תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מלא זמן מעוניין להריץ את הבנצ' הזה על המחשב שלי אבל אני לא מוצא הורדה , באתר זה מסיים להוריד לי אחרי 100MB במקום 500 עד שפעם אחת הצלחתי להוריד התקנתי וכשאני נכנסתי לתוכנה היא נתקעה לי בחלון הקטן של הזכויות יוצרים וכו'.. אז אפשר בבקשה הורדה לגרסא שכולם משתמשים בה לפרסום תמונות בנעוץ באוברקלוקינג ?
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי אני רוצה להעביר את האאוטלוק אקספרס שלי מהמחשב הישן למחשב החדש עם כל מה שנמצא שם כיצד אני עושה זאת בהנחה שהדיסק הישן מחובר למחשב החדש לצורך ההעברה תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עובד בבטא של WINDOWS 7, ורציתי לשאול שאלה לגבי ה MP 12.. רציתי לדעת איך אני מוסיף לו את השירים לספרית המוזיקה (librery) רשום שם שהוא מזהה אותו בעצמו, אבל הוא לא מזהה כלום.. גם השארתי אותו דלוק בלילה בשביל שיחשוב אולי לוקח לו זמן.. אבל כלום.. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, יש לי ג'ויסטיק משולב ל PS2 ול PC, הבנתי שאם אני רוצה להשתמש בפונקציה של הרטט גם ב PC אני צריך להתקין את הדריברים של הג'וסטיק... אז דיסק אין.. כנראה כי זה סתם חיקוי זול, בכל אופן על הג'ויסטיק כתוב NARUTO ויש ציור על הידית בצד שמאל של הדמות המצויירת הזאת... מישהו יודע איך אני יכול לגרום לרטט לעבוד/להוריד דריברים לדבר ההזוי הזה?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה האחרונה של הדרייבר יש לי כרטיס מסך ati 4870 בזמן ההתקנה זה כותב לי install package failure זה ממשיך יעני להתקין אבל בסוף זה מתקין אותו קיצר גם למחוק אותו הוא לא כל כך נותן לי קיצר תעזרו לי למה קיבלתי קריזה באלי לפרמט את המחשב
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני מעדכן את התוכנה (פיירוול) וכשהבאר של ההורדה מגיע לסוף, קופצת לי הודעה שאין תקשורת עם הסרבר וההודעה המצורפת... מה אני עושה עם זה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אחרי שאני מתנתק ממחשב מרוחק הוא מבצע LOG OFF ליוזר, יש אפשרות פשוט לבצע התנתקות מה- RDP ושהמחשב המרוחק ישאר במצב של לפני ההשתלטות?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב אז ככה אתמול פרמטתי תמחשב והתחלתי להתקין תדריברים של הלוח אם נתקלתי בבעיה בדריבר של הכרטיס קול הוא מופיע לי בגבריש וכנראה בגלל זה לא עובד כמו שצריך הכרטיס קול מובנה דגם הלוח P5V800-MX תמונה לתקלה: http://www.siz.co.il/my.php?i=yj5yyldq2zoj.jpg
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכם פיתחתי תוכנה מעניינת המאפשרת להשתמש בשלט הXBOX360 שלכם במחשב (לשלוט על דברים וכו') התוכנה עדיין בשלבי ניסוי ומכיוון שאני יודע שישנם כאן מספר אנשים בעלי השלט הזה למחשב הייתי מעוניין ליצור איתכם קשר לבדיקה. שלחו לי הודעה פרטית אם אתם מעוניינים להצטרף לניסוי. תודה וסליחה אם טעיתי בפורום פשוט כאן נראה לי הכי מתאים.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בOUTLOOK שבאה עם ה OFFICE ,בחשבון הדואל שלי. הבעיה היא שהתוכנה לא מקבלת דואר באופן אוטמטי, כלומר, אני צריך כל פעם ללחוץ על "שלח/קבל" כדי לראות אם הגיע דואל. אני מבין שישנה דרך לשנות את זה בהגדרות , אבל אני לא יודע איך. אשמח אם מישהו מוכן להסביר. תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום הכתב פה מאוד קטן איך אפשר להקטין אם אני עושה עם הגלגלת וCTRL זה מגדיל אבל שאני נכנס לאתר אחר זה מתאפס...
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
http://www.zix.co.il/images/z-982726075.JPG
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לעשות משהו על מנת שכשאני ממזער את היוטורנט אז הסמל שלו בפינה יהיה שקוף ולא הסמל הירוק שיהיה פשוט בלתי נראה. איך עושים את זה ? (ולמי ששואל מה הסיבה זה כי אחותי כל הזמן סוגרת לי תתוכנה ואין לי כוח לריב איתה*).
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מידי פעם כשאני מוריד קבצים מהאמיול המהירות קופצת למהירות מקסימלית, כאילו אני מוריד טורנט. כשאני בודק ברשימת משתמשים של אותה הורדה אני תמיד מוצא יוזר בשם nuahce. מישהו מכיר את התופעה הזאת? מי עומד מאחורי המשתמש הזה? אולי ספקי האינטרנט נותנים יד למשתמשים..?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי במחשב את הוירוס הזה. מנטרל לי את האנטי ווירוס. שיחזור לא נותן לעשות. התקנה חדשה של אנטי ווירוס לא מאפשר. סריקה אונליין של אנטי ווירוס לא נותן. בקיצור נועל כול אפשרות של הסרה . משהוא נתקל בפתרון יצירתי :bash:
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן קשיח של WD 250 ג'יגה שפשוט שבק חיים. הוא היה מפוצל - 30 ג'יגה למערכת הפעלה והשאר הכיל קבצים חשובים. הקריסה כנראה קשורה לקריסה מכאנית (הוא משמיע רעשים לפעמים) ובהתחלה הצלחתי לצפות בפרטישן שהכיל את ה- 200 גיגה אך לאחר זמן גם את זה הפסקתי לראות. ניסיתי לשחזר את הפרטישן בכל מיני דרכים, בהתחלה זה עבד אך לא הצלחתי להוריד את הקבצים ועם הזמן זה הלך והדרדר עד שעכשיו אני גם לא מצליח לשחזר את הפרטישן. האם אתם מכירים דרך (תוכנה) שבה אוכל לבצע העתקה פיזית של הקבצים (משהו אגרסיבי שלא נכנע לחומרה). זה ממש מבעס המצב ואשמח לעצה טובה בעניין. תודה.
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב אני לא חושב שלאף אחד בעולם הייתה את הבעיה הזו זה הדבר הכי מוזר אני מתפלא שעליתי על זה בכלל . אבל שום קובץ EXE לא נפתח אצלי במחשב ואם הוא נפתח הוא נתקע באמצע או יש תקלות, והרבה אופציות לא פועלות , ואז חשבתי שאולי יש בעיה בקובץ התקנתי מחדש את ההתקנה ושמרתי את הקובץ EXE בזיפ , עכשיו אחרי שאני מתקין אני יכול להפעיל אבל נניח שעה אחרי ההתקנה או שאני עושה ריסט הEXE פתאום ניהיה בעייתי ויש את התקלה, אז בדקתי את הEXE ששמרתי בזיפ והEXE הרגיל ושאני עושה לחלץ אני שם לב שהEXE הלא טוב שוקל נניח מגה בייט יותר מהאמיתי שהיה אחרי ההתקנה ושאני פותח אותו לתיקייה פתאום הכל עובד עד אחרי שעה או ריסט הבא , מבינים ? וזה כל קובץ EXE אפילו הקבצים שמעלים את הוינדוס עד כדי כך שמתי שאני עושה ריסט ה…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום לא הייתי במחשב פתאום הנוד שלי מעלה הודעה שיש לי וירוס virut הוא מזהה את כל קבצי הEXE כוירוס? מה הכלי הכי טוב להסיר אותו באופן מלא?<הנוד32 שלי לא עושה כלום.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש דרך להפוך אימג צרוב של דמות לפסל מאבן וקצת מתפורר עם מישהו יודע, או שיש איזה תתוריאל אני ממש אשמח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
השיר בפורמט mp3 ולמיטב ידיעתי (ואני יודע מעט מאוד) אפשר להעלות קבצי וידאו בלבד ליוטיוב. אז שאלתי: מצויד בתמונה של הזמר (jpg) ובשיר (mp3) כיצד אני הופך זאת לוידיאו מוכר ע"י יוטיוב ? נאמר לי ש windows video maker עושה כן. אז עשיתי. העליתי ליוטיוב ועכשיו ביוטיוב ניתן לראות רק את התמונה, בלי שיר... אז יש לי עוד בעיה, איך אני מסלק א זה מיוטיוב... מישהו מוכן להחלץ לעזרתי ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה. על מנת לפתוח קובץ xml של היסטוריה של מסנג'ר כשהוא נמצא על המחשב, צריך לשים אותו בתיקיית ההיסטוריה של המסנג'ר ורק אז הוא יפתח.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
כל עוד המחשב היה מחובר לטלויזיה LCD דרך הD-SUB, הרזולוציה לא הייתה טובה, אבל המחשב עבד מצוין. ברגע שהעברתי אותו לכניסת הHDMI, קיבלתי סאונד, וגם תמונה טובה יותר, אבל המחשב עובד 5 שניות כמו שצריך ואז קופא ל3 שניות בערך. כשאני מסיר את מנהל ההתקן של כ.מסך זה לא קורה. כמובן שאין צליל והרזולוציה יורדת. זה רץ על ויסטה 32BIT. אני גם לא מוצא יותר מדי דרייברים בשביל הכרטיס שלי, דגש AGP. יש למישהו עצה?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. נראה כי המחשב מגיע ל-100% CPU כשאני מפעיל סרטים מהפורמט המדובר, ללא קשר לאיזה נגן מנגן את הסרט. יש לי חבילת מקודדים עדכנית של K-LITE. מה יכולה להיות הבעיה? תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם Word של Office היא תוכנה מקצועית להקלדת ספר, ויש בה את כל המרכיבים הדרושים לספר ממש (ולא רק למסמכים ועבודות קטנות)? ואלו עוד מעבדי תמלילים יש? מה מומלץ להקלדת ספר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-