עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by matizami,

האנטי וירוס נוד גילה את הוירוס הנ"ל אך לא הצליח להסירו, גם לאחר הרצה במצב בטוח. הוא גילה עוד שני וירוסים נופסים שכן הצליח להסיר. מישהו יודע איך אפשר להסיר את הוירוס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ashkenazone,

מחפש ריפר/קונברטור חינמי לMP3, רצוי מכל שאר הפורמטים אבל הכי חשוב מWMA.

3. Started by kurt80,

נגמרו החודשיים חינם של הנורטון אינטרנט סקיוריטי שלי ואני לא מתכוון לחדש אותו. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, מה קורה עם מיקרובים שהוא מצא ובודד? מה אני צריך לעשות? תודה אם על הדרך תוכלו להמליץ על אנטיוירוס חינמי טוב זה יהיה נחמד (אני על ווינדוס 7 אם זה רלוונטי)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Haflo,

מישהו אולי יודע מאיפה אפשר להוריד עידכונים לתוכנות של מיקרושייט בלי שהוא יוריד לי את ה Setup Link ויתקין על דעת עצמו את העידכון...נמאס :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ekmo,

אני מקווה שאני במקום הנכון לשאלה מהסוג הזה... אני משתמש ב-AVG בגירסתו החינמית ובזמן האחרון הוא כל הזמן צועק עליי ש-svchost.exe הוא סוס טרויאני. לאחר שעברתי על מספר לא קטן של פוסטים ברחבי האינטרנט אני מוכרח להודות שאני מבולבל לגמרי. מצד אחד מדובר ב-service חשוב לפעולה התקינה של מערכת ההפעלה ומצד שני יש לי מספר תהליכים כאלו שרצים במקביל ב-task manager, משהו שלמיטב ידיעתי לא אמור לקרות. איך אני מוודא שאכן מדובר בסוס טרויאני שניתן למחוק בביטחה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני עובר בקרוב דירה וההורים שלי שאלו אותי אם נאי יכול למצוא תוכנה שבמקום שירטוטים על נייר הם יתכננו את הדירה על מחשב... שיהיה יותר נוח הכוונה למיקום של רהיטים וכו' איזה תוכנה יכולה להתאים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי משתמש של סטים עם 2 משחקים, אני מעוניין להעביר את אחד המשחקים למשתמש סטים אחר. כדי ששני המשחקים לא יהיו באותו משתמש אלא כל משחק במשתמש אחר. זה אפשרי? אם כן, איך לעשות את זה? [br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 12:11:07 הפרסומת של היטמן מסתירה אז אני רושם שוב יש לי משתמש של סטים עם 2 משחקים, אני מעוניין להעביר את אחד המשחקים למשתמש סטים אחר. כדי ששני המשחקים לא יהיו באותו משתמש אלא כל משחק במשתמש אחר. זה אפשרי? אם כן, איך לעשות את זה? ערוך הודעה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by motaboy,

אם אני רוצה לשמור את רשימת הcookies שאינה מורשה להישמר בדפדפן, האם מספיק להעתיק את כל ספריית הprofile של firefox שיש בתוך הDocuments and settings.... של המשתמש שלי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by RAPIDFIRE,

שלום , אני מעוניין להמיר קובץ HD בפורמט MKV זה 720p שתי שאלות : 1. איזה תוכנה מומלצת ? 2. לאיזה פורמט להמיר - שיהיה באיכות הטובה ביותר עבור NOKIA N95 8G ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות? *אני מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא תעבירו..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pc4u,

מה דעתכם על התוכנה לחלונות 2000 ? יותר טובה מהתוכנה לדיפראג שמגיעה עם חלונות 2000 ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. מהם התוכנות (שהמשתמש הממוצע עשוי להריץ ) שיודעות לנצל מעבד Q6600 בתחום הקידוד אני עושה : 1 המרות מסרטי dvd לקבצי divx \ xvid 2 דחיסה של קבצי וידיאו שאני מצלם עם המצלמה הדיגיטאלית שלי (המצלמה יוצרת קבצי avi לא דחוסים שתופסים הרבה נפח ) 3 דחיסה של קבצי וידיאו מ- capture מהטלוויזיה באמצעות כרטיס TV card (אני לוכד live בפורמט לא דחוס יחסית כדי לא לאבד פריימים ולאחר סיום ה- capture אני דוחס לפורמט xvid או DIVX. כל 3 הפעולות שתיארתי ,לוקחות לפעמים זמן רב. האם ישנן כבר היום, תוכנות קידוד ודחיסה שמסוגלות לנצל ביעילות את ה- quad core ולקצר את זמן ביצוע הפעולות שתיארתי קודם , לחצי הזמן הנדרש (לעומת מעבד כפול ליבה כמו הe6850) האם ישנם עוד תוכנות שימושיות (ללקוח הממוצע ) ש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by scorpion,

מהי התוכנה הכי טובה לניגון dvd?? תגידו שם של תוכנות אין צורך לשלוח לינק רק שם וגירסה בתודה עמרי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by moranhoresh,

for some strange reason somtimes the hebrew in my search boxes and text boxes goes mad I'm using Windows 7 64-bit in internet explorer/google chrome/etc. all of a sudden I get strange characters or mix-up of the hebrew characters for example aleph shows as vav, shin shows as yud, tzadik shows as zain. My caps locks is not pressed. I See this problem only in the text box (this is why i'm writing in english here), and not in the web-page address box. can someone help me?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Proww,

חיברתי את 2 המסכים למחשב - את הLCD של סמסונג ל חיבור HDMI ואת המסך הרגיל בחיבור הכחול הרגיל. כשהמחשב נפתח, רואים במסך הLCD את כל ההתחלה של טעינת הWONDOWS ולאחר מכן שהמחשב עצמו עולה רואים את כל העניין במסך הרגיל (והמסך של סמסונג נכבה, כתוב: No Signal). החיבורים טובים, בדקתי. מה אפשר לעשות בנוגע לבעיה? איך אפשר לראות ב-2 המסכים ביחד? יש לי WIN7 מקורי (בעברית). תודה לעוזרים. תמונות מצורפות: http://i50.tinypic.com/2pocf12.png http://i47.tinypic.com/2epoz8i.jpg אשמח אם יעזרו, זה ממש חשוב לי.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nondos,

שלום, ברשותי ארבעה מחשבים בדיוק עם אותו מפרט אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל להתקין את מערכת ההפעלה (יש לי רשיונות לכל הארבעה) הדריברים וכל התוכנות הנחוצות לי רק על מחשב אחד מבין הארבע ולאחר מכן לשכפל את הדיסק הקשיח שלו למחשבים הנותרים מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rjjb7,

כיצד ניתן לטעון את ה command Prompt (cmd) - DOS ישירות כשהמחשב עולה ולא דרך התחל > הפעלה אחרי כניסת לווינדוס וכד' ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by The-Magician,

שלום אני לא מצליח למחוק את התוסף הזה... הצלחתי למחוק את התוסף מהדפדפן אבל כנראה הוא נשאר בריגיסטרי כי זה עדיין לא נעלם לי.. לא התקנתי אנטי וירוס שלהם (AVGׂ) והתוספת הזאת הותקנה לי בכל מקרה, יש מצב למחוק את זה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בוקר טוב לכולם.. אני צריך את עזרתכם, אני מחפש תוכנה לצפייה בקבצי AVI קצרים של מצלמות אבטחה. הבעיה שאני לא יכול להשתמש בתוכנות כמו אדובי או משהו כזה מכוון ואי אפשר לעבור בזריזות בין הקבצים אלא צריך לעשות כל פעם CTRL O או דברים כאלו. אני צריך משהו פשוט כמו רשימת הפעלה של מדיה פלייר אבל עם אפשרות של התקרבות והתחקות במינימום נזק לצפייה, האטה והמהרה של קצב הצפייה ועוד אפשרויות עריכת וידאו פשוטות שיש בכל תוכנה..אבל רוב התוכנות הן כאילו לעריכת קבצי וידאו גדולים ולא לעבור בין 100 קבצי AVI בכמה דקות. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי בצורה טובה שתצליחו להבין אותי אגב-אם התוכנה איננה חינמית ואתם ממש ממליצים אין בעיה רק שלא תביאו לי משהו יקר ושלא יעזור בבקשה מודה לכולם על העזר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ישנו כמה אתרים פלסטינים אשר פוגעים כבר המון זמן ומשמיצים בנו . מבקש ממכם עזרה לתוכנות שיתוק מסוג DOS - denail of service לצורך שיתוק בני התועבה הללו. כל אתר או תוכנה יתקבלו בשמחה.

21. Started by יעקב צויבל,

יש למישהו מושג איך מכווצים קובץ אינדיזיין בסגירה על PDF מבלי לפגוע באיכות שלו? ניסיתי ב- RAR וב - ZIP וגם בסגירה על איכות נמוכה באינדיזיין ולא הצלחתי להפחית את משקל הקובץ מבלי לפגוע באיכות

22. שלום אני מחפש תוכנה שיכולה לפרוץ ססמא של קובץ זיפ, שיכולה להשתמש בקובץ שנמצא באופן לא מוצפן מחוץ לארכיב, ושגם נמצא בתוך הארכיב, כדי לחפש פחות או כדי למצוא מיד תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. בחלק מהאתרים יש משבצת חיפוש מעצבנת בטרוף (למשל ב ZAPׂ ) המשבצת מופיע כאשר מקליקים על משבצת החיפוש המקורית של האתר ואז מתחת למשבצת החיפוש המקורית נפתחת משבצת חיפוש נוספת שבה כתוב "חפש באתר חפש ברשת" ומשמאל יש סימן של טוויטר איך מבטלים מסירים לחלוטין !! את התוסף הזה ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום רב, אני מנסה לשחזר שיחות עיסקיות שביצעתי בוואטסאפ. העניין הוא שאלו שיחות מלפני שנתיים שאינן מופיעות בשחזור שלי. האם מישהו כאן מכיר, יודע האם אפשר ואיך אפשר לשחזר נתונים שלא נשמרו בגיבוי. לצורך העניין אני גם עם פלאפון חדש לכן לא יהיה עליו שאריות דאטא לשחזור קלאסי. תודה רבה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by huber,

כמו שרובנו חווינו על בשרנו - עיברית קשה שפה... כל פעם שמנסים להעתיק דף בעיברית ויזואלית לתוך מסמך, אי מייל או כל דבר אחר, הכתב מוצג הפוך. פה מוסבר למה: http://www.pcphobia.co.il/hebcomp/ אז אני יודע למה זה קורה - אבל השאלה היא איך הופכים את זה בחזרה? פעם היה אתר שנקרא הפוך. היה בו תיבה שבה היית מזין את הכתב ההפוך והוא היה מיישר אותו! לאחרונה אין זכר לאתר הזה לצערי ואני מחפש בנירות (וגם באינטרנט) תחליף. מישהו? כבר ניסיתי פה: http://www.evrit.co.il/center.htm לא עובד ב XP וגם התוכנה הזו לא עובדת: http://rconvert.hypermart.net/drop/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.