עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Drazick,

למישהו יש מדריך שפשוט מסביר את כל העיקרון ב- MASK בפוטושופ? עדיף כזה עם זיקה לתמונות ולא לעיצוב גרפי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Moty_p,

שלום לכם, אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שתזהה חומרה ותתקין לבד את הדריוורים שלה (יש לי מחשב ישן פנטיום 3) השמח לקבל קישור...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ido2309,

שלום, אני משתמש ב- MS Access 2003. נכון לעכשיו, ברגע שאני רק מפעיל את התוכנה, בין עם דרך תוכניות או בלחיצה על קובץ מבוקש, התוכנה נסגרת מיד לאחר הפעלתה ועולה החלון ששואל האם לשלוח דוח שגיאות. הסרתי והתקנתי את התוכנה וניסיתי כל דרך אפשרית אחרת בעזרת חיפוש נרחב לסדר את הבעיה, אך איני מצליח. אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם. סגרתי את חלון הFF, וועכשיו בפתחתי אותו, כל הbookmarks+הbookmarks toolbar+כל דבר אפשרי פשוט נעלם, כאילו התקנתי הכל מחדש! איך ניתן לשחזר את הכל? תודה מראש Install

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by peripushkin,

שלום, לא מזמן החלפתי לקודקים אחרים במחשב כדי שאוכל להפעיל בקלות HD הבעיה היא שמאז אני לא מצליח שאוטומטית הנגן שיריץ את קבצי הוידיאו שיש לי במחשב יהיה media player classic. הורדתי אותו כקובץ של exe. וכשאני עושה "open with" ואז בbrowse לוחץ עליו, הוא לא מופיע לי ברשימה של הנגנים בחלון. אז עכשיו הדרך היחידה שאני מצליח להריץ עליו קבצים- זה קודם לפתוח את הנגן ואז לגרור אליו את הקובץ.. האם יש דרך שאני אצליח להריץ אוטומטית איתו ולא לעשות את כל זה?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by j,

היי, אני צריך להפוך סרט של windowa movie maker לפורמט כזה שאני אוכל לנגן אותו בDVD.. איך עושים את זה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by SupeRnovA,

היי, אני מחפש תוכנה ל-Windows XP שתפיץ את השעון המקומי שעליו מותקנת התוכנה לכל מי שמחובר לרשת המקומית תודה,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי מחשב של חברים שהשטלתה עליו תוכנה זדונית שלא מאפשרת הפעלה של כל תוכנה שהיא, הרצת פקודה וכו'. היא מגדירה כל הפעלה שהיא כווירוס ומאותה סיבה גם לא ניתנת להסרה בעזרת הכלים הבסיסיים המובנים בווינדוס XP. (אגב, התוכנה נקראת Security Tool). מה שניסיתי לעשות על מנת לעקוף את הבעיה הוא להיכנס ל Safe Mode ומשם, לנסות גיבוי של הקבצים ובמידת הצורך פירמוט (שהוא היה המטרה העיקרית) עכשיו לאחר שניכנסתי ל Safe Mode קיבלתי את ה CMD אבל לא את תפריט ההתחל ושאר פעולות אפשריות ומינימליות על מנת לפתור את הבעיה. השאלה היא איך אני יכול להריץ את "ההתחל" בעזרת פקודה או כל פיתרון יעיל אחר על מנת לגבות בדרך כלשהיא את הנתונים ולבצע פרמוט. ועוד שאלה בהקשר אחר, האם ניתן לעקוף בדרך כלשהי נ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי את תופס המסך easy video capture, עכשיו רציתי לעשות ניסיון, להריץ סרט במדיה פלייר ואז לנסות לתפוס אותו כחלק מן תצוגת המסך, אך שלכדתי אותו, הוא פשוט הראה שחור במקום הסרט, איך אני יכול לבטל את התופעה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by shaithebest,

הי אני רוצה להמיר קטע שהקלטתי בפלאפון קטע קולי כך שיצליח לעבוד עם תוכנות עעריכה.... בתוכנת העריכה עולה יופי קבצי קול של MPEG Layer 3 Audio File אבל לא MPEG-4 Media File אני מנסה לעשות המרה עם format factory וזה מראה שאכן עשה המרה אבל לא עולה עם תוכנת העריכה זתומרת היא לא מקבלת את הפורמט הזה מישהו יודע איך ממירים בדרך אחרת?? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Kfir,

אני הולך להתקין פיירוול על רשת ביתית, שמותקן עליה IIS בחיבור ADSL. מחפש המלצות לתוכנות פירוול ש"עושות" את העבודה, ולא כל כך כבדות... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ישנו כמה אתרים פלסטינים אשר פוגעים כבר המון זמן ומשמיצים בנו . מבקש ממכם עזרה לתוכנות שיתוק מסוג DOS - denail of service לצורך שיתוק בני התועבה הללו. כל אתר או תוכנה יתקבלו בשמחה.

13. שלום. צילמתי אתמול ארוע. אני רוצה למסגר את התמונות כדיי לשלוח אותן להדפסה ושייצאו יפה. הכנתי מסגרת עם פינות מעוגלות , ע"י אופציות הSELECT - MODIFY - BORDER ולאחר מכן עיגלתי פינות באמצעות לחיצה ימנית - Feather , יצאה מסגרת מאוד נחמדה ואסתטית. http://uploaded.fresh.co.il/2007/01/26/34707577.jpg אוקי , לאחר מכן ניסיתי להדביק אותה ולנסות לראות איך היא על תמונה .. ויוצא הדבר הבא : http://uploaded.fresh.co.il/2007/01/26/36661600.jpg זה אומנם נחמד אבל אני מעדיף שלא יהיה ריכוך (אולי ממש מעט) אלא שיהיה מסגרת לבנה אבסלוטית. איך אני עושה את זה? *יש לציין כי גם לאחר הרבה העברה של מברשות (ב100% חוזק וקשיחות) זה עדיין נשאר מטושטש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Chen_K,

כידוע כשעושים הקלטה (capture) מאיזה-שהוא מקור (טלויזיה, וידאו) דרך הכרטיס מסך למחשב, הוידאו לקוח המון אבל המון מגות. ידוע לי על מספר שיטות כיווץ אבל... אפפעם לא ידעתי בדיוק איך עושים אותן. עכשיו, כשאני צריך אותן, רציתי לשאול אתכם על איזה פורמט אתם ממליצים - איזה כיווץ הכי חסכוני/הכי שומר על האיכות, ו.. איפה אוכל להשיג אותו? בתודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Access Denied,

משהו מכיר תוכנת אימיול שנקראת cow emule?? מה מיוחד בה ומבדיל אותה מהמיול הרגיל??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני צריך לקנות ל2 מחשבים במשרד, ולא יודע אם לקנות 2, או שמוכרים אחד עם רשיון ל-2 מחשבים ואולי זה יוצא יותר זול. מישהו יודע משהו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by shahar07,

שדרגתי את האקספלורר שלי ל 8 והוא דיי איטי מה אפשר לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. בטח רובכם נתקל לא פעם במערכת anti-leech, ישנם כל מיני מערכות anti-leech ויש אפילו אחת עם דפדפן מובנה, הבעיה היא שכשהיא פועלת בדפדפן אז הדפדפן תופס 100% מהמעבד ומאיט את כל המערכת. ניסיתי גם במחשב של אחי וגם אצלו אותה בעיה. מישהו יודע אם אפשר לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי יש לי בבית כמה יוזרים על האווטלוק ואני רוצה לשים סיסמא שאי אפשר יהיה להכנס למשתמש שלי בלי זה , הצלחתי לשים סיסמא כך שלא ניתן יהיה לבדוק הודעות ולשלוח הודעות בלי סיסמא אבל זה לא מספיק לי . תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by indapurker,

הייתי רוצה לדעת מאיפה אני משיג את תוכנת ghost 8 שאני חושב שהיא מתאימה לזכרונות החשדים sata

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mikiv,

היי אני עורך בפרימיר אלמנטס ונוכחתי לדעת שכמה שהמחשב שלי חזק לאחר עבודה ארוכה על פרויקט של וידאו של שעתיים וחצי כולל אפקטים של תיקוני צבע ומעברים זמן הרינדור שיקח לי לעשות בAVI UNCOMPRESSED הוא 50 דקות על כל 5 דקות בTIME LINE בכל מקרה יש לי רשת בבית עם 3 מחשבים ושמעתי על דבר שקוראים לו render farm חיפשתי מידע באינטרנט אבל כמעט ולא מצאתי כלום על render farm ב פרימיר חוץ מהודעה אחת שאמרה שזה מבוצע אבל לא הסבירה איך חוץ מזה שלושת המחשבים ברשת הם p4 3000gh 1000 ddr עם כרטיסי רשת של 100/10 ככה שיעזור לי המון ברינדור אם אני אוכל להשתמש בשלושת המחשבים במכה אחת האם משהו יכול לעזור לי בזה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by drade,

אני צריך אנטי ווירוס טוב חזק בשיא ההגנה אחשיו אני לא רוצה נוד 32 או קספר סקיי

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Haflo,

מישהו יודע איפה נשמרים ה Error Logs של Office 2000/XP?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. המחשב של אמי מחובר לאל פסק Advice PRV 700 Pro, ומותקנת בו הגרסה האחרונה של תוכנת Viewpower (גרסה חדשה יותר מזו שהגיעה עם התקליטור). עד עכשיו היא עבדה מצויין. עכשיו פתאום היא מסרבת לעבוד ולבצע Monitoring. לא בהפעלה עם הפעלת המחשב, וגם כמה שאני מנסה ללחוץ על Start monitoring, זה לא עוזר. ה-Web service port שמוגדר, הוא 15177. איך לפתור את הבעייה? (ראו תמונה מצורפת) עדכון: הבעייה נפתרה ע"י קובץ הסבר לתיקון באג אפשרי לאחר התקנת התוכנה באתר אדוויס. זאת למרות שהתיקון בוצע בעבר. יש מצב שעדכון ה-JRE לגרסה האחרונה נטרל את התוכנה, והייתי צריך לחזור על מה שכתוב שם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים