תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מעבד e8400 לוח אם msi g31 ספק 400ss כרטיס מסך 9600gt מארז טרמלטק v9 זכרון 3gb של kingston עם מישהוא יכול להכין לי מפרט לחתימה אז תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
איפה לעזעזל אני מחליף את ה browser default search למה שאני רוצה ?
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אחרי מלא זמן שלא נגעתי בתוכנה, הפעלתי עכשיו את ARES LITE ונראה שהיא לא מתחברת. אם מישהו עדיין עובד עליה אחרי כל השנים הללו, אנא עיזרו לי.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף ללוח השנה תאריכים ומועדים של חגים יהודיים. (לוח שנה עברי) אם לא, אשמח לדעת אם ישנה תוכנה שתעשה את העבודה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הרמקולים עבודו כמו שצריך כנראה בגלל עשכון כלשהו פתאום יש לי בעיה בהתקן microsoft UAA bus driver for high definition audio (הוא בסימן קריאה צהוב במנהל ההתקנים ) נסיתי להתקין ולהסיר דריברים להוריד את העדכון ממיקרוספט לא עזר מישהו מכיר את הבעיה הזו איך ניתן לפתור אותה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב אחד בבית שהWindows Installer לא עובד בו משום מה . לא יודע אם זה ככה הרבה זמן רק אתמול ניסיתי להתקין שם משו ולא הצלחתי . אי אפשר להתקין במחשב הזה דברים בגלל זה . ניסיתי כל מיני דברים לא הצלחתי . אפשר עזרה בבקשה ? תודה מראש , אבי
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אהלן, בעיה מוזרה. שמתי לב שדפי אינטרנט לא נפתחים, אבל מסנג'ר וביטורנט לא מזהים בעיה. ניסיתי לגלוש לכמה אתרים יציבים מאוד שאני מכיר (גוגל, Ynet), והם לא עבדו. עכשיו ניסיתי גם עם אקספלורר והוא כן עבד. מה הולך פה? איך גורמים ל-FireFox לחזור לגלוש? משהו עוד יותר מוזר קורה פה - משום מה אקספלורר מרגיש יותר מהיר??? לא משנה, הסתדר. לא ברור איך, כנראה בגלל שסגרתי חלון אחד. אפשר לא להתייחס לדיון הזה.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום אני משתמש באינטרנט אקספלורר 7. ברצוני לשאול האם ישנה אפשרות למקם את המועדפים בספריות שונות. כלומר, אם יש נושא מסויים (אלקטרוניקה, למשל) שיצרתי עבורו ספריה ואני מאחסן שם קבצים שונים. אם אני נתקל באתר מסויים הקשור לנושא ואני רוצה לנתב אותו שיהיה באותה ספריה ולא במקום הרגיל של המועדפים. האם ניתן לעשות את זה ואם כן, איך. ממתין לתשובותיכם.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
למעט טורנטים, שבהם מדובר בעיקר בקבצים הכי חדשים ובקבצים גדולים. אני מחפש משהו פשוט שמזינים בשדה חיפוש וזה מביא תוצאות. לשיר אחד או שניים, לא חדשים (שירים ישראלים נניח), כאלו שאין להם טורנטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה וטובה שתוכל להמיר סרטי DVD לקובץ AVI . אם אפשר תוכנה חינמית ושלא תוריד מאיכות הצפיה.
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי קישור אינטרנט לאתר בשפה הרוסית (יש שם חומר נושא שמעניין אותי) . מישהו מכיר תוכנה או אתר שמבצעים תרגום של דף אינטרנט ? לא משהו בסיגנון של BABYLON למילה או פיסקה , אלא את כל הדף , לשפה העברית (אפילו עם עיוות סימולטני) או לשפה האנגלית . אני זוכרת שניתקלתי פעם בזה אבל לא זוכרת איפה..בכל מקרה, לא מצאתי משהו בסטיקי בתוכנות מומלצות .
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי סרט ותרגום באותה תיקייה ובאותו שם . כשאני מפעילה את הסרט , התרגום נטען בנגן , אבל העברית הפוכה , לא כתב ראי , אלא סדר המילים במשפט מתהפך מימין לשמאל משום מה.. ניסיתי לראות בהגדרות של הכתוביות בתוכנה , אבל לא ראיתי אופציה מתאימה . מישהו יודע מה מקור הבעיה ואם ניתן לטפל בזה ? אציין , שאותו סרט\תרגום, נטען טוב בנגן אחר כדוגמת ה-BSPLAYER (פשוט רוצה להסיר אותו כי הוא לא ממש תומך בהכל וה-GOM יותר מתאים ) .
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
התוכנה הנ"ל מותקנת במחשב של אחי (win xp pro, אני חושב שהיא עם Sp3, לא בטוח). הוא התקין את התוכנה הנ"ל וכשהוא מנסה להיכנס אליה, הוא מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. כשהוא לוחץ על אישור בהודעה, הוא נזרק מהתוכנה. אשמח לדעת איך פותרים את זה. תודה מראש, דורון. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה לטיפול במערכת ל VISTA אחרי כמה חודשים שאני עובד עם המחשב החדש וVISTA הכוננים שלי מתחילים להתמלא אז אני מנקה אותם משטויות אז במקביל החלטתי לעשות קצת MAINTENANCE כדי שלא יהיו בעיות בעתיד. משיהו מכיר תוכנות או תוכנות ל VISTA שעושה ניקוי מערכת / ריגסט / DEFRAG וכדומה... כמו כן איזה ANTISPYWARE טוב יש היום? תאמת שקצת אחרי XP SP3 הפסקתי להשתמש באחד בכלל אחרי שמספר חודשים לא מצאתי שום דבר במחשב בSPYBOT ותוכנה נוספת שהשתמשתי בה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אני משתמש בבילון לתרגום ע"י CTRL+קליק ימני ואז מופיע לי גם הCONTEXT MUNU בפיירפוקס. האם ניתן להגדיר שלא יראה את התפריט כשהCTRL לחוץ?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האלן נכנסתי לביוס.הגדרתי שיעלה מ ה CD הכנסתי דיסק ואז הוא רושם"לחץ על כל כפתור לעלות מ הדסיק" אני לוחץ והווינדוס עולה רגיל. אני חושב שזה בגלל שהמקלדת לא מגיבה במצב הזה.(אין אור במקלדת)מה יכולה להיות הבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
תופעה מעצבנת באתר של עיתון 'הארץ': כל כמה דקות העמוד עושה RELOAD - ביוזמת האתר. איך אני מונע את זה? [אני משתמש בפיירפוקס ולפעמים בIE]
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מדובר על הפעלת סרטים באתר ספורט5 (ערוץ הספורט)... כאשר אני מנסה להפעיל סירטון..רושם לי כאילו זה מתחבר למדיה..("connecting to media")...וזהו זה לא מתקדם והסירטון לא עובד... בבקשה עזרה בנושא...
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
מערכת מהתקנה נקייה וחדשה התצוגה עבדה מעולה עם הLCD וגם במשחקים רציתי להתקין דרייבר כדי לשפר את העבודה במשחקים דרייבר 175.19 שתומך ב geforce fx 5700 ve לאחר ההתקנה והריבוט התצוגה נתקעה על 640X480 ב4bit (!) גם "כשהתקנתי" את הדרייבר של המסך דרך ווינדוז אוטומטית והוא זיהה אותו, המצב לא השתפר. החלטתי להסיר את הדרייבר של NVIDIA ולחזור למה שבא עם המערכת לאחר הריבוט התצוגה הייתה משובשת לגמרי, אין שום אפשר להבין מה הולך במסך, הכל מטושטש. בהתחלה הצלחתי להיכנס לSAFE MODE - הגדרות תצוגה של הדיפולט 640X480@16bit ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר כמה פעמים, לא שיפר את המצב במערכת עצמה. הורדתי דרייבר ישן יותר שגם תומך 93.71 אבל עכשיו אי אפשר להיכנס לsafe-mode כדי להתקין (נתקע אחרי הטעינה…
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום אני צריך את עזרתכם הדחופה. שלחו לי (מחברת ביטוח) טופס למייל שלי. אני משתמש באופיס אאוטלוק 2003. המייל הגיע אבל התוכנה לא מאפשרת לי לפתוח את הקובץ המצורף. מופיע כיתוב ש"אאוטלוק חסם את הגישה לקבצים המצורפים הבאים העשויים להיות לא בטוחים". להקליק על הפס הזה בכותרת לא מניב כל תוצאה. האם ואיך ישנה דרך לפתוח את הקובץ? זה מאד חשוב ומאד דחוף לי! תודה.
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אני חיברתי את המיקרופון שלי למחשב , מיקרופון פשוט שאני אוכל להקליט דברים ולדבר עם חברים אבל המיקרופון לא עובד. זה מסמן לי שהמיקרופון התחבר והוא חובר נכון אבל אני לא מצליח בשום מקום להקליט או לדבר... עשיתי בדיקה מלא פעמים כיביתי את המחשב וזה לא עובד... מה לעשות ? ((מיקרופון חדש שעכשיו קניתי)) תודה [:
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום יש לי IE 8 וכל פירסומת או משהו פלאש שאני עובר עליו אני מקבל שגיאה וכרטיסיה חדשה(הרי זה לא קורס..)יש לי FLASHGET אולי זה קשור . איך עוצרים את זה? תודה
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת האם בתוכנה: פינקל : אולפן מורחב [גירסה 10] יש אפשרות גם להכין מצגת מתמונות ולא רק מסירטונים. תודה
-
- 0 תגובות
- 415 צפיות
-
-
1. לאיפה נעלם לי הPLAYLIST במדיה פלייר?(מצורף תמונה) 2. איך אני עושה שבמחשב שלי כל התיקיות יוצגו בצורת DETAILS ואני לא אצטרך לעבור תיקייה תיקייה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום, למישהו יש רעיון איך לנקות תולעת בשם WORM_DOWNAD.AD? מצורף צילום מסך של ההודעה שהתקבלה מהאנטי וירוס (Trend Micro) אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-