עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Toxin II,

אהלן, אני יודע שזה דבילי, אבל ממש רציתי לחלוק עם אנשים משהו שעשיתי בפוטושופ. עבדתי על זה בדיוק שעה ואני שונא שהעבודות שלי תקועות...והעבודה הספציפית מרגישה "תקועה". אבקש חוות דעת איפה לשפר ומה לשנות די להגיע לתוצר סופי. תודה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by סטלוס,

הדלקתי את העכבר ובמקביל את תוכנת הבלוטות' בנייד. הוספתי את העכבר להתקנים והקלדתי את קוד הזיווג. משום מה העכבר לא מגיב. לאחר הוספת הקוד מופיע לי הודעה שההתקן זווג עם המחשב אך ייתכן שלא יפעל כראוי עד שישלים את ההוספה במנהל ההתקנים.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RDragon,

פעם ראיתי כאן שאלה דומה ורציתי לראות מה דעתכם אז אני מקווה שאפשר לשאול... אני מתכנן כבר זמן רב לקנות מחשב חדש ,וכעת כשהופיע הI5 אני מתלבט בינו לבין ה (C2Q (9400\9550 . הייתי לוקח מערכת של I5 אבל האם תוספת המחיר(הלא קטנה) שווה את זה? עד כמה ארגיש הבדל בביצועים? בכ"מ יהיה OC ל 3.4-3.8 ... אני צריך את המחשב בעיקר בשביל חבילת CS3 ,במיוחד פוטושופ ואילוסטרטור ,וקצת לתוכנות כבדות אחרות ותוכנות 3D. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Radeon38,

שלום. אני עובד לאחרונה הרבה עם התוכנה שמצויינת בנושא.ואני רוצה להתעמק בה יותר. השאלה האם עבודה איתה מצריכה כרטיס מסך יעודי לעבודה נוחה וחלקה או שגם מחשב עם מפרט כמו שלי יכול להריץ אותה חלק. ראיתי את הקוואדרו FX580 במחיר של 1000 שקל אבל השאלה האם לא כדאי לקנות איזה רדאון 48XX או 4770 ולעשות להם מוד תוכנה. ראיתי פיזית שקוואדרו בה עם גוף קירור של חריץ אחד בעוד ששאר הכרטיסים מגיעים עם גופי קירור אימתניים. חשוב לציין שגם בעבר הייתי באותה דילמה והעלות של הכרטיס היה שקולה מול שידרוג של לוח אם + מעבד + זיכרון מה שגרם לי לוותר על העניין. שאלה נוספת היא האם אני אחליף את הבסיס ליותר חדש התוכנה תעבוד יותר טוב או רק להוסיף כרטיס יעודי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כרגע אני משתמש ב windows photo gallery המובנה של ויסטה . אני מחפש תוכנה קלה ומהירה אם יש כזאת שיותר נעימה לעין מאשר המובנת של ויסטה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by ag43,

OUTLOOK 2007 מכביד מאוד על המחשב הנייד שלי ולוקח לו הרבה זמן לעשות פעולות פשוטות. אני מחפש תוכנה לניהול דואר אלקטרוני, לוח שנה ואנשי קשר עם קאצ' מסויים - אני צריך שתהיה אפשרות לסנכרן מולה PDA. כמובן שמדובר כאן על מערכת מבוססת WINDOWS.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by zohar28,

היי, אבד לי הדיסק של הדרייבר של מצלמת האינטרנט של TEAC דגם DC 5132 איך אפשר להעלות את הדרייבר ? תודה מראש זוהר

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנה אפטר אפקטס כאשר אני לוחץ על רם פריוויו (RAM PREVIEW) הוא מראה לי רק עד 30 שניות כאשר הקופוזישין באורך של 2 דקות כיצד אני מסדר את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by silky,

שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי(שכלל קושי בהתקנת מערכת הפעלה ב HTPC עקב דיסק תקול), לאחר שהוחלף הקשיח התקנתי ויסטה, הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של ג'יגבייט ללוח(קובץ אחד שכולל SATA וסאונד ועוד משהו, וקובץ נפרד ל LAN. כאשר אני מתקין את הדרייברים של כ.הרשת , אני מקבל הודעת שגיאה לא ברורה (Filefind error), וכרטיס הרשת נשאר מזוהה אך עם סימן קריאה. פרטים נוספים- הלוח הוא GA-MA785GMT-UD2H. לפי הבנתי הוא AM3, אך ב CPU-Z הוא מופיע כ AM2+(אני יוצא מנקודת הנחה שה CPU-Z פשוט טועה). כמובן שבדקתי שאני מוריד את הדרייברים לדגם הנכון(ולמערכת ההפעה הנכונה- ויסטה32). מה אני יכול לעשות/מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  10. הרעיון עלה לי מאחר וראיתי תוכנה נחדה בשם "Volary" או משהו כזה, עדיין בגרסאת בטא, שמאפשרת לבחור מרשימה של תוכנות באתר שלה וליצור מכולם התקנה אחת ויחידה. מאחר ואני מדי פעם מתקן מחשבים של אחרים ומתקין הרבה תוכנות, חשבתי שאני גם רוצה לעשות מכל מיני תוכנות "התקנה אחת" אבל מהתוכנות שלי, שאני בוחר. האם הדבר אפשרי בכלל? אם כן אשמח לדעת איך (ואם יש דרך יחסית קלה, עוד יותר טוב). אשמח אם יהיה אפשר לשים את זה על DOK למשל

11. Started by I7210I,

שלום יש לי בעיה כמו בתמונות שהעלתי שכשיש קישורים לסרטונים אני לא רואה אותם וכן למשל בIMAGESHACK אני לא רואה את הבחירה של התמונות כמו שיש פה בתמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=cm2j5admrmkz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=mwkkdu5fnmmj.jpg תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by ol_tweegy,

היי! כבר הרבה הרבה הרבה זמן יש לי בעיה רצינית עם המחשב שלי. הוא מחובר למסך LA32R81B של סמסונג (32 אינץ'), כרטיס מסך הוא 4870 וסה"כ המחשב עובד 10. אבל יש בעיה מאוד מציקה שאני לא מצליח לפתור. הרזולוצייה של המסך שלי היא 1360*768, ולכן כמובן אני שם אותה גם במחשב, והאיכות מצויינת רואים נהדר. אבל! בגלל שחיבור הHDMI של הטלוויזיה מאפשר לקלוט עד 1920*1080, המחשב גם מזהה את הרזולוצייה ומאפשר לי לבחור בה. כמובן שאני לא אעשה את זה כי אז המסך יעשה Downscaling וייתן לי כביכול תמונה גדולה יותר, אבל מכוערת רצח. וזה מה שקורה כשאני שם את הרזולוצייה על הרזולוצייה הטבעית : שמים לב איך החלון כאילו "גדול" מדיי על המסך? הבעיה הזו נפתרת אך ורק כשאני מכוון את הרזולוצייה ל1920*1080, אבל…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. היי, הורדתי תוכנה שהייתה אמורה להיות טריינר למשחק מסויים כשהפעלתי אותה הופיע מסך כחול ומאז כל הפעלה של המחשב מופיע מסך כחול. אני משתמש בויסטה הום פריום. סרקתי את התוכנה לפני זה עם אנטי וירוס והוא לא מצא כלום... מה אני יכוןל לעשות? בבקשהתעזרו לי

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by fifaclub,

שלום ותודה מראש לעוזרים. הייתה לי תיקיה במחשב עם חומרים מאוד מאוד חשובים לי , שאין לי מושג איך אבל נעלמו. סביר להניח שהם נמחקו. ניסיתי לשחזר את התיקיה בעזרת תוכנה שהכרתי, אבל לצערי היא לא מצאה את רוב הקבצים. האם אתם מכירים תוכנות שאפשר לשחזר איתם קבצים והם טובות? אני מוכן לשלם אפילו עבור רישיון לתוכנה טובה, הקבצים ממש חשובים לי. תודה ויום טוב

15. שלום, ניסיתי מספר תוכנות כאלו, חלק טובות וחלק פחות, ובכולן יש פגם. אחת חינמית אבל משנה את שם האמן והאלבום לשמה של התוכנה (מתסכל מאוד), אחת ששמה כולל את המילה FREE מבקשת אחרי כמה קידודים לקנות אותה... הייתי אחת שהשתמשתי בה פעם, ב- XP, ושמה Acoustica MP3 to WAV Converter, תוכנה ממש מעולה, התקנתי אותה והכל אבל בתפריט קליק ימני על קובץ MP3/WAV אין שום איזכור לתוכנה, בניגוד למה שהיה ב- XP (אגב, אם מישהו מכיר גירסא לויסטה של התוכנה הזו, אשמח מאוד לקבל אותה). בקיצור, אני רוצה תוכנה, חינמית או לא חינמית זה לא יהווה בעיה עבורי (אם לא חינמית שתהיה מוכרת ברשת, אם אתם מבינים...), שתוכל להמיר במיוחד קבצי MP3 TO MP3 עם שינוי BITRATE בצורה קלה ופשוטה, ועם RENAME מלא של הקובץ כולל אמן, א…

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by FARKASH7,

פירמטתי מחשב ישן בבית והתקנתי עליו את המשחק המדובר בגירסת 1.6 כאשר אני מפעיל את המשחק מיד קופץ לי חלון שמודיע את ההודעה הבאה: The instruction at "0x5ed2aed8" refrenced memory at "0x00000564" , the memory could not be "read" . לאחר חיפוש בגוגל הבנתי שזו בעיה שנתקלו בה לא מעט אנשים, אבל לא הצלחתי להבין את הפתרון. המחשב מבוסס על כרטיס מסך רדאון 9600 ומערכת הפעלה XP PRO SP3, כולל דריוור עדכני לכרטיס המסך. תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

18. Started by idoaa,

שעושים export ב outlook express היכן הוא שומר את ההודעות?

19. שלום... אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לנתק מהאינטרנט מחשב ברשת ביתית (LAN), ללא אפשרות של המחשב הנשלט לשלוט בזה או לדעת מה מקור הניתוק. אני מעוניין שאת הניתוק יהיה אפשר לבצע מהמחשב השולט כמובן. זה בסדר אם התכנה תדרוש התקנה מסוימת במחשב הנשלט. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by atomic rooster,

היי. זה קורה רק למשתמש אחד כאן בבית. משתמשים אחרים כולל אני נכנסים לחשבון שלהם בלי בעיה. דפדפן - אינטרנט אקספלור 8. כשחיפשתי פתרון בגוגל לא ממש מצאתי. הפתרון שלהם לבעיה הזו היה יותר היה בכיוון של "תן לזה לחלוף, זה יעבור לבד". מחקתי קוקיז וקבצים זמניים והקצתי יותר מקום בשבילם. זה עדיין לא פתר את זה. מצורפת ההודעה שמתקבלת כשאני נכנס לחשבון. תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  21. Started by smulikon,

היי, יש לי 2 מערכות הפעלה על המחשב. ויסטה ווינדוס 7. הויסטה כרגע לא עובד לי ואני מחובר דרך הוינדוס 7. אני רוצה לעשות גיבוי לכל המועדפים שהיו לי בפיירפוקס שהשתמשתי בו בויסטה. איפה אני מוצא את התיקייה הזו?

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום יש לי תיקייה עם כמה סרטים בתוכה וכל פעם שאני נכנס לתוכה אני מקבל שגיאה של הEXPLORER זה נראה שיש התנגשות בין משהו למשהו..איך פותרים את זה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by אנדי,

שלום לכם ומועדים לשמחה. התקנתי במחשב שלי גרסת 64 ביט של חלונות 7, ולאחר מכן ניסיתי להתקין עליה את חומת האש של 'סנבלט' ('קריו' בעבר) שאליה אני רגיל, אלא שזה לא מצא חן בעיני מערכת ההפעלה, מאחר וזו חומת אש בארכיטקטורת 32 ביט. במהלך חיפוש ברשת, מצאתי את החלופות שלהלן (כולן אמורות להתאים למערכת 64 ביט): * 'קומודו' * 'לאווה-סופט' * זון אלרם * קספרסקי * PC tools firewall plus במה כדאי לבחור (ומדוע)? האם יש עוד 'חומות' (פרט לזו המובנית בחלונות) שוות שאני לא מודע לקיומן? תודה!

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  24. היי, אני משתמש בפיירפוקס כבר הרבה זמן אבל מאתמול הוא התחיל לצאת בעצמו ממסך מלא כל כמה דק'. איך אני מתקן את זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by tomy669,

עדכנתי את המחשב שלי לאחרונה והמחשב התקין תוכנה שאני לא מעוניין בה. העדכון המדובר הוא עדכון לאופיס OFFICE 2007. שם העדכון הוא Office Genuine Advantage Notifications (KB949810) רציתי לדעת אם ניתן למחוק את העידכון הנ"ל מהמחשב? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים