תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשים לבתי הקטנה תוכנת מעקב/ריגול במכשיר הנייד שלה (אנדרואיד). איזה תוכנות אתם ממליצים? האם יש תוכנה חינמית ויעילה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הJAVASCRIPT עובד בצורה מלאה חוץ מהפונקציה NEW WINDOW הוא פשוט מתעלם מהלחיצה שלי על הכפתור, ללא הערה בדקתי את הגדרות הSECURITY באקספלורר ולא משם הבעיה התקנתי JAVA מחדש במחשב והבעיה לא נפתרת...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. צילמתי אתמול ארוע. אני רוצה למסגר את התמונות כדיי לשלוח אותן להדפסה ושייצאו יפה. הכנתי מסגרת עם פינות מעוגלות , ע"י אופציות הSELECT - MODIFY - BORDER ולאחר מכן עיגלתי פינות באמצעות לחיצה ימנית - Feather , יצאה מסגרת מאוד נחמדה ואסתטית. http://uploaded.fresh.co.il/2007/01/26/34707577.jpg אוקי , לאחר מכן ניסיתי להדביק אותה ולנסות לראות איך היא על תמונה .. ויוצא הדבר הבא : http://uploaded.fresh.co.il/2007/01/26/36661600.jpg זה אומנם נחמד אבל אני מעדיף שלא יהיה ריכוך (אולי ממש מעט) אלא שיהיה מסגרת לבנה אבסלוטית. איך אני עושה את זה? *יש לציין כי גם לאחר הרבה העברה של מברשות (ב100% חוזק וקשיחות) זה עדיין נשאר מטושטש. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפעמים אני מוריד סרטים שאי אפשר להריץ קדימה או אחורה כאילו הם חסומים מישהו יודע כיצד משנים או האם ניתן בכלל ? {חלונות אקס פי פרו}
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום, אני מנסה לבנות משחק מחשב בעצמי, אבל אני לא מבין כלום בציור, אז אני צריך עזרה להתחיל.. אני בונה את האתר בפלאש, ויש לי את הידע לעבוד איתו כמו שצריך, כבר בניתי בו מחשבון מיוחד ועוד דברים. הבעיה שלי היא לצייר את האלמנטים שאני צריך. המשחק הוא על בסיס ספר משחק שיש ברשותי, והסצנה הראשונה זה שהשחקן נמצא על חוף של אי שבו הוא עומד מול איש מזוקן תמהוני שמדבר לעצמו.
-
אני צריך בשביל לשים דף עם רשימת השירים שיש בכרטיס זיכרון של ה-MP3 ברכב. מדובר בעשרות שירים ואין אפשרות לזכור בע"פ. לכן אני רוצה לשמור בתא כפפות רשימת השמעה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי לאחרונה לווינדוס 7, ולאחר שהתקנתי BSPLAYER (כמובן ציינתי בהתקנה ששפת התוכנה תהיה עברית) כל התפריטים מופיעים כג'יבריש. מישהו יודע למה זה קורה ואיך מסדרים את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי בבית כמה יוזרים על האווטלוק ואני רוצה לשים סיסמא שאי אפשר יהיה להכנס למשתמש שלי בלי זה , הצלחתי לשים סיסמא כך שלא ניתן יהיה לבדוק הודעות ולשלוח הודעות בלי סיסמא אבל זה לא מספיק לי . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי היום עדכון לDIVX וכשהפעלתי מחדש את המחשב אני לא מצליח להריץ סרט קדימה או אחורה בתוכנת BSplayer. אני מצליח להפעיל וידאו אבל אי אפשר להריץ לא קדימה ולא אחורה בתוכנת הצפיה של DIVX הכל עובד כמו שצריך ניסיתי להוריד חבילת מקודדים נוספת אבל זה לא עזר בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על התוכנה לחלונות 2000 ? יותר טובה מהתוכנה לדיפראג שמגיעה עם חלונות 2000 ?
-
היי, איך ניתן לראות סרט DVD ב media Player? כשאני מפעיל את הסרט הוא מבקש DVD Decoder. האם ניתן להוריד בחינם היכן שהוא? תודה שלומי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.. אני צריך את עזרתכם, אני מחפש תוכנה לצפייה בקבצי AVI קצרים של מצלמות אבטחה. הבעיה שאני לא יכול להשתמש בתוכנות כמו אדובי או משהו כזה מכוון ואי אפשר לעבור בזריזות בין הקבצים אלא צריך לעשות כל פעם CTRL O או דברים כאלו. אני צריך משהו פשוט כמו רשימת הפעלה של מדיה פלייר אבל עם אפשרות של התקרבות והתחקות במינימום נזק לצפייה, האטה והמהרה של קצב הצפייה ועוד אפשרויות עריכת וידאו פשוטות שיש בכל תוכנה..אבל רוב התוכנות הן כאילו לעריכת קבצי וידאו גדולים ולא לעבור בין 100 קבצי AVI בכמה דקות. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי בצורה טובה שתצליחו להבין אותי אגב-אם התוכנה איננה חינמית ואתם ממש ממליצים אין בעיה רק שלא תביאו לי משהו יקר ושלא יעזור בבקשה מודה לכולם על העזר…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם 7DXR של gigabyte והתקנתי את הגרסה הקודמת כי יש לו שבב 686B. בכל מקרה הגרסה החדשה שווה את ההטרדה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא משתמש בשועל אבל סתם עיניין מדוע זה קורה גם בגרסה הניידת וגם בגרסה הרגילה. הגירסה האחרונה של הדפדפן,וינדוס 8 64 ביט עברית. תמונה: http://srv1.jpg.co.il/4/516c4e5a0d318.png תודה וחג עצמאות שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים נייחים ברשת חוטית. לכל אחד מהם יש HD עם 3 פרטישנים: מערכת הפעלה, שימוש שוטף וגיבוי. אני מחפש תכנה שבכל יום תבצע סינכרון אוטומטי של סיפריות מסויימות ממחשב A למחשב B ולהיפך. כלומר התכנה תבדוק האם יש קובץ חדש\שונה בסיפריה DOCS על מחשב A ותעתיק אותו לסיפריה DOCS בפרטישן הגיבוי על מחשב B. כך גם להיפך גיבוי וסינכרון ממחשב B למחשב A. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט אם זה שייך לפורום הזה או לפורום ציוד היקפי נראה לי שזה יותר לכיוון של הפורום הזה אני מחפש שתי תוכנות: 1. תוכנה קריאת תווים (או איך שקוראים לזה). אני מתכוון לתוכנה שאני סורק בה דף בכתב יד וזה הופך את זה לגופן כלשהו. דרך אגב, אם כבר סרקתי דפים ויש לי קבצי תמונה שלהם (jpeg) אני יכול עדיין להפוך אותם לכתב יד? 2. תוכנה שסורקת את הדפים בפורמט pdf אני יכול להעביר את הקבצי תמונה שרשמתי עליהם מקודם ולהפוך אותם לקובץ pdf אחד? תודה על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את הכתבה ורשום פה על דרייבר חדש ולא ראיתי באתר שלהם שום דרייבר חדש חוץ מאיזה בטא. http://hwzone.co.il/hardware/news/139724
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע את מיקומו המלא של הקובץ icqLite.log?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון האייסי מתנתק לי מדי פעם , זה יכול לקרות אחרי 5 דקות וזה יכול גם לקרות אחרי שעה. רציתי לשאול אם גם אצלכם הבעיה מופיעה והאם הבעיה היא אצלהם בשרתים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב עזרה כי אם אני לא יסדר את זה אני יודע שאני לא יצליח לישון כשמשהו לא בסדר בכללי.. הורדתי לפני שבועיים בערך את BSPLAYER והתקנתי לא הייתי מרוצה והיום מחקתי ועכשיו כשאני מנסה להפעיל קבצי מוזיקה וסרטים הם לא פועלים! זה רושם לי "פתח באמצעות" ואחרי שאני עושה פתח באמצעות זה נכנס לשיר או לסרט אבל אחרי שאני יוצא מהשיר או הסרט ומנסה להפעיל שוב, הקובץ מראה לי עוד פעם "פתח באמצעות" בבקשה תעזרו לי כי לא ממש באלי לעשות עוד פירמוט [עשיתי כבר 2 השנה!!] ויש לי המון סרטים ומוזיקה מפוזרים במחשבים אז אני צריך פתרון שיעבוד על כל המחשב ויחזיר אותו למצב של ה windows media player תודה רבה לעוזרים! ואם זה חשוב, יש לי windows XP SP3
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות לתוכנת ניווט טובה (עדיף בתלת-מימד), עם מפות חדשות של ישראל, שמיועדת לPC. על מה אתם ממליצים? :
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבינימאט! מחקתי בטעות את התיקייה הלא נכונה. הבנתי שיש איזו תוכנה שיכולה לשחזר קבצים שנמחקו, למישהו יש מושג? ד"א, אלו קבצי וידאו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים איזה חבילת אבטחה היא הכי טובה למחשב? קספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 או 7? AVIRA? NOD? בתודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כדאי להלחם בו? או ישר לפרמט? מה אתם אומרים? יש סיכון בכך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני התחלתי להשתמש בתוכנה NTI CD&DVD MAKER 7 PLATINUM וזה אחלה של דבר חוץ מזה שלא מצאתי איך לפרוץ אותה זה תוכנת צריבה הרבה יותר נוחה ומהירה מNERO וגם שוקלת הרבה פחות ולוקחת פחות משאבים קיצר תעזרו לי בבקשה למצוא קיג'ן או קראק או משו בסגנון שעובד תודה מראש! -- בלי תגובות מפגרות כמו 2 החכמים למטה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-