עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by guyk,

המחשב שלי (מפרט בצד) בזמן האחרון נתקע, זה יכול להיות אפילו בגילגול דף אינטרנט או אפילו בכתיבה בתיבת טקסט. פירמוט היה לפני כמה חודשים, איחוי לפני חודשיים בערך... הטאסק מנג'ר נראה סביר... (אפילו בהעלעת התמונות המחשב נתקע!...) תמונות: מה לעשות?? :s05:

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  2. יש לבת זוגתי מחשב נייד ויש לה רק כונן C והיא רוצה עוד כונן האם קיים דבר כזה? לפתוח עוד כונן או תוכנה? משהו שאפשר לעשות בנידון

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Born2Kill,

[move]***השאלה בכותרת***[/move]

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by eliau21071981,

שלום אני מחפש תוכנה טובה לזיהוי תקלות בחומרה כזאת שמעידה עם התקן כלשהו לא עובד כראוי או שלא עובד בכלל מודה על עזרתכם שבת שלום לכולם

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. בוקר טוב וחג שמח. ברשותי Walkman (כן, אני יודע שזה ישן.) , וקטלת שאני רוצה להקליט את תוכנה אל המחשב בכדי להעביר את התוכן לנגן הMP3 שלי (iAudio G3). רציתי לדעת באיזו דרך מבצעים את פעולה זו? אם זה לא מתאים לפורום זה אז תעבירו בבקשה, תודה. שבוע טוב וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  6. מישהו יכול להסביר לי כיצד משתמשים בתוכנת התרגום סרטיםSubSync שבעזרתה ניתן ליצור כתוביות לסרטים... בתודה מראש... ???

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by jorgito,

שלום! לא יודע איך ולמה אבל ההארדיסק שלי התחיל לעשות BAD SECTORS ואני צריך לגבות אותו בשביל שיחליפו לי לחדש (יש אחריות) - רציתי לדעת על באיזו תוכנה כדאי להשתמש - אני רוצה לעשות מראה מלאה של ההארדיסק (שאני לא אצטרך להתקין שומדבר מחדש) והמערכת הפעלה עם כל מה שמותקן עליה. אני הולך לנסות לעשות את זה עם הארדיסק חיצוני בתקווה שהמערכת תעלה כי רוב הפעמים המחשב נתקע... אם תוכלו לתת טיפים איך לעשות את זה ובאיזה תוכנה להשתמש - אני מכיר רק את NORTON GHOST (ומה אני עושה אם אני לא מצליח להתקין על ההארדיסק הדפוק את ה GHOST). תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני משתמש עם המחשב שבחתימה שלי עם כרטיס מסך 4870 ויש לי בעיה שבמזחקים מסויימים אני חושב שזה התחיל אחרי שהתקנתי את FAR CRY 2 זה היה נתקע. לפעמים אחרי עשר דקות לפעמים אחרי שעתיים.אם אני לא טועה זה קרה אחרי שהתקנתי הוטפיקס לבאגים שהיו בפארקריי 2 לכרטיסי מסך של ATI מסדרת 4XXX זה סידר את הבאגים הצבעים ועבד סבבה אבל כנראה מאז המחשב נתקע לי בכמה משחקים מסויימים זה היה סביל כשזה היה רק וורקרפט 3 והתוספת אבל זה קרה בעוד משחק פתאום וזה גם התחיל לחרפן כי זה נתקע בפתאומיות כשבמסך התמונה נהיית כזה קוביות של שאריות מהתמונה האחרונה ושאריות של קוביות בצבעים לא ברורים והכל היה נתקע כך שחייבים לעשות ריסט... התקנתי ממש לא מזמן ג'י טי אי 4 וגיליתי שאני לא מצליח לשחק יותר מחמש דקות במקרה הכי …

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Hey HWZone community, I've recently upgraded to a PCIe 5.0 NVMe SSD (a Samsung 990 Pro 2TB), and while the sequential read/write speeds are impressive, I'm noticing that real-world performance isn't quite what I expected. I'm wondering if my CPU might be bottlenecking the drive. My current system specs are: CPU: Intel Core i7-12700K Motherboard: ASUS ROG Strix Z690-A Gaming WiFi D4 (Supports PCIe 5.0) RAM: 32GB DDR5-6000 SSD: Samsung 990 Pro 2TB (PCIe 5.0 NVMe) Operating System: Windows 11 I've run several benchmark tests (CrystalDiskMark, AS SSD Benchmark), and while the sequential read/write scores are close to the advertised speeds of the SSD, the random read/write per…

10. Started by JHONLEV,

מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לצייר סקיצה של מארז ! שתיהיה מקצועית

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by agapi51,

שלום רב רכשתי את הנגן MP3//MP4 של מדגם HM-1082 של חברת טופ טכנולוגיות והדיסק להתקנת הדרייבר אינו עובד משום מה. היכן אוכל להוריד דרייבר לנגן זה? תודה א.א.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  12. Started by weissby,

משום מה במזן האחרון כל דבר באינטרנט שהוא FLASH נוטה לעשות לי בעיות מוזרות (אם זה משחקים, או יוטיוב.., אבל נראה לי זה פחות שכיח במקרים של פרסומות שמוצגות במצגת פלאש כמו בוואלה או YNET וכו') זה מתבטא בזה שלפעמים עולה הודעה כזאת שאני לא זוכר בדיוק את התוכן שלה אבל יש איזה הסבר על זה שיש בעיה בפלאש ואז יש לי 2 כפתורים - 'continue' ונראה לי שהשני זה 'advanced' (אם יופיע לי החלון הזה מתישהו אז אני אעשה פרינ סקרין ואעלה לפה..) ואז אחרי שלוחצים הcontinue או סתם סוגרים, אז עולה החלון הזה של הsevd/don't sent report.. ואז כמובן נסגר החלון לגמרי.. לפעמים גם זה יכול לקרות בלי כל מיני התרעות קודמות, סתם ככה בעיצומו של משחק פתאום נסגר לי החלון.. או כשאני פותח ככה איזה כמה לשוניות של סיר…

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by lharpaz,

שלום, היום נתקלתי בהודעה מוזרה של האנטי-וירוס החינמי AVG (ראה תמונה מצורפת) : AVG E-mail Scanner AutoPOP3: Connecting to 196-47-4-53.access.uunet.co.za זו נראית לי הודעה ממש מוזרה, לא? לא מותקן לי שום קליינט מייל על המחשב (אני משתמש בממשק web). מישהו יודע מה הולך פה? תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by ron56,

שלום התקנתי חלונות 7 במחשב ומאז המקרופון לא עובד. חיברתי אוזניות תקינות ואני רק שומע .אןתי לא שומעים. מחשב נייח e6300 לוח אינטל P965 נכנסתי לכל ההגדרות ולא הצלחתי לסדר. בהגדרות קול הקלטה לא מופיע מיקרופון אלא רק שמע דיגיטלי.ניסיתי לעדכן דרייבר גם לא עזר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by holly man,

שלום לכולם! מישהו יודע איך מאיצים את קאזה שיוריד מהר?? יש לי אינטרנט בכבלים 750 תודה רבה מקרב לב לעוזרים!!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כרגע אני משתמש ב PROCESS MONITOR מבית SYSINTERMALS, אבל אני מחפש תוכנה שתמצא באיזה DRIVER משתמש תוכנה אחרת. יש לי שתי תוכנות אבטחה שמתנגשות אחת עם השנייה ואני חייב למצוא באיזה DRIVERים כל אחת משתמשת כדי להעביר את הטיפול הלאה למפתחים. יש לי רשימה חלקית מ PROCESS MONITOR אבל אני לא בטוח שזה הכל וחשבתי אולי מישהו מכיר תוכנה טובה יותר.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by nimrodim,

לאחר החלפת כרטיס מסך ל ATI אני מעוניין להסיר את העקבות של NVIDIA מחלונות XP SP3 . הסרתי את ה DRIVERS ב ADD\REMOVE PROGRAMS. אני לא מצליח להסיר את NTUNE, גם לא ב SAFE MODE. ברישמת התוכנות עדיין קיימים הבאים: NVIDIA MONITOR, CONTROL PANEL, PERFORMANCE, STABILITY TEST. נסיונות להיפטר מ NTUNE עם CCLEANER גם לא צלחו....רעיונות?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by urich,

שמעתי מחברים שהמליצו בחום על התוכנה מהי בדיוק והאם היא יותרטובה מקאזאא אימיול ואזורוס

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  19. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... הרבה זמן לא הייתי פה עקב נסיעה לאילת... היה מ=ט=ו=ר=ף !!! זה בקשר לאייסיקיו. האם יש אפשרות לבטל את שינוי הסטטוס ברגע שעוברים למצב Full Screen ? זאת אומרת שאם אני על "לא נמצא" (לבן) ואני נכנס למצב Full Screen אז שהוא לא יעבור לי ל"לא זמין" (אדום)... תודה לכל העוזרים, ניאו.

• 12 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by idoking,

בבקשה המלצה על חבילת אבטחה טובה שכוללת אני וירוס פירול ועוד בבקשה זה דחוף

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  21. מה קורה?? יש לי בעיה קטנה... יש לי מחשב עם HDD המחולק ל-3 חלקים של 2GB בפורמט FAT. עם איזו תוכנה אני יכול לגבות את שלושת הפרטישנים, ולשחזר אותם דרך ה דוס או דרך ממשק אחר בבוט? (לא דרך מערכת הפעלה) ניסיתי NORTON GHOST, לא הצלחתי לעשות שחזור אוטומטי... תודה רבה מראש..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by composite,

שלום. אז לא מזמן קניתי את המשחק 24 ל- PS2, וכמו עם כל משחק שאני עושה איתו, אז עם אותו הגיע הזמן לגבות (זה המשחק הראשון שאני נתקבל בו שהוא יותר מ- DVD5). אני צריך לעשות את זה כי זו הדרך הכי טובה להפעילו על ה- Crystal Chip שלי. הגודל שלו בתור ISO על ההארדיסק הוא 5.8 ג'יגה. DVDShrink לא תעזור כאן. יש איזו תוכנה שכן? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  23. Started by יוליוס,

כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  24. Started by מאור247,

אני מחפש תוכנה טובה פשוטה וקלה להפעלה בשביל לערוך סרט וידאו(מצגת) מתמונות של טיול שעשיתי מישהו מכיר תוכנה טובה??....תודה

25. שלום, אני רוצה להחליף אנטיוירוס אבל כל פעם שאני מסיר את נוד32 מפסיקים לעבוד לי דברים באינטרנט כמו אימיול, מקסטון וגם אנטיוירוס AVG שאני מתקין אחרי ההסרה של נוד32.. רק האינטרנט אקספלורר ממשיך לעבוד.. ואם אני מחזיר את הנוד 32 הכל חוזר לעבוד. מישהו יודע איך אפשר להסיר את הנוד32 בלי שכל מיני דברים יפסיקו לעבוד? תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.