי מהמחשב קבצי שמע בפורמט WMA. ניסיתי להמיר אותם ל-MP3 ולא הצלחתי. מכיוון שבהתחלה לא קלטתי שהם מוגנים ניסיתי תוכנות שונות להמרת הקבצים אך ללא הצלחה. רק כאשר ראיתי שאף תוכנה לא מצליחה להמיר את הקבצים הבנתי שמשהו בקבצים לא תקין. פקטי הקובץ נראים כך: http://www.zix.co.il/images/z-1139845347.JPG בחיפוש באינטרנט ראיתי שהמליצו על תוכנת AnyDVD כתוכנה שיודעת לעקוף הגנות כאלו אולם התוכנה דורשת את המידע על דיסק ולא הצלחתי לצרוב את הקבצים מכיוון שהם מוגנים.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. Started by shilok,

יש לי בעיה במחשב המחש פתאום מפעיל את עצמו מחדש. שאני נכנס לדפדפן אוונט ומופיע לי ההודעה הזאת. כנ"ל עם התוכנה נרו. עשיתי סריקה עם התוכנה NOD32, היא מצאה יותר מ-100 וירוסים. ניקיתי אותם, הפעלתי את המחשב מחדש, והבעיות נותרו כמו שהן. ניסיתי לעשות שחזור מערכת והופיעה לי ההודעה הזאת תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  15. אכן כן , שאלה דיבילית לחלוטין , אבל כרגע התקנתי איזה תוכנה , שלקחה קרדית על הדפדפן שלי ועכשיו כל הפעלה הוא נכנס לשמה , בימקום לגוגל שאני רושם בשורה גוגל , הוא נכנס לי לאתר , אבל למטה לא רשום ''קבע את גוגל כדף הבית'' אז מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  16. Started by shilok,

אני מוריד טורנטים דרך התוכנה uTorrent. פתחתי פורט בראוטר וה-uTorrent הראה לי V. שזה אומר שהפורט בסדר והכל מכוון. הבעיה היא שההורדה איטית להחריד. העלאה לפעמים בסדר, יש לי 4 מגה מהירות, אמור להעלות לי על 50 ק"ב / שניה ולהוריד 520 ק"ב / שניה יש לי משתמש בטורנטליץ', ככה שאני אמור להוריד לפחות על חצי מרוחב הפס, אני מוריד על 30 ק"ב עד 50 ק"ב. תודה מראש לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. קיבלתי מחשב חדש, כרטיס מסך של ATI 4670, חיברתי את המסך רגיל ובנוסף את הטלויזיה ליציאת ה- S-Video. בכל צורה שלא ניסיתי לא היה ניתן לבצע שיכפול (Clone) של שני המסכים. ניסיתי לאפשר את מסך 2 ולהגדירו כ-TV אך עדיין ללא הצלחה, יש למישהו רעיונות נוספים ?? הדרך היחידה שבה הצחלתי לראות משהו על הטלוויזיה היתה בביצוע Swap, ראו מצוין על הטלוויזיה אך לא על המסך. תודה

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  18. Started by ido2309,

היי, עד לא מזמן, כשהקלקתי על כתובת מייל, GMAIL, שמוגדר אצלי בתור ברירת המחדל לשליחת מייל היה פותח דף חדש כשכתובת המייל המבוקשת כבר הייתה מוכנסת בנמען. לא שיניתי כלום בהגדרות, אך היום לא קורה כלום בעת הקלקה. מישהו נתקל? תודה.

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  19. בדפדוף באתרים או מעבר בפורומים יש לי תקיעות קטנות כאלה..... לא יודע אם זה בעיה אצלי או שככה עובד הFIREFOX אני עם גירסא אחרונה ודרייברים מעודכנים! אם מישהו עוד מרגיש בזה שיכתוב. תודה רבה= )

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  20. לפני כמה ימים הורדתי Photoshop CS4 ובהתקנה שלו האנטי וירוס שלי (NOD 32) גילה וירוסים ו232 התקפות... הסרתי את התוכנה ומחקתי את כל הקבצים, עשיתי סריקה עם האנטי-וירוס שוב על כל המחשב וגם ADAWARE וSPYBOT וזה לא מצא לי כלום. מאז יש לי תקלה חמורה עם הדפדפנים שלי (IE ו-FireFox). הפיירפוקס נתקע אחרי שאני מפעיל אותו, הIE גם אבל שורד קצת יותר.. אני לא מצליח להכנס לאתרים, הוא פשוט מראה לי דף ריק ובכללוית מאוד איטי... ניסיתי להשתמש גם בANTI-MALWARE אבל כשהורדתי עם הפיירפוקס זה בכלל לא הפעיל לי את ההתקנה ועם הIE זה התקין אבל לא הצלחתי להריץ את התוכנה..כל הזמן בהפעלת המחשב וגם בזמן לאחר מכן, מופיעה לי שגיאה שGOOGLE INSTALLER חייב להסגר...נ.ב אין באפשרותי לעשות שיחזור מערכת וממש לא בראש…

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  21. Started by meirtz4,

מישהו יודע איך אני יכול "לעקוף" קבצי RAR שיש בהם סיסמה, כדי לראות את התוכן שלהם?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. היי משום מה יש לי בעיה מוזרה שפתאום צצה, אני משתמש באווטלוק 2007 ושאני מנסה לפתוח לינק הוא מסרב לפתוח לי אותו ורושם שיש בעיה תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by ofirrjd,

כנראה שאין פקס בגרסא הזו של ויסטה... ביזיון...

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by CRYSMAN,

יש לי מצלמת אינטרנט Trust 2200 שקניתי אותה התקנתי הפעלתי והכל היה בסדר לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין אבל המחשב לא הפעיל אז עזבתי עכשיו שאני מחבר אותה יש צליל כזה מהמחשב שמשהו חובר והמנורה שעל המצלמה נדלקת עכשיו המנורה הזאת אמורה להדלק רק שהמצלמה מצלמת ניסיתי את הדרייברים מהאתר וכלום מחקתי התקנתי כלום ניסיתי מהדיסק גם כלום רק המנורה דולקת וזהו למישהו יש רעיון ? תודה

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  25. אהלן! אני חושד שהוא נמצא היכן שהוא בתקייה של הגיבוי קבצים שחלונות עושה בשביל SYSTEM RESTORE . נדבקתי בוירוס לפני כמה שבועות, נאלצתי לעשות פורמט למחשב והוא עדיין לא נעלם. . . כאשר האופצייה של SYSTEM RESTORE עובדת אני מקבל כל הזמן הודעות מ - NOD32 (אנטיוירוס שלי) שהוירוס הזה מנסה להשתלט על קובץ EXE מסויים והוא "מבודד" אותו. כאשר SYSTEM RESTORE מכובה הוירוס לא פעיל. ניסיתי את כל התוכנות שהציעו פה בפורום לאנשים שהייתה להם בעיה דומה. הם לא מוצאים אותו . . .

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים