עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Alexkmr,

:s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  2. היי חברים התוכנה הפסיקה לעבוד כראוי. בפתיחה אני מקבל חלון ובו הודעה שעלי להתקין עידכון שלה, וכשהיא נפתחת אני מקבל את הודעות החלון בג'יבריש. תודה

3. Started by orendia,

שלום, כאשר אני מקבל מייל אני פותח אותו ומנסה להדפיס ע"י אייקון ההדפסה וע"י קובץ הדפסה ולא קורה שום דבר.. פתרון זמני שמצאתי הוא לעשות העבר ואז להדפיס אבל אני רוצה לפתור את שורש הבעיה. למישהו פתרון?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  4. שלום לכולם החלטתי לפרסם מדריך קטן של ציור טקסטורה חצי-ריאליסטית של קיר, מואר במרכזו. הרעיון הוא להראות דברים שניתן להשיג ע"י שימוש במברשות בלבד, ולעשות שימוש בכלים הבסיסיים ביותר, כדי שהמדריך יהיה נגיש לכל אחד. לכן לא נעשה שימוש בפיצ'רים ייחודיים לגרסאות ה CS המתקדמות כלל, וכמובן שהכל נעשה עם העכבר בלבד ללא שום צורך בטאבלט. מה דרוש לנו? - פוטושופ, כל גרסה החל מ 7.0 - עכבר - ידע בסיסי לגבי כלי המברשת, שימוש בשכבות והכרת היכולות הבסיסיות של התוכנה כגון levels או hue\saturation אם כן, נתחיל... אנחנו נעשה שימוש במברשת נוספת שקיימת באוסף המברשות שמגיע עם פוטושופ, מדובר ב tool preset שנקרא Chalk Build Up. לשם כך פתחו את אוסף ה presets של מברשות באופן הבא: - אם ברצונכ…

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  5. Started by oriberko,

התקנתי על המחשב XP מחדש שכולל בתוכו את ה- WMP11. אחר-כך התקנתי את הקודקים לניגון חלק של 1080P על-פי המדריך באתר hometheater.co.il, כמו שעשיתי תמיד. בעת נסיון לנגן קטע וידאו מתוך SPORT5 או NANA10 האקספלורר (7) קורס. קטעים מתוך YNET מתנגנים בסדר. התקנתי גם כרום וגם הוא קורס אלא שהוא מודיע שהבעיה היא ב- WMP PLUGIN. אני מניח שיש התנגשות כלשהי בין הקודקים שהתקנתי לפלגין של ה- 11. בהתקנות קודמות היה לי WMP9 בחבילה ולא היו בעיות כלשהן. בגלל שה- 11 כלול בהתקנה, אין אפשרות להסירו ואני תוהה איך יוצאים מהפלונטר.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. Started by thebenjamin,

יש לי בעיה בצפייה בסרטים באיכות טובה, למשל hd במסך מלא. ביוטיוב ובמדיה פלייר יש מן כזה פס לרוחב כל המסך שפשוט חותך את התמונה כשיש תזוזה על המסך או שהתמונה זזה.. דברים שאני מפעיל במדיה פלייר עם בעיה עובדים עם bsplayer אבל זה מעצבן כי זה קורה גם לא רק בhd וגם בדברים שאני רואה במדיה פלייר. מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מנסה להכנס למשתמש ספציפי ואני לא יכול, הוא אומר לי ש the service is temoraily unavailable אבל שאני מנסה להכנס לחשבון אחר הוא נכנס בלי בעיה, גם מאותו הדומיין מה יכולה להיות הבעיה? עריכה: מהפלאפון אני כן מצליח להתחבר, מהמחשב עדיין לא

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  8. צריך המלמה לתוכנה חינמית ופשוטה ל"גזור" קטעים מסרט

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by WarNet,

היי כל פעם שאני יוצא ממנו אז הוא מתנתק לי מכל המשתמשים שלי בכל פורום. לדוג':פה. אם אני אסגור עכשיו את הדף הזה,אז הוא יתנתק לי מ-HWZONE. איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by ofekd23,

שלום ותודה אני רוצה ללמוד פלאש כדי לתחיל לבנות אתר ואני קורא ומסתכל על מדריכי וודיו ואני לא יודעה ממה לתחיל ? שי כול כך הרבה דברים וכול כך הרבה נושאים ושיטות ודרכים מה שאני מנסה לשאול זה ממה להתחיל ? ועוד משהו אפשר מדריכים מומלצים לבניית אתר ועיצוב בפלאש ?

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  11. Started by Artista,

טוב תמיד רציתי לדעת מה הדרישות לפקולטות הנ"ל. אני לומד כרגע לפסיכומטרי (אם בכלל זה קשור לזה) וסתם עיניין אותי.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by lilian,

שלום, קניתי מקלדת חדשה וברצוני להגדיר את מקש ה- EMAIL כנתב ל- GMAIL. לאחר שהגדרתי זאת בתוכנה של המקלדת, כשאני לוחצת על המקש - כתובה לי הודעת השגיאה הבאה:"לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו. צור שיוך ב'אפשרויות תיקיה' בלוח הבקרה." אחרי שאני לוחצת ENTER על חלון- השגיאה נפתח לי חלון של GMAIL. למרות שבסוף זה עובד, עדיין מציק לי חלון השגיאה. איך מתקנים זאת?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  13. שלום החלטתי להתחדש במסך LCD, החלטתי ללכת על הדגם של סמסונג Samsung T220P נכנסתי לחנות אייבורי בחדרה, שאלתי אותם אם יש את הדגם והם נענו בחיוב. אז הנציג מכירות אמר לי שחבל לי לקחת את המסך הנ"ל כי הכרטיס מסך שלי לא יפיק ממנו את המקסימום. יש לי כרטיס מסך של GEFORCE 7600 GS AGPX8 256MB ויש לו חיבור DVI וVGA האם יש קשר בין הדברים? כרגע על הכרטיס מחובר מסך CRT17 וLG LCD 32 אינץ

• 76 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. Started by viper_sb,

הורדתי את הגירסה אחרונה ואני לא מוצא את HDD TOOLS מישו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. Started by LL@SS,

בוקר טוב, אני מעוניין לשלב שני כוננים יחד בחזרה בעזרת התוכנה, יש כונן אחד מפורמט (ריק) ובשני יש מלא מלא מידע הכי חשוב לי, השאלה היא האם יש סיכון שאני אאבד את כל המידע או שזה פשוט ואפשרי, אז איך עושים את זה מבלי לפגוע במידע שקיים, ז"א אני רוצה שיהיה לי כונן גדול אבל עם כל המידע שהיה לי.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום יש לי את המצלמה SX1 IS. ה SX1 שומרת את הסירטונים שהוקלטו על גבי כרטיס הזיכרון בפורמט MOV באמצעות המקודד h264. הבעיה היא שמקודד h264 לא בנוי לעריכה, ולכן לא ניתן לערוך את קובץ הוידיאו של המצלמה בתוכות הערכיה השונות. על כן אני צריך להמיר את פורמט ה MOV לפורמט קריא שניתן לעריכה בתוכונות העריכה השונות. אני מעדיף להמיר אותו לפורמט AVI. השאלה שלי היא בעזרת איזה תוכנה ניתן להמיר את הוידיאו בפורמט MOV לפורמט AVI ושאיכות הוידיאו עדיין תיהיה איכותית וטובה כמעט כמו במקור. מהי הדרך הטובה ביותר להמיר את הקובץ ואיך בדיוק? שאלה נוספת: איזה תוכנה ערכית וידיאו תיהיה טובה לעריכת קבצי AVI? אני מחפש תוכנה ערכיה מקצועית, טובה, שתציע מגוון אפקטים ואפשרויות והכי חשוב שתיהיה קלה ונוחה לשימו…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by fever,

יש לי תקייה נסתרת ואני רוצה לראות את הקבצים בפנים עכשיו אני עושה כלים - תצוגה - הראה תיקיות נסתרות - אישור וישר אחרי שאני לוחץ אישור זה לא מראה לי שום תקייה נסתרת וגם מבלגן את כל הסדר של התקיות ואז שאני נכנס שוב וזה מראה לי כאילו לא לחצתי על להראות תיקיות נסתרות איך מסדרים? תודה לכול מי שמוכן לעזור

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  18. אהלן. קניתי HD נייד של Seagate והופתעתי לגלות שהוא לא בא עם תוכנה ייעודית לסנכרון גיבוי כמו ה-MAXTOR הישן שלי. מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  19. Started by harur,

התוכנה BSPLAYER גם קורסת לי הרבה תחת וינדוס 7, וגם כשהיא מפעילה לי סרטים וסדרות, הוא מקרטעת לא מעט. מה ניתן לעשות בנושא? (הכוונה בקשר לתוכנה, מעדיף לא להשתמש באחרת)

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by morans,

היי אנשים! השאלה מופנית לאנשים שלומדים שפה עם התוכנה רוזטה סטון ועם ווינדוס 7 (אני מקווה שיש כאלה פה) ואם לא אז אולי בכל זאת תוכלו לעזור לי! התקנתי ווינדוס 7 ואז את הרוזטה סטון, אבל אני לא מצליחה לגרום למיקרופון להיות "גלוי" באפשרויות של הקול ואז אני לא יכולה לבחור אותו וכמובן לא יכולה להשתמש בתוכנה כי יש שיעורים שכוללים מיקרופון. המיקרופון שלי כלול במצלמה של לוג'יטק http://www.wired.com/images/productreviews/2008/09/logitech_quickcam_ultra_vision_f.jpg אני לא מצליחה לגרום למיקרופון להיות גלוי ברשימה של המיקרופונים בתוכנה..... מישהו נתקל בזה? מכיר את הבעיה? תודה לעוזרים!! מורן.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by warezon,

יש לי מערכת הפעלה ווינדוס 7 32 ביט וברצוני להפעיל עליה virtual pc. ממה שנתקלתי באינטרנט יש את הxpmode שמאפשר מערכת אקס פי ןירטואלית. רציתי לדעת איך אני מתקין שאר מערכות הפעלה כמו סרבר לדוגמא...??? ממה שהספקתי לראות אין פה תוכנה בפני עצמה של וירטואל פיסי כמו שהיה לי עד עכשיו בויסטה אלא זה משו מובנה עם ה"אקספי מוד",בנוסף ברגע שניסיתי להוריד בנפרד Vpc ממיקרוסופט הייתה בעיה של תאימות.

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by Galit17,

יש לי מלא קבצים ישנים וכל מיני מישחקים שמחקתי וה SETUP שלהם לא נמחק איזו תוכנה יש טובה שמוחקת קבצים לבד ויודעת מה המחשב לא צריך יותר? אגב יש לי סיפריה שנקראת: winsxs האם היא חשובה? כי יש שם מעל 16 גיגה. ויש לי קובץ: pagefile.sys הוא 4 גיגה הוא לא היה קיים פעם איך אני מוחקת אותו?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by liran8378,

יצא אופיס 2010 רשמי ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  24. Started by avi-noams,

שלום מישהו מכיר תוכנה (רצוי חינמית) שיודעת למיין את קבצי ה_MP3 לפי הקצב, כדי שאוכל להכין PLAYLISTS לפי זה?! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכל הגולשים. אני מעוניין להתחיל ליצור סרטוני אנימציה 2D ובשביל זה אני מתחיל אוטוטו ללמוד תוכנות אדובי באופן עצמאי (אוטודידקט) הדמויות בסרטונים שאני מעוניין ליצור צריכות להיראות באופן מושקע אבל לא יתר על המידה בשביל לחסוך בזמן - משהו בסגנון "סלבס", "סאות פארק" וכו' האם יספיק לי לצורך העניין ללמוד רק פלאש או שכדאי לי ללמוד ולהיעזר גם באילוסטרטור? האם יספיק לי בתור התחלה להשתמש רק בעכבר ומאוחר יותר לקנות לוח דיגיטלי או שצריך כבר עכשיו לקנות ולהשתמש בזה? בתודה מראש לכל מי שעוזר. חתימה טובה לכולכם

דיונים חדשים בפורומים