תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה להתקין גירסה נקייה וחדשה של פיירפוקס, יש לי לשוניות כרגע שפותחות , בעבר החלפה של קובץ sessionstore.js לאחר הפלה מהתהליכים הייתה "משחזרת" את הלשוניות שהיו פתוחות, היום זה שונה. מה לגבות בדיוק ? לגבי מועדפים - גיבתי ב HTML ו-json לא עשה כלום בטעינה (אולי עם גירסה נקייה לחלוטין הוא יטען אותם נורמלי?). דבר הכי חשוב - יש 30 ROW בTO MANY TABS עם עשרות אתרים, לאחר התקנה של גירסה נקייה איך אני דואג לשחזר אותם עם בידיוק אותם שמות אני רואה שגם הם נשמרים תחת מועדפים(תקיות), השאלה אם זה "יסתכרן" בצורה נורמלית עם השמות שנתתי אחרי התקנה של ההרחבה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ?.. לא מתחבר מה אני עושה ? ...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חשובה לי יכולת המספור ובנייה של טבלה מרכזת של כל שלב. מעין פירוט של השלב. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, די מזמן התעסקתי עם MAYA עוד בתקופת MAYA 4 ו MAYA 4.5 ,ניסיתי לחזור קצת לעניינים עם MAYA 6 אבל שכחתי את הרוב ואני מעוניין לחזור לעניינים. המחשב שלי הוא די חזק ועם מספיק זכרון. אודה להמלצה על תוכנה טובה ועם מספיק חומר שאפשר ללמוד לבד .
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש נגן טוב מכיוון שב-Windows Media Player יש בעיות עם הקודקים וה-Winamp לא מפעיל לי קבצי avi. איזה נגן טוב אתם יכולים להמליץ לי עליו שאין איתו בעיות? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כל כמה זמן קופצת לי הודעה שהתוכנה FLEC006 כבתה ולא עובדת יותר, עכשיו אני חושד שזה איזשהו וירוס, ניסיתי להתקין גם נוד 32 וגם נורטון 2005 ובשניהם במהלך ההתקנה התקבלה שגיעה , איך אני מסדר את זה שאני אוכל להתקין אותם ולהעלים את הוירוס/טרוייני הזה. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו השתמשתי בFoxit Reader והייתי מרוצה, עד שעדכתי אותו לגרסה האחרונה. הגירסה החדשה שלו פשוט נוראית. התוכנה איטית, מכוערת ונתקעת הרבה. מישהו מכיר תוכנה לקריאת PDF (שתומכת גם בקריאה דרך דפדפן אינטרנט) שתהיה זריזה פשוטה וקלה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב ככה רשמתי לפני כמה זמן שאימיול הפרה שלי עושה לי בעיות וכול זה ולפי מה שאמרו לי פה בפורום אז זה חרא של אימיול וזה מוריד טוב רק איזה כמה זמן ואחרי זה אתה מקבל חסימה וכול מיני כאלה וכם אמרו לי שיש איזה מוד שאפשר להוסיף לאימיול וזה יעלה את המהירות אז מה אתם אומרים איזה מוד אני צריך להוסיף איך אני מוסיף אותו כוול זה יש לי על המחשב עכשיו אימיול פרה ואימיול רגיל eMule WarezFaw.Com 1.6 ועם האימיול הרגיל הייתי מוריד די להט אז ניסיתי את האימיול פרה והוא עושה לי בעיות עכשיו השאלה שלי איזה מוד להוסיף ??? ואיך ??? ואם אתם יכולים להביא לי לינק ישיר למוד למה אני הכי לא מתמצא בכול המודים האלה וגם איזה הסבר קטן איך אני מוסיף את המוד הזה תודה רבה אנשים !!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... הגדרתי באווטלוק שלי שני משתמשים אחד של G-MAIL והשני HOTMAIL אין לי בעיה לקבל אי מיילים אך כאשר אני רוצה לשלוח אני מקבל הודעה שהשליחה נכשלה... כמובן כול הודעה על כישלון באה מהספק שלה...(G-MAIL, HOTMAIL)... ככה זאת בעיה אצלי בטוח. בבקשה אשמח לשמוע פתרונות אפשריים!!! תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה אני מוצא? (קיצורי דרך על ידי המקשים של המקלדת)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתקין גרסת CS5 תומכת עברית על מערכת WIN 7 ULTIMATE לא מצליח לסיים את ההתקנה.מקבל הודעת שגיעה מצרף קובץ. תודה על העזרה מראש (נ.ב.- העלאה של דרמוב) דוח שגיאות: Exit Code: 6 -------------------------------------- Summary -------------------------------------- - 0 fatal error(s), 45 error(s), 42 warning(s) WARNING: The payload: Adobe Photoshop CS5 Core {545421F8-F4B3-40D2-9418-9D4EA9A73905} requires a UI parent with following specification: Family: Photoshop ProductName: Adobe Photoshop CS5 Core_x64 This parent relationship is not satisfied, because this payload is not present in this session. WARNING: OS requirements not met for {545421F8-F4B3-40D2-9418-9D4EA9A73905}…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH, מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בשבועיים האחרונים הוא מגיב באיטיות, מבדיקות שעשיתי ראיתי ש זיכרון שלו נמצא בניצולת של בין 1.5-2.00 והCPU USAGE קצת משתולל, מבדיקות וירוסים וטיפלים אחרים לא מצאתי כלום, מה עוד אפשר לבדוק ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין את התוכנה EASY TUNE 5 שזאת תוכנה לבקרה על לוחות אם של גיגהבייט כל נסיון התקנה שלי מלווה בהערה שעלי להסיר את ET4 שהוסר כבר מהמחשב כולל גיגהבייט יוטיליטי מנגר מה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי לא מזמן ללמוד after effect ואני דיי מצליח בתוכנה. אני מכיר את האתרים 2create ו-VideoCopilot (שד"א אני ממליץ עליו מאוד למי שלא מכיר.. האנדרו הזה מצחיק ) בכל אופן אני מחפש עוד מדריכים (עדיף וידיאו ) אבל לא משנה לי.. תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לחסימת חלונות קופצים בכרום. הextensions שניסיתי חסמו גם פתיחת טאב או חלון חדש, זה על הפרצוף. מישהו מכיר extension שאפשר להגדיר בו אילו URL מטרה אסורים לפתיחה ? (כלומר לא להגדיר לחסום את זאפ / ynet וכו', אלא את אתר הפרסום סטייל pigment-adv.co.il וכו'.) (וכן, אפשר לערוך את ה hosts אבל זה לא מונע את פתיחת החלון.)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי איזה תיקייה במחשב, שפשוט בלתי ניתנת למחיקה! (כבר ניסיתי לעשות ריסט...) יש מצב שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות זאת בשבילי? תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה לגבי אופיס 2007 יש אפשרות להוסיף בדיקת דקדוק בעברית? אם כן איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי שיר אל הדסקטופ בפורמט MP3 כשאני מקליק עליו הוא לא מנגן אותו (מחקתי והורדתי שוב והבעיה שוב חזרה על עצמה) 1 מה זה אומר ? 2 איך בכל זאת אני יכול לנגן דווקא דרך המחשב, איזו תוכנה אני צריך ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני מס' חודשים ה- Media monkey נדפקה ומאז אני לא מצליח להתקין אותה מחדש. העליתי את הודעת השגיאה. מידע נוסף: - כונן E לא מופיע, ולא קיים במחשב. (אין לי מושג, למה ההתקנה מפנה אותי לשם) - אין לי שום תיקייה של Media monkey תחת Users (אני חושב שמחקתי אותה כנסיון לפתור את הבעיה) - אם אני עושה Ignore ההתקנה מסתיימת, והתוכנה מסרבת לרוץ. מה ניסיתי לעשות עד עכשיו? - הסרה מלאה של התוכנה, כולל הסרה של תיקיית התוכנה. - חיפוש והסרה של מפתחות ברג'יסטרי. - ניסיתי לחפש בפורום התמיכה של Media monkey אך לא מצאתי תשובה לבעיה. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה דיי מוזרה בתוכנה IDM. כידוע אפשר דרך התוכנה להוריד סרטוני פלאש מהאינטרנט, הבעיה היא שלפני שהסרטון עצמו מתחיל יש איזה פרסומת של 15 שניות בערך והתוכנה מזהה אותה ולא את הסרט עצמו... מה שקורה לפעמים זה שאני מרענן את הדף והסרט מתחיל ישר בלי הפרסומת ואז אפשר להוריד את הסרט!! רק שאני לא יודע במה זה תלוי, כי שתי התופעות חוזרות על עצמן באותו הסרט, פעם ככה פעם ככה.. (וניסיתי כמה סרטים שונים...) אשמח אם משהו יעזור לי, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מעביר סרטים ממצלמת הוידאו שלי- יש מצב שאני מכווץ אותם עם תוכנה ל- DIVX או XVID כדי שיתפסו פחות מקום?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לחבר שלי יש אייפוד והוא מעוניין להעביר אליו מוזיקה (מן הסתם..) , אבל אין לו במחשב SP2 ולכן הוא לא יכול להתקין אייטיונס. האם יש דרך להעביר מוזיקה לאייפוד ללא אייטיונס? אולי יש תוכנה אחרת? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן ! קודם כל אין לי מושג לאיפה הנושא של כרטיסי טלוויזיה קשור, אז מצאתי לנכון לפתוח תדיון כאן בגלל שזה פורמטי קידוד ויש קשר מסוים בין זה לבין וינדוס, מצטער אם טעיתי במקום. אני קונה כרטיס טלוויזיה למחשב שלי והבנתי שהקידוד של הHD(החינמי והעתידי) בישראל יהיה H.264. בחרתי לקנות את הכרטיס טלוויזיה הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3277#ov באתר שלהם רשום "Support recording formats in MPEG1/MPEG2/MPEG4", אני לא סגור על זה שאם רשום "MEPG4" אז זה אומר שהוא תומך בH.264. אז מה אתם חושבים? הכרטיס תומך או לא?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-