תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש עכשיו בcanna למי שמכיר, היא עושה את העבודה אבל איטית להחריד ומיושנת. למישהו יש הצעה לתוכנה טובה איכותית ומהירה(רצוי) תודה מראש דארקי נ.ב החיפוש בדברים האלה לא ממש עזר לי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן!; אני מחפש תוכנה שמאפשרת "לדפדף" כמו בספר בין תמונות שאני מכניס, דהיינו תוכנה בעלת ממשק גרפי ש"מעבירה את הדף" בין תמונה אחת להבאה. האם קיימת תוכנה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים, מכיוון שה-LCD שלי מחובר למחשב וישב בחדר אחר, שאלתי היא - האם יש תוכנה המציגה את מסך מס' 2 (ה-LCD לצורך העניין) בחלון 1(מסך המחשב)? מן חלון תצוגה קטן הממחיש מה מופיע על השני. תודה ושבוע טוב! תומתום
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים הרמתי אתר חדש לאוויר משהו בנושא נעליים מיובאות מ ebay אני צריך שמישהו יעצב לי לוגו או סמל חדש לאתר משהו פשוט : www.goodshoes.sweb.co.il/new אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי msn- raz-k@bezeqint.net icq 311113466 תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, צילמתי כמה סרטונים עם CANON A510 (לא אידיאלי לוידאו, אבל זה מה יש). כרגע הם תופסים הרבה, אבל זאת לא הבעיה, הבעיה היא שאני רוצה לעשות להזרים אותם לאקסבוקס360, והוא לא ממש תומך בהם כרגע. אני רוצה להמיר את הסרטון, עם שמירה על האיכות לWMV/MPEG2/DIVX, או מה שזה לא יהיה, כדי להזרים לאקסבוקס. חיפשתי בDIVX.COM, והתוכנה ששם יצרה קובץ עם סיומת DIVX, והאקסבוקס מסרב לזהות את זה... תודה על העזרה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! יש כמה קבצי RAR,ZIP וACE מוגנים בסיסמא ואין לי איך לגלות את הסיסמא. יש איזו שהיא דרך לקבל את הקבצים בלי דעת את הסיסמא? כלשהיא דרך? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה לגלוש לאתרי אינטרנט מסויימים. לדוגמה: www.seret.co.il (יש אתרים נוספים). במחשב השני שמחובר אל אותו נתב אין שום בעיה לגלוש לאתר הזה. אני לא יודע אם זה קשור, אבל אני גם לא מצליח לראות במחשב שלי סרטונים ב-ynet, בעוד המחשב השני כן מצליח. אשמח לקבל עזרה גם בנושא הזה. שני המחשבים משתמשים בדפדפן Internet Explorer 6 אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש אפשרות בדפדפן של chrome להוריד קובץ בלי לשמור אותו ? אלא רק לפתוח אותו בדיוק כמו באקספלורר ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי מחשב חדש ועוד אין לי אנטי ווירוס יש לי בעיה בבחירה.או kaspersky או Nod 32 . מערכת הפעלה וויסטה ultimate רצה על המחשב ככה שזה צריך לתמוך. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי סרט של HD בגודל 10 גיגה ,יש לי כרטיס מסך תומך HD וגם מסך תומך אבל אני מצליח להפעיל את הסרט רק ב-VLC וגם זה פועל לאט ולא הכי טוב...רציתי לשאול האם יש תוכנה שתעזור לי בהפעלת הסרט בפורמט הנ"ל???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אופיס ENTERPEICE והאם יש הבדל בינו לבין הברופישינאל???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אבקש את עזרתכם. יש לי מחשב Dell Precision T3500 עם 12Gb זיכרון ואני רוצה לבצע שינוי גודל המחיצות ולאחר מכן גיבוי - GHOST. אני עושה BOOT מה-CD ומגיע לתפריט Hiren's בוחר בתוכנה ובמקום שהיא תופעל אני מקבל שגיאות. השגיאה מופיעה בתמונה המצורפת . [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש כרגע בתוכנה SUPER INTERNET TV: http://www.ahusoft.com/ להעריך את מהירות התוכן הזורם ושמתי לב שמעל ל-300~ קילוביט מדיה פלייר מתחיל לגמגם ולעשות Buffering. יש לי חשבון של 3 מגהביט כך שאין שום סיבה שזה יקרה. דיברתי עם תמיכת הספק (012) והוא בדק אצלו חשבון כמו שלי ואמר שהכל זורם חלק. פסלנו את הסיבות האפשריות הבאות: מהירות הורדה והעלאה שלא תואמים את תנאי החשבון, אני מוריד ומעלה במלוא הפס. הגדרת הבאפרינג המקדים בנגן. זה וכל מיני אופציות אחרות שם לא עזרו. קודקים. יש לי את DIVX, FFDSHOW ו-XVID וניסיתי גם להסיר אותם בכלל. ראיתי מדיה גם בלעדיהם אבל בעיית איטיות נשארה. יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות? ד"א, אותה הבעיה קיימת גם במערכת XP וגם בויסטה 5744. המחשב הוא AMD 3000 …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי אני רוצה להתקין גירסה נקייה וחדשה של פיירפוקס, יש לי לשוניות כרגע שפותחות , בעבר החלפה של קובץ sessionstore.js לאחר הפלה מהתהליכים הייתה "משחזרת" את הלשוניות שהיו פתוחות, היום זה שונה. מה לגבות בדיוק ? לגבי מועדפים - גיבתי ב HTML ו-json לא עשה כלום בטעינה (אולי עם גירסה נקייה לחלוטין הוא יטען אותם נורמלי?). דבר הכי חשוב - יש 30 ROW בTO MANY TABS עם עשרות אתרים, לאחר התקנה של גירסה נקייה איך אני דואג לשחזר אותם עם בידיוק אותם שמות אני רואה שגם הם נשמרים תחת מועדפים(תקיות), השאלה אם זה "יסתכרן" בצורה נורמלית עם השמות שנתתי אחרי התקנה של ההרחבה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור כ"כ לפורום הזה אבל זה אפשרי לבדיקת דואר של Gmail דרך אוטלוק אקספרס?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה הם לא רוצים לעבוד ביחד עם עברית..? יש משהוא שאני לא יודע עליו? ICQ 2000B win 2000 pro. (עד עכשיו הייתי על XP, והעברית מותקנת כמו שצריך...)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש , ראו כותרת. המחשב מגיע עם דיסק מוכן להתקנה של כל הדרייברים אבל הוא תומך רק בוינדוס ויסטה. פירמטתי והתקנתי את ה XP, עכשיו אני תקוע בלי דרייברים. הורדתי חלק מהאתר של LENOVO אבל יש הרבה כמו הכרטיס מסך והכרטיס רשת שלא ניתן להוריד אותם משם. מישהו יכול לעזור ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסמך אקסל קטן במסמך יש עמודה שבה יש DROPDOWN LIST שממנה אני בוחר אופציה של פעיל/לא פעיל האם יש אפשרות (ואם כן, איך עושים את זה) שכל השורה תקבל צבע ירוק במקרה שאני בוחר פעיל או צבע אדום במקרה שאני בוחר לא פעיל אני לא ממש יודע איך לשאול את גוגל דבר כזה... תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אפשרות להחליף את הסימון/טקסט ירוק שמוצג על המסך כשלוחצים על אחד מכפתורי הקיצור (לדוגמה כפתורי הווליום במקלדת)? דוגמה לסימון הזה בתמונה למטה.. מותקן לי עכשיו SET POINT בגרסה 4.40.88 אם זה משנה משהו...[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 20:14:38 מצאתי את זה:Install uberOptions, disable SetPoint's OSD, and set the volume buttons to send extended keystrokes (F13, F14, and F15) and run an AutoHotkey script that responds to those keystrokes and does your own custom volume OSD. עכשיו מישהו יכול לומר לי מה זה ה AutoHotkey script הזה? מאיפה אני משיג אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פונטים של ברקוד - גם אם אינם חופשיים אבל שיש לכם נסיון איתם והם עובדים בדקתי כבר מספר פונטים אך התברר כי אינם יעילים (קוד 39 , DAFONT ועוד) אשמח לקבל עצה ממי שכבר משתמש תודה ושבוע טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לעשות זאת דרך תוכנת הצריבה של XP ? או שיש דרך אחרת ?? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני צריך תוכנה כדי לחתוך קטעים מוסימים מקובץ MP3 כלשהו, ואז לשלב בקובץ MP3 אחר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את הגרסה המלאה של תוכנת ההורדה: Internet Download Manager ובד"כ בהורדות רגילות של תוכנות או קבצים רגילים אז התוכנה ישר מורידה אוטומטית את הקובץ אבל במסמכי PDF יש פעמים שהקובץ נפתח בדפדפן עצמו לצפייה ואז אני צריך להוריד אותו ידנית עם התוכנה ויש לפעמים שהוא מוריד לי אוטמטית את קבצי PDF ללא שהוא מציג אותם בדפדפן ואני לא יכול לראות את תוכן הקובץ PDF לפני שהוא יורד. יש דרך להגדיר בתוכנה Internet Download Manager שלא יוריד אוטמטית קבצי PDF אלא קודם הקובץ יוצג בדפדפן ואז אני אבחר אם להוריד אותו או לא? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-