עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eliil612,

הבנתי שבגרסאות החדשות של אופרה ישנה אפשרות להגיד בעצם לתוכנה מה לעשות , מין פקודות בסיסיות שאתה אומר והוא ישר מבצע , אבל לא הבנתי איך אני מפעיל אפשרות זאת ואיך אני משתמש בה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  2. היי. אני יודע שיש סטיקי, אבל רציתי לשמוע מהאנשים כאן מה לדעתם הנגן הכי מומלץ. יותקן על windows 7 64 bit במחשב נייד די חזק (i3, 4 GB ram) , וינגן לפעמים גם HD. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by amirx19,

כמו כמעט כולם אני מחפש ממשק לHTPC שיהיה בעברית.אני מבקש המלצה לממשק שיידע לנגן סרט ששמו ושם הכתובית לא זהה,וזה הכי חשוב לי בדרישות מהממשק. שיהיה ניתן להקפיץ את הסרט 5 שניות אחורה ע"י לחיצה על מקש החץ השמאלי (כמו בMV2PLAYER לדוגמא).אם יש אפשרות לעבודה על לינוקס זה מעולה אך לא חייב.תודה.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  4. Started by tzahi211,

הורדתי משחק ואני מנסה להפעיל ושמתי קראק והכל וזה רושם לי failed to initialize directx הורדתי את התוכנה הזאת מהתחלה וזה לא עזר הורדתי את 9 גם וגם בדקתי בהפעלה אם הכל זמין היה רשום שכן .. ויש לי משחק [PRO 09 ] שעובד במחשב שלי וזה משחק אם דרישות יותר גבהוות מזה ..אז למה זה לא עובד ?? אם חשוב קוראים למחשב MOTO.GP 08 מה צריך לעשות ? ?? ? דחוף עזרה !!! !

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by Danix60,

היי (: אז ככה יש לי קבצי .001 וכו' עכשיו בטעות שיניתי שכל קובץ .001 יפתח ע"י Winrar : זה קובץ .001 והנה עוד תמונה : ואני מעוניין להחזיר את זה לקודם שיראה לי .001 כמו בקובץ .002 למשל : ככה הוא בתיקייה : מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אם גם אתם רוצים גישה לפייסבוק צ'אט ללא הצורך להיכנס לאתר עצמו, זה אמור לעזור לכם: http://www.facebook.com/sitetour/chat.php כל מי שמשתמש ב pidgin או כל תוכנת IM אחרת שתומכת בפרוטוקול XMPP, יכול להיכנס ולדבר עם אנשי הקשר שלו ישירות דרך התוכנה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. בוקר טוב יש לי אווטלוק של מייקרוסופט ואני כבר הרבה זמן עובד איתו, כמו כן יש לי גם חשבון גימייל, הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות שהאווטלוק ינתב לי אוטומטית דואר מנמען מסויים ויעביר לי אותו לחשבון הגימייל שלי . תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי ווינדוס 7 64BIT התקנתי אותו באנגלית (האפשרות היחידה) אחרי זה הגדרתי את שפת כתיבה גם לעיברית , התקנתי חבילת הפיכה לעיברית הכל טוב וזה אבל שאני שומע שיר בווינדוס מדיה פלאייר השם שלו כתוב בג'יבריש שאני מוריד כל דבר ששמו בעברית זה שומר לי אוטומטית את השם שלו בג'יבריש אני לא יכול לשמור את מה שאני רושם בעברית בכתבן של הווינדוס כי זה רושם לי שזה כתוב בפורמט לא נכון. עזרה בבקשה איך אני מסדר את הבעיה הזאת :-\

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  9. הבעיה התחילה מאז שקיבלתי את המחשב, שהגיע יחד עם האנטי וירוס ESET NOD32. הסרתי אותו והתקנתי במקומו את האנטי וירוס של AVIRA (איתו אני רגיל לעבוד). אני לא זוכר אם החסימה הייתה גם לפני ההסרה, אבל כרגע יש לי בעיה באינטרנט עם כמה אתרים שדורשים הרשמה (אתרים כמו וואלה-מייל, פייסבוק וכו'). אני מקבל הודעת שגיאה שהאתר שאני מנסה לגשת אליו אינו מאובטח או משהו כזה. ניתן לבחור ב "הכנס אותי בכל זאת", אבל משום מה האופצייה הזו לא פועלת (כשאני לוחץ לא קורה כלום). בנוסף נחסמו גם תוכנות מסרים מיידים. ניסיתי למחוק את כל העקבות של ה NOD שאולי התפספסו בהסרה הראשונה ואפילו השתמשתי בתוכנה NOD32 REMOVER TOOL אך ללא הועיל. חשבתי על התקנה חדשה של ה NOD ואז לנסות להסיר שוב, מה דעתכם? (אם אני עושה את ז…

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  10. ברשותי מחשב נטבוק של acer מדגם ONE. למחשב כמו לכול מחשב נטבוק אחר אין כונן דיסקים. אני רוצה לפרמט את המחשב ולצורך כך העלתי את מערכת ההפעלה שברצוני להתקין על דיסק און קי. לאחר מכן בחרתי בביוס את עדיפות הבוט הראשונה לכונן הUSB שזוהה ע"י המחשב. הבעיה שלאחר שהמחשב עובר את מסך ההרצה(בו ניתן להכנס לביוס), ועובר למסך הבא של הטרום הטענת הווינדוס חיבורי הUSB מתנתקים. אני יודע את זה מכיוון שעם מקלדת USB לא ניתן במחשב למשל ללחוץ F8 לפני הטענת הווינדוס ולהכנס לSafe MOD, ולכן אני לא מצליח לבצע בוט מכונן הUSB. הדברים שלי אולי מעט לא ברורים, אבל מי שהבין מה הבעיה שלי בטוח הבין אותם. ובקצרה פשוט אשאל את השאלה שלי: איך מבצעים בוט לדיסק מערכת הפעלה במחשב נטבוק או כול מחשב אחר ללא כונן סידי…

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. אני עומד להפיץ תוכנת מוסיקה קנדית בשפה האנגלית מן הסתם ללקוחותיי. מאחר וחלקם אינם בקיאים בשפה הבינלאומית הייתי מעוניין לתרגם את התוכנה ( הכוונה לממשק ולקבצי ה - HELP) האם ניתן בעזרת תוכנה כלשהי לעשות זאת ואו שמדובר במשימה המצריכה קוד פתוח ותכנתים? אודה לעונים

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  12. אני מחפש תוכנה טובה שמקריאה טקסט באנגלית ותקל על העיניים כשאני צריך לקרוא ספרים שלמים מקובץ PDF מצאתי מלא תוכנות כאלה אבל כולם ממש דפוקות ונשמעות כאלו סטיבן הוקינג מקריא לי ספר. במקום לעזור הם רק מעוותות את מה שכתוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Joha132,

שלום לכם, לאחר שימוש רב בתוכנה NOD32, ומספר וירוסים שנכנסו למחשבי תוך שימוש בה החלטתי לחפש תוכנת אנטיוירוס חדשה. אשמח לקבל ממכם שמות אנטיוירוסים טובים בעלי יכולת גבוהה באיתור והגנה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. היום סיירתי באתר סמסונג בחטיבה של הכוננים הקשיחים ועלתה לי מחשבה למה לא לעקוף בתוכנה את בעיית הנפח הלא מדוייק כתוצאה מקריאת הכונן בשפה הבינארית מצד אחד ומיספור הגיגביטים בשפה המיספרים מצד שני. הרי כל כונן שנרכש אף פעם לא משהו שהוא באמת כתוצאת מהתנגשות שתי השפות. לדוגמא 1 טרה שרכשתי ניקרא על ידי מערכת ההפעלה חלונות XP כ 955 גיגה. אני אשמח לשמוע רעיונות יום טוב

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by galit2ha,

לילה טוב, התקנתי לאחרונה וינדוס 7 ומשום מה אני לא מצליחה להתקין את המדפסת למרות שיש לי את דיסק ההתקנה המקורי. יכול להיות שמערכת ההפעלה לא תומכת בהתקנת המדפסת הספציפית? ואם כן, מה להתקין כדי שיזהה? באתר של HP לא הצלחתי למצוא דרייבר תודה מראש גלית.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by אישי555,

התקנתי בעבר את tGo של מורפיקס אבל בסוף התחרטתי ומחקתי אותה מהוספה/הסרה של תוכניות. אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מסמן מילה ולוחץ על קליק ימני בשביל להעתיק לקליפבורד. איך לעזאזל אפשר להיפטר ממנה? מדובר בדפדפן אקספלורר 8 (מה לעשות, חייבים להשתמש בו בשביל אתרים מסויימים :'()

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. התחלנו מהלך לריכוז הידע הנדרש על החומרה המומלצת לשימוש גרפיקאים, ונשמח לקבל קצת עזרה מאנשים שיש להם רקע בתחום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=451237.0

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם, ברשותי הכרטיס הנ"ל,מחובר ע"י כבל S-VIDEO לטלוויזית LCD LG. התקלה היא שברגע שאני מגיע למדייה-סנטר לשם הגדרה ראשונית אני נתקל בבעיה: "IR HARDWARE CANNOT DETECT YOUR IR RECIVER למרות שהשלט מחובר ואני שולט במערכת דרך השלט.ניסיתי לנתק אותו ולחברו מחדש אך ללא שינוי,הורדתי את הדרייבר החדש ביותר למערכת הנ"ל אך עדיין ללא שינוי. מה ניתן לעשות?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. Started by miki891,

יש לי במחשב מודם PCI.עשיתי בדיקה איבחון מודם והוא תקין.ומזהה קו תקשורת טלפון. הבעיה היא שיש לי מסמך word 2007. ורוצה לישלוח פקס לחבר דרך תוכנה Fax Console בחלונות XP.ולא מצליח לישלוח פקס לחבר.יש לי הודעה בסרגל משימות ליד שעון יש סמל פקס יוצא כתוב:"שגיאה בשליחה פקס לעמי..." אני לא מצליח לישלוח פקס רגיל.זה מוזר. נסיתי בלי קידומת בעיר וגם עם קידומת עיר ולא עזר.ולא עבר פקס לחבר. זה מוזר. איך פותרים את הבעיה שליחה פקס? אני אסביר לכם איך אני עושה מכין מסמך מוכן.ולוחץ על מקש Ctrl+P ניפתח חלון "הדפסה" ובוחר אופוציה "פקס".וניפתח חלון של Welcome to the Send Fax Wizard ולוחץ "הבא" וחלון רושמים שם ומספר פקס(של חבר).ולוחץ תמיד "הבא" ובסוף לוחץ "Finish" וכמה שניות שולח פקס וניעצר שגיאה…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  20. התוכנות הבעייתיות: ICQ 7 SKYPE (הכי עדכני) MESSENGER הן מופיעות ב- TASKBAR על אף שאני לוחץ על X... תמונה למטה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  21. שלום לכם, מאתמול כבר יש לי וירוס במחשב, בגללו עשיתי פורמט. גם אחרי הפורמט המלא הוא מופיע, אך הבעיה היא כזאת. בסריקה של NOD32 Antivirus - לא מזהה אותו. בסריקה של ESET Smart Security - לא מזהה אותו. בתמונות הבאות מראים נסיונות של הוירוס הזה וגם NOD32 Antivirus בולם אותו וגם ESET Smart Security.. (היה לי NOD32 לפני הפורמט וזה היה אותו דבר, וגם עכשיו Eset SS וזה אותו דבר בדיוק) http://up198.siz.co.il/up1/jieydmtzy2z1.jpg http://up193.siz.co.il/up2/mnheb5jrnlmd.jpg אשמח לקבל מידע בדחיפות על מה באפשרותי לעשות.. מאוד חשוב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  22. היי לכל המומחים בשל ריבוי פרטים ותהליכים זה הולך להיות קצת (הרבה) ארוך. אודה אם למרות זאת תקראו עד הסוף ותנסו לסייע בידי. אני מנסה לעזור לחבר ולהתקין לו מחדש את המחשב לאחר פירמוט. נתקלתי בבעיה עם אחד הדרייברים ללוח האם. במחשב מותקן הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ לוח האם: ntel avalon d915gav http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d915gav/sb/CS-012066.htm בעל כרטיס הקול המובנה: של realtek שזוהה לפני הפירמוט דרך האורסט כ- realtek alc880(d) התקנתי במערכת XP HOME ברישיון, בבעלותו ושהיה מותקן קודם על אותה מערכת, כן הורדתי את כל העדכונים הנדרשים כולל אימות ו-SP3. בעת התקנת הדרייברים נסיתי להתקין בין היתר גם את הדרייבר של כרטיס הקול. הורדתי את הדרייבר מעמוד ההורדו…

• 23 תגובות
    • 7.5k צפיות
  23. Started by verynoti,

איך אני יודע איזו גרסה יש לי מותקנת במחשב ואם היא גרסה ישנה איך אני יכול להתקין את הכי חדשה? וכמובן יש לי כרטיס מסך חדש 5850

• 7 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים