תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אהלן , יש לי פה מחשב סורר של חבר שמסרב להתקין את ITUNES בגרסה האחרון...ניסיתי בכל דרך אפשרית דרך הUPDATE ,דרך הורדה והתקנה ...כלום...זה לא עובד...אפילו פתחתי את ההתקנה המרכזית עם WINRAR ל6 התקנות עצמאיות...כל ההתקנות (קוויקטיים וכל האביזרים הנלווים לאייטונז) הצליחו למעט ההתקנה של ה-ITUNES עצמו... שרושם "installer encountered errors and cant continue" וזהו שם זה נגמר. במקום לתת לי אופציה להמשיך בהתקנה ...הוא רק נותן לי אופציה לסגור את החלון התקנה. (עניין של 2 שניות מרגע שהוא טוען את ההתקנה ועד שהוא מחליט שזה לא טוב.) ניסיתי להתקין גרסאות קודמות 7.6 וישנות יותר עד 7...הן הצליחו להתקין אבל הITUNES קורס ישר בפתיחה...אז חשבתי לנסות להתקין עליו במקום להתקין על נקי...גם…
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן ונעלמו לנו הדיסקים... אני צריך דרייבר של הכרטיס מסך וכרטיס קול השם שלו זה sis 330 mirage integrated mirage sis741 את השם של הכרטיס מסך לקחתי מהאוורסט...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית או בתשלום להמרת קבצי מוסיקה מדיסקים מקוריים ל ogg, flac, olac . משהו קליל שלא אצטרך מדריך חח תודה
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
http://www.computerworld.com/action/article.do?command=viewArticleBasic&articleId=9129998&intsrc=news_ts_head http://www.betanews.com/article/New-Internet-Explorer-secures-slices-smokes/1237431602 לפי מה שאומרים, הגרסה הסופית פי שתיים יותר מהירה מגרסאות הביתא ומכילה כל-כך הרבה שיפורים בהגנה שלדעתי הדפדפן הזה עוד יוכתר כהכי בטוח לגלישה באופן פרקטי! כלומר יותר אנשים clueless יידבקו בכל מיני מזיקים בכל הדפדפנים המתחרים. ובטח גרסה חדשה של מקסתון תצא תוך שבוע גם, לאור האירוע המפתיע. ואולי סוף סוף יהיה אפשרי לעשות במקסתון Google Suggest!
-
- 91 תגובות
- 7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ;D עוד שאלה קטנה: בפיירפוקס אני מוצא את עצמי עושה REFRESH לעמודים שפשוט לא רוצים להטען בפעם הראשונה... "page load error " ואז הם עובדים.. כמובן שבספרי ובאקספלורר זה לא קורה, אז מה גורם לזה בפיירפוקס ? מחקתי את כל העוגיות וכל הOFFLINE WEBSITE... והפיירוול גם מבוטל
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את החיבור של הטלוויזיה למחשב ונתקלתי בבעיה, כשאני מגדיר שהטלוויזיה תציג את מה שמופיע על המסך של המחשב(במקום להרחיב את שולחן העבודה) זה מגביל לי את הרזולוציה של המסך ל1024X768. מישהו יודע איך אני יכול להגדיר ככה שהמסך והטלוויזיה יציגו את אותה תמונה אבל כל אחד ברזולוציה שונה? במידה וזה רלוונטי הכרטיס מסך שלי הוא 9800GT ואני משתמש בחיבור קומפוזיט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני משתמש חדש בתוכנה, רק לשם סידור הספריית של המוסיקה במחשב וכאלה, אין לי אייפוד או משהו. בכל אופן, רציתי לדעת, ברגע שאני מכניס קבצים לתוך ITUNES, כמו כל אפשרות של תוכנה מוסיקה, שמתי לב שככל שאני מכניס יותר שירים לתוכנה, יש תיקייה נוספת של התוכנה שנמצאית "במסמכים שלי", אז גם הנפח שלה גדל עם הזמן, למה זה? (תופס לי מקום מיותר בכונן C) שאלה אחרת זה שאלה לגבי מחיקת השירים, נניח סתם פתחתי איזה ספרייה עם שירים דרך התוכנה, ואז לחצתי DELETE, חשבתי שזה רק מחק אותם סתם מהספרייה של התוכנה, והם נעלמו לי לגמרי מהתיקייה המקורית, מצאתי חלק מהשירים בסל מחזור :.. מה בדיוק העניין עם זה? אני לא מעוניין שזה ימחק לי את השירים לצמיתות מהמחשב.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
-
אותו מחשב נבדק באותה שעה. איזה מהאנטי וירוסים יותר אמין?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ישנם אתרים שלא תומכים בדפדפנים האלה וכשנכנסים לאותם אתרים לא רואים חלקים מדף האינטרנט. האם יש פתרון לבעייה הזו?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צפיה אבל הכי טובה שיש נמאס לי מהמדיה פלייר ואני צריך גם מקודדים טובים שיפתחו לי הסרטיםםם כבר זהו ועם הפשר לינקים להורדה תודה רבההה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מהאתר הנ"ל ג'יידייט אני מקבל ג'יבריש כפי שניתן לראות מה אפשר לעשות ? תודה .. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברה, לאחרונה יצא לי לקרוא פה כמה הודעות של אנשים שאמרו שיש אופצייה להפעיל במחשבים כאלה תכני HD בצורה חלקה, ע"י השענת המעמסה על כרטיס המסך , יש לי שני חברים, אחים תאומים ,לשניהם יש מחשבים לא משהו, האחד: P43.0 2GB RAM DDR400 7600GS שתומך בHD השני : P43.0 2GB DDR 2 800 9800GT , מחשב יותר חזק משמעותית משל הראשון, העיניין הוא שהם לא מצליחים להריץ שום סרט HD כבד יחסית על המערכות האלה, והבנתי שיש אופצייה לשנות משהו במקודדים של K-LITE בכדי שזה ירוץ חלק, אם אפשר מדריך אני אשמח מאוד. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 970 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח נייד שאליו אני מעביר את כל הסרטים שאני מוריד בכמה פעמים שהעברתי קבצי מדיה (סרטים, שירים) לדיסק הקשיח הנייד נפל הקשר המחשב הפסיק לזהות את ההתקן ורשם הערה שלא היה ניתן לשמור את כל הנתונים עבור קבצים מסויימים גם בזמן הקרנת סרטים המצב חזר על עצמו הקבצים לא נמחקו וכולם הועתקו ונשמרו בדיסק הקשיח הנייד ליתר ביטחון העתקתי את כל הקבצים בלי בעייה למחשב שלי אך כמות נכבדת של סרטים שהועתקו למחשב לא ניתן לראות ותוכנת הניגון מודיעה שיש תקלה ונסגרת וכך נשארתי עם כל הקבצים שחלק גדול מהם לא ניתן לראות איך אני פותר את הבעייה כדי שאוכל לצפות באותם סרטים שכנראה נפגמו או משהו אחר תודה רבה מראש ski farm
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתחפש לי מילים בקבצי וורד, שיהיה מצב של : מילה AND מילה AND מילה ובנוסף OR מילה OR מילה. אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני אשמח מאד תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משהו שיאפשר גישה למחשב הPC שלי מרחוק. מדריך/תוכנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מדובר בגירסה 14 כמובן. הוא כל פעם נתקע בשגיאות האלה במהלך ההתקנה. מסנג'ר: "hr:0x80004005" ואימייל: "microsoft visual studio runtime: 0x80004004" אשמח לקבל פיתרון בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול פרמטתי את המחשב אחרי שהוא עשה לי הרבה בעיות. התקנתי הכל ושבאתי להתחבר למסנג'ר הוא פשוט לא מתחבר. אני מכניס פרטים הוא מתחבר ואז חוזר למסך של ההתחברות בלי שום הודעה ובלי שום כלום. עשיתי תיקון בעיות לא מצא כלום. ניסיתי להתקין שוב לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום הפיירפוקס בתקופה האחרונה התחיל לקחת יותר מדי משאבים. בקושי פתוחים 20 לשוניות, והוא לוקח 370 מגה(!!) זיכרון. אתרים רגילים.. YNET, כמה פורמים. לא 20 לשוניות של מייספייס. (כידוע הרבה לשוניות של אתר תוקעות את הדפדפן קליל) אני זוכר שעבדתי פעם עם שלושה דפדפנים פותחים בנפרד, עם 40 לשוניות בכל דפדפן ובקושי הדפדפן לקח MB500-600.. גג 700MB אבל זה שפתוח כבר כ300 לשוניות ומעלה.. (בכמה דפדפנים שונים) ועוד עבד בסדר ולא כל כך נתקע... רק מדי פעם. (כן כן, אני מטורף עם הדפדפן ומגיע לכמויות עצומות ) כמו כן יש גם לפעמים אחוזים מאוד מוגזמים בסיפיו לפעמים עד 90-95%... ובקושי פתוח משהו. אני לא מבין מאיפה זה בא.. יש לי גירסה אחרונה.. מותקנים כ30 תוספים.. (ראיתי כאלה שיש להם הרבה י…
-
לאחר שהורדתי MSIE 8, מדי פעם אני נתקל בקריעות תמונה מינוריות. האם עוד מישהו ניתקל בתופעה? האם מישהו יכול לעזור לי לתקן אתל הבעיה? עוד דבר (למנהלים): למה בפרופיל שלי כתוב שיש לי MSIE 7 ולא 8? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מנסה להתקין התקנה של office 2007. ההתקנה עבדה לפני מספר שבועות. עקב בעיה בווינדוס המאפן נאלצתי להתקין מחדש. מחקתי את המחיצות בצורה מלאה ויצרתי חדשות. התקנתי את הווינדוס ללא בעיות. התקנתי את הדריברים ותוכנות סטנדרטיות נוספות ללא בעיה. כאשר התקנתי את האופיס, לאחר אמצא ההתקנה הוא החזיר שגיאה - missing file "enterpriseWW.msi" - שביזות רצינית, ניסית מספר פעמים כולל העתקה של הדיסק להרד דיסק, התקנה כל תוכנה בנפרד והגעתי למצב של פירמוט (לא בquick) והתקנה חדשה של הווינדוס. אותה שגיאה. לקחתי דיסק נוסף עם ההתקנה וזה לא עזר. ראוי לציין שההתקנה עבדה יפה על מספר מחשבים בעבר. ערבתי כמה מוחות חזקים משלי לפתרון הבעיה אך לא היתה הצלחה. אם יש פה גאון דור שיש לו מושג אשמח מאוד לשמוע. תודה ר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לנו עוזרת שמנקה לנו את הבית ב6 שעות. להערכתי 4 שעות היא עובדת על המחשב שלי שאנחנו בעבודה. מישוה מכיר תוכנה שיודעת להקליט כל צעד וצעד שנעשה במחשב שלי? תודה רבה. מאוד חשוב.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן. הכנסתי סרט mpg וניסיתי לחתוך אותו ואז אני מקבל הודעה כמו בתמונה. חשוב לציין, לקובצי Avi הוא לא עושה את זה וחותך כמו שצריך. והקובץ נמצא במקום ועובד כמו שצריך בגלל זה אני לא מבין למה הוא כותב פגום.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הפעלתי את הרשמקול חיברתי את המיקרופון ואני מקבל את השיגאה הבאה: (אתמול פירמטתי ) http://www.zix.co.il/images/z-1089417749.JPG תודה מראש לעזורים...
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-