עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם, רכשתי לאחרונה מחשב נייד! אני יכול להתחבר עם המחשב לאינטרנט בכמה שיטות... בינהן דרך הbluetooth של הפלאפון שלי. עכשיו מכיוון וחבילת המידע שלי בפלאפון מוגבלת ל50MB הורדה ולאחר מכן תשלום נוסף על כל מגה בייט אני מחפש תוכנה שתוכל להראות לי כמה נתונים הועברו בחיבור בתקופה האחרונה כדי שלא אחרוג מהכמות... אם מישהו מכיר תוכנה שכזו ויכול לעזור לי אני אשמח! תודה רבה והמשך שבוע טוב, עידו

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  2. Started by amirsource,

שלום לכולם, אני הורדתי שחק BLU RAY ואני לא מצליח לנגן אותו בנגן רגיל.. הבנתי שאני צריך תוכנה מיוחדת בשביל זה,אשמח אם תביאו לי אותה כי אני לא צמוצ אאף אחת מהם\=. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  3. Render time : 51:45 נעשה במאיה 2008 . הארות , הערות , ביקורות ושאר פירות וירקות יתקבלו בברכה .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Chevy,

שלום לכם, התעדכנתי ל-IE8 ושמתי לב שב-Task Manager התהליך של ה-iexplorer קיים פעמיים ולפעמים 3 פעמים. איך ניתן להמנע מזה או שצריך להגדיר משהו באפליקציה עצמה? בשימוש ב-FF זה לא קורה. בין השאר גם התהליך של IE8 ו-FF תופסים כל אחר 50,000kb ומעלה - שזה נראה לי ממש מוגזם. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by etay34,

שלום, יש לי את חבילת הcs3 של אדובי הבעיה היא שהחבילה לא תומכת בעברית וכאשר אני רושם בעברית זה רושם לי הפוך למשל אני כותב את המילה "אברהם" אני צריך לרשום מהסוף להתחלה "םהרבא" האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה? - אני מדגיש שהוא יודע לכתוב עברית רק הבעיה שהוא עושה את זה הפוך. תודה.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by gkman,

התקנתי את magicdisc והגדרתי שלא יטען ב- startup התוכנה עצמה באמת לא עולה אבל הכונן דיסקים הווירטואלי שלה נטען איך אני מעלים אותו???

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  7. איך אני מגדיר בFF ש NETEX יהיה מנוע החיפוש הראשי שלי ? הוא היה הראשי וזה השתנה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  8. אבא שלי התקין במחשב את התוכנה SANDRA PRO ואמר לי לא להחליף אותו הבעיה שאני לא יודע איך משתמשים בו ואבא שלי טס לחו"ל ולא יחזור עד לעוד חודש מישהו יכול לעזור????

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  9. יש לי פלאפון K610I של סוני אריקסון צילמתי תמונות ושאני מחבר את הUSB למחשב אני לא מוצא את התמונות רק את המוזיקה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. תמיד ההורדות שלי ממש ממש איטיות ביו טורנט.. האם יש דרך מסוימת להמהיר את ההורדות?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  11. יש לי ויסטה HOME BASIC חוקי שקיבלתי מותקן על הלפטופ עם IE 7 מובנה. משום מה, באתרים בהם יש ריבוי בחירות בתפריט שנפתח -ולדוגמא הכי מדוייקת, נא הכנסו לאתר בתי המשפט, אליו אני חייב להכנס באופן קבוע: http://info1.court.gov.il/public כשאני פותח את אחד מהתפריטים, אוטומטית קופץ לי חלון הודעה על בעיה באקספלורר, הוא "מחפש" פתרון, ואז מודיע לי שהוא מתחיל את IE מחדש, וסוגר לי את כל החלונות הפתוחים של האינטרנט. מה זה ואיך אני פותר את הבעיה הנוראית הזו? תודה

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  12. Started by שריה 24,

אני מקליד מקצועי, ועובד על ספר. רציתי לדעת, אם יש באגים בתוכנת Word. כי כמה פעמים היה נראה לי שיש, ואני חושש מאיך ייראה הספר (פעם ראשונה שאני מקליד ספר) - למשל, רווחים בין מילים לטובת יישור הטקסט לשני הצדדים: קרה לי שהתכנה עשתה רווח בתוך המילה עצמה (ואי אפשר לחבר אותה אחר-כך)! ואולי יש עדכונים לתוכנה, שמתקנים את הבאגים. בתודה מראש,

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by BlackOrbit,

שלום לכולם, אני רוצה לשנמך את המחשב שלי לווינדוס XP יש לי בעיה קלה למצוא את הדרייברים בשבילו ל XP. חיפשתי באתר של HP ומצאתי דרייברים רק לכרטיס רשת ולמקשים, אני עדיין תקוע עם VISTA ואני ממש סובל. בקיצור אני צריך דרייברים ל XP. תודה רבה לכל העוזרים. אור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני משתמש ב-Lenovo T60 עם WinXP SP3. לאורך זמן רב ניגנתי את כל קבצי הוידאו בתוכנת VLC שעבדה בלי תקלות. לפני כמה שבועות התקנתי את חבילת הקודקים K-Lite ואת BSPLAYER. השתמשי בתוכנה הזאת במשך כשבועיים וגם היא עבדה מצוין. פתאום, בלי שעשיתי אף שינוי נוסף, BSPLAYER וגם VLC סרבו להציג תמונה בכל קבצי וידאו (avi בקידודים שונים וגם WMV), שומעים רק את הצלילים. כך המצב גם בנגן המדיה של וינדואוז. מאז הסרתי והתקנתי את כל התוכנות המוזכרות, אבל המצב לא השתנה. למישהו יש מושג מה קרה לי? תודה מראש, דוד

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by ImAllMostAwake,

מחפש תוכנה לשליטה על רוחב הפס בין שני מחשבים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  16. Started by shlevnl45,

מישהוא יכול להביא לי מדריך להפיכת מחיצות מ fat32 ל ntfs

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. קיבלתי מי חבר כרטיס טלויזיה שהוא לא יודע איפה הדריבר שלו יש עלו מדבקה שכתוב ככה m205 pro

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  18. Started by avishaiar17,

שלום רב! אני מעוניין שתמליצו לי על תוכנה קלה לתפעול לעריכת תמונות... מה שבעצם אני צריך זה להוריד תמונות ממצלמה דיגיטאלית לערוך את התמונות לדף (לתוכנה) A4 שבדף נכנסים 8 תמונות... לכל תמונה יש מסגרת שדומה לכל השאר.. עם כתוביות שאני מוסיף לתמונה ...תאריך מלל מסגרת וכו'... אשמח לעצתכם בנושא... תודה רבה מראש ושבת שלום!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by shlevnl45,

יש לי בדיסק הקשיח 160 ג'יגה שהדלקתי תמחשב אני קולט שמשלוש כוננים שהיו לי נישאר שתיים במחשב שלי ויש בשניהם בסך הכול 80 ג'יגה ואני לא מבין לאן 80 ג'יגה נעלמו בבקשה עזרה מדריך משהוא תודה לכל העוזרים ואם זה עוזר לכם כונן c-עובד על קבצי fat32 כונן d-עובד על קבצי ntfs

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. Started by Or94,

אוקיי יש לי כמה שאלות: 1. לניקוי רוגלות יש לי תוכנה שנקראת Ad-aware 2008. האם זאת תוכנה טובה? בתוך התוכנה עצמה יש 3 סוגי סריקה: חכמה, מלאה ומותאמת. איזה סריקה הכי מומלץ לבצע? 2. באיזה תדירות כדאי לבצע ניקוי רוגלות? 3. לגבי אנטי וירוס: יש לי אנטי וירוס של קספרסקי ובכל פעם שהוא מוצא וירוס הוא מתריע בפני ונותן לי 3 אפשרויות: לאפשר את הוירוס, לדחות את הוירוס ועוד אפשרות שנקראת Quranatine. מה עושה האפשרות האחרונה?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחר שפרמטתי את המחשב והתקנתי את הנרו עלתה בעיה. שאני מנסה לצרוב דיסק של קבצים [שירים, סרטים וכו' עובדים הכוונה רק לdata disc]. התוכנה מעלה לי שגיאה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא -פתר את הבעיה. זאת השגיאה: אשמח לקבל עזרה. תודה עריכה: הצלחתי לפתור את הבעיה. מסתבר שצריך פלאש הכי חדש. לא יודע איך זה קשור אבל הבעיה נפתרה. תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by shahar07,

שדרגתי את האקספלורר שלי ל 8 והוא דיי איטי מה אפשר לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Cha0stAlker,

כשהורדתי MSIE 8 הוא עבד ממש מהר, וביומיים האחרונים הוא בקושי זז.. מישהו יכול לעזור לי? נ.ב למנהלים/כל מי שיכול לעזור, מצויין שיש לי MSIE 7, אבל יש לי MSIE 8 ולא 7.

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by Zadu,

מה אני יכול לעשות נגד הקונפיקר ? התולעת הזאת שאמרו שהיא תתפשט במחשבים ברחבי העולם היום . יש לי avast הכי מעודכן online armor firewall וכל העדכונים ממיקרוסופט .. מה עוד לעשות ? אם לא הבנתם , מה לעשות כדי שהיא לא תגיע לי בכלל למחשב למנוע אותה .

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  25. Started by orendia,

שלום לכולם, ברגע שאני מצלם מסך ורוצה לעבוד עם הצייר לאחר שתי דקות עבודה מציג את ההודעה שמצורפת למישהו הצעות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים