תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הכוונה להכניס סרט לתוך אחד מהדפים, והרצת הסרט ישירות מהמצגת ללא צורך בשליחת הקובץ avi עצמו.. (: תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה התקנתי מזמן את התוכנה WINFAX ואז מחקתי אותה דרך UNINSTALL ועכשיו אחרי חודש אני רוצה להתקין אותה שוב ואז היא רושמת לי במהלך ההתקנה שיש לי במחשב גירסה ישנה של התוכנה ואלי לעשות REBOOT למחשב כדי למלא את ההסרה שלה גם אחרי מאה REBOOT שעשיתי התוכנה חוזרת על אותה הודעה בבקשה עזרה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי וירוס במחשב, כי כל פעם שאני מנסה לכתוב בעברית, אז כל סדרי האותיות שבמקלדת משתנים, ובחלק מהאותיות זה כותב סתם מן כאלה ריבועים. את ההודעה הזאת אני עושה ע"י גזרה והדבקה מהכתבן. תוכנת האנטי-וירוס לא מזהה שום וירוס. מה לעשות? :'(
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לי כמה דרישות מהתוכנה, אני לא בטוח שבאמת קיימת כזו אבל אם שמעתם על משהו דומה אשמח אם תעזרו לי הדרישות: 1. גרפים יכולים להווצר גם עם נתונים מספריים, כמו באקסל, או לחלופין עם פונצקיה. 2. אפשרות של הדגשת נקודה ספציפית על הגרף 3. אפשרות של חיבור נקודה ספציפית עם קווים מקווקוים לציר ה-X וה-Y 4. אפשרות כתיבה ליד כל גרף כדי לדעת מה הוא מסמן 5. אפשרות לכתיבת ערך ליד הצירים לפי הנקודה, או לכתוב מספרים רציפים בקיצור תוכנה מתוחכמת של גרפים שאפשר לשרטט גרפים מתוחכמים ולשלוט בהן כפי שאני רוצה...מכירים משהו כזה??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מחפש כבר כמה זמן אימולטור שעובד של XBOX360 או PS3. ישלי של PS2 וכבר מיציתי אותו.. יש לי מחשב מספיק חזק לדעתי (I5 2500K @4.3GHz, GTX560Ti SLI) ולהריץ משחקי קונסולות לא אמור להוות בעיה (בעיקר Red Dead Redemption ועוד כל מיני אקסקלוסיבים אחרים.. ) תודה רבה! אגב, אם זה לא מתאים לפה, אם אפשר לא לנעול אלא להעביר לפורום המתאים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להיכנס לoutlook express ולוחץ על כניסה להודעות דואר נכנס, התוכנה נתקעת ואני לא יכול לראות את ההודעות. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון שמתי לב לבעיה מאוד מציקה, הסרטונים באתר youtube לא עובדים לי רוב הזמן, כלומר רואים את כל העמוד, אבל איפה שהסרטון יש מסך שחור וכתוב loading. גם בFF וגם בIE. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים את זה? תודה מראש, אבי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. התקנתי VMware player, וכרגע אני מריץ ממנו התקנה של Ubuntu, ומשתמש בה, אך זה מחייב שימוש בדיסק ההתקנה. אני יודע שהשאלה מעט בנאלית , אך אולי קיימת בכל זאת אפשרות כלשהי להשתמש בVMware player ללא צורך בדיסקים ? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, השתמשתי בכרום קרוב מעל לחודשיים כאשר לאחרונה הוא פיתח נטייה להיתקע בדפים שעושים שימוש ב-shockwave, אז עולה הודעה השואלת האם להמתין לדף ש"יסתדר" או לבצע טרמינציה. המתנה לא עוזרת וגם טרמינציה לרוב לא כך שאני משתמש במנהל המשימות כדי לסגור את היישום בכוח. התקנתי והסרתי את כרום וזה לא עזר. גם ביצעתי חיפוש בפורום ללא תוצאות משמעותיות. אשמח אם מישהו יזרוק קצה חוט.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני יודע שב-KaZaA ניתן למצוא יפה יפה המון Mp3ים... וגם ב-EMule לא חסר... אבל פעם, כש-AudioGalaxy היה קיים, הייתי משתמש רק בו כדי להוריד טראקים נדירים (למשל אם חיפשתי איזה מיקס ספציפי של איזה טראק מסויים, ברוב המקרים הוא היה קיים רק ב-AudioGalaxy) אז רציתי לדעת, אם למשל אני מחפש רמיקס ספציפי של טראק מסויים, ולא מצליח למצוא אותו לא ב-KaZaA ולא ב-EMule... קיימת תוכנה שבה אולכל למצוא אותו? אולי תוכנה מסויימת שנועדה רק לשיתוך Mp3 או משהו בסגנון? תודה מראש. :saint:
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגלל איטיות ובעיות עם האינטרנט אז פירמטתי ואחרי הפרמוט התקנתי אנטי וירוס (שלפני זה בכלל לא טרחתי להתקין ) אז התקנתי Avira AntiVir free כי שמעתי המלצות שהוא טוב והוא מצא מלא וירוסים (חלק היו בקראקים של תוכנות שאני נוהג להתקין ) וגם התקנתי Spyware Doctor שגם מצא כמה וניקה.... עכשיו אני רוצה להתחיל לשמור על המערכת של המחשב שתחזיק יותר מחודש אבל אני לא רוצה תוכנות כבדות מידי (עדיין מחשב ישן...) איזה עוד תוכנות כדאי להוסיף לשימוש המקיף של המערכת ? (הייתי תמיד מריץ את advanced system care וtuneup לשמור על המערכת שהיו שגיאות ) מה עוד כדאי להוסיף ? האם יש איזה שהו תוסף שאני יכול להוסיף (שגם ישמור מפני ידבקות (איזה תוספת אבל שתיהיה אפקטיוית ותישב על האקספלורר ותגן מפני…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס באנגלית ואני רוצה להתחיל להשתמש ב Movie Maker אבל אני יחסית חלש באנגלית מאיפה אני יכול להוריד Movie Maker 2 בעברית ? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה אני לא מבין כלום משהו יכול להביא לי אתר למתחילים!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תוכנת חשבשבת Windows. היא עבדה מצויין עד שביצעתי גיבוי לראשונה. לאחר מכן, המשבצות בתנועות יומן הפכו לאפורות, ולא ניתן להזין בתוכם נתונים. מישהו מכיר את הבעיה ואת הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מפאת חוסר מקום בהודעה אחת אצטרך לנצל את הודעה זאת להמשך, שילחו לי על זה :-) By ARC1450 _________________________________________________ I've tested the SE version of 3DM2K1 using XP and here are some info(new or not i dont know because i dont have the time to search all the posts ): SE gave about 150 points more(Card not o/ced CPU at 100@118).One certain thing(in my opinion) is that WinME and 98SE o/c better than XP for CPU and GPU.I benched not after a clean installation but with a 20gb partition 80%full. First of all,regarding the det drivers in XP,i had the highest overall scores with 22.40,although i noticed that with 27.10 the first 3 games' scores were higher than …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב פיירפוקס 3 ואקספלורר 7 (חלונות ויסטה). בד"כ אני משתמש ב FF ובמקרים מיוחדים אני משתמש גם ב IE Tab ככה שבד"כ אני לא מפעיל את האקספלורר סתם כך. היום גיליתי שהאקספלורר לא נכנס לאף אתר (IE Tab דווקא פועל יופי) למרות שלא שיניתי את ההגדרות. אני די משוכנע שהוא עבד תקין לאחרונה, ואם אצטרך להצביע על משהו ספציפי שהתקנתי בימים האחרונים זה Google Desktop, למרות שאני לא בטוח שזה קשור. סימנתי גם Automatically Detect Settings ב Lan Settings (קודם לא היה מסומן) אבל גם זה לא עזר. אני מחובר באמצעות רשת אלחוטית שמחוברת תמיד לאינטרנט. אני שוב מזכיר שה-IETab עובד ללא שום בעיה בפיירפוקס. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף, ומה יותר טוב, LibreOffice או OpenOffice ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לאוברקלוק שלא יזיק במילימטר לכרטיס שלי,ושתהייה מאוד פשוטה לאוברקלוק מתחיל. תודה- כרטיס ATI
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחוסר נסיון עשיתי ,ככל הנראה, את המהלך הבא: פתחתי דף "נגד/בעד חוק יחסי ממון" (לוגו של פינגווינים), מתוך דף אחר. הדף ,"נגד/בעד..." לא נותן לי כל אפשרות לניהול או מחיקה, מה שתוקע אותי נואשות - שיווקית אני חייב כתובת זו !!. הדף הציג כל הזמן סימן לשגיאה (!) בתוך האיקון שהופיע בצד שמאל (עברית) של שורת הכתובת(סמוך לכוכב). בדקתי ומצאתי שהוא מודיע "הונאת SELF-XSS " . לאחר חודשיים שלא התגברתי, ופייס. לא עזרו, בחרתי לעבוד באופציה "לא מאובטח". (על ה-HTTPS של הכתובת,מופיע קו אדום,ובהמשך כתוב באדום"לא מאובטח", האיקון עם סימן קריאה נעלם.). הבעייה לא נפתרה :הדף ("נגד/בעד..." )לא נותן לי כל אפשרות לניהול או מחיקה, ה...צ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני יודע שזה לא ממש קשור לעיצוב אבל לא מצאתי מקום אחר... קיבלתי מסמך Excel שבותוכו יש קובץ פלאש. ניסיתי לשמור כדף אינטרנט ואז לשמור את הקובץ (בעזרת Save Flash) אבל הפלאש אינו מופיע באינטרנט. ניסיתי גם להעתיק ל-Word ואז לשמור כדף אינטרנט אבל גם זה לא הלך. :s05: איך אפשר לשמור את קובץ הפלאש בלי מסמך של Excel? :s05: ואם אתם יודעים אז גם: איך מכניסים קובץ פלאש לתוך מסמך Excel, אפשר להכניס גם למסמך Word? ,תודהאוריאל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אוקיי אני משתמש בפיירוול של XP ואני רוצה להתקין אימיול פשוט אני לא בטוח שהפיירוול יאפשר לאימיול לעבוד נורמלי. מה אתם חושבים? ואם הפיירוול לא מסתדר מה עדיף להתקין במקום? משהו שיפעל טוב עם אימיול במקביל ובכלל שיהיה פיירוול טוב.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-