תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. ישנה תמונה מאוד חשובה שאני מעוניין לשמור מאתר כלשהו. כשאני לוחץ קליק ימני על מנת לשמור רשום : SETTINGS ABOUT ADOBE FLASH PLAYER 10 ולא ניתנת האפשרות לשמור את התמונה. אני מאוד אשמח אם למשהו יש פתרון. תודה, ניצן
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
המחשב עובד מהר וטוב אני משחק במשחקים והם עובדים מצויין אבל כשאני מתחבר לאיטרנט עם הנתב ומפעיל אחר כך או את האמיול או את היוטרנט אז אחרי כמה זמן שאני קם מהמחשב הוא נתקע ואין אפשרות לעשות כלום רק ריסט RESET המחשב שלי חדש לפני חודש קניתי מIVORY והמפרט: 2.88 GHZ 2.88 GHZ PENTIOM ® D 2 GIGA RAM GEFORCE 9400 ופירמטתי כבר פעם שניה =\ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC883 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player,last.fm player, וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל דפדפן, פירפוקס, אקספלורר וכו' אני שומע אך ורק סטריאו. אני מבין שזה אמור להיות תקין, והסאונד המגיע הוא סטריאו, אבל אפילו תוכנה פשוטה כמו הנגן של לאסט מנגנת בסראונד. מישהו יודע איך לגרום לדפדפן לעשות זאת גם כן? אני מניח שזה עובר קודקים כלשיהם או משהו כזה..
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי שתי קבצים שלא נמחקים הם לא קשורים זה לזה והשני קרה שבוע לאחר הראשון. הבעיה זה שהם לא נמחקים וניסית Unlocker ולא עובד לחלוטין. אני מיאוש מהם כבר איך אפשר למחוק בעוד דרכים חוץ מ unlocker?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה (לא משהו רציני) לעריכת סרטים... בכבוד רב: Yosda-Boy
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני מחפש תוכנה שמסוגלת למחוק קבצים / כונן שלם לצמיתות עם סיכויים מינימליים לשיחזורם. לא משנה אם היא בתשלום או לא. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום חברים אני מנסה להתקין את המשחק GTA IV התקנתי אותו בעבר ועכשיו אני רוצה להתקין אותו שוב והוא ביקש ממני את ה WINDOWS LIVE. נכנסתי לאתר הזה כדי להוריד אותו(אני יודע איך להקתין אותו.כבר התקנתי אותו בעבר) http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html וכשהורתי פתחתי והוא הראה לי שגיאה שהוא לא תומך ב win32 או משהו כזה. הנה תמונה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שמורידה מיוטב למרות שיש הגנה על הוידיו זאת אומרת שוידיו חסום להורדה עם התוכנה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה. יש לי אלבום עם שירים, וכל שיר מבוצע ע"י אומן אחר. הביעה היא שכשאני מזין את פרטי האומן, האייטיונס מציג כל שיר כאלבום בפני עצמו (ב COVERFLOW) למרות שיש לכולם את אותו ARTWORK ובכל שיר כתוב שזה שיר מס' X מתוך Y. כשאני מוחק את פרטי האומן, (כלומר UNKNOWN ARTIST) זה מופיע בתור אלבום אחד. יש למישהו מושג איך אני יכול לגרום לו להציג את כל השירים כאלבום אחד עם פרטי האומן?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
לפנ זמן מה שמתי לב שכתוב כמה הודעות זבל יש. בעבר זה היה מוסתר. עכשיו אני שם לב שכשלוחצים על תמונות (בגוגל תמונות) לא מגיעים ישר לתמונה אלא לעמוד שהיא נמצאת. תאמינו לי שבדקתי המון פעמים וזה כך כל הזמן. זה רק אצלי?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתקייה Local Settings (תקייה מוסתרת) שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\***\Local Settings זאת תקייה שתופסת הרבה מקום (37 GB) אבל בעצם אין בה כלום, כאילו משהו שמור לאיזו תוכנה במחשב. רציתי לדעת למה קשורה התקייה הזאת ואיך אפשר להקטין אותה משום שהיא תופסת לי את כל הכונן C שעליו גם מותקן הווינדוס. תודה בכל מקרה גבי
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מניח שמכירים פה את Metacafe ואולי מישהו נתקל ופתר את בעיית התצוגה של קובצי ה-AVI בתוכנה כפי שמתואר בכותרת. ניסיתי כל מיני גירסאות כולל האחרונה, יש לי FFDSHOW האחרון ובצפייה בקבצים מחוץ לתוכנה הם נראים בסדר גמור. לא עוזרים בפורומים של Metacafe וחשבתי שאולי פה יהיה למישהו איזה רעיון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
פתחתי קובץ בוורד וזה עולה לי בשפה ג'יבריש ולא בעברית מה ניתן לעשות? אשמח לתשובה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, ברשותי לפטופ של IBM מדגם X60, המחשב מזה תקופה סובל מוירוס ואני מעוניין לפרמט אותו. לאחר שאני גיביתי מספר קבצים ובאתי לעשות ריסטרט הוא ננעל לי ומבקש סיסמה, הוא אומר ENROLL NEW USER משום מה, הטביעת אצבע עובדת בסדר גמור אבל הוא לא מקבל אף סיסמא. הוא דורש דבר שנקרא WINDOWS PASSWORD ולא מעלה את המחשב. אין לי מושג כיצד להיכנס לחלונות מאחר ולא גיביתי את כל החומר הנדרש, בסך הכל סיימתי לצרוב ובאתי לעשות ריסטרט, דבר שעשיתי מספר דקות קודם לכן בהצלחה. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בשעה 00:59:12 הפעלתי את המחשב דרך מצב בטוח והבעיה נפתרה, בכל מקרה בשאלה נוספת, כיצד אני מפרמט את המחשב ושומר על העותק של הוינדוס שנמצא על הדיסק הקשיח (בתקווה שהוא לא נפגע מהוירוס).ת…
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ויסטה ואני משתמש בפיירפוקס, מאתמול הוא משום מה התחיל למחוק את הנתונים שלו כל פעם שאני סוגר את החלון, למשל אני שומר את המשתמש שלי בHWZONE וביוטיוב, אחרי שאני סוגר את החלון ופותח אני חייב להתחבר מחדש. בדקתי בהגדרות הFF ולא מצאתי שום דבר שאמור להפריע לFF לשמור את הנתונים. מחקתי והתקנתי את התוכנה מחדש ועדיין אני נתקל בבעיה. מישהו יודע מה לעשות? בדקתי אם זאת בעיה כללית של המחשב אז בדקתי אם הIE8 שלי שומר נתונים והוא אכן שומר נתונים. אבל אני יותר מעדיף לסדר את הFF.
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כשאני גולש באינטרנט יש אתרים מסויימים שהוא אומר לי שאני צריך את התוכנה Flash. כשאני נכנס לאתר שלהם אני מוריד את התוכנה אבל כשאני פותח אותה הוא לא מתקין את התוכנה, מראה מן Eror. תודה רבת לכל העוזרים !
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איפה מבטלים בדיקה אתרים פישינג באקספלורר 8? כי הגלישה שלי מאוד מאוד איטית. אני מנסה ליבדוק אם הגלישה אתרים ישראלים מהירה. בתודה מראש מיקי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה, שתשרטט (באופן גס כמובן) שדות וקטוריים כחיצים במרחב ובמישור (כמו שדות חשמליים וכו') . האם קיימת כזו? ועוד שאלה, האם יש תוכנה שיכולה לחשב נומרית (או שתביא את התוצאה המדוייקת במידה וזה אפשרי) אינטגרלים כפולים, משולשים, מסילתיים ומשטחיים? ואם היא תוכל גם לשרטט את הכל ביחד זה יהיה מצויין, האם קיימת חיה כזו? תודה
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישהו מכם פעם נתקל באתר שאפשר למצוא שם דרייברים מלאים להורדה של כל סוגי לוחות האם?? או רק אסוס לפחות אני מתכוון להורדות שמכילות את כל הצ'יפ סט וכו'(אודיו וידאו אינטרנט וכדומה) ואם לא נתקלתם באתר כזה אודה לכם אם תעזרו לי לחפש את הדרייברים ללוח: ASUS P5AD2-E תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Vista 64bit לא מזהה את ה Bluetooth Dongle USB Adapter שאני מחבר למחשב, הרכיב לא הגיע עם דיסק דרייברים, וכתוב שהוא תומך ויסטה (64 ?). מצ"ב צילום האריזה והמוצר, אשמח לעזרה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם כשאני נכנס למסנג'ר אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת שהסיסמה או המייל שגויים. לחצתי על "שכחתה את סיסמתך?" הוא פותח לי חלון ששם אני צריך לרשום את "הוינדוס לייב ID " שלי.. רשמתי את הכתובת מייל שאיתה הסיסמה (למרות שאין לי גישה למייל כבר-עברתי ל014),וקיבלתי שגיאה כזאת : למה זה ככה ?!? הדבר היותר בעייתי שביגלל זה נכנסתי לסלט הזה,זה בגלל ההודעה הקופצת המחורבנת שמבקשת "לאמת את כתובת דואר האלקטרוני ב"וינדוס לייב". הכנסתי לשם את הפרטים לעידכון,וקבלתי נדה !!! חיפשתי כמה שעות משהו בנושא לפתור את הבעיה דרך האתר שלהם,ושם דבר לא קבלתי.. איפה אני יכול לשלוח מייל לתמיכה ? אני לא מצליח להכנס ואני חייב את העזרה שלכם,יש לי שם אנשים חשובים ! כל השימוש שלי במחשב זה מסנג'ר,…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
תודה.
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
פירמטתי עכשיו את המחשב והתקנתי מסנגר ואז זה לא התחבר לי זה מראה לי כזה דבר.... תמונה: http://img21.imageshack.us/my.php?image=12121212.png
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
פתאום אני לא מצליח לראות סרטונים באינטרנט? איך אני מסדר את זה? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש תמונה למטה המציגה את הבעיה... "Microsoft office has not been installedfor the current user.please run setup to install the application" ניסיתי התקנה חדשה כולל ריסטרט והכל (פעמיים) אבל הבעיה כל הזמן חוזרת... מישהו מכיר פיתרון... :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-