תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שאני במקום הנכון לשאלה מהסוג הזה... אני משתמש ב-AVG בגירסתו החינמית ובזמן האחרון הוא כל הזמן צועק עליי ש-svchost.exe הוא סוס טרויאני. לאחר שעברתי על מספר לא קטן של פוסטים ברחבי האינטרנט אני מוכרח להודות שאני מבולבל לגמרי. מצד אחד מדובר ב-service חשוב לפעולה התקינה של מערכת ההפעלה ומצד שני יש לי מספר תהליכים כאלו שרצים במקביל ב-task manager, משהו שלמיטב ידיעתי לא אמור לקרות. איך אני מוודא שאכן מדובר בסוס טרויאני שניתן למחוק בביטחה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא מצליח למחוק את התוסף הזה... הצלחתי למחוק את התוסף מהדפדפן אבל כנראה הוא נשאר בריגיסטרי כי זה עדיין לא נעלם לי.. לא התקנתי אנטי וירוס שלהם (AVGׂ) והתוספת הזאת הותקנה לי בכל מקרה, יש מצב למחוק את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור. מחשב נייח חדש, I3, עם 8 גיגה זכרון. המחשב מהיר ועובד מצוין, תוכנת אוטוקד 2012 עובדת היטב אבל כשיש קובץ מעל 5 מגה - לוקח לה 5 דקות להפתח! לקחתי למעבדה, הוספנו גם כרטיס גרפי נפרד - לא עזר. אציין גם - ווינדוס 7 64 ביט. אולי תוכלו לתת עצה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בחלק מהאתרים יש משבצת חיפוש מעצבנת בטרוף (למשל ב ZAPׂ ) המשבצת מופיע כאשר מקליקים על משבצת החיפוש המקורית של האתר ואז מתחת למשבצת החיפוש המקורית נפתחת משבצת חיפוש נוספת שבה כתוב "חפש באתר חפש ברשת" ומשמאל יש סימן של טוויטר איך מבטלים מסירים לחלוטין !! את התוסף הזה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.. אני צריך את עזרתכם, אני מחפש תוכנה לצפייה בקבצי AVI קצרים של מצלמות אבטחה. הבעיה שאני לא יכול להשתמש בתוכנות כמו אדובי או משהו כזה מכוון ואי אפשר לעבור בזריזות בין הקבצים אלא צריך לעשות כל פעם CTRL O או דברים כאלו. אני צריך משהו פשוט כמו רשימת הפעלה של מדיה פלייר אבל עם אפשרות של התקרבות והתחקות במינימום נזק לצפייה, האטה והמהרה של קצב הצפייה ועוד אפשרויות עריכת וידאו פשוטות שיש בכל תוכנה..אבל רוב התוכנות הן כאילו לעריכת קבצי וידאו גדולים ולא לעבור בין 100 קבצי AVI בכמה דקות. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי בצורה טובה שתצליחו להבין אותי אגב-אם התוכנה איננה חינמית ואתם ממש ממליצים אין בעיה רק שלא תביאו לי משהו יקר ושלא יעזור בבקשה מודה לכולם על העזר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה פתחתי את הפיירפוקס ופתאום הכל משתגע וזה בכלל Theme אחר וזה מראה כאילו התקנתי רק עכשיו את כל ההרחבות והthemes והכי גרוע... נמחקו לי כל ה bookmarks!!!!! יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותם? זה דחוף ביותרררר תודה.. :'( נ.ב. גם כל ההגדרות התאפסו למזלי הדבר היחיד שלא התאפס זה הססמאות השמורות....
