עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dani44,

אז ככה קודם כל זה קרה איך שעשיתי פורמט (בחנות איפה שקניתי את המחשב) בערך שבוע/שבועיים אחרי. צילמתי בתמונות מה זה מראה לי כי היה לי קצת קשה להסביר.. הינה: מה שכתוב בהמשך זה TROJAN HORSE http://img208.imageshack.us/my.php?image=798798798ak2.jpg וכשאני לוחץ על המשך זה מראה לי ככה: http://img208.imageshack.us/my.php?image=789789789456xg1.jpg אשמח לדעת מהי הבעיה.. תודה

2. Started by 1900GT,

שלום, יש לי כיום 3 מחיצות על כונן SATA2. במחיצה C מותקן XP וכל התוכנות שלה. במחיצה D יש כל מיני קבצים ומסמכים במחיצה E מותקן VISTA וכל התוכנות שלה. עכשיו הבעיה שלי שאין לי מקום עם VISTA זה נע בין 1.6 ג'יגה ל 600 מגה פנויים (אין לי מושג למה אבל כל פעם זה משתנה למרות שלא מותקן משהו חדש). אז ניסיתי לשנות את הקיבולת עם Partition Magic אבל יש לי את ההודעה Cannt resize. There are no primary or logical partitions on this drive כל פעם שאני מנסה לעשות Resize a prtition . מה אפשר לעשות? או אם בכלל עדיף עם תוכנה אחרת?

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by nimrodim,

באיזה תוכנה אתם משתמשים לעריכת DVD? אני משתמש ב DVDMAESTRO - הישנה - אבל מאוד מרוצה ממנה. חשבתי לחפש תוכנה חדשה. אני מחפש תמיכה בכתוביות, AC3 סטריאו ו 5.1, הכנסת CHAPTERS אוטומטית כל מספר דקות, PREVIEW שעובד. כמו כן היה נחמד אם התוכנה היתה מכניסה את ה - CHAPTERS כך שהם לא נופלים על כתוביות ונמצאים בתחילת GOP חדש כמו שצריך. ניסתי את DVDLAB PRO - אבל לא אהבתי את איך שהיא עושה כתוביות ולא הצלחתי להפעיל את ה - PREVIEW עם קול. ניסיתי את SONIC DVD PRODUCER 5 וגם לא אהבתי. הצעות?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by 3d7,

יש לי Windows XP Professional x64. התקנתי את התוכנות הבאות: Alcohol 120% 1.9.6.5429 DAEMON Tools Pro 4.10.218.0 בשתי התוכנות ה-Shell Integration לקבצי Image לא עובד. מישהו מכיר אולי איזשהו Patch לתוכנות האלה שמאפשר Shell Integration (כנראה שיש להם בעיה עם 64 ביט, כי ב-32 ביט זה עובד)? במידה ולא, אז מישהו מכיר אולי תוכנה אחרת (עדיף חינמית) שיוצרת Virtual Drive, ומאפשרת לעשות Mount בקליק ימני על קובץ Image ו-Unmount בקליק ימני על הכונן הוירטואלי, ומתאימה למערכת הפעלה 64 ביט?

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  5. יש תוכנה כזאת אבל בחינם ? http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=6339

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  6. שלום לכולם עד היום השתמשתי ב norton ghost 9 (לא עובד עם 64) אני מחפש תוכנה עם אותו עיקרון - שיחזור בעזרת CD וקל לתפעול תודה

• 6 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by Jonnyboy,

לפני- אחרי- בבקשה תנו לי תגובות בונות בלבד נערך ב Adobe After Effects CS5 ו-Sony Vegas Pro 9.0 ואם אפשר בבקשה, שמישהו יביא לי סאונד יותר טוב לנשק, כי מה שמצאתי הוא לא הכי איכותי וטוב.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by overload,

שאחרי שאני מתחבר לשרת בMIRC מופיעה לי ההודעה הבאה בחלון: [DC]xdcc-E507 No such nick/channel זה לא מפריעה לי, אבל אני יודע שזה לא אמור ליהיות כך אז תעזרו לי בבקשה. אם לא הבנתם הנה תמונה:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. איפה אני מוצא דריברים לוונדוס 10 על Macbook Pro ?

10. Started by bommer,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד ואני אשמח לקבל המלצה על אנטי וירוס לניידים או בכלל מה הולך היום בשוק שלא מעמיס על המחשב ועדיין עושה את העבודה... תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by assaf990,

???

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני מעדיף בעברית אם יש.... ;D תודה מראש slim_shady

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by Lumber_Jack Jim,

מישהו יזכיר לי בבקשה? ובאותה הזדמנות גם להזכיר לי איך לגשת אח"כ לדיסק של הWN דרך הדוס ולהתקין אותו מחדש. :-[

14. Started by zohar678,

אני מעוניין להוריד תוכנה שנקראת בורסה גרף, התוכנה הזאת ניתנת להורדה למשך כשבועיים בלבד ולאחר מיכן אם ברצונך להמשיך להשתמש בה צריך לשלם כסף. האם יש איזה שהיא דרך לעשות שהתוכנה תמשיך לעבוד גם אחרי שבועיים מבלי להתקין לה קרק?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  15. אני כאן במחשב של עסק שהיה לו כמה וירוסים שנפטרתי מהם בעזרת AVG ואז ה JAVA והFLASH הפסיקו לעבוד למשל אני לא יכול להשתמש בסמיילים פה בפורום פשוט אין תגובה ועוד כל מיני בעיות קודם כל ניסיתי להתקין JAVA מחדש וזה לא עזר התקנתי IE7 לא עזר הסרתי JAVA עוד פעם התקנתי מחדש לא עזר התקנתי MAXTHON עדיין לא עובד אני נורא מתפתה כבר לפרמט אבל כמו שאמרתי זה מחשב של עסק ואני לא רוצה להסתכן בכלום יש למישהו רעיונות?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  16. תקשיבו אחים שלי, אתמול הגיע לי המחשב מתיקון ופירמטי והתקנתי את הווינדוס לאחר מכן רציתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך nvidia geforce fx 5200 ופתאום שאני בא להתקין זה לא עושה לי כלום אני לוחץ על אינסטל דרייבר וכלום לא פועל ופתאום אני שם לב שרשום לי למעלה No suitable Driver שאם אני לא טועה הפירוש זה אין דריבר מתאים ניסתי להוריד מהאתר של nvidia כל מיני דרייברים (החדש וניסתי גם ישנים) וגם לא פועל אני חושב אולי הטכנאי מחשבים דפק אותי והחליף לי את הכרטיס מסך למשהו דפוק אני לא יודע אולי איזה אפשרות לדעת איזה כרטיס מסך יש לי מבלי שיש דרייברים מותקנים? פתחתי את המחשב ועל הכרטיס מסך יש מדבקה ועליה רשום model : fx 5200 agp8x 128mb tv-out אבל בכל זאת זה רק מדבקה מה שמוזר שגם חצי מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. השאלה נמצאת בכותרת. הסיבה שאני לא רוצה מ-Fraps היא שהקובץ יוצא ענק, אז איזה תוכנה יש כדי שהסרט יצא קטן יותר?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  18. אז ככה, היום בבוקר ההודעה קפצה והמשיכה לקפוץ כ 10 פעמים ברצף עד שנעלמה ל 5 דקות ושוב חוזר חלילה. איך אני נפטרת ממנה או יותר טוב פותרת את הבעיה? הרי ההודעה: אני פשוט לוחת CANCEL איזה 10 פעמים עד שהיא לא חוזרת אבל 5 דקות אחרי היא שוב פעם קופצת.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי קובץ וידאו שחתכתי בעזרת תוכנת mp4 cutter אבל כל חיתוך מגדיל בעשרות אחוזים את גודל הקובץ המתקבל. דוגמא: מקובץ של חצי שעה חתכתי וקיבלתי קובץ של 3 דקות אבל הוא שוקל 250 מגה!!! כלומר כמעט רבע מהמשקל, בעוד שחתכתי 10% מהאורך!!! זה לא הגיוני ואני רוצה לצמצם משמעותית את הקובץ (זה אמור להיות מגה בודדים). יש לכם מושג עם איזה תוכנה עושים את זה ואיזה הגדרות בקובץ צריך לשנות?

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by djsharon,

אני צריך דחוף XP WINDOS בעיברית לא ל 30 יום פרוץ דחוף להשאיר לי הודעה אם מיספר טלפון

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מה זה לכל הרוחות ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. קניתי מחשב חדש איך אני בודק איזה כרטיס מסך יש לי? אמרו לי שיש AIDA32 אבל בכול האתרים ההורדה אזות לא פועלת אז מאיפה אני מוריד תוכנה כמו AIDA32? קישור ישיר :'(

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום חברים יש לי בעיה קשה ומעצבנת עם אינטרנט אקספלורר כמעט כל קובץ שאני מוריד , אחרי כמה אחוזים פשוט נעצר ולא ממשיך לרדת יותר. החלון של האקספלורר נשאר תקוע על כמה אחוזים , הדף המעצבן הזה ממשיך לעבור מול העיניים וההורדה לא זזה. וזה מעצבןןןןן שזה קורה במיוחד עם RapidShare. ! לפעמים החלון של ההורדה נסגר סתם ככה לבד באמצע כאילו לא היה.. אני עם Windows XP SP3 Pro , ו-IE6. (אני אפילו לא יודע איך לנסח את זה בחיפוש בגוגל .... ) מישהו מכיר את הבעיה? פיתרון ?? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  24. היי חבר'ה קודם כל אני חדש פה, ואני שמח להיוות חלק מהפורום המדהים הזה.. עכשיו לשאלתי, אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש שכל מה שהיא צריכה לעשות זה להקרין סרטים במסך מלא ולא לצאת ממנו. כלומר, אני צריך הפעלה אוטומטית של תוכנה שתעלה סרט אוטומטית במסך מלא ולא תהיה מושפעת מההערות השונות של מערכת הWINDOWS. הדבר לטובת פרוייקט מרכז מבקרים אותו אני מנהל וקצת מאוד לחוץ. תודה רבה !!!

• 6 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.