עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בכרטיס הקול כניסת LINE IN. אני רוצה להשתמש בה כדי להקליט אודיו (ב2 ערוצים, סטריאו) ממקור שיש לו שקע של 3.5MM. איזו תוכנה תאפשר לי לעשות זאת? רצוי גם שתהיה איכות קול כמה שיותר גבוהה: נניח OGG או עדיף WAV. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב, יש לי 2 מצלמות webcam שאני רוצה לתלות אותם בחדר: 1בתוך החדר והשני מחוץ לחדר שהם יהיו נסתרות משהו מדליק-יש לי רעיון וזה... בקיצר אני מחפש תוכנה שמקליטה במקביל את מה שקורה ב2 המצלמות. אני רוצה להפוך אותם למצלמות אבטחה כזה. יש סיכוי ללינק הורדה או המלצה על תוכנות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by yan_ymar,

שלום רב, האם קיימת עוד תוכנה כגון AVISUBTITLER להצמדת כתוביות לסרט? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Adir88,

שלום כולם. התחדשי אתמול במחשב לסלון ויש לי שאלה קטנה. יש לי בבית רסיבר שלא תומך בפורמטים החדשים שכרגע הוא מחובר למחשב גם עם כבל אופטי וגם דרך LPCM. רציתי לדעת אם אפשר להגדיר ב ffdshow שכל סרט בפורמטים הרגילים (DTS DD) יעבור דרך הכבל אופטי בPASSTHROGH כדי שהרסיבר יפענח את האודיו וכאשר מופעל סרט עם פורמטים חדשים המחשב יפנח אותם ויעביר אותם לרסיבר ב LPCM. אני מקוה שהסברת את עצמי טוב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by digitalseeker,

שבת שלום לכולם, אני מתכוון לרכוש HTPC בקרוב - והמטרה שלי היא שהמחשב ישמש גם את הוריי שמאוד מסתדרים עם הYES MAX - ולכן החלטתי להתקין תוכנה שתגרום לו להרגיש כמו ממיר דיגיטלי. מצאתי תוכנה נחמדה מאוד בשם "MediaPortal" - מבחינת ממשק היא ממש יפה ונוחה - וחינמית ! אבל לוקח לה הרבה זמן לעלות והנגן המובנה לא תומך בתרגום הייתי שמח אם למישהו יש המלצה לתוכנה עבור HTPC בתשלום או חינמית - שתהיה קלילה , תומכת כמובן בתרגום , שימוש בAC3FILTER , הצגת תמונות והשמעת מוזיקה. ואם יש פיצ'רים נוספים כמו מזג האויר וYOUTUBE זה יהיה נהדר (ושימוש בשלט). המלצות ?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  6. שבת שלום פירמטתי את הנייד לווינדוס אקספי חוקי XP PRO עם אופיס 2003 עכשיו יש בסרגל כלים את הסמל הצהוב של העדכונים אני עושה עדכונים אוטומטיים שיתקין את הכל במחשב, וזה אכן מתחיל להוריד ולהתקין אבל מייד הוא מרסטט את המחשב איך מתקינים הכל? הווינדוס חוקי כמובן וגם האופיס

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  7. שלום! אז ככה יש לי שתי מחשבים,אחד יחסית חלש והשני חזק הראשון E6500 2GB RAM 320gb 8400GS מיפרט:2 E8400 9800GTX+ 4GB RAM 500GB במיפרט הראשון מותקן WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT ובשני מותקן 64BIT אחשיו בשתי המחשבים קיימת אצלי אותה תופעה,שמתי שיש לי איזה 10 אייקונים ותיקיות על שולחן העבודה,אז מתי שאני מסמן את כולם עם העכבר אז זה ממש איטי,במיפרט הראשון זה יחסית ממש מקרטע,ובשני החזק יותר זה גם איטי אבל פחות מישהוא יודע למה זה ככה? גם לכם זה קורה? כי ב XP זה ביכלל לא היה לי הייתי מסמן 90 קבצים בוות אחת וזה לא היה איטי, הינה תמונה למי שלא הבין http://img695.imageshack.us/img695/719/127385125694.jpg,אז הינה כמו שאתם רווצים שאני מבצע תסימון הסימון לא הולך חלק

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  8. אני רוצה לסרוק עמודים של ספר בעברית ושתהיה לי האפשרות לערוך את התוכן של העמודים בוורד או כל תוכנה אחרת, אתם מכירים תוכנה שעושה זאת ביעילות?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  10. Started by shlomi1234,