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה מה קורה?? חברה יש לי מחשב נייד ישן (256MB זיכרון ו 700MHZ מעבד) ואני מחפש אנטי וירוס ממש קל, כי לי מעט מאוד זיכרון עליו תודה רבה חג שמח גמר חתימה טובה ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם - ביומיים האחרונים בכל פעם שאני מנסה להיכנס לפייסבוק במחשב השולחני שלי אני מקבל את ההודע הבאה בפיירפוקס: login.facebook.com uses an invalid security certificate. The certificate will not be valid until 7/23/2009 3:03 PM. (Error code: sec_error_expired_certificate) אני מקבל הודעה די דומה באקספלורר. כשאני מנסה מהמחשב הנייד שמחובר לאותה רשת הכל עובד. מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גם לאחר שהתקנתי את תוכנת ההמרה של מייקרוסופט. למי יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך יוצרים סדרה של תמונות שיתחלפו אחת אחרי השניה\ברנדומליות עם כל ריענון של העמוד שהם נמצאות בו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הspysweeper והpestpatrol חוסמים תכנות ריגול לפני שהם פורצים למחשב? כי אני תמיד משאיר אותם במצב ON והם די כבדים ולעיתים תכופות יש תקיעות בגלל התוכנות האלה ואני אפילו לא יודע אם זה מועיל במשהו שהם פועלים ברקע . עדיף לא להפעיל אותם ברקע ורק לפעמים לעדכן ולסרוק איתם? אגב, יש תוכנות אחרות יותר אפקטיביות?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על הפירסום אבל זה תקוע שם אבל זה לא פורום מיתחרה (אני חושב אם כן סליחה)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. בצעתי כנסיון, שליפת וידאו מ-dvd בפורמט AVI כאשר בחרתי כמקודד את mpg2. הפעולה נעשתה באמצעות הריפר של xilisoft. המחשב שאיתו אני עובד אינו מחובר לאינטרנט (סביבת חלונות 64bit). אף אחד מנגני המדיה הפופולאריים (windows media, real player, quicktime) לא הצליח להציג את הוידאו בטענה שחסר מקודד מתאים. לאחר חיפוש קצר פניתי לאתר codec-downloal.com והורדתי משם מקודד שאמור היה להתאים, אך גם התקנתו לא עזרה. ניסיתי לנגן את קובץ הוידאו על מחשב שמחובר לאינטרנט כדי לנסות ולאתר מקודד באופן אוטומטי, אך גם זה לא עזר. נגני המדיה לא איתרו מקודד מתאים (וגם לו היה נמצא, זה היה מתוקן באופן אוטומטי ללא יכולת העברה למחשב אחר). מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעייה (בלי להתקין חבילות מנופחות של מגה מקו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש למשהו תוכנה שמדגימה את היוכולות הגרפיות של ה G 3
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מת על התוכנות שבאות עם הלינוקס ואני רוצה תוכנה טובה לצפייה בDVD ובקבציי AVI DIVX וכו..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
for some strange reason somtimes the hebrew in my search boxes and text boxes goes mad I'm using Windows 7 64-bit in internet explorer/google chrome/etc. all of a sudden I get strange characters or mix-up of the hebrew characters for example aleph shows as vav, shin shows as yud, tzadik shows as zain. My caps locks is not pressed. I See this problem only in the text box (this is why i'm writing in english here), and not in the web-page address box. can someone help me?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאנטי וירוס בסיסי שלא שוקל הרבה לא יותר מדי מתוחכם ושלא פוגע בקצב העבודה של המחשב על ידי בדיקה תמידית של המערכות אשמח לקבל המלצה אם הסבר ותודה למי שענה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי ראוטר אלא חייגן AZTEC 600 צריך תוכנה או סקריפט שיאפשר לנתק את החיבור לאינטרנט לכמה שניות ולהתחיל אותו מחדש. כל חצי שעה או שעה לפי פרק זמן שניתן לקצוב מראש יש תוכנה כזו? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש בעבודה כל מיני תיקיות וקבצי WORD חשובים שהיו נעולים ע"י הבוס בסיסמאות. בשבוע שעבר קרה מקרה מצער ואותו הבוס הלך לעולמו. כדי שהמשרד יוכל להמשיך לתפקד החבר שלי חייב לפתוח את התיקיות וקבצי WORD המדוברים. איך בעצם עושים כזה דבר ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בבעיה עם WORD 2003. פתיחת התוכנה (גם פתיחה רגילה שלא עבור מסמך מסוים), סגירת התוכנה ושמירת מסמכים איטיים להחריד. התופעה מתרחשת רק ביוזר בו אני משתמש לרוב, כאשר באדמיניסטרייטור היא עולה תוך שניה. גם האקסל אגב, בשני המשתמשים עולה תוך שניה, ולא סובל מהבעיה. ניסיתי התקנת תיקון, וניסיתי תיקון מתוך התוכנה, והורדתי mathtype שהיה על הוורד והאט אותו תמיד בשניה נוספת, כלום לא עוזר. חשבתי אולי יש דרך לאפס הגדרות ליוזר, אבל אין לי ממש מושג אם יש דבר כזה\יהיה רלוונטי. נמנעתי בינתיים מלהעיף את התוכנה ולהתקין מחדש. אולי למישהו יש רעיון? תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עשיתי אתמול גיבוי להמון תמונות של חברה שביקשה שאעשה לה פירמוט, אלא שבטעות עשיתי גזור לתיקיה שבה היו כל התמונות (על הארד דיסק חיצוני של סמסונג) וכשהעתקתי את זה ללפטופ שלה התברר כי באמצע הוא פשוט נכבה משום מה, והתמונות שהיו על ההארד דיסק נעלמו כלא היו (כנראה כיוון שעשיתי גזור ובדיוק נכבה הלפטופ) בבקשה עזרה מכם באופן בהול, כולי בלחץ אטומי... מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית וטובה לניגון סרטי בלו ריי באיכות גבוהה. יש לי את vlc. אבל אני מחפש משהו יותר טוב לבלו ריי. חשוב לי חינמית, מאחר ואני לא הולך לשלם חמישים דולר לpower dvd או windvd.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה ל-Windows XP שתפיץ את השעון המקומי שעליו מותקנת התוכנה לכל מי שמחובר לרשת המקומית תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה איך אני מורידה סרטון מוטמע לא של יוטיוב באתר אינטרנט הבנתי שיש איזה תוסף לכרום או שזה ממש עבודה של תכנות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-