תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מחוסר נסיון עשיתי ,ככל הנראה, את המהלך הבא: פתחתי דף "נגד/בעד חוק יחסי ממון" (לוגו של פינגווינים), מתוך דף אחר. הדף ,"נגד/בעד..." לא נותן לי כל אפשרות לניהול או מחיקה, מה שתוקע אותי נואשות - שיווקית אני חייב כתובת זו !!. הדף הציג כל הזמן סימן לשגיאה (!) בתוך האיקון שהופיע בצד שמאל (עברית) של שורת הכתובת(סמוך לכוכב). בדקתי ומצאתי שהוא מודיע "הונאת SELF-XSS " . לאחר חודשיים שלא התגברתי, ופייס. לא עזרו, בחרתי לעבוד באופציה "לא מאובטח". (על ה-HTTPS של הכתובת,מופיע קו אדום,ובהמשך כתוב באדום"לא מאובטח", האיקון עם סימן קריאה נעלם.). הבעייה לא נפתרה :הדף ("נגד/בעד..." )לא נותן לי כל אפשרות לניהול או מחיקה, ה...צ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות תוכנת אנטי ספייוואר וראיתי את שתי אלו WERBOOT SPY SWEEPER 4.5 ואת XOFTSPY 4.16 איזה מהם הכי טובה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להעתיק את מערכת ההפעלה שלי להארדיסק חדש, יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Look Here להאמין לזה? כי אני זוכר שהתוכנה מתקינה תוכנה בשם Gator לא?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כל פעם שאני במשחק ולוחץ בטעות על מקש הווינדוס שנמצא קרוב מאוד למקשי המשחק שלי אני יוצא לחלונות ולעיטים לא מצליח לחזור שלא לדבר על נתקע...... בקיצור אני צריך תוכנה שתבטל לי את המקש הזה כרצוני.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מבין מה עושים עם התוכנה הזו, איך מכניסים SERVERים, איך אני עושה חיפוש בכלל בבקשה תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה אני לא מבין כלום משהו יכול להביא לי אתר למתחילים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כשאני מפעיל את הביטורנט אני שם לב שהאינטנרט שלי ממש נהיה איטי למרות שאני מגביל את ההורדה ואת העלאה לקצב נמוך, מה גם שיש לי חיבור של 5mb עם 0.5mb העלאה כך שזה לא אמור להיות כך... אני זוכר גם שפעם לא היה לי את העומס הזה כך שנראה לי שזה משהו בהגדרות של התוכנה שכנראה עושות את העומס... יש לכם רעיון ממה זה יכול להגרם ? איזה הגדרות כדי לשנות ולמה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה לאל על שברא את בלוקבאסטר וצורבי DVD . אני משתמש ב dvd encrypter ו dvdshrink. התהליך של העתקת DVD הוא די פשוט וחלק יחסית. הבעיה היחידה היא בהרצת הסרט הצרוב....כלומר הסרט פשוט נתקע בשלב מסוים. כל מה שאפשר לעשות הוא לאתחל אותו. כבר צרבתי 3 סרטים ושלושתם נתקעו בשלב זה או אחר....לא בזמנים קבועים. האם מישהו יודע על מדריך טוב לשימוש בתוכנות אלו או שיודע על שום מה ולמה הצריבה לא יוצאת טוב. תודה על היחס.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הורדתי סרט הפעלתי אותו בנגן Media player classic - home cinema הוא עובד אבל הבעיה היא שהמחשב לא מזהה כתוביות srt בכלל גם הסמל של הקובץ הוא סמל של windows,מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתמש בתוכנת DU Meter אשר נותנת אינפרומציה לגבי רוחב הפס בכל רגע נתון. התוכנה גם עוקבת אחרי מהירות מהירות הורדה והעלאה ומציגה אותם על גרף. הבעיה היא, שמההירות שהתוכנה מציגה בזמן הורדה או העלאה שגוייה באופן קבוע וגבוהה עד פי 3 מהמהירות בפועל, כלומר התוכנה מזייפת בערכי המהירות. בדקתי את האפשרויות של שינוי יחידות המידה, אך גם זה לא עזר. יחידות המידה שמופעלות כרגע הן: kB/Sec אני מעונין לדעת, אם יש עוד אנשים אשר משתמשים בתוכנה הזו ונתקלו בבעיה. בנוסף לכך, הייתי מעוניין לקבל המלצה על תוכנה מהסוג הנ"ל (Bandwidth Monitor) שעובדת באופן נאמן יותר, תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לתוסף ל FF או אם אין איזשהו כלי אחר אפילו ל IE שיוכל לשמור לי מקומית בקובץ את הסרטונים מהאתר הבא: http://www.tnt-tv.ru/programs/ComedyClub/video/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא חוקי, אבל אבדה לידידה שלי הססמא וכשאני מזין את הפרטים באתר של התוכנה, כתוב לי שלא ניתן לשלוח את הססמא לכתובת הדוא"ל. ידידה שלי נמצאת ברשימה שלי ואני רואה את הפרטים שלה, כך שלא הגיוני שהם לא נכונים. כן, הם מעודכנים, וכן, קיימת כתובת הדוא"ל. תודה מראש לכל העוזרים. אני אשמח אם יפנו אותי לתוכנה מסויימת. קישורים מדויקות, חברות וקשקושים שכאלו כלל לא משנים. תספיק לי שם התוכנה. בתודה מראש, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נסה להוריד סרטון מאתר אבל הריל פלייר לא מזהה את סרטון למה תוכנת הריל פלייר לא מזהה את הסרטון ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת אני פשוט רוצה לשתף את האינטרנט מהמחשב עם הטלפון. הורדתי 2 תוכנות אחת ניראתה זולה קצת ובאמת לא עבדה, השניה Connectify שהיא נחמדה מאוד אבל הטלפון לא מצליח להתחבר לחיבור שהיא יוצרת (באג ידוע בWP8 עם סוג ספציפי של הצפנה). אובונטו מאפשר ליצור חיבור אד-הוק אוטומטי אבל טלפונים לא ממש עובדים באד-הוק. בכל מיקרה אם למישהו יש המלצות, כמו שכתבתי אבל אני צריך להיות מסוגל לקבוע את סוג ההצפנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זאת תוכנה שנותנת מידע על חומרת המחשב נכון? זה תוכנת Freeware או שהיא מוגבלת בזמן?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לחבר שלי (אחרי ביקור במספר אתרים שאת שמם ותוכמן לא נציין), עולה כל הזמן חלון אקספלורר עם הכתובת הנ"ל. כל פעם שסוגרים את החלון נפתח אחר במקומו (ולפעמים נפתחים גם 10 ו20). יש לו Spybot וגם Ad-Aware Se ושתי התוכנות עובדות ומעודכנות, מה שגם בכל פעם שהוא מריץ אותם התוכנות מגלות משהו בסגנון של עוד 20 קבצים חדשים!!! (גם אם זה שניה אחרי שגמרנו את הסריקה)! יש פיתרון? עצה? משהו? איך נפתרים מה-Spyware הנורא הזה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא חלק מרשת של שלושה מחשבים כמחשב אחד מחובר לאינטרנט ישירות (לא המחשב שלי) והשאר מחוברים אליו בעזרת hub. התקנתי את תוכנת BitTorrent אבל היא לא מורידה ולא מעלה כלום וכתוב "problem connecting to tracker". הלכתי לאתר שלהם ומצאתי את הבעיה הזאת אבל לא הבנתי מה הם כותבים שם. האם ייתכן שאני לא יכול להשתמש בתוכנה כי אני לא מחובר לאינטרנט ישירות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללוד לעשות אנימציה,איזה תוכנה לפי דעתכם הכי מקצועית והכי טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמובן יש להתחשב באבטח, בצורה הכי טובה. להוציא את התוכנה של Norton ואת Messenger (remote admin תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב בכל פעם שאני מדליק את האקספלורר, המחשב קופץ לCPU USAGE 100 יש לי IE7 XP PRO SP3 התקנתי קודם את האקספלורר 8 ואז התחילה הבעיה הסרתי אותו והתקנתי את ה7 והבעיה נשארה. התקנתי מחדש את ה7 והבעיה עדיין קיימת אנא הושיעו... תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר את הימים של NORTON תגידו למשהו יש מושג איפה להוריד אותו תודה רבה רבה למוצאים ואם אפשר של דוס ולא של ווינדוס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש ג…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-