מה הדרך הטובה ביותר להתקין מערכת הפעלה מהר? אמצעים שיש בידי : מחשב שעליו יישב האימיג' , וסוויצ' קטן (אם אני לא טועה במהירות של 100 MBIT) כעיקרון אני בד"כ צריך להתקין 2-4 מערכות בו זמנית , לרוב WIN XP מה הדרך היעילה והטובה ביותר? חשבתי על WDS , אבל אם אני אוכל איכשהו להתקין דרך USB , זה יהיה הרבה יותר מהיר מבחינת זמן. USB מעתיק בממוצע על 30 מגה לשניה לסלוט בעוד שהסוויצ' גג 10 מגה לשניה בסה"כ , כך שדרך ה USB תיאורטית אני יכול לעבוד על 120 מגה לשניה בעוד 10 מגה בלבד בסוויצ' מה הייתם ממליצים? האם זה אפשרי בכלל לעשות את זה דרך USB ?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  11. אני מניח שאיזשהו Malware גורם לזה כיוון שזה קורה במספר רב של אתרים. להלן לינק שכרגע הופניתי אליו (מאתר Serethd אם זה עוזר): http://www.blabbers.com/app/portal/facebook/campaigns/ipad/ipad_comp.jsp גיגלתי, וראיתי שממליצים על תוכנה בשם Hitman pro. הורדתי אותה, סרקתי, ועדיין זה נמשך. עצות?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  12. היי ראיתי שדרך תוכנת BSPLAYER לא רואים חלק כמו הMEDIA PLEYER המובנה של הWIN7, הבעיה שלא ניתן להגדיל את הפונט בMEDIA PLEYER לגדול יותר, ידוע לכם אם יש אפשרות להגדיל את הפונט ? רוני

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום לכולם המעבד ב-100% מאמץ בעת הקרנת סרט HD 1080P המעבד הוא AMD ATHLON II X2 250 לוח-אם GIGABYTE GA-MA770-UD3 REV 2.0 זיכרומות PATRIOT 800MHZ 2X1024 הסרטים ממש מקרטעיםואפילו נעצרים בעת ניגון הסרטים מה הסיבה הקודקים שמותקנים הם של K-LIGHT המעודכנים ביותר

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. ואם אפשר הסבר מה היא עושה..

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by yanive,

היום קניתי את העכבר logitech g500 הסרתי את הדרייבר הקודם של ה-g5 שלי ומאז אני לא יכול לשנות שפה מאנגלית לעברית ולהפך,רק אפשר להשתמש ב-caps lock בדקתי שהבעיה באמת מהדרייבר של הg500,ברגע שהסרתי אותה הכל עובד מעולה בדקתי בפורומים של logitech ויש שם שני אנשים עם אותה הבעיה בדיוק. מצפה לעזרה. יניב

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  16. וואלה לא מצאתי.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. לא אוהב את הגירסה החדשה, מעדיף את הישנה. יש אפשרות כזאת?[br]פורסם בתאריך: 12.05.2010 בשעה 14:37:18 דבר נוסף עם הרצתי ownership איך אחרכך אני מבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  18. חשוב לי שתהיה פשוטה כי אני לא צריך יותר מדי אפשרויות. חייב להיות בימינו משהו חינמי או קוד פתוח. אודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  19. היי, לפני 4 חודשים התקנתי את הWindows7 והכל דווקא הלך סבבה.לאחרונה התחילו להיסגר לי PROCCESSים בווינדוס ואני מקבל הודעת שגיאה כמו זאת לדוגמא: og Name: Application Source: Application Error Date: 13/05/2010 01:24:49 Event ID: 1000 Task Category: (100) Level: Error Keywords: Classic User: N/A Computer: CoolMaster Description: Faulting application name: iexplore.exe, version: 8.0.7600.16385, time stamp: 0x4a5bc69e Faulting module name: ntdll.dll, version: 6.1.7600.16385, time stamp: 0x4a5bdb3b Exception code: 0xc0000374 Fault offset: 0x000cdcbb Faulting process id: 0xf7c Faulting application start time: 0x01caf221e868d3f3 Faulting ap…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  20. שלום! אני מעוניין להוריד למחשב קטעים שמופיעים להשמעה ב-www.103.fm, רציתי לדעת כיצד ניתן לעשות זאת. תודה מראש על העזרה (:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by pak82,

יש לי winamp גירסה 5.24 ויש לי בעיה שבכל פעם שאני עושה לחיצה כפולה על קובץ שנמצא ב"רשימת השמעה" השיר מתחיל להתנגן אבל קופץ לי גם חלון של "add file to playlist". *ניסיתי להסיר את הwinamp ולהתקין מחדש ולא עזר *כשהסתכלתי ב"לוח בקרה ראיתי" שחוץ מהwinamp יש לי גם "winamp lyrics (explorer version) v 1.22" וכאשר ניסיתי להסיר אותו הוא אמר לי שלא ניתן כי חסר איזה שהוא קובץ dll מה עושים כדי להיפתר מהחלון שקופץ?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. התקנתי לראשונה WIN7 ובנוסף, התקנתי גם פיירפוקס עכשיו הבעיה שלי היא שעברית, כל הפונטים בשורת הכתובות, שורת החיפוש והטאבים, פשוט קטנים עד בלתי נקראים באנגלית לעומת זאת הפונט בגודל נורמלי לחלוטין מצורפת תמונה להדגמה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. שלום אני רוצה לשלב וידאו במצגת כך שתופיע כחלק מהמצגת ולא תפתח בחלון נפרד תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by Alexkmr,

איך אני יכול להבהיר חלק מסויים ולא את כל התמונה? לדוגמה צילמתי בעזרת בפלש במקום ממש חשוך, ויצאה שדמות X יצאה בסדר ודמות Y שקצת יותר רחוק יצאה יותר חשוך. איך אני יכול להבהיר רק אותה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. ^ זו הודעה, בעת התקנת אקרובט רידר (הגרסה האחרונה). מה הבעיה, וכיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים