עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! יש לי בעייה במייל של gmail. אני לא מצליח להוסיף אנשים לשליחה מרשימת התפוצה שיש לי. כשאני לוחץ על הכפתור הכחול למעלה הוא כותב שיש לי בעיה עם חוסם פופאפים אבל ניטרלתי את כל התוכנות שהיו לי וזה עדיין לא עבד לי. מה אני יכול לעשות.? תודה..ניר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by SyndromE,

מסתבר שהגרסא האחרונה של DT-Lite 4.30.4 לא עובדת עם AwxDTools shell extension (שמאפשר mount בכפתור ימני על קובץ ISO) אז יצרתי קובץ reg שמוסיף mount לכפתור ימני על כל סוגי הקבצים הנתמכים (b5t,b6t,bwt,ccd,cdi,cue,bin,iso,mds,mdf,nrg,pdi,isz) הקובץ מצורף (התקנה + הסרה + הוראות) אם התקנתם DT לספרייה אחרת מברירת המחדל, אפשר לשנות את הספרייה בתוך הקובץ לפני שמריצים אותו. אפשר גם לערוך את שם הפעולה למה שתרצו.. עוד פרטים ב-readme.txt זה אמור לעבוד עם כל גרסאות ה-lite כי בסך הכל משתמש ב-command line של DT נבדק על ויסטה אבל אמור לעבוד גם על XP אם אני לא טועה. [br]פורסם בתאריך: 28.04.2009 בשעה 18:14:22 עודכן לתמיכה בקבצי אימג' בלבדהורדה: http://www.sendspace.com/file/iwkds7

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by lordgod,

התוכנה מפעילה את אובונטו לינוקס. אני יכול להפעיל מערכת הפעלה אחרת ? איך ? בהוספת תוכנייות {?ADD PROGRRAMS} אני אמור להתקין תוכנות (בVMWARE)? אני לא יכול ,צריך סיסמה... או שאי אפשר , כי המערכת לא מותקנת בהארד דיסק?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by noam12,

firefox prevented this site from opening pop up שיניתי ב CONTENT , הוספתי את EXCEPTIONS כתובת האתר ניסיתי לבטל את BLOCK POPUP לשווא FIREFOX 3.6.15

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

יש לי קובץ של PDF 200 עמודים ואני רוצה ליצור קובץ חדש שיכלול לדוגמא רק את העמודים 1-20 איך עושים זאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by enzo,

שלום לכולם! אני מחפש פיירוול מקצועי שלא מכביד על המחשב. צריך עצות שלכם לגבי המומלצים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by WarNet,

היי, האם הדפדפן יכול להגביל ולא לתת למשתמש מסויים להתחבר. לדוגמא: אם אני רוצה להגביל במחשב שלי את מס' המשתמשים שיתחברו לדוגמא ל-hwzone. הכוונה היא שרק אני אוכל להתחבר ומשתמש אחר שינסה להתחבר דרך המחשב שלי אל האתר לא יוכל. הקיים דבר כזה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by wow,

שלום לכולם. אמא שלי רוצה שאני יתקין תוכנת מעקב על המחשב של אחותי הקטנה. מה שהיא צריכה זה אתרים שהיא גולשת בהם וצ'אטים. האם יש דבר כזה שהייתם ממליצים לי עליו ? (אני צריך גם משהו שיהיה מותקן אבל שלא יראו את התוכנה\לא יסגרו אותה). תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. איך מצא סיסמה שלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. בשתי התוכנות לא הצלחתי.... אני לא יודע גם איך לשנות את ההגדרות באף אחת מהתוכנות הנ"ל כך שיצרוב על דיסק של 800 מגה..... עשיתי חיפוש אבל לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי.. תודה רבה לעוזרים ! aaaaaa32

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי LOW ID בEMULE ואני רוצה לפתור את זה. יש לי רשת (מה שנראה לי שעושה את הבעיה) אם ראווטר. אבל אין לי FIREWALL במחשב. יכול להיות שיש FIREWALL מובנה בראווטר? אם כן אז איך אפשר להוריד אותו? או איך לפתור את הLOW ID בצורה אחרת?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by pavel19,

היי חברה יש לי בעיה במדיה פלייר, כל פעם שאני רואה סרטונים נגיד באתרים כמו youtube, kontraband אז אני רואה את הסרטונים בצבעים של חום וקור (כחול,אדום, ירוק) אז אתם יודעים אולי מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט נורמלי? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by hanan13,

היי חברים. שמעתי שאפשר לערוך מסמכי אופיס על ידי office apps ב- windows live ו- sky drive. כשאני נכנס לחשבון לא מופפיע לי צור מסמך חדש או אפשרות לעריכה אלא רק אפשרויות להעלאת קבצים. למישהו יש מושג מה זה אומר? האם אני חייב אופיס 2010? האם השרות לא זמין בישראל או שאני לא עושה משהו טוב? אשמח לתשובות ורעיונות... חנן

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי יש לי בבית כמה יוזרים על האווטלוק ואני רוצה לשים סיסמא שאי אפשר יהיה להכנס למשתמש שלי בלי זה , הצלחתי לשים סיסמא כך שלא ניתן יהיה לבדוק הודעות ולשלוח הודעות בלי סיסמא אבל זה לא מספיק לי . תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום. אשמח (מאוד) לשמוע את דעתכם בנושא שלהלן. ברשותי מחשב ("שרת"), שאינו מחובר לרשת, ואינו מחובר למחשבים אחרים במשרד, אלא מתנהג כמחשב עצמאי לכל דבר ועניין. במחשב זה מותקנת תוכנת ביטוח. מכיוון שימיו של השרת ספורים, ביקשתי להעביר את התוכן של התוכנה (שהיא הדבר היחידי שחשוב על אותו מחשב-שרת), ללפטופ של המשרד. נאמר לי מהנציג (שלו אני משלם בתשלום חודשי מה שמכונה "דמי שירות"), שרק הם יכולים להעביר את התוכנה, שהרי מדובר בהתקנה של SQL על הלפטופ, וחילוץ של בסיס הנתונים מחדש. עבור עבודה זאת, הם דורשים 800 ש"ח. ביקשתי לעשות זאת באופן עצמאי, ונאמר לי שזה לא אפשרי, כי "זה מאוד מסובך, ואיך אתה תדע"?! מכיוון שאינני יודע מה דורשת התוכנה, אבל יודע שהיא יושבת באופן מלא על השרת, ואין …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היפכו את התמונה שלכם לפוסטר של אובמה . http://obamiconme.pastemagazine.com/

17. תמיד היו לי שוליים שחורים למעלה ולמטה במסך מלא ועכשיו פתאום זה נעלם.. בלי ששיניתי משהו בהגדרות או לפחות לא בידיעתי.. איך מחזירים? וזה בטוח הגדרה בתוכנה כי השוליים עכשיו לא מופיעים גם בוידאו שהופיעו בהם כבר... הקבצים הם 16:9 ורזולוצית המסך 16:10

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by moranhoresh,

for some strange reason somtimes the hebrew in my search boxes and text boxes goes mad I'm using Windows 7 64-bit in internet explorer/google chrome/etc. all of a sudden I get strange characters or mix-up of the hebrew characters for example aleph shows as vav, shin shows as yud, tzadik shows as zain. My caps locks is not pressed. I See this problem only in the text box (this is why i'm writing in english here), and not in the web-page address box. can someone help me?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ofer_mat,

יש למשהו תוכנה שמדגימה את היוכולות הגרפיות של ה G 3

20. יש לי norton internet security 2002 ולאחרונה שמתי לב שהוא חוסם לי גישה לאתרים מסויימים ברשת. ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך ללא הועיל. הוא חוסם לי אתרים כמו ואללה רדיו ובנק הפועלים. אין לי מושג מה הבעיה אך אני יודע שהיא קשורה לפיירוול וזאת מפני שכאשר עשיתי לו diable פתאום הכל עובד. יש למישהו מושג ירוק למה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by itay8zilka,

שלום יש לי firefox 3.0 בעברית ויש לי בעיה יש אתרים שכשאני נכנס אליהם הוא עושה לי כתובת לא נמצא ולפני כן הוא אמר לי שקובץ לא נמצא משהו כזה.. עכשיו חברים שלי כן מצליחים להיכנס לאתרים אלו וגם להם יש firefox 3.0 בעברית. אני יודע שזו בעיה טיפשית אבל אם למישהו יש פיתרון לבעיה זו אשמח מאוד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם מעבד של אינטל i7 920 יריץ את התוכנה avid media composer ואם כן על איזה הגדרות גבוהות או נמוכות ? בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מישהו יכול להסביר לי למה אימיול או SABABADC שואבות כל כך הרבה זכרון כד כדי כך שאני לא יכול לפתוח אתרים ותוכניות כמו שצריך למה זה מאט לי את כל המחשב והאם יש משהו שיקטין את האטת המערכת עקב התוכנות הנ"ל

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Qrex,

חברים אני משתגע יש לי את הדבר הזה כל היום או שהוא מוריד 2K לשניה או ON WAIT אני לא יודע מה לעשות תעזרו ליבבקשה אני צריך שזה יעבוד מהר!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Dawn,

שלום, כבר המון המון זמן אני מנסה לעלות על הבעיה של המחשב שלי, כשאני מנסה לערוך קבצי HD למשל בתוכנת PREMIERE PRO התוכנה נתקעת, והחלון פלייבק מקרטע בטירוף.. כנל בתוכנת AFTER EFFECTS הרינדור לוקח שעות אפילו אם זה סרטון בארוך של 30 שניות.. בקיצור, אני מנסה לערוך בצורה נורמאלית קבצי וידאו ברזולוציות של HD והמחשב פשוט משתגע. התיעצתי עם כל מיני אנשים בקשר לחומרה של המחשב, כולם אמרו לי שהחומרה שלו טובה ושאין צורך להחליף.. לא יודע מה עוד לעשות, מקווה שסוף סוף אמצא את הפיתרון בעזרתכם הנה חומרת המחשב - --------[ CPU ]--------------------------------------------------------------------------------------------------------- CPU Properties: CPU Type …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.